2012 Şubat Anneleri

Teşekkürler kızlar. Geçen hafta eşimle mudo'ya gitmiştik yeni sezon ürünü bir gömlek bir sweatshirt beğendim ama çok pahalıydı. İkisi 250, pes dedim almadım tabii. Eşim ısrar etti ama gerek yok dedim. Neyse bu sabah duşa girmiştim, çıktım bir baktım gömlek Ata'nın sweat eşimin üzerinde. Ellerinde de birer çiçek, hem şaşırdım hem sevindim. Ama asıl hediyem bu değilmiş, pasta siparişi için dışarı çıktık. Bebek arabasına Ata'yı oturtacaktım baktım bir kutu var. İçerisinde bir telefon, hem de son çıkanlardan. Aslında telefon pek kullanmam ama eşim internete çok sık girdiğimi biliyor. Daha büyük ekranlı bir telefonla daha rahat girebileceğimi düşünmüş. Biraz pahalıya patladım ama çok mutlu oldum :)

ben 6. ayından beri kahvaltılarına muhallebilerine bir çay kaşığı atıyorum bir zararını görmedim.

Nice yaşlara canım
Ne güzel olmuş hediyelerin iyi günlerde kullan
Hem istediğin şeyler hem kullanabileceğin bir telefon on numara valla

Hemşire sana da mutlu yıllar hediyen çok güzel okudum ama sonra hangi sayfaydı unuttum
ara ara baktığuım için kaçrıyorum sayfaları
Ama gerçekten çok düşünceli o kalpli kolyeler çok nostaljik gelir bana
bir yanda babası kızı ile
Bir yanda sen oğlun ile
Mutluluğunuz daim olsun canım nice yıllara

Kızlar Asya'ya mevlüt yapcaz biz cumartsei günü :))
Aslında kırkı çıkınca yapmayı planlamıştık ama Doğan'ın babanesi kaza geçirince bu günlere kaldı
Yaz çıkmadan olsun dedik geç bile kaldık
Biblo aldım misafirlere vermek için daha doğrusu ufak bi takı kutusu gibi
yuvarlak kutu aldı kapağında bir kız bebeği var elinde emzikle
Mıknatıslı süslere baktım ama sonra buna karar verdim
Hem atmazlar çine küpe ya da yüzük koyarak kullanırlar diye düşündüm
Başka ne yapmam lazım
Şerbet işine hiç girmiycem :)
Menü zaten gayet klasik pide ayran baklava sarma salata :))
Siz özel bişeyler yapmış mıydınız?

dikloron melhemi şiddetle tavsiye ediyorum.bende de bel ve boyun fıtığı var.sürüyorum anında geçiyor .rabbim şifalar versin.fıtığa yakalandın ya fıtıkla iyi geçinmeye bak.

biz yapmadık mevlüt ama annem diş buğdayı yapalım ben gitmeden diyor.hoş yapsakta burada kimi çağırıcaz bilmem

Melitta sen mi sormuştun buharlı temizleyiciyi
Bende bekonun buharlı makinesi var arçelikle aynıymış benimki mavi arçelik kırmızı sadece :))
Pratik bişey aslında ben sadece yer temizliği için kullandım yani duvar halı vs kullanmadım
İyi güzel ama tembbelik ediyorum galiba çalıştırasım gelmiyor
Bi de sadece buhar temizliği bana az geliyor
Şöyle köpüklü çamaşır suyu bol bir su ile yerler silinmedikçe hijyen olmuyor sanki
Bi de buhar bırakıyor parke üzerinde uzun vadede parkeleri kabartır muhtemelen

biz yapmadık mevlüt ama annem diş buğdayı yapalım ben gitmeden diyor.hoş yapsakta burada kimi çağırıcaz bilmem

bizimkinin dişi çıksaydı adı diş bugdayı olurdu ama çıkmadığından olamadı :))
Bizim bebek gelmeye gidenimiz gelenemiz üç ay arkası kesilmeden canımdan bezdirdiler
en sonunda mevlüt yapıcaz topluca çağırırz dedik ama onunda arası bayağı açıldı
Şimdi bile gelecek insan sayısı en az elliyi bulacak

Sen de yap diş bugdayını hatırası olur
İki komşu çağırırsın hem sana da zorluğu yükü fazla olmaz
ilerde kuzular fotolarına bakarlar :))

arkadaşlarım doğum gününüz kutlu olsun.rabbim ailenizle evlatlarınızla hayırlı sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah....

peşpeşe doğuracak anneler.ikiz gibi olmuyor siz biraz daha şanslısınız.katı gıdaya geçip tuvalet adabına başlarken yeni bir insan yetiştireceksiniz baştan ama ikiz olunca tecrübelerimi aktarayım.iki mızmız insan demek.biri yerken diğeri yer diğeri bakıp yemez.biri gezmek ister diğeri istiyor diye öteki ister.biri kucağa gelir diğeri onu aldın beni de al der.

biri uyurken diğerini de uyutmak zorundasın.

ama ;

-peş peşe doğurunca biri katı gıda yerken diğerini direk emzirebilirsiniz.

-biri tuvalet adabını öğrenirken diğeri hala bezli olcak.

-biri gezerken diğeri paçanı tutuşturup ağlamicak.

vs vs böyle uzar gider.

ama bende inşallah bebeklerim büyüsün inşallah istiyorum hemde bilinçli bir anne olarak.hadi beni gaza getirin birde sizler normal doğum mu yapmıştınız ???

Hemşire hediyen çok tatlıymış, aile tamamlanınca takarsın artık pıtı pıtı. Mutlu seneler diliyorum.
Hamileler artmış topikte yav, kutluyorum sizi. Benim için ikinci çocuk çok uzak ama asla da demiyorum. Ata'yı kucağıma alıp vileda yapıyorum düşünün durumumu. Viledaya takmış durumda illa gidip kurcalayacak, ne zaman görse deliriyor ben de çareyi birlikte sopayı tutmakta buldum. Yeter ki üzülmesin küçük aşkım.

hugocuk geçmiş olsun

Melitta ben dört çocuk istiyorum seni bu nedenle gaza getirebilirim daha ikide kalmışsın :))
Az kız iki bebiş iki daha yapmak lazım
Benim doğum normaldi
Asya bi yaşına kadar emsin istiyorum
Hamile kalırsam sütüm kesilecek kuzumun nasibini kesmek istemiyorum
Tabi Allah izin verirse ben ocak şubat gibi tekrar bakıcam o işlere :))

yok canım ben sormamıştım.sanırım senfat arkadaşımız sormuştu.

benim oğlumunda çıkmadı ama kızımın üç dişi var iki tanesi de çıkıyor :):):)

haklısın annem ben gitmeden yapalım diyor aslında iki üç arkadaş var.tabi günlerden , gezmelerden vakit bulurlarsa gelebilirler

o günler gitsin gelmesin.ölü gibiydim ya iki saate bir emzir ikisi yarımşar saat birde gelen gidenle ilgilen ev toparla hazırlık yap bayılacak gibi olurdum.ilk üç ay cehennem gibi geçti.bende canımdan bezmiştim.birde kv evinden gelmiştim birde lohusa psikolojisi püüfff çok kötü günlerdi.

benimde aklıma eşim soktu kalabalık aile olalım diye.bende şimdi istiyorum ilk gebeliğimde tecrübesizdim.şimdi gebeliğimin ve lohusalık dönemimin tadını çıkararak yaşamak istiyorum.

inşallah rabbim gönlüne göre versin.benim ikinci gebeliğimde ikiz olursa ben dört ü tamamlarım

benim sezeryan oldu sanırım üç yıl beklemek gerekiyor değil mi ?bende üç beş yıl sonra düşünüyorum bebeklerim üç yaşına gelince.belki de seneye başlarım bebeklerim iki yaşında olur doğurana kadar üç yaşında olurlar.o zaman doğuya gitmiş batıya dönmüş oluruz inşallah.

birde dünyaya bir daha gelmicez rabbim yine anneliğe layık görürse yine anne olmak istiyorum.dünya nın en güzel duygusu.rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah (amin)

Senin oğluş tembel çıkmış
Ya da kızın hızına yetişememiş :))
Benim üst kat komşumun bir kız bir oğlan ikizi var
gerçi yan komşumunda var da yandakilerin daha isimlerini bilmiyorum
Üst kattakilerin isimleri barçın ile burla
çok değişik gelmişti isimleri söyleyim dedim
senin minnoşların isimleri ne

İkizlerin doğal yolla mı oldu tüp bebek mi
Bir kız bir erkek ihtimalini tutturmuşsun tebrikler :))
Benim bir arkadaşımın ikizleri vardı doktoru ona her doğumun ikiz olur bir daha yaprsan dörtlersin demişdi
Ben hadi canım dedim ama arkadaşın ablasınında ikizleri vardı ve üçüncü bebişi isterlerken yine ikizleri oldu yani dörtlediler :))
Nasıl bi durum ve doktor nasıl biliyordu bi fikrim yok :))

doktorumuzda öyle diyor tembel oğlan diyor :):):):) ama ilk emekleyen oğlum oldu teyzesi ama tutunarak ayağa kalkan kız oldu birbirini kovalıyorlar gelişim olarak.korkum oğlulunm patır patır diş çıkarması o zaman beni baya yıpratabilir.

gerçektende tuhaf isimler anlamları ne acaba?

benim bebeklerimin elif azra , furkan ege elif ile egeyi ben koydum (izmirli olduğum için ) azra ile furkan ı da babası koydu.eşim anlamlarını araştırarak koymuş.benim çocukluğumdan beri koymak istediğim isimlerdi elif ve ege.

melitta benim oğlanında yok dişi ne zaman çıkıcak nasıl çıkcak merak ediyorum

bende merak ediyorum geç çıkacak ama bize de çektirecekler gibime geliyor hugocuk.

doğal .annem tarafından geliyor ırsibizde.annem ,anneannem teyzelerim annemin teyzeleri ve bende de çıktı.büyük bir ihtimal kızımda da olacak ikiz.bi önceki gebeliğimde ikizdi.ama düşük oldu.korunarak olmuştu.düşük yapınca öğrendim.bu bebeklerde bana sürpriz oldu.

tabi biraz uzun hikaye.düşüklerden sonra tüplerimde bi sorun oldu ama gebeliğe engel değilmiş.ben burada bi başlık açmıştım açtığım zamanda gebeymişim bebeklerim oldu :):):)

bi tatlılar ki teyzesi sorma ama oğlum asabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…