2012 Şubat Anneleri

iyigeceler kızlar hiç kimse yok ortalıkta,herkes uyuyodur umarım mışıl mışıl beni hiç uyku tutmadı kalkıyım bi topiğe bakıyım dedim kimse kalmamış ortalıkta.burası siz yokken bomboş hiç çekilmiyo (ben artık hiç uyuyamıyorum geceler artık hiç geçmek bilmiyo.hepinize tatlı rüyalar arkadaşlar güzel güzel uyuyun inş.yarın en güzel günler sizlerin(benimde)olsun allahın izniyle hergeçen gün anneliğe bir adım daha yaklaşırken rabbim hepimizn yardımcısı olsun :))

günaydın kızlar,,,
bu sabah hiç kimse yok herkes yatıyo sanırım,
kalkın bebişler acıkmıştır yazıkkk onlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın karlı buzlu ve ayazlı bir sivas sabahından
nihayet koca göbüşlü biri geldi
nasılsın canım

iyiyimm uykusuzluk dışında hamiellik dışında birde okuldan dolayı erken kalkma alışkanlığı var malum sabaçıyım her sabah5:30 da kalkınca tatilde olsa farketmiyor erkendden uyanıyorumm sen nasılsınn...

ay canım sen daha izne ayrılmadınmı allah yardım etsin, uykusuzluk çok fena, bende 7,30 da kalktım eşimin sınav görevi vardı onu yolladım bidahada yatmadım
bende gece hiç uyuyamıyorum her dönmemde uyanıyorum,hayırlısıyla bi bitseydi

ben öğretmenim artık izne ayrıldım eşiminde sınav görevi vardı bende onu gönderdim sonra da uyumadım sende öğretmensin diye hatırlıyordum yanlışmı biliyorum...

ben öğretmenim artık izne ayrıldım eşiminde sınav görevi vardı bende onu gönderdim sonra da uyumadım sende öğretmensin diye hatırlıyordum yanlışmı biliyorum...

bende öğretmenim canım geçen hafta dogum iznine ayrıldım 2 haftam yanıyor 15 tatilden dolayı ama ginede iyi bir zamanlama oldu
sen kaç haftalıksın, bebiş nasıl kilo boy

bende öğretmenim canım geçen hafta dogum iznine ayrıldım 2 haftam yanıyor 15 tatilden dolayı ama ginede iyi bir zamanlama oldu
sen kaç haftalıksın, bebiş nasıl kilo boy

ben 35 haftalık hamileyim 15 tatil sonrası alacam iznimi iyi denk geldi benimki bebiş 2 hafta önce 2kg 44 cm idi iyi dedi doktor boy ve kilo için kız benimki senin bebiş nasıl..
sivaslımısın ben antalyalıyım ama konyada çalışıyorum....

kızlar günaydın göbekler yüzünden dikildiniz dimi buraya çuval gibi dönerken bi oraya düşüyo bi butarafa düşüyo nolcaksa halimiz böyle?

senin izin süpermiş canım ya, ben yarın doktora gidecem, 10gün önce kilolu demişti 3600 şimdi ne oldu merak ediyorum ama inanmıyorum ultrason sonuçlarına, bi arkadaşa 1 hafta önce 3200 demişti dün dogurdu 2700 gr çocuk zayıflamadı ya, oyuzden inaansım gelmiyo,
ben kayseriliyim canım, sivasta çalışıyorum

kızlar günaydın göbekler yüzünden dikildiniz dimi buraya çuval gibi dönerken bi oraya düşüyo bi butarafa düşüyo nolcaksa halimiz böyle?

günaydın buleecim,içimdeki sıpa duruyormu canım bi oraya bi buraya dönüp duruyo, bende dönerken göbüşü bi otarafa bi butarafa atıyorum

annem geldi yapaamdıgım yemekleri yapma ve yeme zamanı geldi
enice çıkar ve annesine yardım etmeye gider kızlar,
azcık daha şişireyim çocugu

evtt genelde tutmuyor kiloları dedikleri ile ama sağlıklı olsunlarda kiloya takmıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…