- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.221
biliyorum o yüzden kedicikle kan çekiyor sizi. muhabbetiniz iyi. bu arda eşin kpss den kaç aldı.
83 almış namıssız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum o yüzden kedicikle kan çekiyor sizi. muhabbetiniz iyi. bu arda eşin kpss den kaç aldı.
kızlar oğluma uyutmadan önce yoğurt yediröiştim,1.30 da uyudu,hala uyuyor,birazdan uyanır.
plamut balığından ve sebzeden oluşan çorba yapmıştım.onu da uyanınca vermemin bi sakıncası olurmu?yoğurtla balık arası kaç saat olmalı!!!!!1
lütfen cevap verin!!!
kızlar oğluma uyutmadan önce yoğurt yediröiştim,1.30 da uyudu,hala uyuyor,birazdan uyanır.
plamut balığından ve sebzeden oluşan çorba yapmıştım.onu da uyanınca vermemin bi sakıncası olurmu?yoğurtla balık arası kaç saat olmalı!!!!!1
lütfen cevap verin!!!
oyy kuzum yaz sen söz cevap vericem:)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii
Kizlar benim fikrinize ihtiyacim var. Benim oglusum gecede 3-4 kez uyanip emmek istiyo. Bi devam sutu bi ek gida bi meme derken sabah ediyoruz esimle 3 aydir deliksiz uykuya hasretim. Gun icerisindede zaten cok ugrastiran bi cocuk oluyorum yorgunluktan katil olmasam iyi. Bana bi akil verin ben bu sipanin gece uyanmalarini nasil azalticam. Bende uyumak istiyorummm ![]()
Cnm eger balik bayatsa yogurtla zehirlermis. Taze balikla bi sakincsi olmuyomus. Bide doktor ikinci ogun icin 3 saat ara veriyo. 3 saat sonra yedirebillirsin korkuyosanda bugun yogurt yedirme sadece meyve ver. Ben olsam boyle yapardim
Cnm bide cirbanin tarifini bizimlede paylasirmisin. Benim oglum tavuk ve et suyundan yapilan corbayi agzina sokmuyo belki baligi sever. Benimki mercimek corbasi seviyo sadece. Bende bunun icine patetes havuc kabak sogan pirinc faln katiyoeum ki vitamini bol olsun diye ben oglusumu hic iyi besleyemiyorum kizlar ya. Dogumdan beri cok yoruldum hala yorgunluk isteksizlik var uzerimde. Tek basima baktim ve kusan bi bebekle ugrastim cok ama cok yoruldum. 7 ayda 10 kg verdim 
Kizlar benim fikrinize ihtiyacim var. Benim oglusum gecede 3-4 kez uyanip emmek istiyo. Bi devam sutu bi ek gida bi meme derken sabah ediyoruz esimle 3 aydir deliksiz uykuya hasretim. Gun icerisindede zaten cok ugrastiran bi cocuk oluyorum yorgunluktan katil olmasam iyi. Bana bi akil verin ben bu sipanin gece uyanmalarini nasil azalticam. Bende uyumak istiyorummm ![]()
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii
bende çanakkaleliyim biliyonmu![]()
çanakkale'de oturduğunu biliyorum canım ama oralı mısın yoksa tayin dolayısıyla falan mı gittiniz?
çanakkaleliyim![]()
doğma büyüme
has be has hemşerimsin o zamanbenim annem de babam da çanakkale'de doğup, büyüyüp, istanbul'a çalışmaya gelmişler.
lütfen cevap verin!!!
biz göçmeniz selanik yunanistan anne ve baba tarafından...
közlenmiş patlıcan salatadı al hazır onu yaparsın
yanına milföy böreği yap sosisli veya salamlı filan
hazır çorba al pişir
ama hazır olsun yapay tadı iyiceme bellii olsun şöyyle dandik bi markanınkini all![]()
hazır inegöl veya tekirdağ köfte al pişir yanınada pilav tamam işte
çok bileeeeee
eczanedende tat vermesi açısından mushil alıp elcazlarınlan sos şeklinde bikaç damla tabaklarına damlattınmı tamamdırrr![]()
hepisine yapma anlarlar kayınvalideninkini soslasan yeter
kayfe olarak yemekten sonra hazır kahve var türk kahvesi
kaynamış su ekliyosun oluyo nasıl kötü tadı şimdi içiyorum ondan eşim normal türk kahvesi yerine yanlışlıkla almış berbat yanii
:118: :118: :118: :118:
közlenmiş patlıcan salatadı al hazır onu yaparsın
yanına milföy böreği yap sosisli veya salamlı filan
hazır çorba al pişir
ama hazır olsun yapay tadı iyiceme bellii olsun şöyyle dandik bi markanınkini all![]()
hazır inegöl veya tekirdağ köfte al pişir yanınada pilav tamam işte
çok bileeeeee
eczanedende tat vermesi açısından mushil alıp elcazlarınlan sos şeklinde bikaç damla tabaklarına damlattınmı tamamdırrr![]()
hepisine yapma anlarlar kayınvalideninkini soslasan yeter
kayfe olarak yemekten sonra hazır kahve var türk kahvesi
kaynamış su ekliyosun oluyo nasıl kötü tadı şimdi içiyorum ondan eşim normal türk kahvesi yerine yanlışlıkla almış berbat yanii
kız aklımı şaşırttın valla ama bu kadarıda çok ayıp mı olur aceba