2012 Şubat Anneleri

azcık evi ttoparlayım kızlar gelirim yine oğlumla spor yapalım
ev silelim biraz çamaşır atalım makinaya .. gelicem ama

Kızlar bend eyokum az pc basında işlere bakıym azcıkkk acık gorunurum ama yokum bılgınız olsun

nıhle nereye kactı acep?

o kadar ağladın da sen bu cocugu nasıl bu kadar şişmanlattın Buklee bize de yol göster..Maaşallah biz 37de 2700 gram bebe tasıyoruz sen 34te 3000 kg...Tü tü tüüü maaşallah..

anammmm annaaaaaammmm
drum aradı pts sabah en gec 8de senı amelıyata alacam dedı.
ona gore gel dedı.
genellıkle ben arardım adam benı aradı halımı hatrımı sordu soksoksok oldum

haberın olsunn dualarınız bırazcık one gelsın sıparıs vereyım

ne yalan soylım unutmaya calısıyorum tarıhı daha bı hafta varmıs gıbı yapıyorum kendımı..

haa bıde ne sorcam yaaaaaa
ya bıde bu kıız oynamıyo yerı daraldırı ıcındır demı:S

Ewet ewet korkma canım sonuna yaklastın ya o zamanlar yavaslamazsa korkcaksın sen zaten herşey yolunda..Meme ucunu sütünle nasıl yumusatıyorsun senın sütler gelmeye mı basladı kızz...

canım bende anlamadım belkide çok ısrarlı bi şekilde normali bastıra bastıra söylüyorum ondanda olabilir.. yada sanada söyler bi dahaki sefere olmadı sen sorarsın

Sen artık zorlama bence sezeryana ve 37ye hazırlanmaya bak canım ..4,5 kg olursa kesın yırtıp dikerler çunkı ...ayy..

Süper olmus canım sen kendını 9a 10a hazırlarken sen 9da bebegın kucagında emzırıyor olacaksın bence..He hee ..Darısı da hepımıze ınsallah ..Ben de şafak listemı yaptım doktor tarıh wermedı ben de 22den basladım bgun 19 günüm kaldı bana göre..Ama temınat weremıyorum o saatte uyuyorum ben geceden duamı edecegım sana ..

[/quote]

sezeryan olacak olup endıselı olanlar okuyun ve rahatlayın ..sezeryan da tü kaka bırsey degıl ..

bu da kolay bır normal dogum hıkayesı ..tabı herkesın sansına farklı farklı olacak hıkayelerımız..

vivalesta dun ben okudum o jel hıkayesını ama anladıgım kadarıyla turkıye'de henuz tam uygulanan bırsey degıl yenı baslanmıs uygulama ..nasıl jelle yapmayı dusunuyorsun kı ?doktorun bılıyor mu bu olayın warlıgını...

masallah seytan kulagına kursun benım sutum epeydır gelıyor cnm.
atletım falan ıslanıyor.
sutyen kullanmıyorum ama ben evdeyken kımse olmadıgı zmnlar.
onun da etkısı var sıkmayın goguslerınızı
hafıf sıkıyorum sut gelıyor sureklı ucuna yedırıyorum o sıvıyı.
masallahhh yumusak ve normal meme ucu yanı yara bere sızı falan yok cnm
vayy Nihlee cim hadi bakalım hayırlısı olsun,
p.tesi kızın kucağında olcak
ayy çok heyecanlı yaaaa
bende istiyorum :)
ınanırmısın sabah berı dıyorum kendımı 1 hafta var dıye avutuyorum
dr arayınca garıbıme gıttı
hep bız ararız ya genelde
sımdı anladım zamanın cok az kaldıgını

aynen ole ben 9da anca yatarım masaya demıstı ama sabahın korunde
kargalar henuz yemegını yemeden
ben kızımı kucagıma almıs olacam
rabbım hayırlısı ıle sag saglım saglıklı hayırlı uzun omurlu bı bebek olarak kucagıma almayı nasıp et aminnnnnnnnn
saol cnm dualarınız ıcın bılıyorum edecegınızı

acaba aselkuzum nabtı..
nasıl durumu

salı günü muayenede doktora sorcam bakalım nasıl bişeymiş , hiç kullanmışmı, faydalı bişeyse denenebilir yani

Nihlee valla yerinde olmak isterdim yaaaa
artık uyumakta hareket etmekte tam eziyet oldu çünkü

kız heyecandan kalbım duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…