- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.401
Kızlar nasılsınız neler neler alınmış bebeklere ben ne yürüteç aldım nede mama sandalyesi daha sonra kenara kaldırılıcağı için taraftar değilim almaya şuan bebek arabasını bile boşa aldım ki oğlum durmuyo içinde kucağa gelince .... Anca 1 2 yaşında beni anlarken belki oturur.melitta geçmiş olsun cnm bende çok sağlık sorunları yaşadım halada yaşıyorum doğmdan sonra dr sık gider oldum hiç üzülme kötü bişey değldir inş geçer kendini yıpratma canm
canım benim en güzel günlerin bunlar senin stresle üzüntüyle geçirip sonrasında böyle hatırlama. Allah herkesin ömrünü biçiyor sen inançlı birisin anladığım kadarıyla Allah'a inan en büyük manevi destek senin için. Ölümü düşünerek hayatı kendine zehir etme.
Bebişlerinin tadını çıkar allah senin onlardan ayırmasın. Sen interneti falan boşver doktora git şartlar iyi olmasa bile bir fikrin oluşur. İnşallah bişeyciğin yoktur.
Lohusa depresyonunu atlat artık bak bebeişlerin yaşına girmesine şurda kaldı dört ay ne güzel büyürolar maşallah.
Oğluşun da sünnet olmuş damatlığını da görürsünüz inşallah..
canım benim ikeaya ulaşmam büyük mesele bulunduğum yer açısından malesef
Teşekkür ederim canım bunu duyduğuma sevindim
nisane çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin inşallah ciddi birşey değildir basit bir yağ bezesidir.normalde vucudumu tanıdığım için bir anda boynumda böyle bir kitle olunca şok oldum azcıkta acıyor kendiliğinden mi acıyor yoksa ben sürekli kontrol ediyorum anlamak için ondan mıdır bilmiyorum.
haklısın iki bebekle ve yaşadıklarım beni inanılmaz yıprattı.her sorunumda işte kanser oldum bu sefer bu hastalığa yakalandım diye hep korktum.şimdide bu çıkınca ister istemez endişelendim.malum internette lenf kanseri tümör vs vs hep kötü hastalıklar yazıyor.
annem şimdi iki haftadır yanımda.bebeklerimi emanet edip revire gidicem.bakalım ne dicek.eğer hastaneye sevk ederse eşimin ıstırahatli olduğ birgün hastaneye giderim ki buranın hastaneleri pek kötü
bende tiryakisi olmasam da sigara içen biriydim bıraktım doğumdan sonra stresten başladım evime döndüğümde bir ay kadar içtim yine bıraktım.birde eşime bıraktırabilsem süper olcak.
biraz arabesk olacak ama yavrularıma doyamadan torunlarımı görmeden ölmek istemiyorum.
Kızlar benim oğlumda ek gıdaları artık aç olunca yiyor hayır demiyor sadece çorbalara alıştıramadım daha dün tarhana verdim pek yemedi fazla aç değldi yada sevmedi bilmiyorum alıştırcam ama artık sadece sütüm yetmiyor ona..... Dün alışverikteydim bende hakmardan oğluma prima aldım 100 tanesi 37 tl idi 9 kiloya kadar diyo oğlum 8 kiloydu pazartesi kilo boy kontrolü var bakalım 8500 olmuşmu? İnş olmuştur 4 numaraya geçsin ekimde inş.... Kızlar ıslak mendil alcaktım bugün karar veremedim normalde uni baby pişik kremlisinden aldım 2 pakete 10 tl verdim ama şimdi tuzlu geldi primanın vardı ıslak mendili vardı kullanan oldumu iyimi?ne alsam yarın acaba?
kıbrıstayım.burada otobüs yok ulaşım sorun.hastaneler uzak ve yeterli değil.boyun fıtığım için mr çektirmiştim kalitesiz belli belirsiz.zaten boynumu ovalarken farkettim.bugünde abdest alırken aklıma geldi dokundum acıyor.
doğumdan beri morallerim hep sıfır tek yavrularım mutluluk veriyor.ne olursa olsun rabbim evlatlarımın yüzüne baksın acısın.
çok dua istiyorum.doktora gidene kadar içim rahat etmicek.
nisane hiç salata yapmadım canım. yani salata türü birşey yapmadım. hazırladıklarımı yaparken bile o kadar yoruldum ki, salata yapacak halim kalmadı. ama kendime mutlaka yapıcam. çünkü netten resmine baktım, çok iştah açıcı bir görüntüsü var
teşekkür ederim canım bunada bi bakayımPierre cardin kullanıyoruz biz de. Almak istersen, düşünebilirsin. Çok kullanışlı, temizliği kolay.
ayy kıyamam ben sana yaa
nasılda iyi yüreklisin sen öyle yaa
canım iki bebekle üstelik kaynana yanıda kalmışsın psikolojin bozulmuş
inanki evinde olsaydın bu kadar olmazdı
adı üstünde kaynana ne anlar senin lohusa halinden
benimki gelirdi bakar çocuk kucağımda aman bırak çocuğu kucağa alışır bi iş yapamazsın
aman çocuğunu şu şu insanlara sevdir kıskanma onlar benim her işimi yapıyo sakın kıskanma onlardan
nişasta içir süt ne doyurcak karnını
zayıf büyümüyo
çok soğuk bu ev
sarılıklı diye iki saatte bir uyandırıyor doyuruyoruz
aman uyandırılırmı çocuk uyuması lazım
kafası yamuk bu çocuğun öyle kalacak
kaşları yok bu çocuğun
gözleri kocaman
kolikte neymiş
hiç biyere götürmüyo çocuk anneye düşkün
daha yazmiim anlamışındır
nerelerdeydin özlemişim bu meraklı bakan minik suratı
ayy kıyamam ben sana yaa
nasılda iyi yüreklisin sen öyle yaa
canım iki bebekle üstelik kaynana yanıda kalmışsın psikolojin bozulmuş
inanki evinde olsaydın bu kadar olmazdı
adı üstünde kaynana ne anlar senin lohusa halinden
benimki gelirdi bakar çocuk kucağımda aman bırak çocuğu kucağa alışır bi iş yapamazsın
aman çocuğunu şu şu insanlara sevdir kıskanma onlar benim her işimi yapıyo sakın kıskanma onlardan
nişasta içir süt ne doyurcak karnını
zayıf büyümüyo
çok soğuk bu ev
sarılıklı diye iki saatte bir uyandırıyor doyuruyoruz
aman uyandırılırmı çocuk uyuması lazım
kafası yamuk bu çocuğun öyle kalacak
kaşları yok bu çocuğun
gözleri kocaman
kolikte neymiş
hiç biyere götürmüyo çocuk anneye düşkün
daha yazmiim anlamışındır
merak etme canım inş.bi sıkıntı çıkmayacak
buarada bende bi ilçede yaşıyorum ve hastane konusunda bende çok mağdurum malesef
ilçe merkeze 2 saat uzaklıkta.malum karadeniz yollar kıvrım kıvrım.bu yüzden kızımıda acaip yol tutuyor.2 saat giderken ayrı,dönerken ayrı kusuyor bebeğim.ama öyle böyle değil
bulunduğum ilçedede çocuk doktoru yok((
hastalıkları falan burda aile hekimliğinde yada kendi kendimize geçirmeye uğraşıyoruz malesef(
Kızlar benim oğlumda ek gıdaları artık aç olunca yiyor hayır demiyor sadece çorbalara alıştıramadım daha dün tarhana verdim pek yemedi fazla aç değldi yada sevmedi bilmiyorum alıştırcam ama artık sadece sütüm yetmiyor ona..... Dün alışverikteydim bende hakmardan oğluma prima aldım 100 tanesi 37 tl idi 9 kiloya kadar diyo oğlum 8 kiloydu pazartesi kilo boy kontrolü var bakalım 8500 olmuşmu? İnş olmuştur 4 numaraya geçsin ekimde inş.... Kızlar ıslak mendil alcaktım bugün karar veremedim normalde uni baby pişik kremlisinden aldım 2 pakete 10 tl verdim ama şimdi tuzlu geldi primanın vardı ıslak mendili vardı kullanan oldumu iyimi?ne alsam yarın acaba?
hemde nasıl anladım bilemezsin.6 şık yüzünden uyuyan çocuk büyür muhabbetine bebeğim birgün boyunca mma yemedi emmedi.zorla verdiğim zaman böyle derdi.kızım akşamına safra kustu ve hoop yoğun bakıma.üç gün yoğun bakım iki günde yanımda serum yedi.kızdım tabi ki uyuyan çocuk büyürdü dimi al gördük diye ama kırmakta istemiyorum kimseyi derken olan bebeklerime oldu.
mama muhabbeti oldu mama verme emme ver.şu kişi mama vermedi emme verdi vs vs.süt yetse mama vermem elbette ama doktorlar da mama vericeksin diyorlardı.hakikatende hastane de sağ dedi hemşire bebekler kilo kaybettikleri için bi sağdım sütüm yetmiyomuş.iki bebeğe nasıl yetsin.uyku yok ,stres bol.9 gün hast. kaldık gece gündüz ağladım.hemşireler sütün kesilecek ağlama derlerdi ama nafile.ben değil gözlerim ağlıyordu .
bende emziriyorum bebek uyuyor iki saate kalkıyor yine emiyo yine yatıyo bende sanıyorum ooh kaynanam haklıymış emdirdim yatırdım mama da vermedim.meğersem bebeğim doymuyormuş o yüzden uyuyormuş.haliyle kan şekeri de düşmüyor.ölçümlerde de normal çıkıyor. aah aahhhh.neyse konuşmam yasak o yüzden fazla konuşmıyım.birde gıybet ediyorum.
doğumda günahlarımı döktüm anamdan yeni doğmuş gibi oldum ama bu kv. beni yine gıybetini ettirerek günahkar etti
inşallah nisanem inşallah geçici bişeydir.boyun fıtıklarına çare ararken (bi tanesi omuriliğe bası yapıyor diğerleri sinirlere felç riski var ) reflü çıktı.hadi ona da çare var en kötü ihtimal ameliyat olurum derken bu beze çıktı inşallah basit bişeydir de kurtulurum.haaaa birde hatırlarsınız geçenlerde de dişim ağrıyodu 20 lik dişmiş.birde o var başımda şimdilik erteledim.
illala bedenime bıçak değecek galiba.
canım benim minnoş daha sekiz kilo bile olmadı ama ben 4 numara bez kullanıyorum daha rahat geliyor bu paketin bitince bence geç dört numaraya..
Islak mendil olarak uni baby gerçekten çok iyi indirimde buldukça stokluyorum ben. Ama o indirimde değl se başkasını da aldım
nivea, prima, huggies hepsini kullandım
uni babye yakın olan nive soft mu ne öyle bişeydi
huggies fazla ıslak geldi bana sulu bıraktı popoyu
Primanın da pampers var o iyi
takip et hangisi indirimde ise al gitsin en genelde üçü 8-9-10 gibi fiyatlarda olursa alıyorum
İkisi on lira biraz tuzlu olmuş gerçekten
hugocuk güldürdün beni
senin kaynanada hakkaten su katılmamış türünden
Kızlar minnoşların oyuncaklarını nerede tutuyorsunuz? Ben şimdi netten oyuncak kutusu bakıyordum da kafama göre bulamadım ya, cici bici büyük bir şey istiyorum. Her yer oyuncak doldu, kirleniyor da orada burada olunca. Adam şimdiden zaptetti evi :)
Kızlar minnoşların oyuncaklarını nerede tutuyorsunuz? Ben şimdi netten oyuncak kutusu bakıyordum da kafama göre bulamadım ya, cici bici büyük bir şey istiyorum. Her yer oyuncak doldu, kirleniyor da orada burada olunca. Adam şimdiden zaptetti evi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?