- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.981
Dogru diyosun bende oe dusundum oldu, ama olsun diyede olmaz kendini hazir hissetmekte onemli
Onceki gun burger kingden menu aserdim gittim aldim yedim gece rahatsizlandim ishal kusma ter sitma mahvoldum sabaha kafami kaldiricak halim kalmamisti dr annemle gittim kizi evde birakip, once hamile oldugum icin druma gorundum bebis yarim pirinc tanesi kadar minicik kalbi atiyordu myomum bir tane duruyor alinacak yerde degil rahime zarar verilebilirmis ama bebek buyudukce iter yer degisirse alicaklar onceki dogumum myom amelyati ve sezeryan oldugu icin buda sezeryan olucakmis sanciyi beklersek rahimde catlama ve tahribat olurmus gayet iyi sukur suan hemen halsiz kaldigim icin serum bagladilar bir saat serum yedim bir torba hem ishalle ilgili hemde hamilelikle ilgili ilacla geri dondum sukur bugun iyiyim dun kizi gozum gormuyodu
İyi akşamlar ballar napıyosunuz bende bakıp çıkacağım birazdan.çünkü harem başlayacak bayılıyorum çok komik.bide kafası dağılıyor insanın kare muratla küçük esada bitiyorum malum oğlumun adıda esad ya belki ondandır
enısteın iyi olmuş aradan çıkmış ohhh mis gibide bitmiş iyi yaptın..darısı başıma valla çok üşeniyorum ama yapcm mecbur bi ara...evimde büyük değil fazla kalabalık olmasın bizimki zor olur benim için...
Berfincim hayırlısı olsun 2 cinin cinsiyeti nedir....herşeyde bi hayır vardır idare etcen artık.2 si bir büyür biraz zor olur sana ama olan olmuş.benimde kazayla olsa aldırmam bende....napalım Allahdan...inş sağlıkla doğar cnm...
Melitta seviyorsan yap cnm kadayıf madem büyükte kabın var inş seninkide güzel geçer....2 tane bebekle zaten baş ettiğimi düşünemiyorum iyi bakıyosun yine sen.ben kafayı yerim valla....:97:benim sıpa tek olduğu halde enerjimi bitiriyor valla...
merhaba ben yeni üye oldum.8 ay 20 günlük bir kızım var Allahıma çok şükür sağlıklı...dişimiz çıkmadı ama daha...ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...ilk haftayı şaşkınlık içinde geçirdim sürpriz oldu çünkü...
Onceki gun burger kingden menu aserdim gittim aldim yedim gece rahatsizlandim ishal kusma ter sitma mahvoldum sabaha kafami kaldiricak halim kalmamisti dr annemle gittim kizi evde birakip, once hamile oldugum icin druma gorundum bebis yarim pirinc tanesi kadar minicik kalbi atiyordu myomum bir tane duruyor alinacak yerde degil rahime zarar verilebilirmis ama bebek buyudukce iter yer degisirse alicaklar onceki dogumum myom amelyati ve sezeryan oldugu icin buda sezeryan olucakmis sanciyi beklersek rahimde catlama ve tahribat olurmus gayet iyi sukur suan hemen halsiz kaldigim icin serum bagladilar bir saat serum yedim bir torba hem ishalle ilgili hemde hamilelikle ilgili ilacla geri dondum sukur bugun iyiyim dun kizi gozum gormuyodu
Evet gaz degil uyku sorunu ve huysuzlugu hala ayni valla deli cesareti diyelim, saka bi yana istedim oldu kaza degil kizim dogum yaptigimda 1,5 yasinda olucak kurtaricak kismen kendini zatenNasıl ya topıgımıze ıkıncı hamıle mı oldu aaa berfınbılgen tebrıkler nasıl karar verdın sen kızından
fecı sıkayetcıydın,gazı,hıc dısarda susmaması,dewamlı mızmız aglıyordu hanıı??Nasıl ıkıncı
cocuga karar werdın cok sasırdım hayırlı olsun dıkkat et kendıne yedıklerınee..
Sorma o an bende o gunlere gittim ama bilincli olunca anneligi tadinca dahada farkli icten hissediyosunyasiyosun
berfinbilgen geçmiş olsun dikkat et yediklerine ve kendine.demek ki dokunuyor içindekiler bi daha fast food yeme.bebişine ve kendine iyi bak.yerim ben o minik kalbi.heyecanlandım şimdi.ilk gebe olduğum günler aklıma geldi
Geçmiş olsun. Hamileyken daha bir hassas oluyor galiba insanın midesi.
İyi akşamlar ballar napıyosunuz bende bakıp çıkacağım birazdan.çünkü harem başlayacak bayılıyorum çok komik.bide kafası dağılıyor insanın kare muratla küçük esada bitiyorum malum oğlumun adıda esad ya belki ondandır
enısteın iyi olmuş aradan çıkmış ohhh mis gibide bitmiş iyi yaptın..darısı başıma valla çok üşeniyorum ama yapcm mecbur bi ara...evimde büyük değil fazla kalabalık olmasın bizimki zor olur benim için...
Berfincim hayırlısı olsun 2 cinin cinsiyeti nedir....herşeyde bi hayır vardır idare etcen artık.2 si bir büyür biraz zor olur sana ama olan olmuş.benimde kazayla olsa aldırmam bende....napalım Allahdan...inş sağlıkla doğar cnm...
Sagol canim daha 1,5 aylik cinsiyet belli degil yeni ayrica kaza drgil istedim oldu:)
Melitta seviyorsan yap cnm kadayıf madem büyükte kabın var inş seninkide güzel geçer....2 tane bebekle zaten baş ettiğimi düşünemiyorum iyi bakıyosun yine sen.ben kafayı yerim valla....:97:benim sıpa tek olduğu halde enerjimi bitiriyor valla...
Selam kızlar, benim oğlan bugün de defalarca kalkarsa hakikaten pes diycem artık. Karnını sıkıca doyurdu ama supheliyim meme delisi bu cocuk kalkar gene.
Hamileler korkutmayın bizi :) daha hiç hazır değilim ben ikinciye. Saka bi yana Allah verirse tabi ki isterim . yeni bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
geçmiş olsun canım dokunmuş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?