- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.341
oğlum da emeklemiyor, desteksiz de oturamıyor, dişleri de çıkmadı
ama tv kumandasını yerde gördüğünde bütün gücünü kullanıp, kendini ittire ittire, yuvarlaya yuvarlaya ona ulaşıyor
benimki bugün cep telefonumu kurcalıyodu naptıysa aramalara kapatmış çok uğraştım banamısın demedi
kimseyi arayamadım sonra fabrika ayarlarına geri döndüm
kumandayı koy karşısına sürekli çabalasın ömercik
valla benimki üzmez pek kendini bikaçç kez çabalar baktı alamadı ıh ıh der gösterir ister vermezsem bağırır
kuşları koşturmaya çalışıyo ama fır fır dönüyo onlar için
yakında onlarıda ıh ıh diye isterse yandım
ben de kahvaltıda bir gün yumurta, bir gün peynir,yanına da pekmez. eğer kaşık mamasıysa bunları koyuyorum. cici bebeyle karışım yaparsam (bulamaç demeyim, çok çirkin geliyor kulağa) yulaf ezmesi ekliyorum.
senfat yulaf ezmesini rondoda un gibi yaptım, minik mama kavanozunda buzdolabında saklıyorum. kahvaltılarına koyuyorum canım bir çay kaşığı. çorbalarına ekleyebilirsin. mesela yayla çorbası yaptığında at bir çay kaşığı.
yulaf ezmesinden biz porridge yapıyoruz. bir su bardağı sütle, bir çay bardağı yulaf ezmesini pişiriyorum. o tahta gibi yulaf, pişmiş pirinç gibi oluyor. ocaktan alınca biraz tarçın ve az pekmez ekleyip, sütlü tatlı niyetine yiyoruz. bebeler 1 yaşını geçse onlar için çok güzel bir tarif bence. 1 yaşı inek sütü kullandığım için dedim. sütlerini sağanlar, anne sütüyle bunu yapıp yedirebilir herhalde.
tam bir light tatlı
aynen canım. eğer denemediysen kesinlikle tavsiye ederim ama sütlü tatlıları seviyorsan tabi. ayrıca bu kahvaltı yerine de geçiyormuş.
bitter çikolatayı şöyle kenara ayırırsakkkkkkkkkk
aslında hiçbir şekilde tatlı yemiyorum şeker kullanmıyorum
sadece esmer ekmek bulgur süt grubu kefir filan meyve sebze et yerim ben
dışardada sadece ızgara
hazır hiçbişey yemem
spor yaparken mecbur bu şekilde besleniyodum
tarifinde tam bana göre
şeker konusunda ben de senin tam tersinim hugocuk. içinde şeker olsun da çamurdan olsunama azaltmaya çalışıyorum, az şekere alışıp, kahveyi falan şekersiz içmek istiyorum. önceden iki şeker atardım, artık bire düşürdüm. sonra da sıfır şeker inşaallah.
hergün bitter çikolata ye keser tatlı ihtiyacını
baklma sporsuz bende uyamıyorum beslenmeme ancak planlı sporla oluyo
yağ yakmak için uyguluyodum
ana öok gençleştiriyo insanınn yüzü ışıl ışıl oluyo
buklee kıymetli misafirlerini ağırladınmı
gelmekten vazgeçmiş sevgili misafirlerim ama yarın çat kapı yaparlarsa aç kalırlar
dikkat etmek lazım artık yediklerimize. ben 32 yaşıma girdim, bugün komşular geldi ya, bir komşunun kızı 21 yaşındaymış, kendi kendime düşündüm benim o yıllarım ne çabuk geçmiş diye. yaş konusuna nerden girdim şimdi, sanırım 30 yaş sendromu geçiriyorum
neyse bittere başlayım ben en iyisi.
hugocugun verdiği yemek tarifine çok güldüm.
gelmekten vazgeçmiş sevgili misafirlerim ama yarın çat kapı yaparlarsa aç kalırlar
gunaydın herkese
kedicik yulafı hemen bu sabah kahvaltısını ekleyeceğim. yulafı ekleyince bisküviyi koymasam mı?
bizim sabah kahvaltısı şu şekide:
3 bebe bisküvisi, 1-2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tüm tatlı kşğ ceviz, 2 yemek kşğ tahıllı kaşık maması, yarım yumurta vya peyniri suyla bulmaç haline getiriyorum her sabah severek yiyor. en sevdiği öğün. tüm gece acıkıyor. sabah iştahla yiyor. sonra içi yanıyor, sürekli su içiyor.
meyve ve yogurt da severek yiyor. ben sizin gibi yemek yapmasını beceremediğim için bazen akşam kaşık maması veriyorum bazen de tarhana falan yiyor. zaten kaşk mamaları çok tatlı, her cocugun hoşuna gider. yemesinde sorun yok, annesi çeşit çeşit yapsa. ama sizinkiler gibi ana öğün süt değil, keyfi isterse bir fırt çekiyor. ana öğün ek gıda yani. geceleri emiyor sorun yok.
hugocugun verdiği yemek tarifine çok güldüm.
gunaydın herkese
kedicik yulafı hemen bu sabah kahvaltısını ekleyeceğim. yulafı ekleyince bisküviyi koymasam mı?
bizim sabah kahvaltısı şu şekide:
3 bebe bisküvisi, 1-2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tüm tatlı kşğ ceviz, 2 yemek kşğ tahıllı kaşık maması, yarım yumurta vya peyniri suyla bulmaç haline getiriyorum her sabah severek yiyor. en sevdiği öğün. tüm gece acıkıyor. sabah iştahla yiyor. sonra içi yanıyor, sürekli su içiyor.
meyve ve yogurt da severek yiyor. ben sizin gibi yemek yapmasını beceremediğim için bazen akşam kaşık maması veriyorum bazen de tarhana falan yiyor. zaten kaşk mamaları çok tatlı, her cocugun hoşuna gider. yemesinde sorun yok, annesi çeşit çeşit yapsa. ama sizinkiler gibi ana öğün süt değil, keyfi isterse bir fırt çekiyor. ana öğün ek gıda yani. geceleri emiyor sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?