2012 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz çok şükür :) yine muhabbetlerden bayaa kopmuşum biraz okuyayım dedim ama yakalamam zor olacak dedim ve vazgeçtim :)) biz hala ev arıyoruz o beğendiğimiz ev bizi çok aştı o yüzden vazgeçtik malesef başladık tekrar gezmeye ev aramak ne zor işmiş yahu.. neyse günler böyle geçerken bir taraftanda nille uğraşıyorum çok hareketlendi artık hafiften evde gezmeler başladı çok mesafe katedemesede eskisinden hızlı sürünüyor her gördüğünü istiyor dışarı çıkamaz olduk artık onunla rahat durmuyor hiç birde artık ağlarken anniii diyor :)) anladımı artık acaba annenin ne olduğunu bilmiyorum ama onu yere bırakınca tabii bir çığlık ve hüngür hüngür ağlama nöbeti sonra ann.. annii diyor kıyamıyorum hemen gidip alıyorum hiçç yapmamam gereken birşey ama dayanamıyorum...

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz çok şükür :) yine muhabbetlerden bayaa kopmuşum biraz okuyayım dedim ama yakalamam zor olacak dedim ve vazgeçtim :)) biz hala ev arıyoruz o beğendiğimiz ev bizi çok aştı o yüzden vazgeçtik malesef başladık tekrar gezmeye ev aramak ne zor işmiş yahu.. neyse günler böyle geçerken bir taraftanda nille uğraşıyorum çok hareketlendi artık hafiften evde gezmeler başladı çok mesafe katedemesede eskisinden hızlı sürünüyor her gördüğünü istiyor dışarı çıkamaz olduk artık onunla rahat durmuyor hiç birde artık ağlarken anniii diyor :)) anladımı artık acaba annenin ne olduğunu bilmiyorum ama onu yere bırakınca tabii bir çığlık ve hüngür hüngür ağlama nöbeti sonra ann.. annii diyor kıyamıyorum hemen gidip alıyorum hiçç yapmamam gereken birşey ama dayanamıyorum...

geçmiş olsun cnm ona zarar gelmesin bizimkinin yatağı hiç sevmediği için yepyeni duruyor bende ona yanıyorum ama az daha büyüsünde kendi yatar belki bi umut diyorum hala koynumuzda uyuyakalıyor
bi an sanki benim herüfü tarif ediyosun sandım
Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)
bizimki hala yastıksız yatıyo.gece yüzü koyunda yattığı için tehlikeli görüyorum ben.sadece gündüz kullanıyorum yastığı.

desene daha yolun başındasın az daha hareketlensinde benimki gibi kanepeye adım atmaya başlar çıkmak için beni kullanıyor bazen..bu oğlanın gözü yukarlarda..yürümekte çok istiyooor zaten

aynı benim sıpoa...Allahdan dayısı var 9 yaşında onla oyalandı bu akşamda yattı şimdi

Benimki geç adet olanlara sorum kanamanız çokmuydu sizinde özel bir soru belki ama çok fazla kanamam var lohusalıktan sonra hiç adt olmadım belkide ondan 1 saat durmuyor pd. Napıcam bilmiyorum gece dahada zor dün gece 3 pijama değiştirdim....ayyyy olmamak ne rahatmış meğersem:97:

çooooook uzun zamandır foruma girmiyorum, giremiyorum ... nedenini, niçinini bilmiyorum. arada yazdıklarınızı takip ediyorum. bir ara yaptıklarımı anlatırım uzun uzun. sizler nasılsınız?

hoşgeldin cnm gelsene arada yahuuu buklede yok bayağıdır nıhle dünürümde yok zaten nerelerde bunlar yavvvv :97:

Kızlar bi sorum daha olcak içinizde canbebe kullanan memnun kalan kalmayan kimler var ?
Ben bugün markette alıp almamakta kararsız kaldım çok iyimidir sızdırırmı acaba diye...prima kullanıyorum ama oğlumun makatında bazen pamukçuk bırakıyor sanki.sinir oldum.o kadar paraya rağmen...off offf kararsızlık zor şeymiş:97:

iyi geceler kızlar cvplara bakarım bayyy şimdilik

şöyle canım 2.5 saatte bir gündüz uyur
uykusu geldimi dönmeye başlıyo odada şaşkın şaşkın dönüyo
ama o an götürürsem kızar bağırır iyice uykusu gelmeli odaya gitmesi için
gözlerini ovuşturup kucağıma gelmek istedimi hemen alır götürürüm
karnı hafif aç ise hayatta uyumaz illa o göbiş şişecek
genelde uyku öncesi mamasını içer illa 150 ml
hemen yatağa yatırırım yanına yatarım yan döner soluna yatar ben sağına geçerim
yan döner severim öperim bıdır bıdır en geç 15 dakikada uyur
ama çıt sese uyanır o yüzden usulca alırırm o ara uyanıyo ama hemen yatırıyorum beşiğine dönencesinin müziğinide ayarlıyorum zaten hemen devam ediyo uykusuna
ama bu birazda gün içindeki ilgimle alakalı eğer az ilgilenirsem o gün illa uyku durumunda arıza çıkarır naparsam yapayım
devamlı yerde onunla oynuyorum nereye gitse emekleyerek gidiyorum peşinden devamlı oyuncaklarıyla oynuyorum ayağa kalksam bağırıyo yani çok zor ama napayım başka türlü gönlü olmuyo ağlıyo devamlı ayaklarıma kapanıyo koltukta oturtmaz o derece
yüzüm hep gülmeli neşeli olmalıyım bazen yorgun olduğumdada çok kızıyo
anlayacağın epey zorluyo
özellikle sabahları bel ağrım çok oluyo durgun oluyorum yeterince neşeli olamadığım için muhakkak arıza çıkartıyo
ben aktivite masasından çok memnun kaldım çok eğlenceli
ilk arabamda çok güzel üzrindeki aksesuarları çok iyi çok seviyo bizimki şimdilik oturduğu yerden ileri geri sürüyo birde ben üzerine bindirip çekiyorum onuda çok seviyo

benim oğlum ve kızımda artık ayağa kalktıkları için allah korusun uyandıklarında park yataktan düşecekler diye korkuyorum.aşşağı indiricem.fermuarlı yerden girip çıksınlar :):):))::)

melittacım bel ağrım o dereceydiki geceleri uyandırıyodu ve sabah kitlenmiş halde oluyodum
dün gece yastığı attım sırt üstü yattım can acısından
uyuyakalmışım sabah kalktım rahattım tavsiye ederim

allahımm
o avatar ne öyle

hiç kullanmadım canım sadece bir kez değiştirmiştim 2 aylıktı bimin bezlerini merak edip aldım ama beyenmedi istemedi saat başı altını açtırdı daha çok bez gitti primadan daha pahalıya geldi tekrar primaya döndük rahat etti bidahada değiştirmedim cesaret edemedim

Anladim canim, benimkide done done bir saati buluyo, bende aliyim o zaman sever insallah

Gecengun haberlerde bel fitigi ile ilgili fox haberde bi yontem var cektirme diye 8 seans falan suruyomus %90 duzelme oluyomus bi arastir istersen

hoşgeldin cnm gelsene arada yahuuu buklede yok bayağıdır nıhle dünürümde yok zaten nerelerde bunlar yavvvv :97:

canım arkadaşım benim, nasılsın iyi misin? oğluşun baya hareketlenmiş okuduğum kadarıyla, Allah bize sağlık, evlatlarımıza bakma gücü versin. Benim oğluşumda fena birşey oldu, ve benim ki dövmeye başladı 2 aydır. kucağına alır almaz saçlarından tutup ah ah diye yüzüne sertçe vurmaya başlıyor. görende evde şiddet var sanacak. çocuğun DNA'sında var arkadaşım. geçenlerde kendisinden 2 ay büyük bir bebekle bir araya geldiler çocuğu zor aldık elinden, bütün gün kucağımda ayakta gezdirmek zorunda kaldım kollarım tutuldu. bu arada epeydir sıralıyordu bizimki,hemde nasıl hızlı. şimdi iki elini bırakıp 3-4 saniye ayakta durup yere atıyor kendini,sürekli deniyor ama. tek elinden tutunca yürüyor. inanılmaz yaramaz, altını alırken reklamları açıyorum yoksa imkanı yok bezini takmak. işte böyle geçiyor günler. çalışıyorum biliyorsun, akşam eve gel, yemek yap, hafta sonu temizlik ütü derken 2012 de yorulduğum kadar daha hiç yorulmamıştım. ama Allah evladıma sağlık versin ben hepsine razıyım.

Anladim canim, benimkide done done bir saati buluyo, bende aliyim o zaman sever insallah

Gecengun haberlerde bel fitigi ile ilgili fox haberde bi yontem var cektirme diye 8 seans falan suruyomus %90 duzelme oluyomus bi arastir istersen

al canım özellikle aktivite masasına bayılacaktır keşfedilecek epey fonksiyonu var çünkü
netten bakayım bakalım bişey bulabilecekmiyim
iki gündür azaldı ağrısı bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum iyi geldi

selam minnoşlar nerdesiniz yaww
gece çok sık uyandı memikto
sadece çıtçıtlı bodyler yatcakmış üzerine pijama istemiyomuş beyefendi
zaten üzerinide açıyo güreşiyo yorganla geceleri
hasta olcak diye korkuyorum

ben arada yapıyorum bel boşlğunu doldursun diye ama nafile benimkiler artık arsızlaşmışlar.bel ,boyun püüff.hele bu aralar boynum kudurdu ön boyun kaslarım bile ağrıyor

memikto uyumuştu telsizini taktım ama kendi telsizimi takmayı unutmuşum
süt sağıyodum makinanın seside var tabii
uyanmış çok ağlamış sesi kısılmış ağlamaktan çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…