- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.761
karnında acı var mı?bebeğin ne kadarlık?aralarında ne kadar yaş farkı olucak?benim şimdi ikiz bebeklerim var.o yüzden hemen yapamam elden çıkmaları lazım.tuvalet adabını öğrettikten sonra ve sıkıntılarını söylemeye başladıklarında düşünüyorum inşallah.
tek çocuk olsaydı muhakkak hemen yapardım.
sürpriz gebelik mi oldu?sezeryanda bir yıl sonra tekrar gebe kalınabiliniyor mu ?neyi haftaya öğreniceksin ????psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor musun
ne çok sormuşsun.
ben de sezeryan oldum ve eşim
şu an 2. istiyor, birlikte büyürler diye
oluyor yani.
değişik mi?
saçma bence. babannem hayatta olsa kesin burla da neymiş yav? derdi.
bu sitede okumuştum kadın çocugunun ismini batın koymak istiyordu. batın karın demek.
hafta sonu fatura ödemeye gittim, çalışanınm adı oralcan dı. kardeşin de analcan mı acaba diyesim geldi.
bir de ımış diye kız ismi duydum geçen de. kzım olursa koyayım bari. ımışşşşşşş pış pış derim artık.
karnında acı var mı?bebeğin ne kadarlık?aralarında ne kadar yaş farkı olucak?benim şimdi ikiz bebeklerim var.o yüzden hemen yapamam elden çıkmaları lazım.tuvalet adabını öğrettikten sonra ve sıkıntılarını söylemeye başladıklarında düşünüyorum inşallah.
sürpriz gebelik mi oldu?sezeryanda bir yıl sonra tekrar gebe kalınabiliniyor mu ?neyi haftaya öğreniceksin ????psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor musun
ne çok sormuşsun.
ben de sezeryan oldum ve eşim
şu an 2. istiyor, birlikte büyürler diye
oluyor yani.
merak ediyorum senfat :)
ben yıllar önce bi bayanla karşılaşmıştım.bir kız bebeği olmuş.peşine kazara hamile kalmış.bu da kız karnım acıyor diyordu.dikiş yerleri acıyormuş gerildikçe o bakımdan merak ettim.
Kızlar Asya'ya mevlüt yapcaz biz cumartsei günü :))
Aslında kırkı çıkınca yapmayı planlamıştık ama Doğan'ın babanesi kaza geçirince bu günlere kaldı
Yaz çıkmadan olsun dedik geç bile kaldık
Biblo aldım misafirlere vermek için daha doğrusu ufak bi takı kutusu gibi
yuvarlak kutu aldı kapağında bir kız bebeği var elinde emzikle
Mıknatıslı süslere baktım ama sonra buna karar verdim
Hem atmazlar çine küpe ya da yüzük koyarak kullanırlar diye düşündüm
Başka ne yapmam lazım
Şerbet işine hiç girmiycem :)
Menü zaten gayet klasik pide ayran baklava sarma salata :))
Siz özel bişeyler yapmış mıydınız?
Sanırım ben hala doğumumu unutamadım yada bende depresyon yaratmıştı doğumdan sonra ondanmıdır bilmem 2 çocuk hayali bile zor geliyo bana...
Sizler isterken acaba bendemi bi sorun var diye düşünmeden edemiyorum...oysa oğlumla değişti dünyam bir sarılmasıyla dünya benim etrafımda dönüyo sanıyorum mutlu oluyorum ama aynışeyleri başa sarmak yeni bi doğum yeni bi lohusalık v.s bana göre değll belki yıllarla birlikte değişir fikrim ama şuan yada 1 2 yılda olacağını sanmıyorum.Rabbimde ben dilemeden vermesin hasretiyle yananlar mutlu olsun inş...
gerçekten çok saçma isimler barçın yerine tarçın koysalarmış ımış diye kız ismimi olur yaaa iyice isimlerin içine ettiler değişik olck diye...
Nisanecim sağol cnm allah tamamını erdirsin berfindemi hamile 2 ciye bizim berfinmi acaba geçmişe bakamadım
doğum günü olanlarında kutlarım geçmişi okumadım kusura bakmayın oğlan uyudukça fırsat bulup yazıyorum size telden bugün eşimi azarladım biraz her izin gününde arkadaşlarınlasın diye gerçi gitti yine buluştu ama napim canm sıkılıyo evde dedi
bugün sehpa baktım çok pahalılardı bende marangoza eskilerime cila attırayım yapabilirlerse diyorum kırığı döküğü yok çünkü eskilerimin sadece sıcak şeyler koymaktan üstü al al beyazlamışlar inş oluyodur
Ikiz oldugu icin sen haklisin benimde oyle olsa hemen dusunmezdim ikiz bakim bakimindan iki kat daha yorucu, dr bana dogum sonrasi ilk muaynemde ikinciyi dusunuyomusun dedi bende evet dedim en az bir yil dedi, suan benim daha yeni 6 haftalik henuz dr gorunmedim kan testi yaptirdim dr haftaya gidicem onukarnında acı var mı?bebeğin ne kadarlık?aralarında ne kadar yaş farkı olucak?benim şimdi ikiz bebeklerim var.o yüzden hemen yapamam elden çıkmaları lazım.tuvalet adabını öğrettikten sonra ve sıkıntılarını söylemeye başladıklarında düşünüyorum inşallah.
sürpriz gebelik mi oldu?sezeryanda bir yıl sonra tekrar gebe kalınabiliniyor mu ?neyi haftaya öğreniceksin ????psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor musun?
Istemek hazir olmak cok onemliSanırım ben hala doğumumu unutamadım yada bende depresyon yaratmıştı doğumdan sonra ondanmıdır bilmem 2 çocuk hayali bile zor geliyo bana...
Sizler isterken acaba bendemi bi sorun var diye düşünmeden edemiyorum...oysa oğlumla değişti dünyam bir sarılmasıyla dünya benim etrafımda dönüyo sanıyorum mutlu oluyorum ama aynışeyleri başa sarmak yeni bi doğum yeni bi lohusalık v.s bana göre değll belki yıllarla birlikte değişir fikrim ama şuan yada 1 2 yılda olacağını sanmıyorum.Rabbimde ben dilemeden vermesin hasretiyle yananlar mutlu olsun inş...
gerçekten çok saçma isimler barçın yerine tarçın koysalarmış ımış diye kız ismimi olur yaaa iyice isimlerin içine ettiler değişik olck diye...
Nisanecim sağol cnm allah tamamını erdirsin berfindemi hamile 2 ciye bizim berfinmi acaba geçmişe bakamadım
doğum günü olanlarında kutlarım geçmişi okumadım kusura bakmayın oğlan uyudukça fırsat bulup yazıyorum size telden bugün eşimi azarladım biraz her izin gününde arkadaşlarınlasın diye gerçi gitti yine buluştu ama napim canm sıkılıyo evde dedi
bugün sehpa baktım çok pahalılardı bende marangoza eskilerime cila attırayım yapabilirlerse diyorum kırığı döküğü yok çünkü eskilerimin sadece sıcak şeyler koymaktan üstü al al beyazlamışlar inş oluyodur
Ikiz oldugu icin sen haklisin benimde oyle olsa hemen dusunmezdim ikiz bakim bakimindan iki kat daha yorucu, dr bana dogum sonrasi ilk muaynemde ikinciyi dusunuyomusun dedi bende evet dedim en az bir yil dedi, suan benim daha yeni 6 haftalik henuz dr gorunmedim kan testi yaptirdim dr haftaya gidicem onu
dedim myomum var onun icin ic dunyam nasil diye yazdim, ilerde karnim acirmi sanmiyorum gorucez, psikolojik olarak hazirdim istiyodum sukur allah nasip etti
Istemek hazir olmak cok onemli
, ben hayatimda hic kucuk bebek almamistim kucagima birden premature minicik 1910kg agirliginda kucucuk bisey verdiler 9 gun kuvozden sonra tek basima hic yardim almadan buralara getirdim sadece bir kac defa uykusuzluktan bayilacakken anneme biraktim istemeye istemeye bakti sonra onuda birakmadim, hazir hersey tazeyken arasi sogumamisken bir tane daha olsun istedim, simdi daha bilincli ve tecrubeliyim kizdaki hatalari bunda yapmicam daha bilincli olucak hersey, hep ilk cocukta acemilik oluyor kaliyosun tikaniyosun elin karisiyor heyecandan ay diye diye yardim edenin yoksa ustelik, sukur kimseye ihtiyacim yok allahta muhtac birakmasin. Ve isteyen hazir hisseden herkese versin annelik o duyguyu o heyecani tekrar tekrar yasamak guzel
sorma şimdi annem yanımda da aklım odada kalmıyor mutfakta rahaça yemeğimi yapıyorum ama memlekete de gideceğim.bir -2 ay kalacağım annemin yanında biraz daha büyümüş olur bebeklerim.aslıda rahatsızlıklarım olmasa hiç zorlanmıyorum ama bel ve boyun fıtığı birde üstüne reflü olunca çok yordu beni.sağlıklı olsaydım herşey bana vız gelirdi.
rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindim.inşallah ileride bana da nasip olur.myom için doğumun iyi olduğunu duymuştum.yani arkadaşlarımdan myom olupta gebe kalmak isteyenler vardı.
kedicim biz tek çocukla keyif yapamıyoruz iki çocukla hiç yapılmaz heralde
Özellikle bel ağrı yapıyo çocukla oyalanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?