- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.901
kızlar bir teklifim olacak...
acaba yeni bir tablo gibi birşey yapsak mı? kimin kızı, kimin oğlu var. ne zaman doğmuş, adı nedir gibi. birbirimizi biliyoruz ama ben mesela karıştırıyorum bazen :26:
bebişlerin doğum günlerini kutlamak açısından da güzel olur.
hiç beğenmedim bu fikri
benim oğlan 30 0cak doğumlu (aramızda kalsın)
şimdi bizi bu topikten atarlar
oğlumla hangi topiğe sığınırız
cnmcanım bizler iyiyiz
yerleşme hatası ne demek anlayamadım ama üzüldüm
bu son kaybın olur diye umuyorum
inş güzel bi hamilelik geçirip sağlıklı bi bebek alıcaksın kucağına
dualarım seninle
selam kızlar herkese
grip oldum, sabah önce işe sonra dr.a gittim raporluyum bugün evdeydim ama oğlumdan dolayı dinlenmek ne mümkün :2:
dr bana antibiyotik verdi bebeğe zararı yok sütten geçmez dedi ama ben yinede etkisi geçene kadar emzirmek istemiyorum
cnm
Rahim agzina dogru yerlesmissezeryan dikisinin yanina
ALLAHIM BIRDAHAKI SEFER yuzumu guldursun insAllah
bizim katta 3 daireyiz. 1 dairede teyze oturuyor, kızı dogum yaptı antalyada onun yanına gidip geldi bir iki gün önce. torunu 17 gunluk oldugunda (dun) vefat etmiş. evden bağırışmalar duymuştum anlam veremedim. kadın annesine gelmiş, bebeği memleketlerine defnetmek için. akşam kapıya geldiler kadının sütü geliyormuş, ben pompamı verdim sütü boşaltmaları için, eşimde sütü kesilsin diye bi ilaç yazdı. çok ağlıyor dediler ne yapalım dr gitsin falan diye sordu. ben de yas dönemlerinde tepkinin normal oldugunu, 2 haftayı geçince ağlamalarında azalma olmazsa, sıkıntısı aynı şiddette olursa dr a gidebileceğini önerdim.
şşşt çaktırma, yalnız değilsin. biz de 25 ocak doğumluyuz
Hehehe şubat anneleri topiğinde şubat annesi yok mu yoksa :) bizim de şubat bekleniyordu ocakta geldi bebiş. Şubat annesi olacağını zannedip ocak annesi olanlar topigi açmamız gerek bizim :)
Slm kizlar nadilsiniz umarim iyidinizdir
Bnde iyi olmaya calisiyorum ikinci kaybimi yasadim 2 hafta once 7 haftalikti bu sefer yerlesme hatasi olmus
Bekliyorum dusecek diye Allah bir daha yasatmasin
Gurbetcim yanlış yerleşme sanırım dış gebelik inş düşerde kürtaj olmazsın allah yardımcın olsun Rabbim bakabilcek herkese versin inş üzülme herşeyde bi hayır vardır belki olmamasındada bi sebep vardır darısı bi dahaki sefere olur inş canım ç,ok öptüm seni hugo kaynanan çok fena allah sabır versin sana .... Kızlar oğluma sakızlı muhallebi yaptım yiyebilir dimi
Oyy özlemişim forumu :) Nasılsınız kızlar, minikler nasıl umarım her şey yolundadır.
Ben perişanları oynuyorum uykusuzluk, zamansızlık günler nasıl geçiyor farkında değilim. Ne eve yetebiliyorum, ne işe. Her şey yarım. Eve iş getireyim de, bebeğimle olayım diyorum ama nafile oğlan nefes aldırmıyor işleri yapamıyorum yığılıyor. Ben de sallıyorum tospiğimle zaman geçireyim diyorum o uyuyunca yapıyorum, gece geç saatlere kadar çalışıyorum, sonra uyuyorum ama çok fena bölük pörçük. Bir türlü dikiş tutturamadık, yatağında yatınca sürekli uyanıyor. Benimle uyumak istiyor, o zaman da ara ara su içmeye kalkıyor. Tamamen uyanışımız da sabah 5:30
Daha altıya kadar uyuyamadım her sabah böyleyiz. Bugün yine uyandık, süt içtik, oyun oynadık saat yediye gelirken uyutmaya çalıştım. Balkonda bebek arabasıyla bir ileri bir geri gidiyorum. Üstümde pijamalar saç baş dağınık. Bebek arabasını aşağıdan göremeyip gelen geçen bu deli kadın napıyor diyordur, bir adım ileri iki adım geri :)
Yollarda | gidişdönüş
Mini öykü: Zafer Gazoz New York’ta | gidişdönüş
çok yakın arkadasımın blogu incelerseniz sevinirim.
hugocuk nasıl geçti ziyaretin? var mı yine bir arıza?
yok canım hiç cevap vermedim uymadım
ilk gittiğimizde kalabalıktı ev memo görünce korktu yabancı bildi ağladı
hemen dedi hiç bilmiyo çocuk bizi kapattı çocuğu eve çocukla kendine bi dünya kurdu bik bik bik
heralde saldırıya geçecek sandı hiç ses etmedim
sonra memeoyu yere oturttuk oyuncaklarını koyduk dedesiyle oynadı maça batı güldü etti
kayınpederde bak duruyo dedi
bende tabii bebek o alışır dedim
kayınvalide hemen bişeyler dedi ama hiiç bakmadım bile
zaten biz yerde oynattık memoyu
maşallah besili tombul toraman olduğundan yere inipte oturamadı
eşimde tv izledi nete girdi telden bunla hiç konuşan olmadı
sonrada geldik
ama giderken arabada ayetel kürsi felak nas filan epey okuyarak gittim
en güzelini yapmışsın. eğer polemiğe girseydin herhangi bir konuda, şimdi için içini yiyecekti sinirden.
ben de dün kuaföre gittim dip boyaya. kuafördeki kız ömer'le ilgilendi, benimle beraber 3 bayan saç boyattık, kız tutmasa onu boyadan bayılırdı herhalde. sevdiler onu, çoraplarını bile çıkardılarben de senin gibi hemen başladım felak, nas, ayetel kürsi
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıskanmadınmıı
ayacıklarınıda öptülermii
yoo kıskanmadım, bebek ayağı bu hugocum, her yerde bulup da sevemezsinhak verdim insanlara ama kollarını falan öptüler, ben de gelince yıkadım oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?