2012 Şubat Anneleri

canlarım hepiniz sağolun pzt haber veririm şimdi biraz yatıcam giremem artık bugün nıhlee allah yardımcın olsun kuzucum kalbim sizinle dua edin bize

ama aynı bebklerımız balım benım 37 haftasına ıdı 3000 kg :) bana krem felan vermedı ustelık ya bıu doktorun ban akastımı var acep

biz seninle aynı durumdayız desene? bebek doğum pozisyonu almış mıydı? kastı yoktur canım ama her drun yaklaşımı yada müdehale şekli başka olabilir.. istersen şimdi doğur dedi adam bana yok annem yok daha dedim? gelmeden doğurmam

kocaman bir maşallah canım bebişine...
ben en kısa zamanda szeryana giderdim herhalde
o kadar iri bebeği doğuramam kii zaten aşırı korku varken bende

o kremden 3 hafta önce bende aldım 1 gün durup 1 gün sürüyom arkadaşım tavsiye etmişti..
göbek kaşıntısı bende de arttı gece kalkıp yağlanıyorum bebe yağıyla

zaten sende kılolu ıstıyordun alsana topac gıbı bı oglan :)
nasıl dguracan bılmemD:

hafta sonu eczane kapalıdır buyuk olasılık.
merkezde anca
oda esımı gondermem artık bı yere ben cıkamazsam onuda gondermem
bakalım dgmda veya dgmdan snra alırım belkıde..
zaten her turlu ıster ıstemez ılk ıkı gun sızlıyormus
sanırım bu krem yara olmaması ıcn cnm

korkmıcaksın hatıcme bebgıne kavusakcın ve burdakı butun annlerın duları sneınleee olucak san ogun sureklı dua edıce zkorkucak bısey yokkk canım benımm
ınsallah hayrlısı ıle kurtuluruz..
canlarım hepiniz sağolun pzt haber veririm şimdi biraz yatıcam giremem artık bugün nıhlee allah yardımcın olsun kuzucum kalbim sizinle dua edin bize

rabbım yardımcım olsun cnm bnm bısecık olmucak emın ol

yok canım bana normla dogumu andırmadı gıbı bısey yonlndırmk ıstedgını sezeryan benımkının ama gercektende bebgım ıcn soyluyor olabılırr dımı bebgım donmus falan demedı canımm bana ıstersen gel alalım hemn dedı bebklerımız önde ya cok sukru saglıklılar

keşke kaşımasan ama insan duramıyo kaşıyınca daha çok çatlıyo diyolar sen beni gör harita gibi oldum

bende harita gibiyim canım napalım artık canım keşke kaşımasaydık en baştan

canım inş Allah gönlüne göre verir.. sağlıklıca doğsunda bebeğin gerisi teferruat dikkat et kendine bol bol dinlen

kız şimdi normal doğurcam dedim doğurcam kararlıyım

cumartesi açıktır canım eczaneler sadece pazar kapalı oluyolar

knu karısmasın dıye buraya yazdım balım bu kremı ıstedgımı demı alıyoruz canım benım zaten memlerım öle bı sısmedı agrı faln da yok ucları faln normla sutte gelmedı ama uçların beyz sey var süt olabılrımı alıymmı acaba

benimde göğüslerim çok şişmedi canım ama doğumdan sonra emzirmeye bebeği alıştırırken yara oluyomuşş yada süt gelmiyomuş dr kullan hemen başla dedi son haftandada ayva çekirdeğini suya koy jelleşince onuda sürebilirsin demişti daha önce.. al bencee

canııım zaten şimdi sürmemizin sebebi doğumdan sonraki acımaları kanamaların acısını dindirmek için şimdiden kullanılması
öneriliyo bence al yoksa bende de şişme yok sadece ucları kaşınıyodu en azından o kesildi...

kız şimdi normal doğurcam dedim doğurcam kararlıyım

cumartesi açıktır canım eczaneler sadece pazar kapalı oluyolar

yukardakı eczaneye baktırayım o zmn

benimde göğüslerim şişmedi canım ama doğumdan sonra emerken bebek yara olabiliyomuşş ve süt kolay geliyomuşş al kullan dedi sende kullan bence en azından önlem almışş olursun.. ayva çekirdeğide deniycem ben

aa bende denıyım ayva olayını bu kremın adı ne canım?

hımmm ya benı du doktor delı edıyorr ne den söylemıyoru salıcam oğlumu usutune gorıcek saol canımmm

ayy bidakka ben anlamadım konuyu kızlar yara olmasın diyemi krem,süt olsun diyemi bide hangi kremden ben aldım bi krem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…