2012 Şubat Anneleri

eınsteın mevlüdün hayırlı olsun.detaylarını ve ne hazırlıklar yaptığını yazar mısın?günün özetini de bekliyorum canım.

Nasıl ya topıgımıze ıkıncı hamıle mı oldu aaa berfınbılgen tebrıkler nasıl karar verdın sen kızından
fecı sıkayetcıydın,gazı,hıc dısarda susmaması,dewamlı mızmız aglıyordu hanıı??Nasıl ıkıncı
cocuga karar werdın cok sasırdım hayırlı olsun dıkkat et kendıne yedıklerınee..

Dogru diyosun bende oe dusundum oldu, ama olsun diyede olmaz kendini hazir hissetmekte onemli

berfinbilgen geçmiş olsun dikkat et yediklerine ve kendine.demek ki dokunuyor içindekiler bi daha fast food yeme.bebişine ve kendine iyi bak.yerim ben o minik kalbi.heyecanlandım şimdi.ilk gebe olduğum günler aklıma geldi

benim olan aman canım bebeklerin sağı solu belli olmaz.

bugün benim bebeklerinde sesi soluğu çıkmıyordu.bi iş karıştırıyorlar diye baktım kızım nerden bulmuşsa peçete bulmuş kardeşi ile kafa kafaya verip parçalamışlar.son anda yakaladım ağzına atmış mı diye baktım bişey yoktu.içim içimi yedi.hiç sağı solu belli olmuyor bu sıpaların.

Geçmiş olsun. Hamileyken daha bir hassas oluyor galiba insanın midesi.

İyi akşamlar ballar napıyosunuz bende bakıp çıkacağım birazdan.çünkü harem başlayacak bayılıyorum çok komik.bide kafası dağılıyor insanın kare muratla küçük esada bitiyorum malum oğlumun adıda esad ya belki ondandır

enısteın iyi olmuş aradan çıkmış ohhh mis gibide bitmiş iyi yaptın..darısı başıma valla çok üşeniyorum ama yapcm mecbur bi ara...evimde büyük değil fazla kalabalık olmasın bizimki zor olur benim için...

Berfincim hayırlısı olsun 2 cinin cinsiyeti nedir....herşeyde bi hayır vardır idare etcen artık.2 si bir büyür biraz zor olur sana ama olan olmuş.benimde kazayla olsa aldırmam bende....napalım Allahdan...inş sağlıkla doğar cnm...

Melitta seviyorsan yap cnm kadayıf madem büyükte kabın var inş seninkide güzel geçer....2 tane bebekle zaten baş ettiğimi düşünemiyorum iyi bakıyosun yine sen.ben kafayı yerim valla....:97:benim sıpa tek olduğu halde enerjimi bitiriyor valla...

bende haremi sevdim :):):) çok komik baya bi ti ye almışlar :):)::)

şimdi iyi günlerim annem yanımda iki aydır bu ay sonuda izmir e gideceğim bir iki ay da öyle geçer.ondan sonra bebeklerimle yine başbaşayım.iki kat uykusuzluk ,yorgunluk ve hareket beni bekliyor annem gelmeden önceki hallerimi hatırla bi bebeğimi uyutmuş diğer bebek pusette ayağımda sallarken sizlerle yazışıyordum tek dinlendiğim zamandı

merhaba ben yeni üye oldum.8 ay 20 günlük bir kızım var Allahıma çok şükür sağlıklı...dişimiz çıkmadı ama daha...ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...ilk haftayı şaşkınlık içinde geçirdim sürpriz oldu çünkü...

Selam kızlar, benim oğlan bugün de defalarca kalkarsa hakikaten pes diycem artık. Karnını sıkıca doyurdu ama supheliyim meme delisi bu cocuk kalkar gene.
Hamileler korkutmayın bizi :) daha hiç hazır değilim ben ikinciye. Saka bi yana Allah verirse tabi ki isterim . yeni bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun inşallah.

hayırlı olsun cnm sorması ayıptır ama kazaylamı oldu nasıl bi duygu veren Rabbim hayırlısı olsun inş...

Valla ne yalan söylim adet olduğuma sevindim bugün en azından günümü yordamımı bilirim hiç olmayınca insan ne zaman hamile kalacağınıda kestiremiyor hesaplayıcılardan bakarız en azından...

Harem çok komikti yaa adam oğlum oldu diye deli oldu 45 kızdan sonra..ben adama ilkkinde verdim oğlanı bi altın takı bile göremedim elmastan konuşuyolar

Tabi oğlan ondan değil haberi yok.toplunur aldı başka kadından....abide napcak bakalım? Sardı bayağı....

Kimse yok melitta tabi kocaları evde benimki işte şimdi gelir...oğlanın kulğı biraz daha indi sanki..pis sinekmiş demekki....

Neyse ben kaçar uyandı ağlıyooo

geçmiş olsun canım dokunmuş olmasın

selam napaysınız bakem
bugün pazara gittik arkadaşım geldi filan akşamda eşim evdeydi memiktoyla oyundu derken fırsat bulup giremedim
artık gündüzleri memo uyurken 1 saat spor yapıcam
koşu bandı memonun odasında onu kullanamam ama taeboo yapıcam bakalım
önceden yapıyodum netten videolardan yapıcam

kızlar oğlum biraz önce koltuktaki boyunluğuma ulaşmak için ayağa kalktı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) artık oğlumda tutunarak ayağa kalkıyor.şimdi sırada ilk kimin yürüyeceği bakalım ilk kim yürüyecek kızım mı oğlum mu?

Herkes yattımı yahuuu huhhhuuuuuuu kimse yokmuuu

benim oğlanda erken yattı bu akşam yoruldu galiba oyundan...

Melitta tebrikler hadi bakalım yarış başlasın aralarında...bence kızın erken yürüyecek sence?:) ayyy ne güzel yaa büyüdüklerinde hep onlara anlatacağın hatıraların olacak çünkü beraber büyüyorlarya çok güzel bişeyy...

Hugocuk işten kocadan zaman bulamadın tabi bazen bende öyle oluyorum işte..

Günaydın herkese,
tospiğim sıralıyor sıralıyor sıralayacak koltuk kalmayınca cesaret edip adım atacağına bağırıyor :)

Marketten renkli tahta mandal almıştım eve geldik sildim eline verdim oynasın diye. Epey oyalandı, çok sevdi. Kutunun içine dolduruyor, sonra tek tek boşaltıyor. Silindir şeklinde bir kap buldum içine mandalları attıp almak için koluna kadar soktu, görmeden tek tek aradı çıkardı. Bir sürü oyuncağı sepette yatsın biz Allahın mandalıyla saatlerce oynayalım neyse ki el becerimiz arttı.

Sonra aldım elinden ben çamaşır asarken o da yürütecinde bana eşlik etti. Balkondaki çiçekleri bir güzel yoldu. Saksı diplerindeki yoncaları parçaladı, toprağı kazıdı. İyi oldu temizlendi, tam da budama mevsimi. Ama minik bir karpuzum vardı, süs gibi onu da halletmiş. Top diye oynuyordu kuduruk.

Ota pek düşkün nerede görse saldırıyor, vejetaryen olacak benim gibi herhalde, bunu da dün güneşlenirken çekmiştim. Yazdan Kalan

çooooook uzun zamandır foruma girmiyorum, giremiyorum ... nedenini, niçinini bilmiyorum. arada yazdıklarınızı takip ediyorum. bir ara yaptıklarımı anlatırım uzun uzun. sizler nasılsınız?

Evet gaz degil uyku sorunu ve huysuzlugu hala ayni valla deli cesareti diyelim, saka bi yana istedim oldu kaza degil kizim dogum yaptigimda 1,5 yasinda olucak kurtaricak kismen kendini zaten
Sorma o an bende o gunlere gittim ama bilincli olunca anneligi tadinca dahada farkli icten hissediyosunyasiyosun
Geçmiş olsun. Hamileyken daha bir hassas oluyor galiba insanın midesi.

geçmiş olsun canım dokunmuş olmasın

Cok sagol canim dokundu evet daha iyiyim sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…