Ikiz oldugu icin sen haklisin benimde oyle olsa hemen dusunmezdim ikiz bakim bakimindan iki kat daha yorucu, dr bana dogum sonrasi ilk muaynemde ikinciyi dusunuyomusun dedi bende evet dedim en az bir yil dedi, suan benim daha yeni 6 haftalik henuz dr gorunmedim kan testi yaptirdim dr haftaya gidicem onu
dedim myomum var onun icin ic dunyam nasil diye yazdim, ilerde karnim acirmi sanmiyorum gorucez, psikolojik olarak hazirdim istiyodum sukur allah nasip etti
Istemek hazir olmak cok onemli
, ben hayatimda hic kucuk bebek almamistim kucagima birden premature minicik 1910kg agirliginda kucucuk bisey verdiler 9 gun kuvozden sonra tek basima hic yardim almadan buralara getirdim sadece bir kac defa uykusuzluktan bayilacakken anneme biraktim istemeye istemeye bakti sonra onuda birakmadim, hazir hersey tazeyken arasi sogumamisken bir tane daha olsun istedim, simdi daha bilincli ve tecrubeliyim kizdaki hatalari bunda yapmicam daha bilincli olucak hersey, hep ilk cocukta acemilik oluyor kaliyosun tikaniyosun elin karisiyor heyecandan ay diye diye yardim edenin yoksa ustelik, sukur kimseye ihtiyacim yok allahta muhtac birakmasin. Ve isteyen hazir hisseden herkese versin annelik o duyguyu o heyecani tekrar tekrar yasamak guzel