- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.681
allah razı olsun kızlar.inşallah sizde en kısa zamanda kucağınıza alırsın.rabbim herkese versin.benim 3. ama emin olun tadı herseferinde farklı.o kadar güzel bi duygu ki....
gece kalkıp seip geri yatıyoruz.o ben bakmam sakın bana güvenme diyen eşim gitti yerine fatklı bi adam geldi.dün gece 5 de bi uyandım beşiğin yanına sandalye çekmiş seyrediyor.bugün biraz daha iyiyim ağrılarım azaldı.bi de bugün herkes evine gitti kafam rahatladı.4 gündür herkes burdaydı kalabalık da beni sersemletmişti.
Nihleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nedne kactın faceden heyecan yaptın dımııııı
allah razı olsun kızlar.inşallah sizde en kısa zamanda kucağınıza alırsın.rabbim herkese versin.benim 3. ama emin olun tadı herseferinde farklı.o kadar güzel bi duygu ki....
gece kalkıp seip geri yatıyoruz.o ben bakmam sakın bana güvenme diyen eşim gitti yerine fatklı bi adam geldi.dün gece 5 de bi uyandım beşiğin yanına sandalye çekmiş seyrediyor.bugün biraz daha iyiyim ağrılarım azaldı.bi de bugün herkes evine gitti kafam rahatladı.4 gündür herkes burdaydı kalabalık da beni sersemletmişti.
kız bu tosun gözlere bak hele
agrın mı vardı canım ya hıkyanı yazabıldınmı okyalımm benımd esenın gıbı olucak snaırm bebegım onde gıdıyorr ve kılolu
kızlar normal yada sezeryan inş hepimizin doğumu kolay doğum olur
:26:kızlar si_sem de doğum yapacaktı aselkuzumla aynı gün hemde yok mu bi haber?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vivaalesta dünkü dediğin jeli biraz araştırdımda türkiyede pek kullanımı yokmuş daha galiba,doktorlarda bilinçsiz bence
selam kızlar çok yorucu bir gündü evitemizle topla ütü yap derken öldüm, şimdi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrım var yatınca geçer belki ama size bi bakayım neler olmuş dedim
hacercim geçmiş olsun canım, üzme kendini zaten 38. haftanıda bitiriyırsun bebegini inşallah saglıkla alırsın kucagına
buklee gözün aydın, istediğin gibi tosun bir bebişin olacak aynı benim gibi gidiyorsun, takibe devamm
benim manyak doktorda hiç krem falan vermedi ben kendim aldım lansonih i 2 günde bir sürüyorum, kızlar sürdügüm zaman sızı yapıyor buklee bence sende hergün sürme erken dogumu tetikleyebilir, yavaş yavaş memeyi alıştır
adese maşallah çok güzel bi bebeişin var allahım sizlere bagışlasın uzun ömürler versin
elefera iyi apmışsın bence, onların çenesini açtırmaktansa böylesi daha iyi olmuş, benim ablamda öyle yapardı bazen, çünkü herşeyi başına kalkarlardı
kızlar kaçırdıgım konular olabilir kusura bakmayın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vivaalesta dünkü dediğin jeli biraz araştırdımda türkiyede pek kullanımı yokmuş daha galiba,doktorlarda bilinçsiz bence
ben bi araştırcam bakalım, öğrendiklerimi paylaşırım burdan zaten. eğer faydalı bişeyse ve bize söylenmiyosa yazık günah
saol canım dediğin gibi 2güne bir kullanayım bende gerçi gelsinler artık baksana tosuncuk olmuşlar
bu arada viva ve enice ben o jeli dra sordum bugün şimdi değil doğuma bi kaç gün kala ben sana vericem dedii eee dedim davetsiz gelirse nolcak ? kısmet dedi.. daha çok yaygın değilmiş ama drda öyle dedi
Kızlar bu jel nedır:44: Ya bu dokor benı dleı ettı ama ne gogus kremını ne bu jelı ben bımıyorum
kızlar ben çıkıorum geldim gittim gibi oldu ama
anacıgımı almaya gidecez teminale akşam giremem sanırım biraz hasret gidereyim anamlaa
öptüm hepinizi
bu arada viva ve enice ben o jeli dra sordum bugün şimdi değil doğuma bi kaç gün kala ben sana vericem dedii eee dedim davetsiz gelirse nolcak ? kısmet dedi.. daha çok yaygın değilmiş ama drda öyle dedi
canım hangi hastaneye gidiyosun, bak bilen doktorlarda var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?