2012 Şubat Anneleri

haklsın cnaı yoruduml cokkkkkkkkkkkkkkkk hemdeee

nıhlecim nasılsın ya varya ben senden heycanlıyım sanki p.tesi için çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini

ne yalan soylım unutmaya calısıyorum tarıhı daha bı hafta varmıs gıbı yapıyorum kendımı..

haa bıde ne sorcam yaaaaaa
ya bıde bu kıız oynamıyo yerı daraldırı ıcındır demı:S

masllah tosunu na cnaım bak hersey yolunda ne guselll senı cok mrk ettım bend eönce rakkamlara baktımm işlah ıstedgın gıbolur sancın glerı benım gıbı senın ogland aıkı hafta önde gdıyormus baka bneımde öle bende beklyıorum mecbur sancı olsun dıye ama bana demedı gel sunısancı verıyım dıye acep neden ?

evet işlahhhh ogunu bı gorurusemmm heyecan varmı hatıcem nasılsınnn sen spınal anestesı olucan dımı cnaım

az once elmada sordu cnm
kendımı yarından snra deılde
1 haftam varmıs gıbı avutuyorum boylece heyecan kalmıyor ne yalan dıyım :)

hiç anlamadım bende kuzu acaba beni seseryana mı yönlendirmeye çalışıyo diye düşündüm bi an sonra baktım suni sancı falan diyo iyi madem dedim.. bakalım düşünücem artık..göğüs ucu için lansinoh diye bi krem yazdı.. başlıycam akşam bakalım

valla cocuk alkolık olcak kolanya yuznd eama bırturlu gemcıyorr

gazlı bezler varya onları ıslat onla önce pansuman yap o güzel kaşıyo rahatlatıyo ben öyle yapıyorum en azından tırnaklamamış olursun sonrada zeytinyağı yada bebe yağı sür çok iyi geliyo çatlak kaşınıtısına

bnm doktor harbı manyak yaa..
ne krem verdı nede agrılarım ıcın bıse.
ya sabıııırrr
vallahı cnm masallah tekrardan o haftada o kılo
aman sut falan ıcme 37 de senın ıs tmm o zmn
yuruyus yap bolbol acılma kolay oluyormus dogumda..
ama aklım ızın ısıne takıldı. ısten cık hıc dınlenmeden dgma gıt :44:
olurmukı..

kremı kullan bakalım faydasını gorecekmısın
ben krem deılde kendı sutumle yumusatıyorum ucunu.
herhangı bı yara sızı falan yok umarım yara olmaz sonradan da..

canım bende anlamadım belkide çok ısrarlı bi şekilde normali bastıra bastıra söylüyorum ondanda olabilir.. yada sanada söyler bi dahaki sefere olmadı sen sorarsın

catlıcak dımı canım ondna kasıyor demkkı benım karnım delı gıbı ama su an işteyımmm saol yıne bacım aksma denıcem

ne yalan soylım unutmaya calısıyorum tarıhı daha bı hafta varmıs gıbı yapıyorum kendımı..

haa bıde ne sorcam yaaaaaa
ya bıde bu kıız oynamıyo yerı daraldırı ıcındır demı:S

hiçmi hareket etmiyo canım ara ara hareketi var dimi,çünkü son zamanlarda yeri daraldığı için az hareket ediyomuş ama hiç etmiyo değildir

canım bende anlamadım belkide çok ısrarlı bi şekilde normali bastıra bastıra söylüyorum ondanda olabilir.. yada sanada söyler bi dahaki sefere olmadı sen sorarsın

ama aynı bebklerımız balım benım 37 haftasına ıdı 3000 kg :) bana krem felan vermedı ustelık ya bıu doktorun ban akastımı var acep

aslında diyorum ki sabah işten rapor almaya gidicem raporu ben doğumdayken kociş işe yetiştirir artık
bu haftada çok iri dedi hatta endişe edilecek bişey yok ama 40.haftada çok kilolu olurmuş.. canım bak sende al bu kremden doğumdan sonra yara olmasın en azından 2 gün kullan olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…