2012 Şubat Anneleri

aynen bende krizlerdeyim
bizim apartmaanın karşısında market var
sürekli sepet sallayıp abur cubur istiyorum
alması kolay olunca yemesi daha bi kolay oluyor:26:
abur cubur yemekten bayılacam yakında
bari tatlı yapayım dedim:))

Ben dün kendime kek yapmıştım, öff bana yakın market de yok. Şimdi bir kola yanına da eti puf, çokomel, gofret ne olursa kabulümdür yav.

Ben dün kendime kek yapmıştım, öff bana yakın market de yok. Şimdi bir kola yanına da eti puf, çokomel, gofret ne olursa kabulümdür yav.

kızlar şöyle güzellllll bi tatlı tarifiniz var mı????

bende istemediğin kadar tarif var ve herkesten hep tam not alıyor buraların hamarat kadını ilan edildim ne tür birşey istiyorsun ????

arnazar mynette tesadüf şimdi bi haber gördüm yoksa bu mu ???

Terör örgütü 3 öğretmeni kaçırdı | Mynet Haber

içine doğmuş galiba ya.bi de kadere bak geçici görev ile gelmiş.rabbim den dileğim inşallah sağsalim geri gelirler.inşallah kılına dahi zarar gelmez hiçbirinin.

Son düzenleme:
ne oldu hugocum niye gülüyosun
bak gülme komşuna gelir başına))
haa rejim falan diyeceksen bende hepsi yalan oldu

bende istemediğin kadar tarif var ve herkesten hep tam nor alıyor buraların hamarat kadını ilan edildim ne tür birşey istiyorsun ????

ahh canım benim hiç farketmez
sen şöyle bi en güzellerinden top 5 yapıp yollayıver
tabi kolay olursa daha bi güzel olur

keşke yollayabilecek kadar yakın mesafe de olsaydık yollamayı bırak davet ederdim seni çeşit çeşit yapıp oooh mis gibi bir de yanına çay bir de hoş sohbet :):):):):):)

mesela en basiti halleyleri kır evde varsa muz aralarına koy üzerine krem şanti dök.birde evde varsa çikolata sosu yap dök.dolaba sür bir saat bekle.sonra afiyetle ye .

afiyet olsun :):):):)

yada mozaik pasta diğer adıyla bisküvi pastası :):):)

puding hazırla.bisküviyi süte batıır ve tepsiye diz aralarına pudingi süre süre kat kat yap bitince.üzerini hindistan cevizi yada pasta süsü ile süsle

afiyet olsun :):):)

birde benim en çok sevdiğim tatlılardan biri kadayıflı muhallebi bayılıyorum ona herkes te çok seviyor istersen onu da verebilirim ama biraz meşakkatli.

madem öyle sana bir kek tarifi veeyim puf puf yumuşacık çok kabaran cinsinden
ama dediklerimi aynen uygulayacaksın
malzemeler:4 tane oda sıcaklığında yumurta oda sıcaklığında olması şart
2 bardak tozşeker
1 kabartma tozu 1 vanilya
1 bardak sıvıyağ
1 bardak süt
2 bardak un
öncelikle yumurta sarıları ve beyazlarını ayırıyoruz beyazlarını cam kaba koyuyoruz
yumurta sarıları ile şekeri krema kıvamına gelene kadar mikserle çırpıyoruz
içine sıvıyağ süt ekliyoruz
ayrı bir yerde un kabartma tozu ve vanilyayı karıştırıyoruz tahta kaşıkla
içine ceviz fındık ne istersne ekliyoruz
ardından bu karışımıda kek karışımına ekliyoruz tahta kaşıkla karıştırıyoruz
cam kaptaki oda sıcaklığındaki yumurta beyazlarını kar beyazı olana kadar çırpıyoruz mikserle ve en son kek karışımına ekleyip tahta kaşıkla köpüğü çok sönmeden bikaç kez karıştırıyoruz alttan üste doğru
yağlanmış un serpilmiş borcama koyup 150 dercede yarım saat pişiriyoruz
bu kekin alfabesii neli istersen onu eklersin ama ne olursa olsun bu şekilde keki yaparsan puf puf kabarmış ağızda dağılan hafif kek elde edersin

Selam sekerler
Gecmisi okuyamadim pek. Bir bebbisin disinde morarma falann mi oldu . Eger oyleyse endise etmeyin omerin de ust disi patlamadan once diseti morarmisti. Bir hafta sonra da disi patladi.
Arnazar Allah ogretmenlerimizi tez vakit kurtarsin.
aliya gelinceeeee 1lt sut,7 kasik irmik,9 kasik seker 1 vanilya. Hepsi ateste pisecek. Sonra varsa dovulmus ceviz karistirilip araya kakaolu biskuvi konacak. Biraz dolapta bekletilip afiyetle mideye indirilecek. ben borcamda yapiyorum. Borcami aramiza alip bir uctan esim obur uctan ben kasiklayip ortada bulusuyoruz
Benim kizima da pembeler icindeyken bile bebekken erkek mi diyorlardi

ömerden nete giremiyosun demi

cat lover benim kızımın öyle oldu işte önce morarıktı.bir aydır falan böyleydi.doktor dişi çıkacak önemli değil demişti ama dün patladı içinden de et mi diyim kan kurusu mu diyim birşeyler pırtlamış.bugünde yok ama diş yeri patlak.seninde öyle oldu mu?ben çıkacak olan diş içerdeki kurumuş kanı dışarı itti diye düşündüm.

birde bu tatlı nasıl bi tatlıymış ya kafamda canlandıramadım.bisküvi irmik,karıştır falan.

ben bunun pastasını biliyorum.

Kizlar tabletten yaziyorum bazi kelimelerde eksik bazilarinda fazla harf cikmis kusura bakmayin.

Arnazar internette okumustum. Eger bebeginiz emerken memenizi isirirsa net bir sekilde hayir deyin. Bes dakika emzirmeyin yaziyordu. Gulerseniz oyun zanneder diyordu.

benim oğlum kızdığımda oyun zannediyor galiba gülüp maytap geçer gibi hareketler yapıyor.nasıl düzelticek bu huyunu bilmem.

ama kızıma kızdığımda bana ifadesiz bir biçimde bakıyor.kızdığımı anlıyor.

kesin şekilde hayır diyorum kızıyo vruyo daha çok ısırıyo
susarsam ses etmezsem ısıracağı kadar ısırıp sıkılınca bırakıyo
zati gece bir kez emiyo artık bırakcak sanırım

Valla hugocum sigara icmiyorum ama icsem kesinlikle halim bu olurdu, bknz yandaki smiley

Omer sabah gozunu aciyor bismillah kipir kipir uyuyanakadar. Uyuyunca uyaniyor tekrar ayagimda. Gecen aksam hem agladim hem salladim artik.esiminde elinde bir is var o da bayagi bir stresliydi yardimi dokunmuyor. İyice yoruluyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Melittacim bizde disetinden birsey cikmadi canim. Sadece morardiktan sonra gecti sonra da dis cikti. Tatli da soyle : irmk seker sut vanilya muhallebi gibi pisirilip arasina kakaolu biskuvi diziliyor. Pasta gibi.

öpülmekten hoşlanmıyo sarılınca seviyo
birkere öpüyorum var gücüyle ısırıyo
saçlarımı yoluyo
normaldede kucağıma alınca saçlarımı yoluyo var gücüyle
geçen saçlarımı yolmak istedi izin vermedim ağladı istiyo yolacakmış
yoldu rahatladı
tekmeliyo
altını alırken bağlatmamak için üzerini değiştirirken giyinmemek için tekmeliyo
kuvvetlide vuruyo valla acıtıyo
cep telefonlarımızı alıyo elinden almak isteyince koynuna saklıyo ellerimize vuruyo
bu çocuk bizi dövüyo

ya bu seferde dişi ile oynarken kanatmış bu befer de beyaz bişey sallanıyor allah ım deli olcam yaaa.kanamış ama.ağzı kandı dili kandı (

bizim oğlan da bizi dövüyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…