2012 Şubat Anneleri

catcim bugün bende ağladım eşimede kızdım al çocuğu kipaya gidelim bişey yapalım çok sıkıldım yoruldum canım acıyo zaten dedim
o da söylendi gitti ağladım mehmet baktı baktı gülmeye başladı kahkaha atıyo bende gülmeye başladım
sonrada eşim geldi haklısın dedi özür diledi memoya play station 3 almış oynasın diye

oyuncak demişken playskoolun konuşan kamyonu var videosunu izledim gülüyo konuşuyo zıplıyo filan
eşim paralarımızı yedi maaşı alınca verecek konuşkan kamyonla sallanan at alıcam bakalım

canım arkadaşlarım niçin ağladığınız ? canınız sıkıldığı için mi ?yalnız kaldığıınız için mi ?

ikiside benimki
sabah belim kitlrnmiş şekilde uyanıyorum öğleye kadar zorluyo acıyo
ev işi yemek ek gıdası filan yoruluyorum eve kapandım gezmek istiyorum bunaldım
bakalım eşim haklısın dedi inşallah sözünde durur

mehmette en zorlandığım husus yani bazen yorgun oluyorum uykusuz veya ağrım oluyodu da devamlı mızlanınca öff mehmet diyorum ama bağırarak değil sadece ses tonum değişiyo
ve iki katı ağlıyo yere vuruyo tepiniyo sinirden bas bas bağırıyo eğer kucağıma alıp sevmezsem ağlaması artıyo katıla katıla ağlıyo
kucağıma alıp seviyorum zaten o raddeye gelmiyo ama yani yinede o günü burnumdan getiriyo uyuyo uyanıyo mızlıyo ağlıyo bağırıyo
artık hiç ses tonumu değiştirmiyorum sabrediyorum her istediğini yapıyorum yerde bıkmadan usanmadan oynuyoruz oyuncaklarıylada arıza çıkartmıyo
ayağa kalkıyorum bağırıyo emekliyorum bende
eğer istediği olmazsa az ilgilenmesem önce bakıyo suratıma uzun uzun plan kuruyo ve başlıyo
zati yüzüme uzun uzun baktımı korkuyorum hemen yere inip oyuncaklarla oynamaya başlıyorum apartmanın huzur ve sakinliği için

hugocuk bu oyuncak güzele benziyor ama nedense bebekler için oyuncaklar ederinden çok daha pahalı. ben kızıma çok oyuncak almamıştım bayram harçlıklarını oyuncağa yatırmaya karar verdik ve bi oyuncakcıya gittik. tepkisine öyle şaşırdım ki meğerse bizim kızın oyuncak oynayası varmış:)

Ben de beğendim oyalar tosunları, bir müddet saklarız yaş büyüyünce de bilinçli oynarlar. Bak hugocuk burada daha ucuz. kamyon chuck

şimdi hareket edip konuşuyo diye oynarlar sonrada büyüynce bilinçli oynarlar
bizim sıpa konuşan oyuncaklara bayılıyo
aktivite masasında ce eee var onu açıyo kadın ce eee deyince gülüyo çapkın çapkın
fiyatı burda daha iyiymiş 100 tlye tamamlayıp apıda ödemeli alabilirim

Bebeklere yönelik her şey pahalı, ebeveynlerin mecburen alacaklarını biliyorlar. Oyuncaksız bırakmamalı yavruları. El ve dil becerileri, zeka gelişimi açısından çok önemli.

Netten bir şey almadan evvel google a mesela oyuncağın adını kopyala yanına en ucuz yaz, karşılaştırmalı siteler çıkıyor. Boşa fazla para verme yavrum.

ayy kıyamam yaaa oyuncak istiyomuş
markalı oyuncaklar işte pahalı oluyo
herşeyde marka var
sıpaların oyuncaklarındada varr
fisher pricenin aktivite masasını aldık ilk oyuncağımızdı annemler aldı
çok oldu alalı inanırmısın kurtarıcım
sabah ilk onla oynar
bikaç markasız ucuz oyuncağıda var ama markalıların yanında sırıtıyo besbelli ve inanırmısın o oyuncaklarıyla oynamıyo yan bile bakmıyo
varsa yoksa aktivite masası yaramaz toplar ve ilk arabam
şimdi ilgisini çekebilecek ilerdede oynayabileceği oyuncaklar almaya gayret ediyorum az para değil valla

ben cat lover ağladı sandım birde.

bende öyle hugocuk.evden dışarı çıkamıyorum çıksam nereye gidicem.mahrumiyet bölgesi.ulaşım yok herşey hususi araçla.burada bi bahçe var taaa nizamiye içinde.gidersen ancak oraya gidilir.

bende asosyal oldum.kimseyle görüşemiyorum.herkes toplaşıyor görüşüyor ben görüşemiyorum.hoş görüşmekte istemiyorum hep dedikodu ama bir iki kişi de olsa fena olmazdı.

hadi imkanım oldu çıktım diyelim.iki bebeği alıp bu boyun ve bu belle nereye nasıl götüreyim.biri ağlasa biri durmaz.hangisini neremle taşıyım.bebek arabasını nasıl sürüyüm?

bi yürüseler de ellerinden tutup alıp bebeklerimi gitsem parka bahçeye

eşi saymıyorum bile.işleri yoğun bunalımda geliyor.bu aralar sıklaştı.biz bu yüzden memlekte gidicez.ondan ayrılmak ayrı koyuyor birde bebeğin tekini ben taşicam uçağa kadar onu düşünüyorum boynum belim kitlenirse felç kalırım herhalde

kısacası kafamdan elli tilki dolaşıyor ellisinin dek uyruğu birbirine değmiyor.

benim bebeklerde öyle

evet haklısın canım
bu zamana kadar hep indirimli aldım bundan sonrada dikkat edicem
zati eşim kıskanıyo benim böyle markalı oyuncaklarım yoktu deyip deyip oynuyoo
ama sağolsun dedeleri alıyo oğluma
bayram palarını kaptırmasaydık iyiydide maselef kaptırdık maaşı bekliyoruz şimcik

Ayyy kiz o kolikten cektigimi bi ben bilirim bi Allah bilirr aylarca perisan oldukk neyseki gecti sukur esime simdidiyorum insanoglu ne cabuk unutuyo herseyi simdi ikinci bebegimiz olacak sar basa yanii bu unutmada olmasa hayat yasanmaz heralde sezaryen agrilarinin ilk gunki gibi canli hatirladigini dusuncek olursam hic doguramazdim ama zaman gectikce unutuluyo sadece guzel anilar hatirlaniyo en guzelide bu olsa gerek

oooooooo herkes burdaymış kaçmaz bu gurup katılayım hemen.....benim oğlan şuan sırtımda tepinip duruyo...bagırıyo..ısıracam yaaaa

burada bir arkadaş var adı azra onun tanıdığı azralarda hep kolikliymi.kadın da kronik yorgunluk olmuş.

benim kızda kolikliydi mahvetti beni hem mememdeydi hiç inmezdi ayırdığımda başlardı ağlamaya.en sonunda emzik aldım ama sürekli kolik sürekli kolik

ben doğurduğumda bir kadın vardı kayınvalide idi.ben dedim ki bir daha doğurmam aman aman sezeryan acısına dayanamıyorum demiştim.ooo öyle diyenler hep ikinciyi üçüncüyü doğurdu demişti.yapmam diyenden korkcan demişti.

iyi ki unutuluor.biz insanlar herşeyi unutuyoruz .hatırlıyoruz ama acısını unutuyoruz

bende doğurmam asla diyordum ama şimdi düşnüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…