2012 Şubat Anneleri

hugocum geçmişolsun çevremden duyduğum ve gördüğüm ameliyatta çokta çözüm değilmiş olanlarda pişman yine doktorun dediği tabii ama kimsede de duymadım ameliyat oldumda süper oldu diye benim kızımda öyle çok sinir ediyo beni bende çok bunalıyorum eskiden mızmızlık yapmadığı şeylere bile zırlıyor artık dün eşim evdeydi beyefendi herzaman niye kızıyorsun çocuğa amma abartıyorsun diyordu ama dünü evde geçirdi vee nil elinden geleni ardına koymadı gördü kızının gerçek yüzünü o bile başladı aa kızım diyo ne bukadar ağlıyon dedi, eh dedim alsana benim hergünüm böyle geçiyor birşey diyemedi tabii ama bizimkinin diş mızmızlığıymış galiba dişelr gelmiş

Herkes kendine musluman derler ya,kayinvalidenin de o misal. Hemen kendini dusunmus baksana. Allah sana sifa versin hugocum.

kızlar akşam sizlere tek tek cvp vermek için msj attım ama sistemde sorun oldu bi türlü msj atamadım.hata verdi hep.kusura bakmayın.geriye dönükte yazamicam.

senfat ,hugocuk kusura bakmayın ya

ya ama çok bunaltıyorlar az sesimi yükseltip hişşt diyorum iki katı ağlıyo görende bişey var sanır bana sarıp duruyo
eşimde diyo ne nazlı oldu bu böyle hep sen yaptın el bebek gül bebek diyo
diyoda az sesimi yükseltince bağırma çocuğa diyoo ya iki saniye mutfağa gitsem ağlaya ağlaya arkamdan geliyo

Herkes kendine musluman derler ya,kayinvalidenin de o misal. Hemen kendini dusunmus baksana. Allah sana sifa versin hugocum.
sağol canımmm evet kendini düşünüyordur çünkü geçmiş olsun bile demeden direk ne olacak şimdi dedi

hugocuk kusura bakma sistemde bi sorun var heralde bi türlü yazamadım
cok ggeçmiş olsun...bu bel fıtıgı illetini babamda az cekmedi...seninki ilerlemez inşallah...hep toştoşları kucagımızda tasımaktan oluyo..bizlerdede cıkabilir Allah korusun..dikkatet...mecbur klmadıkca kucagına alma...agır kaldırma...inşallah en kısa zamanda gecer

ya bu hamile olan arkadaslara gıpta ile bakıyorum vallaha....nasıl yapıyosunuz....nasıl ikisinide idare ediyosunuz pes doğrusu ....ben hayatta yapamazdım heralde....daha biri kucagımdan düşmüyoken...ikincisi karnımda olsun...tebrik ediyorum cesaretinizden ötürü....Allah kolaylık versin...Evlatlarınızı size bagışlasın

benimkide aynı canım..çok nazlılar bunlar yaa...bide serefsiz mememi ısırmayı akıl etti....her emzirmeye mutlaka ısırıyo.. kızıyorum bagırıyourrm falan..aglıyo hemen bende kıyamıyorum..yine veriyorum memi

Aaa hayirli olsun canim ne guzel aradan cikarican sende benim tabi zorr olucak bende kusuyodum kizim korkup agliyodu yada simdi cok airlastigim icin tasiyamiyorum felan hani illaki oluyo ama ilerde bize tesk edicek bence hicbir cocuk tek olmayi istemez biz bu dunyadan gidince onlar birbirine tutunur belki bilinmez Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Eveeeet Benimde dogum gunumm tesekkur ederim canim esim beni coook mutlu etti :))

amanınnn hamilemiisin ayy çok sevindim hayırlı olsun canım
sagol canim

amin tek dilegim bu suan

bu arada doğum günü olan arkadaşlarımı kutlarım :) berfinde hamileymiş son sayfayı okudum sadece hayırlı olsun hamileliğin berfin :)
Sagol canim darisi isteyeyipte cesaret edemeyenlerin basina:)
arkadaşlar sizin çocuklarda mızmızmı yaa çok bunalıyorum 1 haftadır
kabızlığıda geçti doldurum duruyo altına bez almıyo valla
Distendir canim,benim kiz alttan ikinciyi patlatiyor ayni huysuz ilkindede oyleydi, atesi olmasinda birak miz miz olsun benimkinde ates olmadi sukur mizmizligi vardi gece gunduz
Aminn canim valla neler bekliyo bende bilmiyorum ama agirlastigimda kizim insallah yurumus olur rahatlarim biraz

amin canim, bende oyle dusunuyorum

doğum günü olan arkadaslar ...gecte olsa doğum gününüz kutlu olsun..bebişlerinizle nice mutlu senelere...

eee bizim sıpaların doğum günleride yaklaşıyo...ne yapacaksınız bakalım...plan yapan var mı

benim hamilelikten öncede vardı canım şimdi anlıyorum bu acıları daha öncede çekmiştim ama kitlenme ilkkez oldu
ya ben pilates yapıyodum o zmanalar başladı artı bizim araba dağda kaldık eşimle karanlıkta ben ittim arabayı eşim çalıştırmaya çalıştı kocaman taşın üzerinde araba kaldıydı taştan kurtarmaya çalıştık ben ittim eşim sürdü
ayrıca eşim bi işten anlayıp elini sürmeyip balık peşinde koşturmaktan her iş bana kalıyodu ağır kaldırdığım çok oluyodu mecburen

ben senin anlattığın konuyla alakalı yaptığım yorumlardan ötürü kalbini kırdımsa üzdümse seni özür dilerim

hayr canım niye üzüliyim....herkes düşüncesini özgürce söyleyebilir....kırılacakta bişey söylediğini sanmıyorum ayrıca...kimler ne yorumlar yaptı...üzülseydim onlara üzülürdüm...

offf mutfakta bi ton işim var mert yüzünden hiç bi iş yapamadım bugün...yaka iğnesi gibi sürekli kucagımda bugün cok mız mız....uyumuyoda cok ta acıktım...mutfaga götürüüp örümcege koysam öylede durmuyo...ille kucagıma gelecek...offf patlayacam şimdi bunaldım

Son düzenleme:
hayr canım niye üzüliyim....herkes düşüncesini özgürce söyleyebilir....kırılacakta bişey söylediğini sanmıyorum ayrıca...kimler ne yorumlar yaptı...üzülseydim onlara üzülürdüm...

herkes düşüncesini söyleyebilir ama yinede fikrim seni üzdüyse bende üzülürüüm
neyse üzülmemene sevindim

belim ağrıyo çocuk uyusada dinlensem diye bakıyorum sabah beri süpür topla yemek yap ancak oturdum uyudu ama uyanacak ve yine mız mız mız
doktorun verdiği reçeteyi kaybettim
zaten ilaç vermedi emziriyorum diye iki tane merhem verdiydi fıtık deyince şaşırdım naptım bilmiyorum reçeteyide atmışımdır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…