- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.741
doktorumuzda öyle diyortembel oğlan diyor :):):):) ama ilk emekleyen oğlum oldu teyzesi ama tutunarak ayağa kalkan kız oldu birbirini kovalıyorlar gelişim olarak.korkum oğlulunm patır patır diş çıkarması o zaman beni baya yıpratabilir.
gerçektende tuhaf isimler anlamları ne acaba?
benim bebeklerimin elif azra , furkan egeelif ile egeyi ben koydum (izmirli olduğum için ) azra ile furkan ı da babası koydu.eşim anlamlarını araştırarak koymuş.benim çocukluğumdan beri koymak istediğim isimlerdi elif ve ege.
İkizlerin doğal yolla mı oldu tüp bebek mi
Bir kız bir erkek ihtimalini tutturmuşsun tebrikler :))
Benim bir arkadaşımın ikizleri vardı doktoru ona her doğumun ikiz olur bir daha yaprsan dörtlersin demişdi
Ben hadi canım dedim ama arkadaşın ablasınında ikizleri vardı ve üçüncü bebişi isterlerken yine ikizleri oldu yani dörtlediler :))
Nasıl bi durum ve doktor nasıl biliyordu bi fikrim yok :))
bende merak ediyorum geç çıkacak ama bize de çektirecekler gibime geliyor hugocuk.
doğal .annem tarafından geliyor ırsibizde.annem ,anneannem teyzelerim annemin teyzeleri ve bende de çıktı.büyük bir ihtimal kızımda da olacak ikiz.bi önceki gebeliğimde ikizdi.ama düşük oldu.korunarak olmuştu.düşük yapınca öğrendim.bu bebeklerde bana sürpriz oldu.
tabi biraz uzun hikaye.düşüklerden sonra tüplerimde bi sorun oldu ama gebeliğe engel değilmiş.ben burada bi başlık açmıştım açtığım zamanda gebeymişimbebeklerim oldu :):):)
bi tatlılar ki teyzesi sorma ama oğlum asabi
benim annem tarafında hep bir kız bir erkek ama üçüzler iki oğlan bir kız oluyor.tek yumurtalar ise kız oluyor.annem tarafının kromozomları bir tuhaf
bana da doktor ilk evlendiğimde sağlık ocağından gelen hemşire hastaneye yönlendirmişti.kontrol için.gittiğimde doktorum dedi ki annen tarafında var mı çoğul evet ikiz üçüz çok dedim.doktor dedi ki seninde olma ihtimali çok yüksek demişti.
doktor muayene ediyor bakıyor yumurta var mı ve çatlıyor mu ? birden fazla yumurtlamış ise olma ihtimali yüksek diyor.
kızlarımız isimden yarı adaşlar :))
Elif Asya benim kızın adı Elifi ben koydum Asya'yı babişko :)
Benimki de bi anda on diş çıkartcak heralde içinde biriktiriyor :)
o zaman ölürüm heralde ben de :))
Burla bir kumaş çeşitiymiş sanırım barçını hatılamıyorum bile :))
benim kardeşim gökçe yada asya olsun dedi ama eşim dedi ki ben kızıma koycam sana sıra gelene kadar kaç kişi isim koymak istiyor (haklı olarak ) o yüzden azra koydu :):) adaşlar gene de
bulunmayan değerli bir kumaş olsa gerek.
acaba ne zaman diş çıkarırlar?bir yaşını beklemese bari birden hepsini çıkarsa oğlumda bende mahvoluruz.:18: birde tek başıma bakıyorum zaten uykusuz yorgunluk birde nazı çilesi beni iyice mahveder.tam zamanında memlekete gideceğim.inşallah memleketten kıbrıs a dişli olarak döneriz
Maşallah kuzulara
Benimde ananem ikiz eşi
Anne taradında ikiz çok
Annem Asya kesin ikiz dedi
Hatta tek kese ve tek bebek var diyince bayağı bi inanmadı
İkiz olduğuna kendini inandırmıştı
Ksımet tekmiş :))
Maşallah anne tarafında yumurtalar bereketliymiş :))
Umarım dişleri izmirde çıkarır Ege
anne tarafından geldiği için bir ay sende iki yumurta atabilirsin.tabi tek yumurta ikizi mi ?ayrı yumurta mı ?o da önemli.
bisonraki yada ondan sonraki ikiz olabilir madem dört çocuk düşünüyorsun mutlaka sende de çıkar eınsteın haberin olsunbende gebe kalmadan önce doktora git yumurta takibi yaptır.doktor o ay kaç yumurtan olduğnu sana söyler. (aklında olsun )
sorma canım yaa ama üzücü olan anneannemin ikizlerin den bir tanesi küçükken tandır a düşmüş ölmüş.kızmış,şimdi dayım ise 50-60 yaşında var :))
Canım dayının ikizinin ölümü gerçekten üzücüymüş mekanı cennet olsun
Canım bu yumurta takibini hiç düşünmemiştim
iyi fikir valla hem bi taşla iki kuş vurmuş oluruz :))
Malum dör çocuk için ikişer seneden sekiz sene eder birini ikizle kurtarırsam lohusalık hallerim altı senye düşer :))
NAsıl hesap ama
Teşekkürler kızlar. Geçen hafta eşimle mudo'ya gitmiştik yeni sezon ürünü bir gömlek bir sweatshirt beğendim ama çok pahalıydı. İkisi 250, pes dedim almadım tabii. Eşim ısrar etti ama gerek yok dedim. Neyse bu sabah duşa girmiştim, çıktım bir baktım gömlek Ata'nın sweat eşimin üzerinde. Ellerinde de birer çiçek, hem şaşırdım hem sevindim. Ama asıl hediyem bu değilmiş, pasta siparişi için dışarı çıktık. Bebek arabasına Ata'yı oturtacaktım baktım bir kutu var. İçerisinde bir telefon, hem de son çıkanlardan. Aslında telefon pek kullanmam ama eşim internete çok sık girdiğimi biliyor. Daha büyük ekranlı bir telefonla daha rahat girebileceğimi düşünmüş. Biraz pahalıya patladım ama çok mutlu oldum :)
durasella eşinin kıymetini bil vallaha cok sanslısın...elde ne eşler var :76: (misal benimki)....ahhh ahhhh sizinkiler kocada benimki ne acaba...kerestelik o....n heralde..
hazelimmm dert etme.erkeklerin geneli böyle.sana has birşey değil.
sizler sanslı olanlardansınız...genel olanlar bize denk gelmiş...neyse bunada şükür...bana boncuk gibi bi evlat verdi...o o acıgı kapatacak inşallah
selam YORGUN , UYKUSUZ ,BİTKİN amaaaaaa GÜZELLL annelerr
sanırım yorgun uykusuz bitkin kısmı bu aralar benimle bütünleştiği içib böyle başladım
benim deli kızım gece 1,5 saat peşpeşe uyumuyor napıcam ben şaşırdım kaldım:26:
aç mı kalıyor diye şüpheleniyorum ama biberon bile almadığı içi çözümsüzüm
buarada hamişleri 3lemişiz
BERFİNCİM canım tebrikler sağlıkla sıhhatle bi an önce kucaklarsın minnoşunu inş
DURASELLA ve HEMŞİRE mutlu umutlu daha nice nice senelere bebiş ve eşlerinizle birlikte inşallah
buaralar pek giremiyorum ama takipteyim okuyorum sizleri
HUGOCUM inş bian önce kurtulursun bu fıtık illetinden
kayınvalidemde çok çekiyor
HAZELİM canım okumuş ama yorumlayamamıştım neyseki bitmiş gitmiş.eşinle aranızın düzelmesine çoookkkk sevindim bebişlerimiz büyüdükçe herşey dahada düzelecek inan
diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizidr
melitta senfat einstein benim olan ve diğer arkadaşlarım....
biz iyiyiz sen nasılsın?sen yokken kaynattık bol bol
Sagol canim, evet kurtarmis olucak kizim kendini, ben sezeryan oldum myomlarim vardi onlarda o anda alindi bir kismi ikincide sezeryan olma olasiligi yuksek daha kalan myomlar var cunku onlarda bunda alinabilir, daha dr gitmedim haftaya gidicem, bence dusunuyorsan sende yap, buyudukce kiskanclik olayi cikiyor oda cok zor,3 yasindaki yegenimden biliyorumarkadaşlarım doğum gününüz kutlu olsun.rabbim ailenizle evlatlarınızla hayırlı sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah....
peşpeşe doğuracak anneler.ikiz gibi olmuyor siz biraz daha şanslısınız.katı gıdaya geçip tuvalet adabına başlarken yeni bir insan yetiştireceksiniz baştan ama ikiz olunca tecrübelerimi aktarayım.iki mızmız insan demek.biri yerken diğeri yer diğeri bakıp yemez.biri gezmek ister diğeri istiyor diye öteki ister.biri kucağa gelir diğeri onu aldın beni de al der.
biri uyurken diğerini de uyutmak zorundasın.
ama ;
-peş peşe doğurunca biri katı gıda yerken diğerini direk emzirebilirsiniz.
-biri tuvalet adabını öğrenirken diğeri hala bezli olcak.
-biri gezerken diğeri paçanı tutuşturup ağlamicak.
vs vs böyle uzar gider.
ama bende inşallah bebeklerim büyüsün inşallah istiyorum hemde bilinçli bir anne olarak.hadi beni gaza getirinbirde sizler normal doğum mu yapmıştınız ???
Valla dr bana bir yil demisti en az ocakta erken dogum yaptim beklemedim suan ic dunyam ne durumda bilmiyorum haftaya ogrenicembenimde aklıma eşim soktu kalabalık aile olalım diye.bende şimdi istiyorum ilk gebeliğimde tecrübesizdim.şimdi gebeliğimin ve lohusalık dönemimin tadını çıkararak yaşamak istiyorum.
inşallah rabbim gönlüne göre versin.benim ikinci gebeliğimde ikiz olursa ben dört ü tamamlarım
benim sezeryan oldu sanırım üç yıl beklemek gerekiyor değil mi ?bende üç beş yıl sonra düşünüyorum bebeklerim üç yaşına gelince.belki de seneye başlarım bebeklerim iki yaşında olur doğburana kadar üç yaşında olurlar.o zaman doğuya gitmiş batıya dönmüş oluruz inşallah.
birde dünyaya bir daha gelmicez rabbim yine anneliğe layık görürse yine anne olmak istiyorum.dünya nın en güzel duygusu.rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah (amin)
selam YORGUN , UYKUSUZ ,BİTKİN amaaaaaa GÜZELLL annelerr
sanırım yorgun uykusuz bitkin kısmı bu aralar benimle bütünleştiği içib böyle başladım
benim deli kızım gece 1,5 saat peşpeşe uyumuyor napıcam ben şaşırdım kaldım:26:
aç mı kalıyor diye şüpheleniyorum ama biberon bile almadığı içi çözümsüzüm
buarada hamişleri 3lemişiz
BERFİNCİM canım tebrikler sağlıkla sıhhatle bi an önce kucaklarsın minnoşunu inş
DURASELLA ve HEMŞİRE mutlu umutlu daha nice nice senelere bebiş ve eşlerinizle birlikte inşallah
buaralar pek giremiyorum ama takipteyim okuyorum sizleri
HUGOCUM inş bian önce kurtulursun bu fıtık illetinden
kayınvalidemde çok çekiyor
HAZELİM canım okumuş ama yorumlayamamıştım neyseki bitmiş gitmiş.eşinle aranızın düzelmesine çoookkkk sevindim bebişlerimiz büyüdükçe herşey dahada düzelecek inan
diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizidr
melitta senfat einstein benim olan ve diğer arkadaşlarım....
Sagol canim, evet kurtarmis olucak kizim kendini, ben sezeryan oldum myomlarim vardi onlarda o anda alindi bir kismi ikincide sezeryan olma olasiligi yuksek daha kalan myomlar var cunku onlarda bunda alinabilir, daha dr gitmedim haftaya gidicem, bence dusunuyorsan sende yap, buyudukce kiskanclik olayi cikiyor oda cok zor,3 yasindaki yegenimden biliyorum
Valla dr bana bir yil demisti en az ocakta erken dogum yaptim beklemedim suan ic dunyam ne durumda bilmiyorum haftaya ogrenicem
Cok sagol canim,aminn
Senin oğluş tembel çıkmış
Ya da kızın hızına yetişememiş :))
Benim üst kat komşumun bir kız bir oğlan ikizi var
gerçi yan komşumunda var da yandakilerin daha isimlerini bilmiyorum
Üst kattakilerin isimleri barçın ile burla
çok değişik gelmişti isimleri söyleyim dedim
senin minnoşların isimleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?