- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.721
kızlaaaar selam herkese
bugün diyetisyende kontrol günümdü tam 2 hafta bitti hedefi 1,8kg vermekti ama ben 2,2kg vermişimdahada güzeli bunun 1,9kg'si yağlardan gitmiş
nasıl mutlu geldim eve anlatamam hemen paylaşmak istedim
bu arada bazı değişiklikler yaptı listemde günde 2parça bitter çikolataya 2 posiyon meyvemi listeden çıkarmak karşılığında izin verdi
inşallah birkaç ay içerisinde istediğim kiloya gelicem
katılıyorum en güzeli uzak olmak hemde hepsinden.....
kiloyu dert etmeyin kızlar.ben bile ikiz gebelikte sumo güreşçisi gibiydim 22 kg almıştım.doğumdan iki ay sonra 50 kg ye düştüm.en son 48.800 düm.iki hafta da bi kg aldım.annem geldiğinden beri yani :):):):) 49.700 üm şimdi :):):)
verilir merak etmeyin.
benim oğlan eşek kadar oldu mevlütü yeni yapılacak
napiim kolikten aylarca ne çektim biliyosunuz mevlüt yapcak halim yoktu
zati şimdide ben değil annem yapıyo
bizide davet etti ama gidemicez
mevlütüde suya sabuna dokunmadan çıkarttık aradan
kızlar bebegınız yatarken yorgan örtuyor musunuz??Ben cok hareketlı ve dönerek uyudugu ıcın örtemıyorum ama ne
yapmam gerektıgını de bılmıyorum,üşüyecegı kesın cunkı ev bu havalarda bıle 22 dereceye dustuSiz ne
yapıyorsunuz??
kızlar bebegınız yatarken yorgan örtuyor musunuz??Ben cok hareketlı ve dönerek uyudugu ıcın örtemıyorum ama ne
yapmam gerektıgını de bılmıyorum,üşüyecegı kesın cunkı ev bu havalarda bıle 22 dereceye dustuSiz ne
yapıyorsunuz??
bizim ev sıcak herhalde. hugocuk uyku tulumu aldı, onunla da yatırmaya başladı galiba. benim oğlum kısa kollu yatıyor, bir ara uzun kollu yatırdım, havalar ısınınca tekrar kısa kollu yattı bu akşam. ama dönünce açılıyor canım bizimki de, havalar soğuyunca tulum alırız artık.
yapıyorsunuz??
hamilelikte ilk aylarda cok kilo aldın mı?
Günaydın kızlar.
buklee, elefera ve benim olan gelmiş:) hoşgeldiniz.kilo konusunda bende de pek azim yok. ne zaman mağazaya gidip pantolonların içine giremesem, bir bayramda, düğünde elbiselere sığmasam bu defa kesin rejime giriyorum diyorum ama 1-2 güne kadar o azmim yok oluyor. hamileyken yemediğim tatlıları şimdi yiyorum. iş yerinde bir oturuşta bir paket bisküviyi bitirmek mi dersiniz, gece uyanıp dolapta tatlı arayıp mideye indirmek mi dersiniz hepsini ben yapıyorum evetsüt vermek, emziren kadın bahanelerinin de arkasına sığınıyorum. hali hazırda vermem gereken 7 kilo var:) hamileyken alınan kilolar keyifli de doğumdan sonra insanın keyfi kaçıyor. bir de 34 beden mankenler doğurup 1 ayda form tutmuyor mu:) gel de sinir olma.
mozp acil listeni istiyorum bende bende bende nolur? bide liste dışında ekstra bişey yaptın mı? gizleme benden
yapıyorsunuz??
Günaydın kızlar.
buklee, elefera ve benim olan gelmiş:) hoşgeldiniz.kilo konusunda bende de pek azim yok. ne zaman mağazaya gidip pantolonların içine giremesem, bir bayramda, düğünde elbiselere sığmasam bu defa kesin rejime giriyorum diyorum ama 1-2 güne kadar o azmim yok oluyor. hamileyken yemediğim tatlıları şimdi yiyorum. iş yerinde bir oturuşta bir paket bisküviyi bitirmek mi dersiniz, gece uyanıp dolapta tatlı arayıp mideye indirmek mi dersiniz hepsini ben yapıyorum evetsüt vermek, emziren kadın bahanelerinin de arkasına sığınıyorum. hali hazırda vermem gereken 7 kilo var:) hamileyken alınan kilolar keyifli de doğumdan sonra insanın keyfi kaçıyor. bir de 34 beden mankenler doğurup 1 ayda form tutmuyor mu:) gel de sinir olma.
günaydın canım özlettin .. bi şekilde vericez de nasıl vericez o kiloları çok mrak ediyorum
günaydın herkese
canım listemi daha önce paylaşmıştım burada ama tekrar özelden atarım ben sana, bunun dışında dün listede yapılan değişiklikleride yazarım
ama ben şunu anladım
1.insanın kilo vermeyi kafasına koyması gerekiyor
2.de diyetisyene gidince kendimi mecbur hissettim ben, sonuçta kontrol edecek kilo verememişsem dyt.bana kızar gibi kafamda kurdum, yani zorunluluktan kilo verdm gibi oldu yoksa bu listeler net'tede var kendim başlasam mutlaka bi yerlerde su koyveririm
ben yorgan örtüyorum canım yaklaşık 1 aydır ama beşiğinde dört dönüyo bu akşam bende uyku tulumu alcam, burnu akmaya başladı kuzumun, üşütmesin daha fazla
canım bende senin dediğin gibi hangi tatlıyı bulsam götürüyodum ve sınırım yoktu üstüste nutella(favorim),dondurma, fındık fıstık badem hepsini bir akşamda yiyordum,ben kendi halimden artık rahatsız oldum ve dur demem gerek dedim bu şekilde gittim dyt.e
memnunum şuanda istediğim kiloya geleyim sonrada düzenli beslenmeye devam ederim.
günaydın herkese
canım listemi daha önce paylaşmıştım burada ama tekrar özelden atarım ben sana, bunun dışında dün listede yapılan değişiklikleride yazarım
ama ben şunu anladım
1.insanın kilo vermeyi kafasına koyması gerekiyor
2.de diyetisyene gidince kendimi mecbur hissettim ben, sonuçta kontrol edecek kilo verememişsem dyt.bana kızar gibi kafamda kurdum, yani zorunluluktan kilo verdm gibi oldu yoksa bu listeler net'tede var kendim başlasam mutlaka bi yerlerde su koyveririm
ben yorgan örtüyorum canım yaklaşık 1 aydır ama beşiğinde dört dönüyo bu akşam bende uyku tulumu alcam, burnu akmaya başladı kuzumun, üşütmesin daha fazla
canım bende senin dediğin gibi hangi tatlıyı bulsam götürüyodum ve sınırım yoktu üstüste nutella(favorim),dondurma, fındık fıstık badem hepsini bir akşamda yiyordum,ben kendi halimden artık rahatsız oldum ve dur demem gerek dedim bu şekilde gittim dyt.e
memnunum şuanda istediğim kiloya geleyim sonrada düzenli beslenmeye devam ederim.
günaydın sevgili anneler ve onların birbirinden tatlı bebeleri...
kızım ve oğlumla sabahın 8'inde hastaneye gittik, kızımın EKO randevusu vardı. ve hiçbir şey çıkmadı Allah'a şükürler olsun. üfürümü falan da çıkmadı. sapasağlam Allah'a hamdolsun. o yüzden sevinçliyim çok. öptüm sizi.
mozp irade diyorm başkada bişey demiyrum çünkü ben diyt gittim ve ayda 4 kg vermen gerekiyor dedi o ay düzenli uydum spor yaptım annemdeydim çünkü ama bi gittim kontrole hiç kg verememişim dr şaşırdı ödem varmış hala ama bu benim şevkimi kırdı ve yemeye devam ettim. şimdi tekrar bi silkelenmem lazım ya ben hamilelikte 35 kg alanı biliyorum 3 ayda vermişler ben 16 kg veremedim gitti. iyiki daha çok almamışım..
günaydın canım
hadi gözün aydın geçmiş olsun tekrar
kızım ve oğlumla sabahın 8'inde hastaneye gittik, kızımın EKO randevusu vardı. ve hiçbir şey çıkmadı Allah'a şükürler olsun. üfürümü falan da çıkmadı. sapasağlam Allah'a hamdolsun. o yüzden sevinçliyim çok. öptüm sizi.
çok şükür iyi çıkmış çok sevindim canım, rabbim evlatlarımızı korusun
geçmiş olsun canım bişeycik yokmuş
böyle insana evham yaptırıyorlar
o üfürüm diyen doktora bi üfüreceksin görcek
melittacım merhaba..
ikiz gebelikte 22 kilo aldın, ben tekilde 25 aldım
85'le doğuma gittim, Allah'a şükür şimdi 62'yim. hedef 57-58, o da olur inşaallah. ama şimdi havamda değilim
yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?