2012 Şubat Anneleri

benim_olan seni gaza getirmek gibi olmasın ama bence de gitmen çok zor olur oğlunla. durmazlar daha o kadar yol otobüste. gece bile gitsen, arada uykusu bölünürse burnundan getirir. ama şimdi eşin de gitmek ister, anası babası oğlunu görsün ister. onlar gelsin desek, onlar da yaşlıymış, tek taraflı düşünmemek lazım. benim rahmetli babaannemi araba tutardı çok. rahmetli çanakkaleden istanbula bizi ziyarete hiç gelememişti. uçakla maddi açıdan gidemem diyorsan, bir araştır, bazen uçak biletleriyle otobüs biletleri arasında 15-20 tl farkediyor. tabi fiyatları açısından diyorsan. başka sebeple gidemiyorum diyorsan orasını bilemem.

onca saat yolu çocukla çok zor anlat eşine
arabada ağlarsa naparız filan de yatağını arar durmaz de korkar eşinde

hugocum bu konularda erkekler serin kanlı oluyor. onlara göre birşey olmaz, durur bebek. bebek ağlamaya başladığında da, nasıl sustururum diye strese giren, kan ter içinde kalan yine anne olur.

hugocum bu konularda erkekler serin kanlı oluyor. onlara göre birşey olmaz, durur bebek. bebek ağlamaya başladığında da, nasıl sustururum diye strese giren, kan ter içinde kalan yine anne olur.

benimki serin kanlı olamıyo
memo tutturdumu babası eve gelirken 120 yapıyoo
ve bikaç gün kendine gelemiyo
sakincik oluveriyoo

Canım mozp doktorum bana doğumdan sonra antibiyotik vermişti dikişlerim daha çabuk iyi olsun diye bişey olmaz iç bence doktorlar anlıyo süte bulaşıp bulaşmayacağını

sağolun kızlar teşekkür ederim, şuan daha iyiyim, gerçi sabah kalkınca kötü hissediyorum ama inşallah yarın sabah daha iyi olurum

Slm kizlar nadilsiniz umarim iyidinizdir
Bnde iyi olmaya calisiyorum ikinci kaybimi yasadim 2 hafta once 7 haftalikti bu sefer yerlesme hatasi olmus
Bekliyorum dusecek diye Allah bir daha yasatmasin

Slm kizlar nadilsiniz umarim iyidinizdir
Bnde iyi olmaya calisiyorum ikinci kaybimi yasadim 2 hafta once 7 haftalikti bu sefer yerlesme hatasi olmus
Bekliyorum dusecek diye Allah bir daha yasatmasin

canım bizler iyiyiz
yerleşme hatası ne demek anlayamadım ama üzüldüm
bu son kaybın olur diye umuyorum
inş güzel bi hamilelik geçirip sağlıklı bi bebek alıcaksın kucağına
dualarım seninle

Gurbetcim yanlış yerleşme sanırım dış gebelik inş düşerde kürtaj olmazsın allah yardımcın olsun Rabbim bakabilcek herkese versin inş üzülme herşeyde bi hayır vardır belki olmamasındada bi sebep vardır darısı bi dahaki sefere olur inş canım ç,ok öptüm seni hugo kaynanan çok fena allah sabır versin sana .... Kızlar oğluma sakızlı muhallebi yaptım yiyebilir dimi

aynen öyle benimkide rahat bazısı çok panik olur bazısı bize anneye bıraktığı için rahat benimkide ben varım tutarım gerekirse diyo durur bişey olmaz diyo iş daha ciddiye binmediği için sesimi çıkarmadım ama gitmek hiç istemiyorum zaten bilet fiyatlarıda artmıştır şimdi aslında samsuna gitmeyeli 2 yıl oldu özledim ama oğlumla göze alamıyorum yoksa kaynanam çok fena bi kadın değii.

Bugün koltuklarımı sildim kırlentlerimi dün yıkadım kışa hazırlık yaptım oğlumun gribide geçti gibi daha iyi oyunlar oynuyo bende işlerimi yapıyorum gözümün önünde tutarken neyse kimse yok iyi geceler kızlar akşam oldu kocam gelir muhallebiyi sevcekmi?sıpam bakalım...

Oyy özlemişim forumu :) Nasılsınız kızlar, minikler nasıl umarım her şey yolundadır.

Ben perişanları oynuyorum uykusuzluk, zamansızlık günler nasıl geçiyor farkında değilim. Ne eve yetebiliyorum, ne işe. Her şey yarım. Eve iş getireyim de, bebeğimle olayım diyorum ama nafile oğlan nefes aldırmıyor işleri yapamıyorum yığılıyor. Ben de sallıyorum tospiğimle zaman geçireyim diyorum o uyuyunca yapıyorum, gece geç saatlere kadar çalışıyorum, sonra uyuyorum ama çok fena bölük pörçük. Bir türlü dikiş tutturamadık, yatağında yatınca sürekli uyanıyor. Benimle uyumak istiyor, o zaman da ara ara su içmeye kalkıyor. Tamamen uyanışımız da sabah 5:30

Daha altıya kadar uyuyamadım her sabah böyleyiz. Bugün yine uyandık, süt içtik, oyun oynadık saat yediye gelirken uyutmaya çalıştım. Balkonda bebek arabasıyla bir ileri bir geri gidiyorum. Üstümde pijamalar saç baş dağınık. Bebek arabasını aşağıdan göremeyip gelen geçen bu deli kadın napıyor diyordur, bir adım ileri iki adım geri :)

nerelerdesin diycem ama bu anlattıkların üzerine yanlış soru olur :)
iş ev bebek valla çok zor tebrikler tebrikler tebrikler :)

kızlar bir teklifim olacak...

acaba yeni bir tablo gibi birşey yapsak mı? kimin kızı, kimin oğlu var. ne zaman doğmuş, adı nedir gibi. birbirimizi biliyoruz ama ben mesela karıştırıyorum bazen :26:

bebişlerin doğum günlerini kutlamak açısından da güzel olur.

valla süper olur ben de karıştırıyorum kimde ne var ne yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…