- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.801
anam taze annemiz gelmiş emre geldi mi eve canım
hu huuuu emremin annesi geldiii
:44:Kızlar lohusalık güzel olduğu kadar kötü bilginiz olsun
Kızlar lohusalık güzel olduğu kadar kötü bilginiz olsun
Teşekkür ederim canım darısı sağlıklı sıhhatli size....Emreme dua edin...haknurcum öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda eve gelir....
:44:
ne açıdan tatlım ağrın mı var yoksa psikolojik bişey mi?
Teşekkür ederim cnm...Darısı bu topiğe...kızlar günaydın nasılsınız güneşli ve soğuk bi istanbul sabahından merhaba umarım iyisinizdir.haknurcum allah analı babalı büyütsün gözün aydın,inş.bebeğin en kısa zamanda yanında olur,doğum yapan yok dimi ?
neden canım ne gibi kötü bizede bilgi ver(
ufff doğurmuycam bananebu kadar ağırlığı 9 ayı zor çektim bide o streslerle uğraşmak istemiyorum
Canım sizi korkutmak için yazmadım...Benim bebeğim yok yanımda 2 kat bozuk psikolojim size göre ben yaşadım diye yazıyorummm
Annelik psikolojisini eşler anlamıyor kızlar...Helekii benim psikolojim biliyorsunuz bebeğim yok yanımda duygusalım ama bunu bile çok görebiliyorlar sana ağlamana bile aaa ne var bunda deyip geçebiliyolar...
eşler hangi psikolojiyi anlıyorlar ki ne hamilelik ne lohusalık o yüzden boşver canım senin durumun daha hassas evt iki kat anlayışlı olmak zorunda herkes burda da en büyük iş eşine düşüyor ama ben kendi eşimi düşünüyorum da pek bişey beklemiyorum bu konuda ondan....
Annelik psikolojisini eşler anlamıyor kızlar...Helekii benim psikolojim biliyorsunuz bebeğim yok yanımda duygusalım ama bunu bile çok görebiliyorlar sana ağlamana bile aaa ne var bunda deyip geçebiliyolar...
ay allahım yardımıcımız olsun inş.çok zor geçtiğini söylüyolar senin durumun daha farklı bide tabi canım haklısın bebeğin yanında değil,rabbim inş.en kısa zamanda kucağına kavuşturur.
o zaman bende kendimi hazırlayım artık eşimin nasıl davranacağını kestiriyorum aslında ama riske atamam zaten 40ım çıkmadan babamlarla ankaraya gidicem ailem oynar nazımla napıyımm eşime garanti veremiyorum
Ya eşim nazımla oynuyor ama yinede her dediği batıyor mesela canım hayatım falan der sürekli diyelim bi kere ismimle hitap etsin ne bu soğukluk diye kavga çıkarıyorum...Ben böyle değildim.Yani bilmiyorum ama soğudumu benden falan filan diyorum dün öyle bir laf kullandıki bana annesinin yanında zaten o an bitti eşim gözümde eşime çok kırgınım her an ağlayabilirim ki eşimi gören haknur yok böyle bir koca der anlayın yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?