- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.261
kızlar selam herkese herkes iyidir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam herkese herkes iyidir inşallah
Hadi hayirli olsun bakalim oglusun erkekde olmus :)) masallah
Cnm lokalmi yaptilar genelmi?
Kizlar basliktada yAdigim gibi balikcimiz anlatti esi dogum yaptigi zaman kadinin annesi vefat etmis kadinin sutu keailmis. 3 aydan sonra hep balik corbaai icirmis. Cok zeki kizim tam puanla en iyi liseye yerlesti diye anlatti. Banada o tarifi verdi. Baligin ismini unuttum o an yoktu tezgahta cirkin bi balik bunu hep corbada kullanirlarmis ogrenince adinida yazarim. Bu baligi hasla dedi pisince baligi cikar suyuna patatws ve havucu kup kup dogra. Bunlar biraz pisince baligin etini disikleyip icine at biraz daha pisain sesi. Corba iliklasinca icine ekmek koy blendirdan gecir yedir bebegine dedi. Ben kisimi bununla buyuttum cok zeki oldu dedi. Tarif basit ama corba olan baligi ogrenmek kar :)
Allah razı olsun.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.genel ama kas gevşetici yok.sadece uyuması için ağızdan birşey verdiler. o kadar.
şiddetle tavsiye ediyorum.genel den korkuyordum ama hiçte korkulacak gibi değilmiş.doktorumuz fazlasıyla aydınlattı bizi.anestezi doktorumuzdan da onay çıktı.tahliller yapıldı ve sünnet oldu.
kesinlikle beklemeyin arkadaşlar ben çok memnunum.bezli olduğu için daha kolay oldu birde acı yok kesinlikle.
sorularınız olursa seve seve cvplarım.
buralarda taze balık bulursam kesinlikle deneyeceğim.çok teşekkür ederim.çok faydalı bir paylaşım hemen not alıyorum.yalnız rica etsem balığın ismini öğrendiğinde özelden bana msj atar mısın?bazen sayfalar çok seri ilerliyor bulamıyorum bazen.çok mutlu olurum msj la bildirirsen.
bende izmirliyim
bu arada balığı düdüklüde haşlasam olur mu ?balıkları çıkarır düdüklü de yine normal suyuna patates ,havuç çorbası yaparım.
eşim balık tutmaya gitti taze taze getirirse bende az çocuğa çorbasını yapsammıki
7 aylık olduk daha hiç vermedim balık
eşim balık tutmaya gitti taze taze getirirse bende az çocuğa çorbasını yapsammıki
7 aylık olduk daha hiç vermedim balık
kedicim işler bittimi
ben pert vaziyetteyim memoda oyun peşinde
Ben gecen hafta isyavrit kizartmistim bize, kizimada biraz verdim tuhaf tuhaf cignedi sevicek bence
melitta hayırlı olsun canım sen şimdi kesinlikle acı yok deyince acaba yaptırsak mı diye düşünmeye başladım. eşime bir deyim bakalım ne diyecek. ben zaten sünnet düğünlerini sevmem. bir mevlüt okutmak yeterli benim için.
qiza ben de bekliyorum canım balığın adını. şöyle büyük harflerle yazarsın da gözümüzden kaçmasın.
hugocuk ben de ömer'e daha hiç vermedim. bir kere biz yerken minicik bir parça verdim ama kuru diye korktum da.
Ben gecen hafta isyavrit kizartmistim bize, kizimada biraz verdim tuhaf tuhaf cignedi sevicek bence
Allah razı olsun arkadaşım.darısı sizlerin başına inşallah.kesinlikle tavsiye ediyorum.![]()