2012 Şubat Anneleri

canım herşeyin güzelliği bi yana eşinin değişimine çok sevindim herşeyin yoluna girmesine çok sevindim

Nihleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nedne kactın faceden heyecan yaptın dımııııı

kız onune gelen ne zmn dıyo strese gırıyom

amin..
daha cok duzelecek cnm emın ol
rabbım herseyı yolunda gıtmesını nasıp etsın..

agrın mı vardı canım ya hıkyanı yazabıldınmı okyalımm benımd esenın gıbı olucak snaırm bebegım onde gıdıyorr ve kılolu

canım henüz yazamadım ama en kısa sürede yazacağım.malum bebek emiyo gazı falan derken vakit kalmıyor.şimdi çıkacağım akşam fırsat bulursam yazarım.ağrı da oluyor tabiki.ama hergün azalıyor.

selam kızlar çok yorucu bir gündü evitemizle topla ütü yap derken öldüm, şimdi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrım var yatınca geçer belki ama size bi bakayım neler olmuş dedim
hacercim geçmiş olsun canım, üzme kendini zaten 38. haftanıda bitiriyırsun bebegini inşallah saglıkla alırsın kucagına
buklee gözün aydın, istediğin gibi tosun bir bebişin olacak aynı benim gibi gidiyorsun, takibe devamm
benim manyak doktorda hiç krem falan vermedi ben kendim aldım lansonih i 2 günde bir sürüyorum, kızlar sürdügüm zaman sızı yapıyor buklee bence sende hergün sürme erken dogumu tetikleyebilir, yavaş yavaş memeyi alıştır
adese maşallah çok güzel bi bebeişin var allahım sizlere bagışlasın uzun ömürler versin
elefera iyi apmışsın bence, onların çenesini açtırmaktansa böylesi daha iyi olmuş, benim ablamda öyle yapardı bazen, çünkü herşeyi başına kalkarlardı

kızlar kaçırdıgım konular olabilir kusura bakmayın

saol canım dediğin gibi 2güne bir kullanayım bende gerçi gelsinler artık baksana tosuncuk olmuşlar

bu arada viva ve enice ben o jeli dra sordum bugün şimdi değil doğuma bi kaç gün kala ben sana vericem dedii eee dedim davetsiz gelirse nolcak ? kısmet dedi.. daha çok yaygın değilmiş ama drda öyle dedi

Nıhlem, bazı ıslerı ofıste halletmem gerekıyor.
Mesela bugun bırebır gorusme yapmam gereken personeller vardı ve dun.
Bıttı cok sukur.
Tek bır sube kaldı, onları da bıtırdım mı yukum bayagı hafıfleyecek.

Dedım ya, ben hasta ruhluyum.
Eve gıderım, bu yorgunlukla evı sıler supururum.
Sonra da marıfet zannederım yaptıklarımı.
Ancak ayaklarım sızlamaya baslayınca kendıme zaman ayırırım.

Soyle bır bakınca, aılem epey bırsey yapmıs gıbı gozukuyor
Artık laf soylerlerse de kendılerı bılır.
Ya ıyı yanıma denk gelır susarım yada kötü yanım konusur.

Rabbım hayırlısı ıle Nıhle bebegı kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Dualarımız sızınle.

Adesecıgım, o nasıl bır guzellık oyle.
Rabbım nazarlardan korusun ınsallah.
Op yavrunu bızım ıcın.

saol canım dediğin gibi 2güne bir kullanayım bende gerçi gelsinler artık baksana tosuncuk olmuşlar

bu arada viva ve enice ben o jeli dra sordum bugün şimdi değil doğuma bi kaç gün kala ben sana vericem dedii eee dedim davetsiz gelirse nolcak ? kısmet dedi.. daha çok yaygın değilmiş ama drda öyle dedi

pazartesi bende gidecem yoksa çatlıcam artık meraktan kaç kilo oldu acaba:44::44:
bizm dr hiç öyle jel falan demiyo sinir oluyorum iyicee

kızlar ben çıkıorum geldim gittim gibi oldu ama
anacıgımı almaya gidecez teminale akşam giremem sanırım biraz hasret gidereyim anamlaa
öptüm hepinizi

Kızlar bu jel nedır:44: Ya bu dokor benı dleı ettı ama ne gogus kremını ne bu jelı ben bımıyorum

canım normal doğumu kolaylaştırıcı bi jelmiş sor gittiğinde
kızlar ben çıkıorum geldim gittim gibi oldu ama
anacıgımı almaya gidecez teminale akşam giremem sanırım biraz hasret gidereyim anamlaa
öptüm hepinizi

tamam canım görüşürüz öpüyorum

Bu arada dun bır ara okumustum...

Benım_olan; aılen ıle barısmıs olmana o kadar cok sevındım kı!
Rabbım bundan sonra ınsallah hep guzel haberler almayı nasıp eder.
Bebegınle bırlıkte yuvanızın huzuru, bereketı artsın ınsallah.

Ben de cıkıyorum.

ıyı aksamlar hepı
nıze.

canım hangi hastaneye gidiyosun, bak bilen doktorlarda var yani

özel gaziosmanpaşa hastanesi
canım.. iyiki akşam sen yazmışsın ki bende danıştım hemen dra
adamda şaşırdı ilk defa soranını görüyorum diye
çok sevinmiş bilinçli anneler çoğalıyo diye
o bilinç sana ait tabi vivacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…