• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

hamilelik öncesi kiloma dönmeme 3 kilo kaldı 60 kiloyum şimdi...az önce denedim eski pantolonlarımın içine girebiliyorum artık o 3 de verebilirsem 57 olacam (boyum 1.67 bu arada)...fıstık gibi olacam inşallah..gerci cevremdeki herkes bu kilomun iyi oldugunu daha fazla vermemi söylüyo ama...hamile kalmadan önce cok iyiydim ne giysem oluyodu yakısıyodu..yine öyle olacak inşallah

hazelimm isimli uyemizi arkadas listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz veya hazelimm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor da olabilir. Bu sebeblerden dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

vıyy bayılazaaam

alla allah acık ama benim özel msj ayarlarım...niye böyle oluyo ki...ne yapabilirim sen biliyomusun durasella

Benim sütüm de yetmiyor artık. Mutlaka geceye 300 cc saklıyorum. Yarısını 1 gibi yarısını da beşte kalkar kalkmaz içiyor. Gün içerisinde ek gıda yiyor ama süt içmezse rahat edemiyor, kilosu 8.800 dokuz olamadık gitti. Doktor kilo alımı iyi dedi ama hep aç biberonu ne zaman versem hayır demiyor. 800 - 900 cc süt içiyor günde, hareketleri arttığı için çabuk acıkıyor. Ben sağarak verdiğim için doymadığını anlıyorum. Emzirenler, belki süt az çıkıyordur ve bebiş doymuyordur. Sağma imkanı varsa bir de öyle deneseniz. Ben yine bu ara boğazıma bakacağım. Sütüm azalmasın, bu tospik yüzünden hep ekmek arası ile geçiştiriyorum.

durasella sadece gündüzmü 800 900 cc içiyor yoksa gecede dahil mi??
ben okula giderken sağabiliyorum sadece ondada 100 110 cc arası çıkıyor
gündüz onu içiyor
sonra yatana kadar 3 kere emiyor
gecede işte sürekli uyanıyor
900cc yi buluyormudur acaba bilmiyorumki

biberon veren arkadaşlar kaç numara biberon emziği kullanıyosunuz??
birde hangi marka biberon??
benim biberona alıştırmam lazım sanırım

benimki devam sütü içmiyor malesef...aptamil verdim sadece degiştirsem içer belki bu yüzden heralde gecede 10 kere kalkıyo ....diştendir diyorum ama aclıktanda olabilir belki

dr. Brown's biberon kullanıyorum. Emziği 2 numara. Ama 3 olması lazım ayına göre sanırım. Bizimki şuanda 2 ile rahatettiği için değiştirmiyorum. Gündüz kesinlikle devam sütü içmiyor gece uyku arasında içiyor. Ben zaten işe başlıyacağım için artık devam sütüne de biberona da alışması lazım yavaş yavaş. Zaten benden bir kere de 220 ml süt çıkmıyor artık. 4 saat sonunda 150ml çıkıyor sağarak kontrol ediyorum ben arada.
Sma kullanıyorum devam sütü olarak. Çok bayılmıyor ama.

Son düzenleme:
durasella sadece gündüzmü 800 900 cc içiyor yoksa gecede dahil mi??
ben okula giderken sağabiliyorum sadece ondada 100 110 cc arası çıkıyor
gündüz onu içiyor
sonra yatana kadar 3 kere emiyor
gecede işte sürekli uyanıyor
900cc yi buluyormudur acaba bilmiyorumki

Canım, gece de dahil 900, önceden 1300 gibi süt çıkıyordu. Şimdi azaldı çünkü sağmam için fırsat vermemeye başladı. Ama ille de süt istiyor. Emzirdikten bir saat sonra devam sütü ver bakalım içecek mi, yavrum belki de aç kalıyordur.

Avent'in biberonunu kullanıyorum ben, aylara göre var.

Kivi veren var mı bebişine.

Ben veriyorum, bayıla bayıla yiyor.

ne özeli kıslarrr :52:
olmuyosa uğraşmayın yazın buraya olsun gitsin :61:
korkmayın bizden laf çıkmazzz :52:

Feys verdik yavrum :)

kızlar yaaa benim kızımın ön dişlerinden biri patlamış ama içinden et parçası gibi bişey sallanıyor yada kuru kan pıhtısı gibi hiçbirşey anlaamdım aranızda yaşayan var mı ????

birde diş sorunu gebelikte hastlıktan kullanılan ilaçlar yüzünden deniliyor.buradaki diş doktoru demişti bi hastaya.

bende gebe iken enfeksiyon geçirmiştim.4 gün hastane de yatmıştım.bol serum antibiyotik iğne yemiştim :(:(:(:(

sizlerinde başına geldi mi ????

Off bugün işim anca bitti pazara gittim oğluma anneme kızdım dün ona bırakmadım o yüzden sonra salondan ufak odama taşındım oğlanı yıkadım aldığm cicileri giydirdim beyazlar çok yakıştı babasıda deri mont almış :9: inş büyük almıştır merak ettim akşam getircek görcez...yorulduğuma deydi bugün.havalarda artık kış geldi diyor...

Bebekleri hasta olanlara acil şifalar dilerim ben pek bakamıyorum geçmişe bu ara yoğunum hep

kızlar yaaa benim kızımın ön dişlerinden biri patlamış ama içinden et parçası gibi bişey sallanıyor yada kuru kan pıhtısı gibi hiçbirşey anlaamdım aranızda yaşayan var mı ????

birde diş sorunu gebelikte hastlıktan kullanılan ilaçlar yüzünden deniliyor.buradaki diş doktoru demişti bi hastaya.

bende gebe iken enfeksiyon geçirmiştim.4 gün hastane de yatmıştım.bol serum antibiyotik iğne yemiştim :(:(:(:(

diş sorunu derken canım :44:
ben hiçbirşey kullanmadım

cnm neden acaba et parçası olduğuna eminmisin uyurken bak biraz bişey batırmıştır belki diş etine olmamıştı bizde gerçi daha üst dişlerde hareket yok ama şaşırdım şimdi

Nazarda olabilir bebeklerdeki kızlar bende ayetel kürsi okuyorum hep.

Bugün pazara diye çıktım her gören bebekteki gözlere bak gözlere bak Maşallah deseler ölürler sanki okuya okuya pazara soktum tabi durmadı kalabalığı sevmiyo aynı anası çoğu alacağımı marketten almıştım kıvırcık karnıbaharı ilk bulduğum yerden alıp eve döndüm zaten sıkıcıydı pazar..

Kivi vermedim ama dün az bişey hamsi tatdırdım çiğniyor fazla vermedim tabi 2 cimcik derler bizim orda :9:

İyi eğlenceler hazelim ben öyle misafirliğe gitmeyeli epey oldu oğlan durmazki hemen evini arar bayramdada gördüm zaten günümü tırsıttı beni...sen bari eğlen bizim yerimize....:97::8::50:

merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor :9:

kutlarım cnm nice senelere sağlıkla inş geçir görmedin dün kusura bakma kk ya gelmedim çünkü işlerden ancak...

Ben gidiyorum yine yemek yiyeyim oğlanda uyandı

İyi eğlenceler hazelim ben öyle misafirliğe gitmeyeli epey oldu oğlan durmazki hemen evini arar bayramdada gördüm zaten günümü tırsıttı beni...sen bari eğlen bizim yerimize....:97::8::50:

aman ne eglendimmm ne eglendim kafam şişti cocuk sesinden...neyseki geldik...birazdan arkadasta okey oynamaya gidecem...kocalarımız yok bugün evde...biraz dagıtacaz bakalım:9::9::9:mertle ne kadar olursa artık...:52::52::52::24::24::24::24::24::7::7::7::7:

2 dişimiz çıktı ama hiç öyle bişey çarpmadı benim gözüme
allah allah nedir acaba bi doktoruna sor istersen canım

Back
X