- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.941
canım arkadaşlarım niçin ağladığınız ? canınız sıkıldığı için mi ?yalnız kaldığıınız için mi ?
Tonka Çalışkan Kamyon Chuck - e-bebek.com
bi bakın bakalım sizce nasıl eğlenceli gözüküyo
Ben de beğendim oyalar tosunları, bir müddet saklarız yaş büyüyünce de bilinçli oynarlar. Bak hugocuk burada daha ucuz. kamyon chuck
hugocuk bu oyuncak güzele benziyor ama nedense bebekler için oyuncaklar ederinden çok daha pahalı. ben kızıma çok oyuncak almamıştım bayram harçlıklarını oyuncağa yatırmaya karar verdik ve bi oyuncakcıya gittik. tepkisine öyle şaşırdım ki meğerse bizim kızın oyuncak oynayası varmış:)
şimdi hareket edip konuşuyo diye oynarlar sonrada büyüynce bilinçli oynarlar
bizim sıpa konuşan oyuncaklara bayılıyo
aktivite masasında ce eee var onu açıyo kadın ce eee deyince gülüyo çapkın çapkın
fiyatı burda daha iyiymiş 100 tlye tamamlayıp apıda ödemeli alabilirim
hugocuk bu oyuncak güzele benziyor ama nedense bebekler için oyuncaklar ederinden çok daha pahalı. ben kızıma çok oyuncak almamıştım bayram harçlıklarını oyuncağa yatırmaya karar verdik ve bi oyuncakcıya gittik. tepkisine öyle şaşırdım ki meğerse bizim kızın oyuncak oynayası varmış:)
ikiside benimki
sabah belim kitlrnmiş şekilde uyanıyorum öğleye kadar zorluyo acıyo
ev işi yemek ek gıdası filan yoruluyorum eve kapandım gezmek istiyorum bunaldım
bakalım eşim haklısın dedi inşallah sözünde durur
mehmette en zorlandığım husus yani bazen yorgun oluyorum uykusuz veya ağrım oluyodu da devamlı mızlanınca öff mehmet diyorum ama bağırarak değil sadece ses tonum değişiyo
ve iki katı ağlıyo yere vuruyo tepiniyo sinirden bas bas bağırıyo eğer kucağıma alıp sevmezsem ağlaması artıyo katıla katıla ağlıyo
kucağıma alıp seviyorum zaten o raddeye gelmiyo ama yani yinede o günü burnumdan getiriyo uyuyo uyanıyo mızlıyo ağlıyo bağırıyo
artık hiç ses tonumu değiştirmiyorum sabrediyorum her istediğini yapıyorum yerde bıkmadan usanmadan oynuyoruz oyuncaklarıylada arıza çıkartmıyo
ayağa kalkıyorum bağırıyo emekliyorum bende
eğer istediği olmazsa az ilgilenmesem önce bakıyo suratıma uzun uzun plan kuruyo ve başlıyo
zati yüzüme uzun uzun baktımı korkuyorum hemen yere inip oyuncaklarla oynamaya başlıyorum apartmanın huzur ve sakinliği için
Bebeklere yönelik her şey pahalı, ebeveynlerin mecburen alacaklarını biliyorlar. Oyuncaksız bırakmamalı yavruları. El ve dil becerileri, zeka gelişimi açısından çok önemli.
Netten bir şey almadan evvel google a mesela oyuncağın adını kopyala yanına en ucuz yaz, karşılaştırmalı siteler çıkıyor. Boşa fazla para verme yavrum.
bugün baktım yok kompuş mu dişin patladığı yerden çıkmış mı bilemedim. bizim üst dişlerin biri çıktı iki tanesi da patlamak üzereydi dün ön dişlerin birinden et gibi bişey resmen sallanıyordu.ya kan kurudu içinden çıktı anlamadım.
diş çıkmasından önce dişte morarma olmuş muydu diyelim.
evet nazara inanıyorum.göz değer inanıyorum o yüzden annem okur bol bol.bende okurum.
kimileri maşallah demiyor belki de demek istemiyorlar.
ben hatırlatıyorum maşallah deyin diye.
öyle yapıcam nisanem durumu anlatıcam.diş jeli kullanıyorum ama bu bambaşka birşeydi.sanırım diş çıkarken içerde kan topladı patlayınca ilk o kurumuş kanı çıkacak olan diş ittirdi sanırım.bugün yok.
aay rabbim korusun inşallah.çok üzüldüm eşin ve siz nasılsınız?nasıl olmuş bu?rabbim korusun ya.okuduğum an bizim yıllaaaar önce öğretmen olan akrabamızı teröristler okulda basıp taramışlardı.belki 60 yıl oldu.
maşallah hemşirem bi kız bi oğlan allah analı babalı büyütsün inşallah.evet kızımın adaşı imiş.sizde kolik yaşadınızmı ?kimden duyduysam azralar kolikli oluyomuş :):):):) ve nazlı
Ayyy kiz o kolikten cektigimi bi ben bilirim bi Allah bilirr aylarca perisan oldukk neyseki gecti sukur esime simdidiyorum insanoglu ne cabuk unutuyo herseyi simdi ikinci bebegimiz olacak sar basa yanii bu unutmada olmasa hayat yasanmaz heralde sezaryen agrilarinin ilk gunki gibi canli hatirladigini dusuncek olursam hic doguramazdim ama zaman gectikce unutuluyo sadece guzel anilar hatirlaniyo en guzelide bu olsa gerek
ay oğlum yürüyo vallaha ben cesaret edip bırakamıyorum ama kendi gidiyo kerata yaaa
benim oğlum kızdığımda oyun zannediyor galiba gülüp maytap geçer gibi hareketler yapıyor.nasıl düzelticek bu huyunu bilmem.
ama kızıma kızdığımda bana ifadesiz bir biçimde bakıyor.kızdığımı anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?