2012 Şubat Anneleri

yok canım, ameliyathaneye bile girmedi.
ben sebze çorbasına şehriye koyuyordum, 1 haftadır erişte koyuyorum

bilgi paylaşılınca güzeldir.

fıtık hakkında bilgim olsa önerilerde bulunurdum canım. Allah şifa versin demekten başka bir şey yazamadım.

canım diye en başta yazsaydınya mesela şöyle
aaaaaaaaaahhhhhhhh çok üzüldümmmmmmmmm
şaka tabi
bizde hep kemik suyula büyüdük ama şimdi vermeyin diyorlar ama bizim doktor klasik biraz
kamik suyunu haşladığında üzerinde biriken yağını alıp rahatlıkla çorba yapabilirsiniz dedi o yağ kuvvetli gelir dedi
buharlı makinayı bende alıcaktım ama vazgeçtim çoğu arkadaşımınki köşede duruyo kullanmıyorlar nedense
ama adamakıllı buharlı makinalar varda 3-4 bin tl ve kocaman ama duvarları dahi tüm evi herşeyi temizliyo çok güçlü kurutmaya gerek kalmıyo

geçmiş olsun dilekleri ayrı ayrı teşekkürler
öncesinde çok kötüydü ama yakı yapıştırmıştım sıcak yapıyo sanırım yumuşattı sıkışmayı gevşetti bikaç gündür daha iyiyim ama öncesinde o kadar kötü olduki öylece kalıyodum

Günaydın millet,

biz yine 05:30 gibi uyandık. Halbuki akşam yeni doğum yapan arkadaşımın bebeğine merhaba demeye gitmiştik. Akşam eve geldiğimizde saat 11'di, Ata da geç uyudu ona rağmen yine horozlardan erken uyandı, var mı aranızda bizim gibi beşçi? Millet ilk yürüme, konuşma rekoru kırar biz en erken kalkma rekoru kırıyoruz.

Süt sağıyorum benim tosun da portakal verdim eline onu yuvarlıyor söylene söylene. Bugün benim doğum günüm, bu en anlamlısı çünkü artık beni her koşulda hayata bağlayan minik bir kalbim var. Onunla ilk doğum günümü kutlamak bile heyecan verici. Bakalım eşim ne alacak, yıldönümü hediyesiyle birleştireceğim dediği için beklentim yükseldi :)

Canim tam 11 ay olucak aralarinda kizim 12 subat dogumlu oglumda 30 haftalik simdi ins hayirlisiyla kucagima almak nasip olurr

Bebişinle birlikte sağlıklı mutlu nice yıllara. Benim oğlan da sabah 5ten sonra doğru düzgün uyumaz öyle debelenir durur. Akşam 9-9.30 gibi yatıyor. En geç 12.00de başlar mızırdamaya 200cc mama veriyorum sonra 3-3.30 gibi kalkar bu seferde emer daha sonra 5ten sonrauyumaz doğru düzgün kesin olarak 6.30-7.00da yataktan atlamaya çalışır tamamen uyanıp

durasellaaa eşim çok şahane bi süpriz yaptıı:))çok mutlu etti beni hediyesinede bayıldım kalpli kolye bi tarafında kızımla eşimin sarıldıgı resim var ama çok komik kızım agularken böyle diger taraf boş benle oglumun olcak inşallah.bakalım sana ne gelcekk

Berfincigim ocak in ilk haftasi dogumum var insallah gun almadik tam olarak 10 ocak olsun istiyorum ben cok erken alinsin istemiyorum.dua et
Hayirlisi insallah, bende seni takip ettim canim bende hamileyim topikte ikinci hizli hamis ben oldum:) suan 6 haftalik henuz, tecrubeli olarak varmi tavsiye edebilecegin bisey, istiyodum cesaret yoktu bi anda geldi dedim ikiz gibi buyusun bakalim nasil olucak ikisi birdensuan beni tek uzen kizim kucagima gelip sakalasmak bogusmak oynamak istiyor tabi ben kismi karsilik verebiliyorum istegine tam karsilik veremiyorum
cok gecmis olsun canim aman dikkat et, cocugu kaldirirken falan dikkatli kaldir

Son düzenleme:

aaaa kaçırmışım. sen de hamilesin hayırlısı olsun. uslu bir bebek olsun, sen, yormasın. hamileyim diye bolca yemek ye bence. kilo almak istiyordun. bir ara dunyam80 vardı artık girmiyor o da hamileydi. sen 3. oldun yani.

Bende onu kacirmisim olsun 3 cu oliyim:) sagol aminnnnn... Benim kizim premature dogdu ve cok uyku sorunu cektim hala cekmekteyim o yuzden cesaretim yoktu ama topladim mantigi devreye soktum, umarim bu sakin ve uslu bi bebek olur dua edin bol bol, evet kg almak istiyorum suan istahimda degisim yok ilk aylar malum 3 ay istek olmuyor sonrasinda daha fazla tuketmeye calisicam ben hemen 9 gunde 10 kg verdim onu istemiyorum fazla aliyimki uzerimde kalsin biraz kizimda 40kg hamile kaldim 50 ile 7 ayda doguma girdim birden uykusuzluk 39 hatta 38 gordum simdi yine 40 la kaldim bakalim

Son düzenleme:

heppy börtlek tu yuuu
al bakem ilk hediye benden olsun ama benden beklentin fazla olmasın sana ancak burdan bunu yollayabilyorum
benim tosunto çok ağlak oldu mız mız mız ağlıyo iki saat zor ediyoruz uyuyo dün doktora dedim kan damlasını bıraktık uyku süresi uzadı acaba kansızlıkmı var dedim bırak uyusun 1 yaşında zaten test yapıcaz o zaman bakarız dedi
çok hafif sıcak yani ateş değil ama sıcak bayramdan geldiğimizden beri böyle hasta değil ama huzursuz son kontrolde diş hala yok dedi doktor ama o zaman böyle değildi
sürekli herşeyi ağlayarak istiyo mızlanıyo sanki kullanıyo gibide bu durumu

amanınnn hamilemiisin ayy çok sevindim hayırlı olsun canım

Durasella nice mutlu yillara canim,insallah hediyen beklentini karsilar.
Hemsire senin de mi dogum gunun? Eger oyleyse senin de dogum gunun kutlu olsun arkadasim. Hediyen cok guzelmis.
Berfincim hamileligin hayirli olsun. Arayi acmadigin iyi olmus,birlikte buyusunler,ileride rahat edersin. İnsallah uslu bebek olur.

merhaba kızlar kızımın dişleri patladı sonunda jilet gibi elimi ağzına bir attım aa gelmiş bizimkiler meğer :)) kızlar bende etli kemik kaynatıp suyuyla çorba yapıyorum kızıma ve çokta yararlı olduğunu düşünüyorum kemikli eti kaynatıyorum bir dişte sarımsak atıyorum çok güzel kokuyor böylece sonra etleri ufak ufak suyuna atıyorum sebzelerini atıyorum sonrada haşlayıp blendrdan geçiriyorum bazen sebzede atmıyorum sadece kemik suyu et ve sarımsak oluyor onu yediriyorum ben blendrdan geçirdiğim halde taneli şeyleride çiğniyor zorlamıyorum onu illa taneli şeyler yesin diye cevizi bende kahvaltısına ekliyorum hergün bulamaç olarak veriyorum kabuklu ceviz aldım ben her sabah kırıp kahvaltısının içine atıyorum 9 aylık oldular yememeleri gereken şeyler bayaa azaldı bence

bu arada doğum günü olan arkadaşlarımı kutlarım :) berfinde hamileymiş son sayfayı okudum sadece hayırlı olsun hamileliğin berfin :)

arkadaşlar sizin çocuklarda mızmızmı yaa çok bunalıyorum 1 haftadır
kabızlığıda geçti doldurum duruyo altına bez almıyo valla

yine altına yapıyo bu ikinci bugünn
kayınvalidem aradı bel fıtığımı varmış diyo evet dedim ne zaman ameliyat olucaksın diyo
şuan değil uzun süre olmak istemiyorum rahatsız etmezse dedim
hee hemen olayım geçsin onun ev işleri görülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…