2012 Şubat Anneleri

amaninnnnnnnnnnn uyarı verdiler bana
nasılda gördüler yazdıgımı
hocadan kaçış yok.
hazlimmmm sosyal paylaışm sitesine üyle oldugunu yazınca
bende şunlara gir diye isim verdim.
uyarmışlar beni

gerçekten çok saçma isimler barçın yerine tarçın koysalarmış ımış diye kız ismimi olur yaaa iyice isimlerin içine ettiler değişik olck diye...

Nisanecim sağol cnm allah tamamını erdirsin berfindemi hamile 2 ciye bizim berfinmi acaba geçmişe bakamadım

doğum günü olanlarında kutlarım geçmişi okumadım kusura bakmayın oğlan uyudukça fırsat bulup yazıyorum size telden bugün eşimi azarladım biraz her izin gününde arkadaşlarınlasın diye gerçi gitti yine buluştu ama napim canm sıkılıyo evde dedi
bugün sehpa baktım çok pahalılardı bende marangoza eskilerime cila attırayım yapabilirlerse diyorum kırığı döküğü yok çünkü eskilerimin sadece sıcak şeyler koymaktan üstü al al beyazlamışlar inş oluyodur

bende yapmadım mevlüt,, o ara eşim iş değiştirdi diye,sünnetiyle bir yapcam seneye inş...ayrıca cesaretine hayranım 4 çocuk istemek benim harcım değil baş edemem valla kafayı yerim tırlatırım kesin sende bayağı çocuk tutkusu var sanırım...

Sanırım ben hala doğumumu unutamadım yada bende depresyon yaratmıştı doğumdan sonra ondanmıdır bilmem 2 çocuk hayali bile zor geliyo bana...

Sizler isterken acaba bendemi bi sorun var diye düşünmeden edemiyorum...oysa oğlumla değişti dünyam bir sarılmasıyla dünya benim etrafımda dönüyo sanıyorum mutlu oluyorum ama aynışeyleri başa sarmak yeni bi doğum yeni bi lohusalık v.s bana göre değll belki yıllarla birlikte değişir fikrim ama şuan yada 1 2 yılda olacağını sanmıyorum.Rabbimde ben dilemeden vermesin hasretiyle yananlar mutlu olsun inş...

yoook sanırım bizde sorun var :126:

ben ilk gebeliğimin tadını doya doya yaşayamadım.oyüzden daha bilinçli bir şekilde anne olmak ve yine bebek sevmek istiyorum o yüzden.

tam kahve yaptım kendime, oğlum da uyumuştu, ohh diyeyim dedim. kahvemi karıştırdım oğlum ağlamaya başladı. onu salladım uyudu. kızım da hala oturuyordu, ona da hadi uyumaya dedim. masal istedi benden, ona da masal okudum. tabi kahve oldu buzz Allah eksikliklerini göstermesin ama gece bile keyif çatmak yok.

o tür lekeleri temşzlemek için bu sitede bir yerde okumuştunm. belki dekarasyon bölümünde olabilir.
özellikle beyaz sehpalarda bardak lekesi oluyor.
sanırım sephaya kolonya döküp, çakmakla alevlendirip, ıslak bezle siliyordun. böyle bir şey yazıyordu
denemişler olmuş.
bardak altlığı kullanırsan sorun pek yaşamazsın

Ikiz oldugu icin sen haklisin benimde oyle olsa hemen dusunmezdim ikiz bakim bakimindan iki kat daha yorucu, dr bana dogum sonrasi ilk muaynemde ikinciyi dusunuyomusun dedi bende evet dedim en az bir yil dedi, suan benim daha yeni 6 haftalik henuz dr gorunmedim kan testi yaptirdim dr haftaya gidicem onu
dedim myomum var onun icin ic dunyam nasil diye yazdim, ilerde karnim acirmi sanmiyorum gorucez, psikolojik olarak hazirdim istiyodum sukur allah nasip etti
Istemek hazir olmak cok onemli
, ben hayatimda hic kucuk bebek almamistim kucagima birden premature minicik 1910kg agirliginda kucucuk bisey verdiler 9 gun kuvozden sonra tek basima hic yardim almadan buralara getirdim sadece bir kac defa uykusuzluktan bayilacakken anneme biraktim istemeye istemeye bakti sonra onuda birakmadim, hazir hersey tazeyken arasi sogumamisken bir tane daha olsun istedim, simdi daha bilincli ve tecrubeliyim kizdaki hatalari bunda yapmicam daha bilincli olucak hersey, hep ilk cocukta acemilik oluyor kaliyosun tikaniyosun elin karisiyor heyecandan ay diye diye yardim edenin yoksa ustelik, sukur kimseye ihtiyacim yok allahta muhtac birakmasin. Ve isteyen hazir hisseden herkese versin annelik o duyguyu o heyecani tekrar tekrar yasamak guzel

Canım benim mutfak masam mobilya
kızartma tenceresi sıcakken balkona atıyım diye götürüyordum elim yandı masaya koydum
Senin dediğin gibi beyazladı koyduğum yer hem de tencere altı büyüklüğünde çok üzülmüştüm
Ama kolanya döküp yaktım gerçekten geçti :)) Müthiş çözüm
Kolonyayı dök beyaz alana çakmakla tutuştur eline de bir bez al kuruydu benim aldığım bez
Söndürme hemen kolonya yanıp bitiyor zaten o alanın üstünde eğer fazla dökmüşsen ıslak gibi kalıyor onu da sen siliyorsun
Bi dene bakalım

sorma şimdi annem yanımda da aklım odada kalmıyor mutfakta rahaça yemeğimi yapıyorum ama memlekete de gideceğim.bir -2 ay kalacağım annemin yanında biraz daha büyümüş olur bebeklerim.aslıda rahatsızlıklarım olmasa hiç zorlanmıyorum ama bel ve boyun fıtığı birde üstüne reflü olunca çok yordu beni.sağlıklı olsaydım herşey bana vız gelirdi.

rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindim.inşallah ileride bana da nasip olur.myom için doğumun iyi olduğunu duymuştum.yani arkadaşlarımdan myom olupta gebe kalmak isteyenler vardı.

Özellikle bel ağrı yapıyo çocukla oyalanırken

dün akşam mehmet yine çok ağlıyodu kayınvalidemler geldi onları görünce sustu oynadı oyuncaklarını gösterdi nasıl oynuyo bobul bobul emzik ağzında anlattı

Özellikle bel ağrı yapıyo çocukla oyalanırken

fıtığa yakaladın ya hugocuk artık kurtuluşun yok malesef keşke grip gibi olup geçse ama malesef değil.ben artık dayanamıyorum boyun ağrısına.dinlenince geçiyor ama dinlenmek nerdeeee.

ameliyat çözüm değil diyorlar ama ameliyat olacam ama onun öncesi lazerle fıtığı yok ediyorlarmış sözde .onu denicem inşallah mucize gerçekleşir.para biriktiriyorum üç ay sonra yaptırıcam inş.

ek olarak eğer boyunda başarı sağlanırsa bel ve reflüm iiçnde yaptırıcam inşallah.herşey paraya bakıyor

Son düzenleme:
çok keyifliydi ve yaramaz toplarıyla oynuyo artık korkmuyo
filin hortumuna elini sokup topu geri ittiriyo
filin hortumundan çıkan havaya çok gülüyo çalıştırmayıda öğrendi
sabah 7 de uyandı mızıklanıp durdu yanıma aldım nasıl sarılıyo koynuma giriyo
9 gibi uyanık kahvaltı yaptık
mutfakta yemek hazırlarken tencerelerle oynadı parlak tencerede kendini görüp sırıtıyo
çabuk sıkılıyo herşey ilgisini çekmiyo
kuru kayısı paketini verdim oynasın diye paketi delmiş kayısı almış içinden bir tane baktım geveleyip duruyo ama tadını beyenmedi
sonrada oynadık beraber
hep yanında olup onla ilgilenir seversem mutlu oluyo arıza çıkartmıyo ama işte tvye bile bakıp saniye ihmal edersem başlıyo yaygaraya

kayınvalidem dün akşam bisküvi yedirdi biraz tabağa uzanıyo çocuk istiyo daha kaldırdım önlerinden bende napim
bugünde balkabağı patates havuç ve minik kuzu etini haşladım az tereyağıda ekledim koyu kıvamlı çorba oldu bakalım beyenecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…