nisane çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin inşallah ciddi birşey değildir basit bir yağ bezesidir.normalde vucudumu tanıdığım için bir anda boynumda böyle bir kitle olunca şok oldum azcıkta acıyor kendiliğinden mi acıyor yoksa ben sürekli kontrol ediyorum anlamak için ondan mıdır bilmiyorum.
haklısın iki bebekle ve yaşadıklarım beni inanılmaz yıprattı.her sorunumda işte kanser oldum bu sefer bu hastalığa yakalandım diye hep korktum.şimdide bu çıkınca ister istemez endişelendim.malum internette lenf kanseri tümör vs vs hep kötü hastalıklar yazıyor.
annem şimdi iki haftadır yanımda.bebeklerimi emanet edip revire gidicem.bakalım ne dicek.eğer hastaneye sevk ederse eşimin ıstırahatli olduğ birgün hastaneye giderim ki buranın hastaneleri pek kötü
bende tiryakisi olmasam da sigara içen biriydim bıraktım doğumdan sonra stresten başladım evime döndüğümde bir ay kadar içtim yine bıraktım.birde eşime bıraktırabilsem süper olcak.
biraz arabesk olacak ama yavrularıma doyamadan torunlarımı görmeden ölmek istemiyorum.