- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.761
bayanlar, bebislerinizin gunduz uyku duzeni nasil?
Benim kiz, sabah bazen 7:30 bazende 8:00-8:30 da kalkar gece uyku duzenine bagli kalkisi
mamasini yer oynar saat 9:30-10:00 arasi uykusu gelir yatar 15 dk uyur kalkar oynar alisveri yapariz market
12:30 mamasini yer 13:00 yatar 20-30 dk uyur kalkar, meyve veya yogurdunu yer 15:00 de saat 16:30 mamasini yer yatar 17:00 uyanir parka gideriz 1 saat sonra en son saat 20:00 de mamasini yer aksam uykusuna yatar, gece bircok kez uyanir dongumuz boyle bizim.
akşam 8 de mi uyuyor maşaallah. şimdiye kadar hiç o saatte uyumadı benimki. Tüm gece oynatmakla geciriyorum kendisini. Saat 23 gibi uyuyor. Dun gece evde tektim. 23.30 da uyuttum. Tun akşam tek başıma oynattım. ölmüşüm.
GUnduz uykulari nasil? En son gec kalkmissa gec uyur son kalktigi saat onemli
Bayanlar, bebislerinizin gunduz uyku duzeni nasil?
Benim kiz, sabah bazen 7:30 bazende 8:00-8:30 da kalkar gece uyku duzenine bagli kalkisi
Mamasini yer oynar saat 9:30-10:00 arasi uykusu gelir yatar 15 dk uyur kalkar oynar alisveri yapariz market
12:30 mamasini yer 13:00 yatar 20-30 dk uyur kalkar, meyve veya yogurdunu yer 15:00 de saat 16:30 mamasini yer yatar 17:00 uyanir parka gideriz 1 saat sonra en son saat 20:00 de mamasini yer aksam uykusuna yatar, gece bircok kez uyanir dongumuz boyle bizim.
akşam 8 de mi uyuyor maşaallah. şimdiye kadar hiç o saatte uyumadı benimki. Tüm gece oynatmakla geciriyorum kendisini. Saat 23 gibi uyuyor. Dun gece evde tektim. 23.30 da uyuttum. Tun akşam tek başıma oynattım. ölmüşüm.
Kızdıgım konu su; kendı farkında oluyor ama ben farkında oldugumu soyleyınce bana hıddetlenıyor.
Bırde evlendıgımız gunden berı benı o kadar cok kısı yuzunden uzdukı sımdı bakıyorum onlardan hıc bırı yanında yok, yıne ben yanındayım.
Boyum kısa oldugu ıcın bır kac kg daha versem guzel olacak.
Su anda cok sırıtmıyor 154 cm boya, 55,5 kg.
Fakat 52 kg olsam sanırım cok daha ıyı gorunecegım.
canım doruk'um
seninle gurur duyuyorum. çok iyi bir yer kazandın üniversite sınavında
bahsettiğin arkadaslarını tanıyorum. denizi, ömeri, memoyu, atayı, ata parsı tanıyorum iyi çocuklar. iyi dostluklar kur.
arnazarın, bennebileyim, hemşirenin, berfinbilgenin, einsteinin kızları için kapışmayın. sizler aranızda anlaşın biz sırayla istemeye gideriz.
öpüyorum güzel oğlum. kahvaltını yap, çorbanı iç. devam sütünü aksatma
çok hoşuma gitti :) neler bekliyo acaba bizi gelecekte ? şimdi dertlerimiz aynı ama bakalım büyüdükçe neler olacak
benim olan bebeğin banyoya mı girmiş, çok güldüm. kirlileri ayırsaydı bari beyazlar renkliler diye
kedicik iyiki kızında bişey çıkmamış çook şükür. yoksa bu gün hayatının en kötü günü olurdu. Allahım herkesin bebeklerine sağlık ver, onların kötülüklerini bize göstermesin
kızlar bebegınız yatarken yorgan örtuyor musunuz??Ben cok hareketlı ve dönerek uyudugu ıcın örtemıyorum ama ne
yapmam gerektıgını de bılmıyorum,üşüyecegı kesın cunkı ev bu havalarda bıle 22 dereceye dustuSiz ne
yapıyorsunuz??
günaydın sevgili anneler ve onların birbirinden tatlı bebeleri...
kızım ve oğlumla sabahın 8'inde hastaneye gittik, kızımın EKO randevusu vardı. ve hiçbir şey çıkmadı Allah'a şükürler olsun. üfürümü falan da çıkmadı. sapasağlam Allah'a hamdolsun. o yüzden sevinçliyim çok. öptüm sizi.
uykku tulumu kullanıyorum ben
bizim evde soğuk oluyo güngüzde kalın giydiriyorum soğuk oluyo
yorgala filan başedilcek gibi değil açınıyorlar
hele benimki örter örtmez açıyo istemiyo
senin ev sıcaklığı çocuk için tam sınırda benimde öyle
bu akşam iyi uyudu uyandırdım baktım terlemiş hemen değiştirdim çıtçıtlı kısa kollu body üzerine uyku tulumu giydirdim yatırdım
gündüz giydirmiyorum örtüyorum çünküde gece sürekli kontrol edemiyorum uyur kalırım diye
aklımda onda oluyo stres yapıyodum
senin bez yatak yerden çeker bak dediğim gibi içini doldur veya kalın bir yatak al veya bikaç tane yatak al üst üste koy alttan çekmesin
bugün arkadaşıma gittim o da alt katına indirmiş park yatağın yere yakın üstünüde açıyo hasta olmuş üşütmüş yine
ben söyledim ama sanırım görüntü için bişey demedi oysaki hiç belli olmuyo altta bişeyler olduğu ayrıca olsa bile çocuk üşümesin önemli değil gerisi
uykku tulumu kullanıyorum ben
bizim evde soğuk oluyo güngüzde kalın giydiriyorum soğuk oluyo
yorgala filan başedilcek gibi değil açınıyorlar
hele benimki örter örtmez açıyo istemiyo
senin ev sıcaklığı çocuk için tam sınırda benimde öyle
bu akşam iyi uyudu uyandırdım baktım terlemiş hemen değiştirdim çıtçıtlı kısa kollu body üzerine uyku tulumu giydirdim yatırdım
gündüz giydirmiyorum örtüyorum çünküde gece sürekli kontrol edemiyorum uyur kalırım diye
aklımda onda oluyo stres yapıyodum
senin bez yatak yerden çeker bak dediğim gibi içini doldur veya kalın bir yatak al veya bikaç tane yatak al üst üste koy alttan çekmesin
bugün arkadaşıma gittim o da alt katına indirmiş park yatağın yere yakın üstünüde açıyo hasta olmuş üşütmüş yine
ben söyledim ama sanırım görüntü için bişey demedi oysaki hiç belli olmuyo altta bişeyler olduğu ayrıca olsa bile çocuk üşümesin önemli değil gerisi
senfat benim de çok hoşuma gitti. buklee ben de bazen geleceklerini düşündüğümde çok tedirgin oluyorum. Allah kötülerle karşılaştırmasın. şu teknoloji illeti çok ilerledi. Allah şaşırtmasın hiçbirini.
haklısın ama belki de hatasının farkında olduğu için ve sen haklı olduğun için böyle davranıyordur.bende bütün sorumluluk elimde olsun istiyorum.hatta eşim bi hata yaptığında karı sözü dinlesen böyle olmazdı diyorum.haklısın hata ettim diyor ama gelgelelim olmuşla ölmüşe çare yok.ondan sonra hakimiyeti elime alıyorum.hoş sorsan bebeklerden artık ev bebeklerle ilgilenmekten başka şeylerle ilgilenemiyorum kafam bir milyon
doğru söylüyorsan boyunla kilon orantılı olur o zaman 52 yada 50 kg.aslında kilo vermek değil sorunumuz forma girmekallah tan göbeğim yokta kurtarıyorum paçayı yoksa bu zayıflıkta bu boyda birde göbek olsa yandım ben.boyun 1,68 (fıtıklardan 2,3 cm çektim) kilom ise şimdi tartındım 49,100 annem geldiğinden beri 1 kg aldım diye seviniyodum yaaaa 600 vermişim bi de bu tok halimde tartındığım.
lütfen kızlar kilo almam içinde bir el atın.neler yapabilirim bi sürü şey yiyorum reflümü hiçe sayıp.hastalıklara davetiye yaaaa
Bir iki zorlanirsin 3 gun sonra alisir erken yatmaya,cocuklarda bile en gec 9:30 diyolarki bunlar daha bebek dr 8:00-8:30 yatis diyor,8 de yattığı içinde sabah erken kalkıyo seninki benim oğlan biz akşam 1 2 gibi gece ışıkları kapatıp pijamalarını giydiriyorum altını alıyorum sinek tabletini takıyorum ışıklar kapanınca göğsümü emerken uyuyor tabi bende bi bakıyorum sabah olmuş uyuyakalmışım en erkenmiz gece sabahta 10 11 gibi uyanıyor sonra 1 gibi tekrar yatıyor öğlende bende namazımı kılıyorum sonra 56 gibi tekrar yatıyor akşam bazen biraz uyuuyor biraz bazen hiç yatmıyor 1 e kadar bekliyor sizinkiler bayağı uyuyormuş
bir aydır bebeklerimin uyku düzenleri yok.bende ölüyorum uykusuzluktan Allah tan annem geldi de biraz rahat ettim ama hala ruh gibiyim.ev yemek iş derken , kendimi umutsuz ev kadınlarındaki elif gibi hissediyorum.hoş o dizi nin yabancı versiyonunu izledim.türk versiyonunu sabahları çıktığında ara ara bebeklerden vakit kalırsa izliyodum....
biz sabah meyve püresi kahvaltı bazen 9 bazen 10 gibi öğlen 12:00 , 14: 00 arası çorba 16:00 yoğurt , 19:00 kaşık maması diye gidiyor yatana kadar bir iki kere de mama.ama bu aralar mama pek yemiyorlar.
kızlar yeni düzen oturtmaya çalıışyorum.gezmeye de çıkıoyruz ama ya uyuyorlar yada misafirliğe gidersek huysuzlanıyorlar uyumak için.illa uyucaklar yani.doktorumuzda gündüzleri bir saat akşam ise 20 :00 uyutucaksın dedi ama nerdeee.bebekler ne zaman uyumak isterlerse o zaman uyuyorlar.
biri uyurken diğerini de uyutmaya çalışıyorum ki işlerimi rahat yapıyım bende dinleneyim diye.
Eevet dr lar bebeklerde yatis 20:00 diyolar cunku buyume hormonu salgiliyolar buda bebekler icin gesaglikli gelisimi icin onemli
çözüm önerisi olan var mı acaba ?????????
Bir iki zorlanirsin 3 gun sonra alisir erken yatmaya,cocuklarda bile en gec 9:30 diyolarki bunlar daha bebek dr 8:00-8:30 yatis diyor,
haklısın ama belki de hatasının farkında olduğu için ve sen haklı olduğun için böyle davranıyordur.bende bütün sorumluluk elimde olsun istiyorum.hatta eşim bi hata yaptığında karı sözü dinlesen böyle olmazdı diyorum.haklısın hata ettim diyor ama gelgelelim olmuşla ölmüşe çare yok.ondan sonra hakimiyeti elime alıyorum.hoş sorsan bebeklerden artık ev bebeklerle ilgilenmekten başka şeylerle ilgilenemiyorum kafam bir milyon
doğru söylüyorsan boyunla kilon orantılı olur o zaman 52 yada 50 kg.aslında kilo vermek değil sorunumuz forma girmekallah tan göbeğim yokta kurtarıyorum paçayı yoksa bu zayıflıkta bu boyda birde göbek olsa yandım ben.boyun 1,68 (fıtıklardan 2,3 cm çektim) kilom ise şimdi tartındım 49,100 annem geldiğinden beri 1 kg aldım diye seviniyodum yaaaa 600 vermişim bi de bu tok halimde tartındığım.
lütfen kızlar kilo almam içinde bir el atın.neler yapabilirim bi sürü şey yiyorum reflümü hiçe sayıp.hastalıklara davetiye yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?