- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.881
onca saat yolu çocukla çok zor anlat eşine
arabada ağlarsa naparız filan de yatağını arar durmaz de korkar eşinde
hugocum bu konularda erkekler serin kanlı oluyor. onlara göre birşey olmaz, durur bebek. bebek ağlamaya başladığında da, nasıl sustururum diye strese giren, kan ter içinde kalan yine anne olur.
geçmiş olsun canım ıhlamura bal karabiber ekle iç çok iyi gelir terletir mikrobu atarsın
öksürük varsada 1 çay kaşığı bala az karabiber dök karıştır yut hemen keser
sütünü sağ
bende demin sağdım rahatladım benimki sabah emdi bidaha emmedi rahatsızlık veriyo
Canım mozp doktorum bana doğumdan sonra antibiyotik vermişti dikişlerim daha çabuk iyi olsun diye bişey olmaz iç bence doktorlar anlıyo süte bulaşıp bulaşmayacağını
Slm kizlar nadilsiniz umarim iyidinizdir
Bnde iyi olmaya calisiyorum ikinci kaybimi yasadim 2 hafta once 7 haftalikti bu sefer yerlesme hatasi olmus
Bekliyorum dusecek diye Allah bir daha yasatmasin
hugocum bu konularda erkekler serin kanlı oluyor. onlara göre birşey olmaz, durur bebek. bebek ağlamaya başladığında da, nasıl sustururum diye strese giren, kan ter içinde kalan yine anne olur.
Oyy özlemişim forumu :) Nasılsınız kızlar, minikler nasıl umarım her şey yolundadır.
Ben perişanları oynuyorum uykusuzluk, zamansızlık günler nasıl geçiyor farkında değilim. Ne eve yetebiliyorum, ne işe. Her şey yarım. Eve iş getireyim de, bebeğimle olayım diyorum ama nafile oğlan nefes aldırmıyor işleri yapamıyorum yığılıyor. Ben de sallıyorum tospiğimle zaman geçireyim diyorum o uyuyunca yapıyorum, gece geç saatlere kadar çalışıyorum, sonra uyuyorum ama çok fena bölük pörçük. Bir türlü dikiş tutturamadık, yatağında yatınca sürekli uyanıyor. Benimle uyumak istiyor, o zaman da ara ara su içmeye kalkıyor. Tamamen uyanışımız da sabah 5:30
Daha altıya kadar uyuyamadım her sabah böyleyiz. Bugün yine uyandık, süt içtik, oyun oynadık saat yediye gelirken uyutmaya çalıştım. Balkonda bebek arabasıyla bir ileri bir geri gidiyorum. Üstümde pijamalar saç baş dağınık. Bebek arabasını aşağıdan göremeyip gelen geçen bu deli kadın napıyor diyordur, bir adım ileri iki adım geri :)
oooo blogcular burdaymış
oooo blogcular burdaymış
blogçular yeni yazılarınızı bekliyoruz....
valla benim o kadar çok yazacak şeyim var ki aslında bi iki tane yazsam bu gece süper olacak :)
kızlar bir teklifim olacak...
acaba yeni bir tablo gibi birşey yapsak mı? kimin kızı, kimin oğlu var. ne zaman doğmuş, adı nedir gibi. birbirimizi biliyoruz ama ben mesela karıştırıyorum bazen :26:
bebişlerin doğum günlerini kutlamak açısından da güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?