2012 Şubat Anneleri

kızlar oğluma uyutmadan önce yoğurt yediröiştim,1.30 da uyudu,hala uyuyor,birazdan uyanır.
plamut balığından ve sebzeden oluşan çorba yapmıştım.onu da uyanınca vermemin bi sakıncası olurmu?yoğurtla balık arası kaç saat olmalı!!!!!1
lütfen cevap verin!!!

Cnm eger balik bayatsa yogurtla zehirlermis. Taze balikla bi sakincsi olmuyomus. Bide doktor ikinci ogun icin 3 saat ara veriyo. 3 saat sonra yedirebillirsin korkuyosanda bugun yogurt yedirme sadece meyve ver. Ben olsam boyle yapardim

kızlar oğluma uyutmadan önce yoğurt yediröiştim,1.30 da uyudu,hala uyuyor,birazdan uyanır.
plamut balığından ve sebzeden oluşan çorba yapmıştım.onu da uyanınca vermemin bi sakıncası olurmu?yoğurtla balık arası kaç saat olmalı!!!!!1
lütfen cevap verin!!!

Cnm bide cirbanin tarifini bizimlede paylasirmisin. Benim oglum tavuk ve et suyundan yapilan corbayi agzina sokmuyo belki baligi sever. Benimki mercimek corbasi seviyo sadece. Bende bunun icine patetes havuc kabak sogan pirinc faln katiyoeum ki vitamini bol olsun diye😔 ben oglusumu hic iyi besleyemiyorum kizlar ya. Dogumdan beri cok yoruldum hala yorgunluk isteksizlik var uzerimde. Tek basima baktim ve kusan bi bebekle ugrastim cok ama cok yoruldum. 7 ayda 10 kg verdim 😔😔

oyy kuzum yaz sen söz cevap vericem:)

közlenmiş patlıcan salatadı al hazır onu yaparsın
yanına milföy böreği yap sosisli veya salamlı filan
hazır çorba al pişir
ama hazır olsun yapay tadı iyiceme bellii olsun şöyyle dandik bi markanınkini all :ssz:
hazır inegöl veya tekirdağ köfte al pişir yanınada pilav tamam işte
çok bileeeeee
eczanedende tat vermesi açısından mushil alıp elcazlarınlan sos şeklinde bikaç damla tabaklarına damlattınmı tamamdırrr :1:
hepisine yapma anlarlar kayınvalideninkini soslasan yeter :1:
kayfe olarak yemekten sonra hazır kahve var türk kahvesi
kaynamış su ekliyosun oluyo nasıl kötü tadı şimdi içiyorum ondan eşim normal türk kahvesi yerine yanlışlıkla almış berbat yanii

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii

canım sen başka bir doktora daha götürsene diş bu kadar yapmaz bildiğim
erken ek gıdaya başlandığında besin alerjileri kusmalar oluyo diye duydum
ben dörtbuçuk aylık başladım ilk haftalar sadece şeftali ve yoğurt verdim
şuan şeftali ve yoğurt yediğinde devamlı kusuyo tüm gün
doktora dediğimde midesi ek gıdaya geçiş için hazır olmadan başlamışsın ek gıdaya ondan olmuş demişti
şeftali yani ne zararı olacakki üstelikte olgun verdim hep
şuanda kesinlikle ne zaman yese veya içse kusar tüm gün
ben hiç vermiyorum reflü filan olur diye
bence emin olmak için başka bir doktora daha götür
zaten doyduklarında yemiyorlar fazla vermiş olamazsın

Kizlar benim fikrinize ihtiyacim var. Benim oglusum gecede 3-4 kez uyanip emmek istiyo. Bi devam sutu bi ek gida bi meme derken sabah ediyoruz esimle 3 aydir deliksiz uykuya hasretim. Gun icerisindede zaten cok ugrastiran bi cocuk oluyorum yorgunluktan katil olmasam iyi. Bana bi akil verin ben bu sipanin gece uyanmalarini nasil azalticam. Bende uyumak istiyorummm 😥😥😥😥😥:43:

Kizlar benim fikrinize ihtiyacim var. Benim oglusum gecede 3-4 kez uyanip emmek istiyo. Bi devam sutu bi ek gida bi meme derken sabah ediyoruz esimle 3 aydir deliksiz uykuya hasretim. Gun icerisindede zaten cok ugrastiran bi cocuk oluyorum yorgunluktan katil olmasam iyi. Bana bi akil verin ben bu sipanin gece uyanmalarini nasil azalticam. Bende uyumak istiyorummm :43:

muhallebi yap devam mamasıda koy cicibebede koy ceviz ve pekmezde koy yedir
yaramaza bak gece gece oburluğu tutuyo :1:

Cnm eger balik bayatsa yogurtla zehirlermis. Taze balikla bi sakincsi olmuyomus. Bide doktor ikinci ogun icin 3 saat ara veriyo. 3 saat sonra yedirebillirsin korkuyosanda bugun yogurt yedirme sadece meyve ver. Ben olsam boyle yapardim

biliyorum canım.4 -4.30 a kadar bekleticektim zaten.2.5 -3 saate kadar bekletiyorum iki öğün arasını.
sağol canım..

Cnm bide cirbanin tarifini bizimlede paylasirmisin. Benim oglum tavuk ve et suyundan yapilan corbayi agzina sokmuyo belki baligi sever. Benimki mercimek corbasi seviyo sadece. Bende bunun icine patetes havuc kabak sogan pirinc faln katiyoeum ki vitamini bol olsun diye ben oglusumu hic iyi besleyemiyorum kizlar ya. Dogumdan beri cok yoruldum hala yorgunluk isteksizlik var uzerimde. Tek basima baktim ve kusan bi bebekle ugrastim cok ama cok yoruldum. 7 ayda 10 kg verdim 

ilk defa balık vericem ben.doktorumuz aslında balığa 8.ayda başlarsınız demişti.e artık 7,5 aylık olduk.biraz tattırmak istedim.
çok uydurmaca bi çorba canım ya,tarifi bile verilmezki.yinede yazıyım.
bir tencerede havuç,patates,maydonoz,biraz kereviz sapı,biraz domates,çok az limon suyu,biraz,soğan,ve 1 diş sarmısak,hepsini az suda kaynattım iyice.balıklarıda kendimiz için fırına attım borcamda.pişen balıklardan 1 tane halka şeklinde oluyorya palamut ondan o pişen çorbasına katıp blendırdan geçirdim.

Kizlar benim fikrinize ihtiyacim var. Benim oglusum gecede 3-4 kez uyanip emmek istiyo. Bi devam sutu bi ek gida bi meme derken sabah ediyoruz esimle 3 aydir deliksiz uykuya hasretim. Gun icerisindede zaten cok ugrastiran bi cocuk oluyorum yorgunluktan katil olmasam iyi. Bana bi akil verin ben bu sipanin gece uyanmalarini nasil azalticam. Bende uyumak istiyorummm :43:

banada fikir verin,3-4-5 kez kesin kalkıyor.9-10 gibi uyuyor.1 de,3-3.5 da,4-5 arası-6-7 arası ayy hep uyanıyor ve emmek istiyor bu çocuk yaaa!!!!!!!

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii

Cnm bende ayni durumdayim hali kendi uzeri benim uzerim felaket durumdayiz. Biraz fazla ywdirmekten oluyo cikarma geregi hissediyo bide benim dogdugundan beri kusuyo zaten halada devam ediyo. Ben cerez kaseleri olur ya onlarl bi yediriyorim yaklasik 1'5 cay bardagi kadr daha fazla zorlayinca yutmuyo agzindan dokuyo. Bide eger kusmuk kotu kokuyosa migdesini usutmustur cnm. Bizimki usutmustu dun balkonda dahil her odaya kustu diyebilirim. Allah yardimcin olsun seni cok ama cok iyi anliyorum:50:

kızlar yazmış ama ben de yazayım. hemşirecim bence de aralarını 3 saat falan tut. ben mesela 1'de yoğurt yedi, birazdan çorba vericem. arada emiyor ama öyle doyuracak sütüm yok, kahve niyetine. bir de oğlum da hep kusar. daha küçükken ne onun üstünü, ne de kendimi üstümü değiştirmeye yetişemiyordum. şimdi daha iyi çok şükür ama kusmaları yine var. o yüzden ben hep halımın üstünü bir çarşafla iyice örtüyorum. hem ona daha hijyenik oluyor, hem de halı batmıyor.

lütfen cevap verin!!!

taze balıkla süt, yoğurt birşey yapmaz diyorlar ama bebekler daha korkuyor insan. verme bence de. ya da akşam 7 gibi falan verirsin. o zaman birşey olmaz Allah'ın izniyle. bu saatler meyve falan ver istersen.

biz göçmeniz selanik yunanistan anne ve baba tarafından...

babamda da var selanikle bağlantı, biz de balkanların her yerinden var galiba :1:

hazır çorba al pişir
ama hazır olsun yapay tadı iyiceme bellii olsun şöyyle dandik bi markanınkini all :ssz:
çok bileeeeee
eczanedende tat vermesi açısından mushil alıp elcazlarınlan sos şeklinde bikaç damla tabaklarına damlattınmı tamamdırrr :1:
kaynamış su ekliyosun oluyo nasıl kötü tadı şimdi içiyorum ondan eşim normal türk kahvesi yerine yanlışlıkla almış berbat yanii

o kadar güldüm ki anlatamam :1: ne karşılama olur ama. şunu unutmuşsun hugocuk, eşim bir kere bim'den toz mercimek mi patates köftesi mi ne var, suyla, salçayla karıştırıyorsun, yuvarlıyorsun, hazır. ama o kadar çirkin kiiii :37: berbat :37:

hazır çorba al pişir
çok bileeeeee

kız aklımı şaşırttın valla ama bu kadarıda çok ayıp mı olur aceba :9:

kız aklımı şaşırttın valla ama bu kadarıda çok ayıp mı olur aceba :9:

ya onların yaptıkları :23:
dün akşam eşime dedim ayrım yapıyo annen diye
kayınpeder oğluma dönence alıcaktı hemen ordan olmaz alamayız çok pahhalı dedi
eşime diyo hoppala al çocuğa buraya getir bizde dursun geldikçe oynar diyo
kayınpeder biz alırız onuda diyo hemen ordan koca gözlerini pörtletip olmaz diye işaret ediyo
dün anlattım bunları sustu kaldı eşim
öbürkülere kredi çekip yetmezsede borç bulup verir benim oğluma daha pijama almadı
allah bildiği gibi yapsın

beni yanlış anlamayın onun alacaklarına ihtiyacım yok
sadece torun ayrımı yapıyo evlat ayırıyo
ama herşeyide bizden bekliyo
ilgi sevgi iş güç
annem tek çocuk olduğumdan hiç bir iş yaptırmazdı bana buna rağmen tam 4 yıl her hafta sonu evini siler süpürür toplardım yinede yaranamadım beyenmezdi
eşimle gezmemi istemezdi surat yapardı
evime arkadaşıyla gelirdi özenirdim neler hazırlardım yer içer gider arkamdan eksik kusurlarımı söylermiş
devamlı kenndisine hediye almamı bekler trip atardı
allahııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
çıldırıvercemmmmmmmmmmmmmmm

Back
X