2012 Şubat Anneleri

ben kullanıyorum memnunum canım chicco polly bizimki

hugocum peki bu çift kılıf olayını üzerine mama döküldüğünde kılıfın biri çıkıp yıkanabiliyor gibimi düşünmeliyim???
şahsen öyle düşünmek istiyorumda
çünkü benim kız mama yerken sürekli elime koluma çarpıp heryeri batıran bi çocuk
o yüzden mama sandalyesinin temizliğnin kolay olması önemli benim için
 
memo bugün uyumadı mızıklandı durdu
eşimde erken geldi onun sesini duyunca hiç uyumadı
yaklaşık bi saattir uyuyo şimdi ama uyanmak üzere kıpraşıp duruyo sallıyorum
 

merhabalar bende mama sandalyesi almayı düşünmüyordum sonradan arkadaşlar önerdi ikea dan al diye 37 tl ye mama sandalyesini aldık tepsisi ayrı satılıyor 12 tl evde hiç yer kaplamıyor ben tepsisini kullanmıyrum masaya yanaştırdım hep beraber yiyoruz yemeğimizi sonra masa çok çabuk ayakları çıkarılıp istediğin yere götürebiliyorsun kesinlikle tavsiye ederim resmen sırtımdan büyük bi yük kalktı çocuğa pusetinde yerlerde mama yediriyordum ayrıca kılıfı falan yok batırınca hemen bi siliyosun
 

canım kumaşında leke durmuyo emmiyo kumaşı akıp gidiyo silinebiliyo
hiç yıkamaya gerek bile yok ama dediğin gibi kılıfın teki çıkıyo yıkanıyo
 
kızlar bana yardımcı olur musunuz?

birçok sorun yaşadım doğumda ve kayınvalidemin evinde doğum yaptım.sağolsun iki ay bana baktı fakat birçok şey öğrendim ,yaşadım.iyiyiz diye düşünüyordum.çünkü ben herkese canım gibi davranırım.neyse bu konuda konuşmam yasak asıl konuya geçeceğim.ben doğumdan sonra psikolojik bunalıma girdim bunun üzerine stresten reflü oldum şimdi hem psikolojik hemde reflü tedavisi grüyorum doğumdan sonra ölüm korkusu sardı beni .sanki hayatımın son demlerini yaşıyormuşum gibi hala da öyle.fakat doktoruma danışmadan psikatr ilacını bıraktım gayette iyiyim şükür ayrıca inançlı biriyim.desteksiz atlatamayacağım için doktora gitmiştim.

şimdi ise bikaç gün önce boynumun sol tarafında ense ile omuz arasında nohut kadar bir kitle farkettim.intenrtten baktım hiçte iç açıcı şeyler yazmıyor.lenflerden bahsediyor.ense ve boyunda lenf olur mu ?????dünden beri bebeklerimin yüzüne bakıp ağlıyorum.onlara doyamadan ölmek istemiyorum.

zaten doğumda en güzel günlerimi stresten üzüntüden yaşayamadım.pazartesi revire gideceğim fakat hastane şartları iyi değil burada ulaşım yok.

beni bilgilendirir misiniz?sizlerinde doğumdan sonra ölüm korkusu oldu mu ve bazı sağlık sıkıntıları yaşadınız mı ????
 
durasella sen ne iş yapıyorsun, eğitim fak. mezunusun diye hatırlıyorum

Radyo - tv mezunuyum ben. Prodüksiyon işinde çalışıyorum. Montaj, çekim vs.

eşin mutlu oluyodurr
bizimkide kapıya yaklaştıkmı çığlık atıyo kapıya atlamaya çalışıyo
yürüteçten memnunmusun canım

Çok memnunum önündeki aparat başlı başına bir oyuncak zaten. Dj minik oluyor, kıvırıyor, basıyor. Çok işim varsa hemen koyuyorum hiç hayır demiyor çığlık ata ata geziyor. Ama boyumuz kısa olduğu için 3 kademeli boy ayarından en düşüğü kullanıyoruz yinede parmak uçlarda yürüyoruz, balet gibi :) Benin boyum 1,77 eşim 1,85 ama bıdığımız 69 cm, zaten minik doğdu. 47 cmdi. Uzar herhalde küçük aşkım.
 

canım benim ikeaya ulaşmam büyük mesele bulunduğum yer açısından malesef
canım kumaşında leke durmuyo emmiyo kumaşı akıp gidiyo silinebiliyo
hiç yıkamaya gerek bile yok ama dediğin gibi kılıfın teki çıkıyo yıkanıyo

teşekkür ederim canım bunu duyduğuma sevindim
 

canım doğum sonrası hayatımız tamamen değişti.yorgunluk stres eşlerimizle yaşadığımız sıkıntılar ilk annelik ve dolayısıyla acemilik bunların hepsi zor süreçler.ben hiç bizaman bebek düşünmeyenlerdendim.eşim çok istiyor diye hamile kaldım ki ne büyük hata(tabi şuan kızımla çok mutluyum o ayrı)..doğal olarak doğumdan sonra dünya benim için bitti sandım.sürekli ağlayan bi bebeğim uyuyamayan yorgun bi bedenim altüst olmuş bi psikolojim ve gitgide uzaklaştığım bi eşim vardı.üstelik sütüm yetmiyor diye yapmadığım şey kalmıyor kendimi iice hırpalıyordum..2ay yanımda kalan anneme,eşime hatta önüme kim çıkarsa hiçbirine tahammülüm kalmamıştı.şimdi ben bunları tek bebekle yaşarken sen ikiz bebeklerinle bunların 2 katını yaşadın.o yüzden biz şimdilerde ancak yavaş yavaş bu durumları atlatırken bence senin biraz daha zamana ihtiyacın var.çünkü sen bizden 2 kat daha fazla hırpalandın.
ayrıca kitleyle ilgili aklından tüm kötü düşünceleri sil at internete falan bakma aklını bulandırma.bi doktora görün.emin ol hiçbişeyin yoktur.
hamile kalana kadar sigara içen biriydim.bu yüzdende her öksürdüğümde kendimi işte şimdi kötü bi hastalığa yakalandım diyordum.en sonra göğsüm ağrıyo kitle var diye tutturdum.doktora gitmeyede korkuyordum.ama sonunda eşimin zoruyla gittim ve sadece hüsnü kuruntu olduğunu anladım.
biraz uzun oldu ama sen şuan vücudunu biraz fazla dinlediğin için bişeyler buluyosundur.bi doktora görün üzme kendini ve bebişlerinle çoookkkk mutlu olll..inan bana hiçbişey olmayacak
 


nisane çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin inşallah ciddi birşey değildir basit bir yağ bezesidir.normalde vucudumu tanıdığım için bir anda boynumda böyle bir kitle olunca şok oldum azcıkta acıyor kendiliğinden mi acıyor yoksa ben sürekli kontrol ediyorum anlamak için ondan mıdır bilmiyorum.

haklısın iki bebekle ve yaşadıklarım beni inanılmaz yıprattı.her sorunumda işte kanser oldum bu sefer bu hastalığa yakalandım diye hep korktum.şimdide bu çıkınca ister istemez endişelendim.malum internette lenf kanseri tümör vs vs hep kötü hastalıklar yazıyor.

annem şimdi iki haftadır yanımda.bebeklerimi emanet edip revire gidicem.bakalım ne dicek.eğer hastaneye sevk ederse eşimin ıstırahatli olduğ birgün hastaneye giderim ki buranın hastaneleri pek kötü

bende tiryakisi olmasam da sigara içen biriydim bıraktım doğumdan sonra stresten başladım evime döndüğümde bir ay kadar içtim yine bıraktım.birde eşime bıraktırabilsem süper olcak.

biraz arabesk olacak ama yavrularıma doyamadan torunlarımı görmeden ölmek istemiyorum.
 

benimde eşim içiyor keşke oda bıraksa bende çok istiyorum bırakmasını ama yapamıyor işte malesefsen nerde yaşıyorsun canım???
 
benimde eşim içiyor keşke oda bıraksa bende çok istiyorum bırakmasını ama yapamıyor işte malesefsen nerde yaşıyorsun canım???

kıbrıstayım.burada otobüs yok ulaşım sorun.hastaneler uzak ve yeterli değil.boyun fıtığım için mr çektirmiştim kalitesiz belli belirsiz.zaten boynumu ovalarken farkettim.bugünde abdest alırken aklıma geldi dokundum acıyor.

doğumdan beri morallerim hep sıfır tek yavrularım mutluluk veriyor.ne olursa olsun rabbim evlatlarımın yüzüne baksın acısın.

çok dua istiyorum.doktora gidene kadar içim rahat etmicek.
 

Biz polly kullanıyoruz. Agır olması dışında ben memnunum.
 
Son düzenleme:
melittaaaa aman ne olur şu internete bakma hastalık konusunda. biz ne zaman bir şikayetimiz olduğunda internete bakalım ne yazıyor diye, neredeyse iki ay ömrün kaldı diyecek bize ben daha internette hiç okumadım, önemli birşey değildir diye.

birşey yoktur Allah'ın izniyle, o stres kaynaklı birşeydir belki, kolay mı iki bebekle uğraşmak. zaten acıyor demişsin, acıdı mı korkmamak gerekirmiş, asıl acımazsa korkmalı diye biliyorum.
doktora git canım sen, bize de haber verirsin. Allah yavrularımıza bağışlasın bizleri.
 
selam kızlar

bu arada cat ne yaptın canım yaptınmı salatayı merak ettim:))

nisane hiç salata yapmadım canım. yani salata türü birşey yapmadım. hazırladıklarımı yaparken bile o kadar yoruldum ki, salata yapacak halim kalmadı. ama kendime mutlaka yapıcam. çünkü netten resmine baktım, çok iştah açıcı bir görüntüsü var
 

biara vakit bulup bi bakıyım dedim,yazını görünce yazmadan geçemedim!
öncelikle kitle ile ilgili yazıyım belki için rahatlar ama yinede bi doktora görünmeyi ihmal etme derim!
benim kız kardeşimde sıkça çıkar bu kitlelerden daha doğrusu kitle değilde yağ bezesi diyelim.genelde boğaz enfeksiyonu olduğunda ki çok aşırı bir enfeksiyon olmasa bile hep boynunun bi yerinde genelde yanda çıkar.çok şükürki önemli bişey olmadı hiç bugüne kadar.ve antibiyotikele geçer.ben ondan çok ppanik yapardım git ihmal etme diye.
başka bi arkadaşımda da çıkmıştı,yağ bezesiymiş oda aldırmıştı onu.sonra birdaha tekrarlamadı.seninkide öyle bişeydir canım.
ben de kendimi her zaman dinleyen biriyimdir.bekarken göğüslerimde kistler çıkmışştı,çok ağrım oluyordu vs..ve kist olduğunu öğrenmiştik dünyam başıma yıkılmıştı kanser oldum,ölücem diye.ki göğüst kistlei asla demiyimde kansere dönüşmeyen zararsız içi sıvı dolu keseciklermiş.ben okadar araştırmıştımki adeta bu konunun uzmanı olmuştum.
çok uzun yazdım kusura bakma ama diyeceğim şu ki,internetten araştırınca hep olumsuz şeyler çııyor karşıımıza.o yüzden sen doktora bi git görün,iiçin rahatlasın.böyle daha çok için içini yer.

bendede tam tersi sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşarım sürekli.oğlum doğduktan sonrada onunla ilgili bile başladı.sanki onu heran kaybedicekmişinm gibi..allah korusun yarabbim.eşimi,anne babamı,kardeşlerimi hep bi kaybeticekmişim gibi bi korku yaşıyorum bazen.sana pek yardımcı olamıcam belki ama şunu söyliyim insan kafayı yiyecek gibi oluyor.düüüşünmemeye çalışıyorum ...
o yüzden seni çok iyi anlıuorum.ne yasparsak kendimize yapıyoruz,kendimize zararı oluyor!sana yardımcı olmak için yazdım kendi dertlerimi yazdım...kusura bakma ne olur..son olarak içinden kötü düşünceleri atmaya bak canım..yoksa hiç mutlu olamazsın...bende öyle...
 
Kızlar nasılsınız neler neler alınmış bebeklere ben ne yürüteç aldım nede mama sandalyesi daha sonra kenara kaldırılıcağı için taraftar değilim almaya şuan bebek arabasını bile boşa aldım ki oğlum durmuyo içinde kucağa gelince .... Anca 1 2 yaşında beni anlarken belki oturur.melitta geçmiş olsun cnm bende çok sağlık sorunları yaşadım halada yaşıyorum doğmdan sonra dr sık gider oldum hiç üzülme kötü bişey değldir inş geçer kendini yıpratma canm
 

Pierre cardin kullanıyoruz biz de. Almak istersen, düşünebilirsin. Çok kullanışlı, temizliği kolay.
 
Kızlar benim oğlumda ek gıdaları artık aç olunca yiyor hayır demiyor sadece çorbalara alıştıramadım daha dün tarhana verdim pek yemedi fazla aç değldi yada sevmedi bilmiyorum alıştırcam ama artık sadece sütüm yetmiyor ona..... Dün alışverikteydim bende hakmardan oğluma prima aldım 100 tanesi 37 tl idi 9 kiloya kadar diyo oğlum 8 kiloydu pazartesi kilo boy kontrolü var bakalım 8500 olmuşmu? İnş olmuştur 4 numaraya geçsin ekimde inş.... Kızlar ıslak mendil alcaktım bugün karar veremedim normalde uni baby pişik kremlisinden aldım 2 pakete 10 tl verdim ama şimdi tuzlu geldi primanın vardı ıslak mendili vardı kullanan oldumu iyimi?ne alsam yarın acaba?
 
Son düzenleme:

Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda gideceğim.pazatresi ilk revire gideceğim.eşim sürekli izin alamıyor.bebekler yeteri kadar izin alıyoruz.artık çekiniyorum birşey demeye

dediğin gibi reflüm için de bilmiyordum reflü olduğumu mide kanserinden tutunca akciğer kanserine kadar herşey yaşıyordu yok yere panik atak geçiriyordum

amin güzel rabbim bizleri evlatlarımıza ,evlatlarımızı da bize bağışlasın.eşlerimizi de bizlere ve evlatlarımıza bağışlasın.




estağfirullah ne kusuru siz yazdıkça ben teselli buluyorum rahatlıyorum.bende sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşıyorum.inşallah güzel rabbimden dileğim önemsiz birşeydir.zaten boyun fıtığımdan dolayı boynum ağrımasaydı hiç bilmezdim belki orada bi kitle olduğunu.
 

canım benim en güzel günlerin bunlar senin stresle üzüntüyle geçirip sonrasında böyle hatırlama. Allah herkesin ömrünü biçiyor sen inançlı birisin anladığım kadarıyla Allah'a inan en büyük manevi destek senin için. Ölümü düşünerek hayatı kendine zehir etme.

Bebişlerinin tadını çıkar allah senin onlardan ayırmasın. Sen interneti falan boşver doktora git şartlar iyi olmasa bile bir fikrin oluşur. İnşallah bişeyciğin yoktur.
Lohusa depresyonunu atlat artık bak bebeişlerin yaşına girmesine şurda kaldı dört ay ne güzel büyürolar maşallah.

Oğluşun da sünnet olmuş damatlığını da görürsünüz inşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…