2012 Şubat Anneleri

selam kızlar,

yarın komşularım geliyor, ben de toz alıyorum şimdi, yarın sabah da süpürürüm. akşamdan bazı hazırlıklarımı yapıcam, yarına sıkışmayım. öptüm sizi, görüşürük

benn geldim yorgun yorgunn
dün annemler geldi
sabahtan beri temizlik yaptık
buzluğa kışlık koyduk
tam 10 kilo üzümü meyve sıkacağında sıkıp suyunu süt saklama kaplarına koyup buzluğa koyduk memo için
bütün gün üzüm temizle yıka makinaya koy sık öldüm bittim
boyuncuklarım kopuyo ağrıdan
makinanında sesi kafamı şişirdi zati
annemler gitti şimdi
ev tertemiz oh miss
memonun meyve sularıda hazırlandı
üzümler bizim asmadan hormonsuz katkısız

benn geldim yorgun yorgunn
dün annemler geldi
sabahtan beri temizlik yaptık
buzluğa kışlık koyduk
tam 10 kilo üzümü meyve sıkacağında sıkıp suyunu süt saklama kaplarına koyup buzluğa koyduk memo için
bütün gün üzüm temizle yıka makinaya koy sık öldüm bittim
boyuncuklarım kopuyo ağrıdan
makinanında sesi kafamı şişirdi zati
annemler gitti şimdi
ev tertemiz oh miss
memonun meyve sularıda hazırlandı
üzümler bizim asmadan hormonsuz katkısız

kapı komşum bebek kıyafetleri satıyo pazarda
bugün dedim bana pamuklu uyku tulumu lazım dedim
geldi dedi
getirdi gösterdi bitane aldım pamuklu güzel
25 lira fiyatı
önemli olan pamuklu olması ve tulum olmasıydı torbalara güvenemedim küçük daha
dönmeye çalışır dönemez bişey olur içime sinmedi
dün gece sabaha kadar biz örttük üzerini o açtı
artık kızıyodu homur homur
devamlı açtığı için üzerini terler teri soğur üşütür filan diye endişeleniyodum
sabahta eşim erkenden işe giderken gelir kontrol eder örter giderdi
sonrada bana sürekli üstünü açıyo hasta olcak bik bik bik

Hadi hayirli olsun bakalim oglusun erkekde olmus :)) masallah
Cnm lokalmi yaptilar genelmi?

Allah razı olsun.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.genel ama kas gevşetici yok.sadece uyuması için ağızdan birşey verdiler. o kadar.
şiddetle tavsiye ediyorum.genel den korkuyordum ama hiçte korkulacak gibi değilmiş.doktorumuz fazlasıyla aydınlattı bizi.anestezi doktorumuzdan da onay çıktı.tahliller yapıldı ve sünnet oldu.

kesinlikle beklemeyin arkadaşlar ben çok memnunum.bezli olduğu için daha kolay oldu birde acı yok kesinlikle.

sorularınız olursa seve seve cvplarım.

buralarda taze balık bulursam kesinlikle deneyeceğim.çok teşekkür ederim.çok faydalı bir paylaşım hemen not alıyorum.yalnız rica etsem balığın ismini öğrendiğinde özelden bana msj atar mısın?bazen sayfalar çok seri ilerliyor bulamıyorum bazen.çok mutlu olurum msj la bildirirsen.

bende izmirliyim

bu arada balığı düdüklüde haşlasam olur mu ?balıkları çıkarır düdüklü de yine normal suyuna patates ,havuç çorbası yaparım.

Son düzenleme:

eşim balık tutmaya gitti taze taze getirirse bende az çocuğa çorbasını yapsammıki
7 aylık olduk daha hiç vermedim balık

eşim balık tutmaya gitti taze taze getirirse bende az çocuğa çorbasını yapsammıki
7 aylık olduk daha hiç vermedim balık

yap bence de derler ya denizden babam çıksa yerim diye zeka açısından da çok iyi.kesinlikle yapıcam.sadesi olmaz sanırım direk dokunabilir belki çocuğa ama patates havuç balık süper olur.

zaten çorba olarak patates pirinç havuç maydonoz kıyma ve bazı mevsim sebzeleri koyuyordum iyi oldu bu kıyma yerine balık koayrım süper besleyici olur.balık yağı hapı kullanmaktan sa doğal daha iyi.

en yakın zamanda deneyeceğim inşallah buralarda taze balık bulabilirsem ve giza balığın adını bulursa çok süper olucak inşallah.

melitta hayırlı olsun canım sen şimdi kesinlikle acı yok deyince acaba yaptırsak mı diye düşünmeye başladım. eşime bir deyim bakalım ne diyecek. ben zaten sünnet düğünlerini sevmem. bir mevlüt okutmak yeterli benim için.

qiza ben de bekliyorum canım balığın adını. şöyle büyük harflerle yazarsın da gözümüzden kaçmasın.

hugocuk ben de ömer'e daha hiç vermedim. bir kere biz yerken minicik bir parça verdim ama kuru diye korktum da.

kedicim işler bittimi
ben pert vaziyetteyim memoda oyun peşinde

bitti sayılır hugocum. tozu falan aldım, kurabiye, pastayı ömer uyuyunca yapıcam, sabah da börek falan yapıcam, süpürücem, tamamdır inşaallah. neyse gelsinler de bi tanışalım, görüşelim. "komşu komşunun külüne muhtaçtır" atasözümüz hayat felsefemdir

Allah razı olsun arkadaşım.darısı sizlerin başına inşallah.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben gecen hafta isyavrit kizartmistim bize, kizimada biraz verdim tuhaf tuhaf cignedi sevicek bence

canım sen yemeği filan nasıl yapıyosun çocukla
benim zor oluyo
mama sandalyesine oturtup önce onu doyurup eline oyuncak verip yemeği yapmaya çalışıyorum iki dakikada sıkılıyo
artıkk elime zararsız ne geçerse veriyorum o kadarda hızlı yemek yaparım ama oğlanla çok zor oluyo mızlanıp duruyo
tvye dalarsa çizgi filme filan üç beş dakika anca işte

eşim balık tutmuş taze taze
yarın bende yapıcam balık çorbası heves ettim sizden görerek
8. aydan önce vermeyin diyorlarda inşallah bişeycik olmaz

annemler gitti onlar varken tabiki hiç sesini çıkaramayan memo yine herzamanki gibi yoğun ilgi ve sevgi karşısında o an bişey yapamayıp annemler gidince başladı sendromuna
uyuyamadı bir türlü bi şikayet bi naz allah allah
dövünüp duruyo akşamdan beri
birde konuşuyo sormayın gitsin peltek peltek öğrenmiş bişeyler tamda anlaşılmıyoda ne dediği böyle peltek peltek hem ağlıyo hem konuşuyo ayy ayy zor uyudu ne naz ne naz
kız olsa adı nazlı olurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…