2012 Şubat Anneleri

kızlarımız isimden yarı adaşlar :))
Elif Asya benim kızın adı Elifi ben koydum Asya'yı babişko :)
Benimki de bi anda on diş çıkartcak heralde içinde biriktiriyor :)
o zaman ölürüm heralde ben de :))

Burla bir kumaş çeşitiymiş sanırım barçını hatılamıyorum bile :))

benim annem tarafında hep bir kız bir erkek ama üçüzler iki oğlan bir kız oluyor.tek yumurtalar ise kız oluyor.annem tarafının kromozomları bir tuhaf

bana da doktor ilk evlendiğimde sağlık ocağından gelen hemşire hastaneye yönlendirmişti.kontrol için.gittiğimde doktorum dedi ki annen tarafında var mı çoğul evet ikiz üçüz çok dedim.doktor dedi ki seninde olma ihtimali çok yüksek demişti.

doktor muayene ediyor bakıyor yumurta var mı ve çatlıyor mu ? birden fazla yumurtlamış ise olma ihtimali yüksek diyor.

Maşallah kuzulara
Benimde ananem ikiz eşi
Anne taradında ikiz çok
Annem Asya kesin ikiz dedi
Hatta tek kese ve tek bebek var diyince bayağı bi inanmadı
İkiz olduğuna kendini inandırmıştı
Ksımet tekmiş :))

Maşallah anne tarafında yumurtalar bereketliymiş :))

benim kardeşim gökçe yada asya olsun dedi ama eşim dedi ki ben kızıma koycam sana sıra gelene kadar kaç kişi isim koymak istiyor (haklı olarak ) o yüzden azra koydu :):) adaşlar gene de

bulunmayan değerli bir kumaş olsa gerek.

acaba ne zaman diş çıkarırlar?bir yaşını beklemese bari birden hepsini çıkarsa oğlumda bende mahvoluruz.:18: birde tek başıma bakıyorum zaten uykusuz yorgunluk birde nazı çilesi beni iyice mahveder.tam zamanında memlekete gideceğim.inşallah memleketten kıbrıs a dişli olarak döneriz

Umarım dişleri izmirde çıkarır Ege

anne tarafından geldiği için bir ay sende iki yumurta atabilirsin.tabi tek yumurta ikizi mi ?ayrı yumurta mı ?o da önemli.

bisonraki yada ondan sonraki ikiz olabilir madem dört çocuk düşünüyorsun mutlaka sende de çıkar eınsteın haberin olsun bende gebe kalmadan önce doktora git yumurta takibi yaptır.doktor o ay kaç yumurtan olduğnu sana söyler. (aklında olsun )

Maşallah anne tarafında yumurtalar bereketliymiş :))

sorma canım yaa ama üzücü olan anneannemin ikizlerin den bir tanesi küçükken tandır a düşmüş ölmüş.kızmış,şimdi dayım ise 50-60 yaşında var :))

Umarım dişleri izmirde çıkarır Ege

inşallah arkadaşım çünkü iki ay kalabilirim izmir de.şubatta geleceğiz tabi eşim özledim hasretinize dayanamıyorum çıkın gelin demezse iki ay çok yoğun olacaklar.benim içinde memlekete gitmek en iyisi.tek başıma bebeklerle çok zor olur benim için.

aslında oğlumun uzun süredir iki alt dişi kabarık ama patlamadı

Son düzenleme:

Canım dayının ikizinin ölümü gerçekten üzücüymüş mekanı cennet olsun

Canım bu yumurta takibini hiç düşünmemiştim
iyi fikir valla hem bi taşla iki kuş vurmuş oluruz :))
Malum dör çocuk için ikişer seneden sekiz sene eder birini ikizle kurtarırsam lohusalık hallerim altı senye düşer :))
NAsıl hesap ama

harika hesap hemde mantıklı benim eski komşumun bir tek sonra tek yumurta ikizi olmuştu.dördüncüyü de yaptı.maşallah üç çocuğu büyüktü.birde bir sene önce yaptı.aradan çıkardı.

bende hep sezeryan olursa üç hakkımı da kullanırım diyordum bakalım nasip inşallah.rabbim sağlık verirse ve yine anneliğe layık görürse inşallah istiyorum yine ileride bir bebek sevelim dimi ?

benimde hesabım tutarsa seneye Türkiye ye döndüğümüzde bebeklerim kışın iki yaşında olurlar yine düşünürsem doğurduğumda üç yaşında olurlar.(prematüre olarak hesaplıyorum)o zaman kreşe de başlarlar.hem kendilerini de kurtarmış olurlar.

bende üzüldüm aslında tek yumurta ikizi sanıyordum ama o da ayrı yumurta imiş.benim bebeklerim erkek olsaydı aile tek olacaktım :):):) ama bi kız bi oğlan oldu.en güzeli de ilk bebeklerimin ikiz olması güzel.

Son düzenleme:

durasella eşinin kıymetini bil vallaha cok sanslısın...elde ne eşler var:76: (misal benimki)....ahhh ahhhh sizinkiler kocada benimki ne acaba...kerestelik o....n heralde..

sizler sanslı olanlardansınız...genel olanlar bize denk gelmiş...neyse bunada şükür...bana boncuk gibi bi evlat verdi...o o acıgı kapatacak inşallah

hazelimm ne diyeceğimi bilemiyorum üzülme lütfen."bana boncuk gibi bir evlat verdi" kelimesi bile çok değerli farkında mısın?sen o değerinle mutlu isen gerisi boş.eşin inşallah düzelicek hiç üzülme.sen elinden geleni yaptıktan sonra içinde bi soru işareti kalmaz.

inan bana erkekler çocuk olduktan sonra değişiyorlar.değişmez denilen erkek bile bir gıdım değişiyor gerçekten.

selam YORGUN , UYKUSUZ ,BİTKİN amaaaaaa GÜZELLL annelerr
sanırım yorgun uykusuz bitkin kısmı bu aralar benimle bütünleştiği içib böyle başladım
benim deli kızım gece 1,5 saat peşpeşe uyumuyor napıcam ben şaşırdım kaldım:26:
aç mı kalıyor diye şüpheleniyorum ama biberon bile almadığı içi çözümsüzüm
buarada hamişleri 3lemişiz
BERFİNCİM canım tebrikler sağlıkla sıhhatle bi an önce kucaklarsın minnoşunu inş
DURASELLA ve HEMŞİRE mutlu umutlu daha nice nice senelere bebiş ve eşlerinizle birlikte inşallah
buaralar pek giremiyorum ama takipteyim okuyorum sizleri
HUGOCUM inş bian önce kurtulursun bu fıtık illetinden
kayınvalidemde çok çekiyor
HAZELİM canım okumuş ama yorumlayamamıştım neyseki bitmiş gitmiş.eşinle aranızın düzelmesine çoookkkk sevindim bebişlerimiz büyüdükçe herşey dahada düzelecek inan
diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizidr
melitta senfat einstein benim olan ve diğer arkadaşlarım....

biz iyiyiz sen nasılsın?sen yokken kaynattık bol bol

Sagol canim, evet kurtarmis olucak kizim kendini, ben sezeryan oldum myomlarim vardi onlarda o anda alindi bir kismi ikincide sezeryan olma olasiligi yuksek daha kalan myomlar var cunku onlarda bunda alinabilir, daha dr gitmedim haftaya gidicem, bence dusunuyorsan sende yap, buyudukce kiskanclik olayi cikiyor oda cok zor,3 yasindaki yegenimden biliyorum
Valla dr bana bir yil demisti en az ocakta erken dogum yaptim beklemedim suan ic dunyam ne durumda bilmiyorum haftaya ogrenicem

Cok sagol canim,aminn

karnında acı var mı?bebeğin ne kadarlık?aralarında ne kadar yaş farkı olucak?benim şimdi ikiz bebeklerim var.o yüzden hemen yapamam elden çıkmaları lazım.tuvalet adabını öğrettikten sonra ve sıkıntılarını söylemeye başladıklarında düşünüyorum inşallah.

tek çocuk olsaydı muhakkak hemen yapardım.

sürpriz gebelik mi oldu?sezeryanda bir yıl sonra tekrar gebe kalınabiliniyor mu ?neyi haftaya öğreniceksin ????psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor musun?

değişik mi?
saçma bence. babannem hayatta olsa kesin burla da neymiş yav? derdi.
bu sitede okumuştum kadın çocugunun ismini batın koymak istiyordu. batın karın demek.
hafta sonu fatura ödemeye gittim, çalışanınm adı oralcan dı. kardeşin de analcan mı acaba diyesim geldi.
bir de ımış diye kız ismi duydum geçen de. kzım olursa koyayım bari. ımışşşşşşş pış pış derim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…