- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.301
aa ne olabilirki..bence doktoruna sor canım.
çok geçmiş olsun.belkide sana öyle gelmiştir,yada bezle alakalı olabilir..
)
firmaya mail at bence
Cnm bende pamuklusunu kullaniyorum coj mennunum. Sen minisin popiskosunu biraz acik birak cilt havalansin. Bide arkds dedigi gibi musteri hiz. Sor. Sonrada aile hekimligine bi gosterirsin.
ilk defa mı değiştirdiniz markayı peki belkide ondan olmuştur ama mutlaka drunuza gösterin derim geçmiş olsun
rotanın 2.dozu 7.ayda mı yapılıyodu? bize drumuz bişey söylemedi neden acaba?
canım bizimki 3 doz bazıları 3 bazıları 2 doz oluyormuş yanlış bilmiyorsam sizinki 2 doz olan olabilir
eşim balık tutmuş taze taze
yarın bende yapıcam balık çorbası heves ettim sizden görerek
8. aydan önce vermeyin diyorlarda inşallah bişeycik olmaz
Selam kızlar,
hava cok soguk ,bızım ew gırıs katta oldugundan daha da soguk..Kızım dewamlı
peşimden emekliyor ve hol beton sadece kucuk bır yolluk war..Kızımı nasıl zaptetmem
lazım ne yapacagım sımdı,oksurup duruyor elı ayagı buz gıbı
Selam kızlar,
peşimden emekliyor ve hol beton sadece kucuk bır yolluk war..Kızımı nasıl zaptetmem
canım normalden kalın giydir yatarken yada yemek yedireceğin zaman değiştirirsin yer soğuk oluyor yada çocuklu her evde olduğu gibi bütün boşlukları halıyla kaplayacaksın artık iyi kötü nasıl görünürse görünsün:)
çarşamba günü dr gittik dr artık herşeyi verebilirsin dedi balık tavuk kırmızı et herşeyi yiyebilir dedi bende somon alacağım çok faydalı diyorlar yedirmeye başlayacağım
Ohh millet kışlık moda geçmiş, biz hala altımızda bezle geziyoruz. Nefes aldırmayan nemden bir kurtulsak.
Ben işteyken annem oğluma et yedirmiş, vejetaryen olduğumdan bizde et bulunmaz, hazır yokum diye tıkıştırmış ağzına. Bezinde gördüm hiç hazmedememiş yavrum ya, alışık değil birden çok geldi galiba. Annem, didip 3-4 küp verdim diyor. Bugün de kardeşimle bir havuç, bir patates iki minik küp et yollamış. Pişirsin çorba yapsın miniğe demiş. Hey Allahım sanki patates yok bende :) Alem insan annem.
bende sizden görerek bugün balık çorbası pişirdim memoya
eşim dün balık tutmuş geldiğinde hala canlıydı balıklar
bugün temizledim beyaz yerinden ayırdım temizledim güzelce
zaten az bişey koydum üzerine içme suyu koydum az havuç ve patatesi minik minik doğradım içine az pirinç yıkadım koydum azda kuru nane ekledim pişirdim memo inşallah afiyetle içecek
Ohh millet kışlık moda geçmiş, biz hala altımızda bezle geziyoruz. Nefes aldırmayan nemden bir kurtulsak.
Ben işteyken annem oğluma et yedirmiş, vejetaryen olduğumdan bizde et bulunmaz, hazır yokum diye tıkıştırmış ağzına. Bezinde gördüm hiç hazmedememiş yavrum ya, alışık değil birden çok geldi galiba. Annem, didip 3-4 küp verdim diyor. Bugün de kardeşimle bir havuç, bir patates iki minik küp et yollamış. Pişirsin çorba yapsın miniğe demiş. Hey Allahım sanki patates yok bende :) Alem insan annem.
Selam kızlar,
bu balık çorbası işi çok mantıklı geldi gayet besleyici ve sağlıklı.
Afiyetle yesin memo
yedi maşallah
ama farklı bişey yediğinin farkındaydı gayet temkinliydi yerken
dana eti koyarken sanırım kuvvetlimi geliyodu bilmiyorum kırmızı benekler çıkıyodu
şimdi sadece kuzu eti ekliyorum bugünde balık verdim ilkkez
Besin allerjisi olabilir iyi yapmışsın kuzu etine geçmekle.
süt ürünlerine var
sanırım tavuğada var bikaç kez denedim yok sevmedi istemedi
tek tereddütüm yılan balığı
kayınpederim balıkçılık yapıyo
yılan balığı yakalıyo tatlı sudan
biz yiyoruz ve çok faydalı
ızgara yapıyoruz çok yağlı çünkü
ve ahtapot çok sever ve yaparım
bunları ne zaman verebilirizki :44:
ve ısırganotu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?