- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.821
kuzum belkide kayınvaliden var diye eşinde tavır değişikliği vardır.. du bakalım gitsin bi kaynanan adam belki yanlız kalmak istiyodur kalabalıktan bunalmıştırSen kötüye alıştır kendini iyi çıkarsa daha çok sevinirsin...Ben iyiye daha iyiye alıştırdığım için hayal kırıklığındayım....
Sen kötüye alıştır kendini iyi çıkarsa daha çok sevinirsin...Ben iyiye daha iyiye alıştırdığım için hayal kırıklığındayım....
ya kusura bakmayın biyandan da kahvaltı hazırlıyorumda o yüzden biraz kopukluk oluyo :)) acaba bizlermi hormonların verdiği etkiyle çok alıngan oluyoruz yada onlarmı 9 aydır bizle ilgilene ilgilene artık sabırları kalmıyo yada annelerinin yanındamı değişiyolar bakalım bizimki nasıl olcak
canım bende senin gibi düşünüyrum biz nasıl bi süreç geçirdiysek onlarda yanımızdaydı tabi alınganlıkta var hem sabırları kalmamıştır hemde onlarda ilk defa yaşayacakları için yaşayarak öğreniyolar tecrübe yok yani..
kızlar kahvaltı yapayım çok acıktım
gelirim birazdan
Teşekkür ederim canım darısı sağlıklı sıhhatli size....Emreme dua edin...
ağrı sızı az denecek kadar benimO umrumda değil ama psikolojik değişiyorsun korkutmak için demiyorum ama eşinizin sizin nazınızı duygularınızı çekmesi anlaması lazım sizi anlamayan bir çevreniz varsa düşünemiyorum Kayınvalidem eş dost herkes nazımla oynuyor çok iyi bakıyolar eşimide bilirsiniz ne kadar bağlı bana deli oluyor ama bu bile yetmiyor kavga bile çıkıyor kendinizi hazırlayın ki ben bunu diyorsam doğrudur bilirsiniz şen şakrak biriyimdir herşeyi takıp sallamam
Günaydın kızlar,Haknur sana katılıyorum bızı bılgılendırdıgın ıcın cooook teşekkürler..Ben herşeye hazır gibi hissediyorum bakalım nasıl olur ..
ne yemişim amaben gelene kadar kimse kalmamış demek o kadar yemişim
kız ne yedin okadar ben nerdeyse evin temizliğini bile bitircektim :)
canım hem kahvaltı yaptım hemde çamaşır attım makinaya odamı falan toparladım anca yani şimdi eşimle kardeşim nere gezzmeye gidelim diyoo
yorulmayacağım bi yer olsa çok iyi olur var mı istanbuldan olan bi yer önerin bana kızlar
afiyet olsun canım şifa olsun bebişine löp löp et olsun :))) ne tarafta oturuyosun
nihlecim günaydınn nasılsın bu saate kadar göremeyince seni merak ettim iyisin dimi bi aksilik yok
herkeze merhabaaa...
aksam 2 saat uyudum sanırım
kalcamda felaket bı agrı vardı.
ıgne yerım tutulmus gıbıydı hatta tutulmustu
kıpırdayamıyordum.
sabah evdekı cemaaat 11de anca uyandırabıldım:)
sevgılı bıreyler yrn 6da kalkacakmıslarda bugun uyuyacaklarmısda..
oooo dedım ben sabah 5de dıkıldım ayagı.. sanırım 3 gıbıde sızmısım aglamaktan.
son 19 saatım var ve benım heyecan dorukta. artık gun deıl saat sayıyorum ıyımı
avrupa yakasındayım canım çok yürüyemem nere gitsek ki?
suan cok ıyıyım cnm esım ve kardesım temızlık yapıyor bende onları ızlıyorum
gıcıklık olsun dıye agzıma bıde sakız aldım sak suk cıgnıyorum delırıyorlar:)
kalkıyorum bıse yapmaya bu sefer otur dıyorlar:)
elhamdurullah suan kalca agrımda cok fazla degıl
dogum oncesı bu agrı hıc ıyı olmadı ama neyse
sız nasılsınız?
valla hava çok güzel gözüküyo önce sahilde güzel bi yürüyüş yap ayakların açılsın ben öle yapıcam çünkü sonra dolmabahçede güzel bi salep iç sonra acıkırsın kesin yemek ye çok oturabilirim diyosan bide sinemaya git ee yeter bizim gibisine bukadar gezmek yada bu güzel havayı kaçırmıyım diyosan dışarda geçir gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?