ya ama çok bunaltıyorlar az sesimi yükseltip hişşt diyorum iki katı ağlıyo görende bişey var sanır bana sarıp duruyo
eşimde diyo ne nazlı oldu bu böyle hep sen yaptın el bebek gül bebek diyo
diyoda az sesimi yükseltince bağırma çocuğa diyoo

ya iki saniye mutfağa gitsem ağlaya ağlaya arkamdan geliyo
aynen bende çok sinirlerim bozuluyor artık şuan bile ağlıyor sürekli.. sürekli.. anlatılacak birşey değil gerçekten birine söyledinmi abartı gibi geliyor uyanacak diye ödüm kopuyor artık çünkü uyanık olduğu süre boyunca sürekli mızmızlık sürekli ağlama hali benim eşimde bağırma çocuğa diyor sanki ben hobi olsun diye sesimi yükseltiyorum çocuğa artık kafam uğulduyor canıma tak dediği yerde artık ister istemez sesim yükseliyor 5 dakika sonra çok üzülüyorum ama gerçekten elimde değil madem o kadar düşünüyorsun çocuğunu kanepeden bir doğrulda al çocuğu bir saatliğine sen uğraş o zaman yok onada gelemez dayak yiyecek bu adam bir gün benden zaten
iiki saat uyku aralığı oluyo bizimkinin düzenli uyku saatleri var ama yani o iki saat mahvediyo beni devamlı ağlıyo mız mız mız
oyun oynatıyorum ediyorum yok iki dakika sonra aynı yine
birtek gezerken arabayla alışveriş merkezlerinde filan süper gıkı çıkmıyo ama yani bende nasıl götüreyim yakın değilim
dışarda iyi eve gelince yine aynı mız mız mız
çok nazlı oldu herşeyi dudaklarını bükerek ağlayarak istiyo devamlı şikayet nazlanma mız mız mız
yeni çıktı bu huy önceden bi rahatsızlığı olmadan yapmazdı
ağlamasına izin veriyorum bakıyo tınlamıyorum katılana kadar son ses ağlıyo devamlı ağlaya ağlaya elime ayağıma dolanıyo