2012 Şubat Anneleri

kedicim ben senin web sitene bakim dedim şöyle bilmiş bilmiş okuyimm hıımmmmm diyyeyim dedim fakat hiçbişey anlamadım
asla yanlız gitmeyeceksin diyoooooooooooo
gerilim filmi gibi yaww

hehehee evet ya, gerilim filmi gibi

üye olup, aktivite arkadaşı buluyorsun kendine. mesela yürüyüşe gideceksin ya da sinemaya, seminere veya tatile ama arkadaşın yok. ilanını bırakıyorsun katılmak isteyen kişi seni buluyor, birlikte birşeyler yapıyorsunuz.

olsun ver gitsin, senin kayınvaliden, sana uzak gelebilir ama onun babannesi, belki büyüyünce çok sevecek onu, o zaman napıcan

senin de mi siten var ben bilmiyorum hani nerde
geçi benim aktivite arkadaşım sevdiceim var ama olsun belki bir başkasına lazım olur bu site
söyle bakem

gözlerimden uyku akıyor ama çocuklar uyuyor, vakit bana kalıyor, ben de kafamı dinliyorum diye zorla oturtuyorum kendimi. sonra da sabah zor uyanıyorum

Oğlan uyurken geldim bende kızlar alex gönderilmiş fenerli olanlara geçmiş olsun en iyi adamı yolladılar gslı olsamda çok üzüldüm yazıklar olsun aykut kocamana eşim çok futbolu takip ettiği için bende anlıyorum artık az çok çamaşırlar makinede bitene kadar yazayım size oğlan uyurken asayım uykum kaçtı çünkü çok mutluyum kızlar eşimi daha önceki iş yeri kapanmıştı ve tazminatı anca bu akşam alabildi nefes aldık bizde para ne pis bişey az bişey ama insanı mutlu ediyo yarın alışveriş yapcam eve çok işim var yani yarın yoğun olcam gelmezsem merak itmeyin tamam mğ?:)

Herkesin bi sitesi var yavvv noli burda ben anlamadım geç kaldım kızlar oğlum sakızlı muhallebiyi sildi süpürdü dr oetkerin markasıydı güzelmiş sütle yapıulıyo tavsiye ederim sonrada bi güzel altına etti yıkadım ama yaramadımı acep gerçi sevdi ama neyse iyi geceler ben asayım şunlarıda yatayım oğlan arar beni birazdan

eşim hasta fenerbahçeli. nasıl morali bozuktu bu akşam anlatamam. ben de az önce çamaşır katladım.

benim_olan çok sevindim, güle güle harca canım. bereketli olsun inşaallah. akşam bekliyoruz ama.

eşim hasta fenerbahçeli. nasıl morali bozuktu bu akşam anlatamam. ben de az önce çamaşır katladım.

benim_olan çok sevindim, güle güle harca canım. bereketli olsun inşaallah. akşam bekliyoruz ama.

inş canım yazarım işim bitince size yarın. Sorma alexsi biz bile seviyoruz gslı olduğumuz halde salaklar yaa... Kızlar sizde uyurlarken yatın sonra sabah esner esner durursunuz valla hadi bayyyy

yok canım ben hazırlamadım. iktisat bitirdim, bankada çalıştım. kızımdan sonra çıktım. hali hazırda ev hanımıyım :)

bu ara ben de ev hanımıyım en güzeli :)
ee site bir tanıdığın falan mı yoksa fikri siz düşünüp profesyonel birine mi hazırlattınız?
ne meraklı çıktım dimi :)

günaydın kızlar
annemler geldi :) mutlu olmam gerekiyo ama çok mutlu değilim nedense
galşba eşime çok kızıyorum ondan
şu asabi ve kırılgan yapım suratıma yansımıyodur umarım yoksa ailemde üzülücek
uffffff zaten yaramaz oğlum da çok zor uyuyo

merhaba kızlar nasılsınız yarım yamalak okuyorum geçmişi benim kızım gündüzleri uyumayı bıraktığı için oturupta bi muhabbete dahil olamıyorum sayfa hep açık ama vakit yok cat lover siteni çok merak ettim burada yamışmıydın göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…