2012 Şubat Anneleri

bizim katta 3 daireyiz. 1 dairede teyze oturuyor, kızı dogum yaptı antalyada onun yanına gidip geldi bir iki gün önce. torunu 17 gunluk oldugunda (dun) vefat etmiş. evden bağırışmalar duymuştum anlam veremedim. kadın annesine gelmiş, bebeği memleketlerine defnetmek için. akşam kapıya geldiler kadının sütü geliyormuş, ben pompamı verdim sütü boşaltmaları için, eşimde sütü kesilsin diye bi ilaç yazdı. çok ağlıyor dediler ne yapalım dr gitsin falan diye sordu. ben de yas dönemlerinde tepkinin normal oldugunu, 2 haftayı geçince ağlamalarında azalma olmazsa, sıkıntısı aynı şiddette olursa dr a gidebileceğini önerdim.

hiç beğenmedim bu fikri

benim oğlan 30 0cak doğumlu (aramızda kalsın)

şimdi bizi bu topikten atarlar

oğlumla hangi topiğe sığınırız

cnm
Rahim agzina dogru yerlesmis sezeryan dikisinin yanina
ALLAHIM BIRDAHAKI SEFER yuzumu guldursun insAllah

Çok geçmiş olsun canım. Ben de bebeğim 3 aylıkken grip olmuştum. Ama emzirmeye devam etmemi önerdiler. Hem antikorlar ona da geçip direncini arttiriyormuş, hem de şu aralar emmeyi bırakmaya çok meyilliler. Antibiyotik kullanmadan geçirme imkânın varsa burada arkadaşların da yazdığı gibi doğal yollarla ve dinlenerek geçmesini beklemeniı ve emzirmeye devam etmeni tavsiye ederim. Antibiyotiğin süte geçip geçmediği konusunda, pekçok konuda olduğu gibi farklı görüşler duyuyorum. Için nasıl rahat edecekse öyle yap, umarım biran önce atlatırsın.

Allah sabırlar versin. annenin sütünü boşaltırkenki ruh halini düşünmek bile istemiyorum, bunları yazarken bile içim tuhaf oldu. Allah yardımcıları olsun.

Slm kizlar nadilsiniz umarim iyidinizdir
Bnde iyi olmaya calisiyorum ikinci kaybimi yasadim 2 hafta once 7 haftalikti bu sefer yerlesme hatasi olmus
Bekliyorum dusecek diye Allah bir daha yasatmasin

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
allah evlatlarını sana bağışlasın

canım hiç cevap vermiyorum çünkü üzüldüğünü kızdığını anladığı vakit inadına inadına yapar
insan gelini evine bişey aldımı kıskanırmı hiç 65 yaşındasın sen az kendini yaşını bil dimi
bişey alsam hemen ister banada al diye
bizim evi görünce kafayı yemişti sürekli bende kapılarımı değiştircem hiç modern değil sizinki gibi yaptırcam mutfak dolaplarımı değiştircem sizinki gibi yaptırcam
eskisini bana verir yenisini kendine alır çok uyanıktır
bi akrabaları var bırç alıp dururlar biriike birike 8 bin lira olmuş borçları eşimede demişki sen,n düğün borcun demiş
eşim safımda inanmış bi açtım ağzımı ne borcu dedim susuverdi eşim
alıp alıp yiyip içtiler birde üzerimize atıyo aklın sıra eşimin gözünde fedakar anneyi oynuyo uyanık
bu akşamda hiç muhatap olmadım kayınpederimi severim o da oğluma çok füşkün gözü bişey görmedi hep oğlumla ilgilendi
yere oturttuk oynattık hep kayınvalide damperli kamyon gibi oturamıyo yere toraman
eşimde telinden nete girer zaten maça baktı
o da öyle kaldı hiç yüzüne bakan bile olmadı
söylendi etti takan yok öyle sustu oturdu

bizde seni özledik canım

hugocuk nasıl geçti ziyaretin? var mı yine bir arıza?

yok canım hiç cevap vermedim uymadım
ilk gittiğimizde kalabalıktı ev memo görünce korktu yabancı bildi ağladı
hemen dedi hiç bilmiyo çocuk bizi kapattı çocuğu eve çocukla kendine bi dünya kurdu bik bik bik
heralde saldırıya geçecek sandı hiç ses etmedim
sonra memeoyu yere oturttuk oyuncaklarını koyduk dedesiyle oynadı maça batı güldü etti
kayınpederde bak duruyo dedi
bende tabii bebek o alışır dedim
kayınvalide hemen bişeyler dedi ama hiiç bakmadım bile
zaten biz yerde oynattık memoyu
maşallah besili tombul toraman olduğundan yere inipte oturamadı
eşimde tv izledi nete girdi telden bunla hiç konuşan olmadı
sonrada geldik
ama giderken arabada ayetel kürsi felak nas filan epey okuyarak gittim

en güzelini yapmışsın. eğer polemiğe girseydin herhangi bir konuda, şimdi için içini yiyecekti sinirden.

ben de dün kuaföre gittim dip boyaya. kuafördeki kız ömer'le ilgilendi, benimle beraber 3 bayan saç boyattık, kız tutmasa onu boyadan bayılırdı herhalde. sevdiler onu, çoraplarını bile çıkardılar ben de senin gibi hemen başladım felak, nas, ayetel kürsi

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıskanmadınmıı
ayacıklarınıda öptülermii

kedicim ben senin web sitene bakim dedim şöyle bilmiş bilmiş okuyimm hıımmmmm diyyeyim dedim fakat hiçbişey anlamadım
asla yanlız gitmeyeceksin diyoooooooooooo
gerilim filmi gibi yaww

yoo kıskanmadım, bebek ayağı bu hugocum, her yerde bulup da sevemezsin hak verdim insanlara ama kollarını falan öptüler, ben de gelince yıkadım oğlumu

valla ben kıskanıyorum eşim ve annem babam hariç herkesten kıskanırım
özellikklede kayınvalideden
hiç veresim gelmez ona
kayınpederden ksıkanmamda ondan kıskanırım
bu akşamda gel dedi durdu oğluma ama vermedim çoğu kezz
işte bak bu da benim kötü huyum
hep kayınvalidede suç yok
tepkisiz kalamıyoum yaptıklarına ve oğğlumu ondan kıskanıyorum rahatsız ediyo beni
buda benim yanlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…