• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

anam taze annemiz gelmiş emre geldi mi eve canım

Yok canım oğlum biraz nazlı bizi ayağına çağırıyo hergün biz gidiyoruz onu görmeye...Bakalım önümüzdeki hafta bakacalar durumuna göre emzirme provasına gideceğim becerirse alıp geleceğim oğlumu...:34:

kızlar günaydın nasılsınız güneşli ve soğuk bi istanbul sabahından merhaba umarım iyisinizdir.haknurcum allah analı babalı büyütsün gözün aydın,inş.bebeğin en kısa zamanda yanında olur,doğum yapan yok dimi ?

haknurcum öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda eve gelir....
Teşekkür ederim canım darısı sağlıklı sıhhatli size....Emreme dua edin...

:44:
ne açıdan tatlım ağrın mı var yoksa psikolojik bişey mi?

ağrı sızı az denecek kadar benim:nazar:O umrumda değil ama psikolojik değişiyorsun korkutmak için demiyorum ama eşinizin sizin nazınızı duygularınızı çekmesi anlaması lazım sizi anlamayan bir çevreniz varsa düşünemiyorum:37:Kayınvalidem eş dost herkes nazımla oynuyor çok iyi bakıyolar eşimide bilirsiniz ne kadar bağlı bana deli oluyor ama bu bile yetmiyor kavga bile çıkıyor kendinizi hazırlayın ki ben bunu diyorsam doğrudur bilirsiniz şen şakrak biriyimdir herşeyi takıp sallamam:37:

kızlar günaydın nasılsınız güneşli ve soğuk bi istanbul sabahından merhaba umarım iyisinizdir.haknurcum allah analı babalı büyütsün gözün aydın,inş.bebeğin en kısa zamanda yanında olur,doğum yapan yok dimi ?
Teşekkür ederim cnm...Darısı bu topiğe...

neden canım ne gibi kötü bizede bilgi ver :((

Yazdım cnm yukardaa:16:

Annelik psikolojisini eşler anlamıyor kızlar...Helekii benim psikolojim biliyorsunuz bebeğim yok yanımda duygusalım ama bunu bile çok görebiliyorlar sana ağlamana bile aaa ne var bunda deyip geçebiliyolar...:37:

Ben sezeryanlıyım ama 2.gün kalktım gezdim bu bile suç oldu neymiş yatmam lazımmış eminim yatsaydımda canı az diyeceklerdi bunun gibi yani...:14:

Annelik psikolojisini eşler anlamıyor kızlar...Helekii benim psikolojim biliyorsunuz bebeğim yok yanımda duygusalım ama bunu bile çok görebiliyorlar sana ağlamana bile aaa ne var bunda deyip geçebiliyolar...:37:

eşler hangi psikolojiyi anlıyorlar ki ne hamilelik ne lohusalık o yüzden boşver canım senin durumun daha hassas evt iki kat anlayışlı olmak zorunda herkes burda da en büyük iş eşine düşüyor ama ben kendi eşimi düşünüyorum da pek bişey beklemiyorum bu konuda ondan....

eşler hangi psikolojiyi anlıyorlar ki ne hamilelik ne lohusalık o yüzden boşver canım senin durumun daha hassas evt iki kat anlayışlı olmak zorunda herkes burda da en büyük iş eşine düşüyor ama ben kendi eşimi düşünüyorum da pek bişey beklemiyorum bu konuda ondan....

Ya eşim nazımla oynuyor ama yinede her dediği batıyor mesela canım hayatım falan der sürekli diyelim bi kere ismimle hitap etsin ne bu soğukluk diye kavga çıkarıyorum...Ben böyle değildim.Yani bilmiyorum ama soğudumu benden falan filan diyorum dün öyle bir laf kullandıki bana annesinin yanında zaten o an bitti eşim gözümde eşime çok kırgınım her an ağlayabilirim ki eşimi gören haknur yok böyle bir koca der anlayın yani...:37:

ay allahım yardımıcımız olsun inş.çok zor geçtiğini söylüyolar senin durumun daha farklı bide tabi canım haklısın bebeğin yanında değil,rabbim inş.en kısa zamanda kucağına kavuşturur.

ay allahım yardımıcımız olsun inş.çok zor geçtiğini söylüyolar senin durumun daha farklı bide tabi canım haklısın bebeğin yanında değil,rabbim inş.en kısa zamanda kucağına kavuşturur.

Bunu erkekler anlamıyor canım hele benim eşim gibi biri anlamadıysa gerisini siz düşünün eşim ben doğuma gidince bile yüzüme bakıp ağladı adam ya şimdi ise ya o değişti ya benn:14:

o zaman bende kendimi hazırlayım artık eşimin nasıl davranacağını kestiriyorum aslında ama riske atamam zaten 40ım çıkmadan babamlarla ankaraya gidicem ailem oynar nazımla napıyımm eşime garanti veremiyorum:31:

o zaman bende kendimi hazırlayım artık eşimin nasıl davranacağını kestiriyorum aslında ama riske atamam zaten 40ım çıkmadan babamlarla ankaraya gidicem ailem oynar nazımla napıyımm eşime garanti veremiyorum:31:

Sen kötüye alıştır kendini iyi çıkarsa daha çok sevinirsin...Ben iyiye daha iyiye alıştırdığım için hayal kırıklığındayım....:37:

Ya eşim nazımla oynuyor ama yinede her dediği batıyor mesela canım hayatım falan der sürekli diyelim bi kere ismimle hitap etsin ne bu soğukluk diye kavga çıkarıyorum...Ben böyle değildim.Yani bilmiyorum ama soğudumu benden falan filan diyorum dün öyle bir laf kullandıki bana annesinin yanında zaten o an bitti eşim gözümde eşime çok kırgınım her an ağlayabilirim ki eşimi gören haknur yok böyle bir koca der anlayın yani...:37:

anladım canım benim eşim pek nazımla oynamaz o nedenle şanslısın ama güçlü ol senki sütün falan azalmasın eşin her ne dediyse onuda unut onun içinde zor bir dönem aslında birazda o taraftan bakmak lazım....

Back
X