- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.241
beni yanlış anlamayın onun alacaklarına ihtiyacım yok
sadece torun ayrımı yapıyo evlat ayırıyo
ama herşeyide bizden bekliyo
ilgi sevgi iş güç
annem tek çocuk olduğumdan hiç bir iş yaptırmazdı bana buna rağmen tam 4 yıl her hafta sonu evini siler süpürür toplardım yinede yaranamadım beyenmezdi
eşimle gezmemi istemezdi surat yapardı
evime arkadaşıyla gelirdi özenirdim neler hazırlardım yer içer gider arkamdan eksik kusurlarımı söylermiş
devamlı kenndisine hediye almamı bekler trip atardı
allahııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
çıldırıvercemmmmmmmmmmmmmmm
Ellerine saglik cnm sagol. Benim kafam en basit seyi bile akil edemiyecek kadar bulanik. Bende buldugum malzemelerle yapayim boyle bi corba yer insallahbiliyorum canım.4 -4.30 a kadar bekleticektim zaten.2.5 -3 saate kadar bekletiyorum iki öğün arasını.
sağol canım..
ilk defa balık vericem ben.doktorumuz aslında balığa 8.ayda başlarsınız demişti.e artık 7,5 aylık olduk.biraz tattırmak istedim.
çok uydurmaca bi çorba canım ya,tarifi bile verilmezki.yinede yazıyım.
bir tencerede havuç,patates,maydonoz,biraz kereviz sapı,biraz domates,çok az limon suyu,biraz,soğan,ve 1 diş sarmısak,hepsini az suda kaynattım iyice.balıklarıda kendimiz için fırına attım borcamda.pişen balıklardan 1 tane halka şeklinde oluyorya palamut ondan o pişen çorbasına katıp blendırdan geçirdim.
banada fikir verin,3-4-5 kez kesin kalkıyor.9-10 gibi uyuyor.1 de,3-3.5 da,4-5 arası-6-7 arası ayy hep uyanıyor ve emmek istiyor bu çocuk yaaa!!!!!!!
tarhana ömer'in milli çorbası oldu artıktembelliğim tutunca hemen karıştırıyorum tarhanayı.
hugocuk eti her gün ona kadar az az mı pişiriyorsun?
estağrufurullah, bunda yanlış anlaşılacak birşey yok. olması gerekeni yazmışsın. insanın durumu bile olmasa gider pazardan 2-3 liralık birşey alır, gelininin, çocuğunun gönlünü yapar. gönül yapmayı geçtim, ne gönül yapması, torunu için içinden gelmeli, o - bu birşey hissetsin diye yapmamalı.
aman boşver kafana takma, kendin sinir olduğunla kalırsın. sen de ona göre davran gitsin.
tatlım inadına yapıyo
ben zaten hiç konuşmuyorum onla
devamlı oğluma açmı bıraktılar seni saatlemi yediriyorlar diyo
eşimede devamlı onu alcam bunu alcam deyip duruyo kandırıyo eşimi
ortada hiçbişey yok aldığı
devamlı alcam etcem
bizimkilerin aldıklarınada kusur buluyo
chicco mama sandalyesini beyenemedi çok büyükmüş
ailem alıyo oyuncaklarını oğlumun burnunu kıvırıpta çeviriveriyo kafasını
para olduktan sonra bende alırım diyo ne var bunda diyo
damarına damarına basıyo insanın
ya onların yaptıkları
dün akşam eşime dedim ayrım yapıyo annen diye
kayınpeder oğluma dönence alıcaktı hemen ordan olmaz alamayız çok pahhalı dedi
eşime diyo hoppala al çocuğa buraya getir bizde dursun geldikçe oynar diyo
kayınpeder biz alırız onuda diyo hemen ordan koca gözlerini pörtletip olmaz diye işaret ediyo
dün anlattım bunları sustu kaldı eşim
öbürkülere kredi çekip yetmezsede borç bulup verir benim oğluma daha pijama almadı
allah bildiği gibi yapsın
canım ben seni çok iyi anlıyorumm..
aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü.. mesela annemlerin ilk torunu herşeye özenip en iyisini almak istiyolar ve alıyolarda
kayınvalidelim lafıda şu ne gerek vardı tutkunun eskisini kullansaydı ya( tutku eltimin kızı 8 yaşında) sizin ilkiniz olmayabilir ama benim ve ailemin ilki bi daha böyle bişey derse sizden bişey bekleyen yok yorumda yapmayın diycem.. istemem ihtiyacımda yok çok şükür
çok alakasız olcak ama bgn ebru sallının werdıgı gunes leke masskesı tarıfı yazan var mı kızlar kac dk bekletcez dınleyemedım
yahu:))
Hadi hayirli olsun bakalim oglusun erkekde olmus :)) masallahhepinizi çok iyi anlıyorum.benimde doğumuma hemen hemen 1 ay vardı belki de iki - üç hafta.annem bi sürü bebek kıyafetleri almıştı bebeklerime beğendiği ne varsa.kayınpederim doğmamış çocuğa don mu biçilir demişti?kv. ise onlar zenginler dedi.halbuki zengin olmakla ne alakası var.annem zengin değil.bi kira birde maaşı var o kadar.
sadece ilk torunları özene bezene en beğendiği ne varsa almış anneciğim.şimdi ziyaretime geldi annem yine en güzel giysileri almış.bayıldım ben bile özenerek arasam böyle güzel giysiler bulamazdım kuzucuklarıma.
bu arada nasılsınız kızlar?bayadır giremedim.üç gündür giriyorum ama bu başlığa yazamadım bi türlü.
oğluşumu evvel ki gün sünnet ettirdim.darısı sizlerinde başına inşallah.
merhaba kzılar dün dr gittik rotanın son dozuda vuruldu bir problem yok dişimizin ucu göründü kilo 7600 olmuş ama ben anlamadım bu işten birşey daha 5 aylıkken başka bir dr götürmüştüm o 7600 tartmıştı ondan sonrada idrar yolu enf. için iğne vurdurmaya götürdüğümüz has. tarttırmıştım 7740 tartmışlardı dün dr 7600 tarttı nasıl iş anlamadım aylık 300 400 gr bizim için yeterli dedi onuda hareketle verir dedi artık kilo almıyor gibi birşey boyuna gider artık dedi dr kilo açısından pek birşey bekleme dedi boyuda 67,5 olmuş yemek konusunda artık herşeyi yiyebilir dedi nohut mercimek vs. ve baharat harici herşey yiyebilir artık dedi işim daha da kolaylaştı :)
merhaba kzılar dün dr gittik rotanın son dozuda vuruldu bir problem yok dişimizin ucu göründü kilo 7600 olmuş ama ben anlamadım bu işten birşey daha 5 aylıkken başka bir dr götürmüştüm o 7600 tartmıştı ondan sonrada idrar yolu enf. için iğne vurdurmaya götürdüğümüz has. tarttırmıştım 7740 tartmışlardı dün dr 7600 tarttı nasıl iş anlamadım aylık 300 400 gr bizim için yeterli dedi onuda hareketle verir dedi artık kilo almıyor gibi birşey boyuna gider artık dedi dr kilo açısından pek birşey bekleme dedi boyuda 67,5 olmuş yemek konusunda artık herşeyi yiyebilir dedi nohut mercimek vs. ve baharat harici herşey yiyebilir artık dedi işim daha da kolaylaştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?