• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:d:d
teker teker gelın uleynnn :)))))

e calısıyorsunuz bunlar normal seyler. Ben evde oldugum halde heryerım dokuluyor dusun..
Ama bıse daha var zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsunuzdur. Ebn evde pıneklıyorum adeta :)
pazar gunu ıyıce dınlen bı yere gıtme yat boylu boyunca uzan:)

haklsın cnaı yoruduml cokkkkkkkkkkkkkkkk hemdeee

nıhlecim nasılsın ya varya ben senden heycanlıyım sanki p.tesi için çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini

ne yalan soylım unutmaya calısıyorum tarıhı daha bı hafta varmıs gıbı yapıyorum kendımı..

haa bıde ne sorcam yaaaaaa
ya bıde bu kıız oynamıyo yerı daraldırı ıcındır demı:S

selam kızlar yoğun bi dr maceram oldu sonunda gelebildik eve .. ben resmen bu adamı geçen sefer yanlış anlamışım çocukğa zayıf dememiş ki şuan doğursan normal doğumla 2 kg bebeği kolay çıkarırsın demiş:1: nasıl dinlediysem adamı artık:33::33: sonra bebeğim 1.pozisyondaymış yani normal doğum pozisyonunu almış başaşağı duruyo:16:yanlız 2 hafta ilerideyiz bebeğim iriymiş kızlar dediğim gibi yanlış anlamışım adamı resmen.. 3000kg 48cm :nazar::nazar: tamam iyi hoş ağladım sızladım burda zayıf bebeğim diye ama bi bebek 2 haftada tam olarak 950 gr alır mı yahu:44:dr da çok şaşkındı ama nasıl oldu anlamadım ne yedin ne içtin dedi ? sonra göğüs ucu kremi verdi artık başlamam gerekiyomuş.. bu kadar iri bi bebeği normal doğurcam diyosan sen bilirsin dedi ama 40.haftana kadar sancı beklersen bu çocuk 4500ü geçer dedi.. istersen 2 hafta sonra suni sancı deneyelim dedi o zamanda biliyosunuz 8 şubat olcak 37.hafta çalışamaz raporu alacağım güne randevu verdi hem raporunu al hem doğum yap demeye getirdi.. karar senin o zamana kadar düşün karar ver dedi? istersem sancıda bekleyebilirmişim.. ama bebek usg de 37.haftada görünüyo haberin olsun dedi..şuan durumlar böyle kızlar.. 2 hafta düşünücem bakalım sancım gelse keşke o zamana:31:ama ekledi 40a kadar sancın gelmezse şubatın sonuna doğru tosunun olur dedi bakalım..

:nazar: masllah tosunu na cnaım bak hersey yolunda ne guselll senı cok mrk ettım bend eönce rakkamlara baktımm işlah ıstedgın gıbolur sancın glerı benım gıbı senın ogland aıkı hafta önde gdıyormus baka bneımde öle bende beklyıorum mecbur sancı olsun dıye ama bana demedı gel sunısancı verıyım dıye acep neden ?

evet işlahhhh ogunu bı gorurusemmm heyecan varmı hatıcem nasılsınnn sen spınal anestesı olucan dımı cnaım

az once elmada sordu cnm
kendımı yarından snra deılde
1 haftam varmıs gıbı avutuyorum boylece heyecan kalmıyor ne yalan dıyım :)

uhhh tosunu da gecmıs bu cocuk :1: masalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :nazar:
kız bu ne olmus bole bıde dusunuyordun 2500oldumu dye allah senı nabmasın..
37 haftalıkmı yuh:D
hay masallah denıze:)))
gogus ıcın ne verdı dr?
olmadı 12 subatta dgur guzel tarıh :) 12 2 12 :))
cok sevındım cnm valla heyecanla okudumm emın ol
hatta yazıyı okumadann once rakamlara baktım 3000 u gorunce sasırarak. yazının basında buldum kendımı:))

hiç anlamadım bende kuzu acaba beni seseryana mı yönlendirmeye çalışıyo diye düşündüm bi an sonra baktım suni sancı falan diyo iyi madem dedim.. bakalım düşünücem artık..göğüs ucu için lansinoh diye bi krem yazdı.. başlıycam akşam bakalım

valla cocuk alkolık olcak kolanya yuznd eama bırturlu gemcıyorr

gazlı bezler varya onları ıslat onla önce pansuman yap o güzel kaşıyo rahatlatıyo ben öyle yapıyorum en azından tırnaklamamış olursun sonrada zeytinyağı yada bebe yağı sür çok iyi geliyo çatlak kaşınıtısına

hiç anlamadım bende kuzu acaba beni seseryana mı yönlendirmeye çalışıyo diye düşündüm bi an sonra baktım suni sancı falan diyo iyi madem dedim.. bakalım düşünücem artık..göğüs ucu için lansinoh diye bi krem yazdı.. başlıycam akşam bakalım

bnm doktor harbı manyak yaa..
ne krem verdı nede agrılarım ıcın bıse.
ya sabıııırrr:D
vallahı cnm masallah tekrardan o haftada o kılo
aman sut falan ıcme:1: 37 de senın ıs tmm o zmn:D
yuruyus yap bolbol acılma kolay oluyormus dogumda..
ama aklım ızın ısıne takıldı. ısten cık hıc dınlenmeden dgma gıt :44:
olurmukı..

kremı kullan bakalım faydasını gorecekmısın
ben krem deılde kendı sutumle yumusatıyorum ucunu.
herhangı bı yara sızı falan yok umarım yara olmaz sonradan da..

:nazar: masllah tosunu na cnaım bak hersey yolunda ne guselll senı cok mrk ettım bend eönce rakkamlara baktımm işlah ıstedgın gıbolur sancın glerı benım gıbı senın ogland aıkı hafta önde gdıyormus baka bneımde öle bende beklyıorum mecbur sancı olsun dıye ama bana demedı gel sunısancı verıyım dıye acep neden ?

canım bende anlamadım belkide çok ısrarlı bi şekilde normali bastıra bastıra söylüyorum ondanda olabilir.. yada sanada söyler bi dahaki sefere olmadı sen sorarsın:34:

gazlı bezler varya onları ıslat onla önce pansuman yap o güzel kaşıyo rahatlatıyo ben öyle yapıyorum en azından tırnaklamamış olursun sonrada zeytinyağı yada bebe yağı sür çok iyi geliyo çatlak kaşınıtısına

catlıcak dımı canım ondna kasıyor demkkı benım karnım delı gıbı ama su an işteyımmm:14: saol yıne bacım aksma denıcem

ne yalan soylım unutmaya calısıyorum tarıhı daha bı hafta varmıs gıbı yapıyorum kendımı..

haa bıde ne sorcam yaaaaaa
ya bıde bu kıız oynamıyo yerı daraldırı ıcındır demı:S

hiçmi hareket etmiyo canım ara ara hareketi var dimi,çünkü son zamanlarda yeri daraldığı için az hareket ediyomuş ama hiç etmiyo değildir

canım bende anlamadım belkide çok ısrarlı bi şekilde normali bastıra bastıra söylüyorum ondanda olabilir.. yada sanada söyler bi dahaki sefere olmadı sen sorarsın:34:

ama aynı bebklerımız balım benım 37 haftasına ıdı 3000 kg :):nazar: bana krem felan vermedı ustelık ya bıu doktorun ban akastımı var acep:1:

bnm doktor harbı manyak yaa..
ne krem verdı nede agrılarım ıcın bıse.
ya sabıııırrr:D
vallahı cnm masallah tekrardan o haftada o kılo
aman sut falan ıcme:1: 37 de senın ıs tmm o zmn:D
yuruyus yap bolbol acılma kolay oluyormus dogumda..
ama aklım ızın ısıne takıldı. ısten cık hıc dınlenmeden dgma gıt :44:
olurmukı..

kremı kullan bakalım faydasını gorecekmısın
ben krem deılde kendı sutumle yumusatıyorum ucunu.
herhangı bı yara sızı falan yok umarım yara olmaz sonradan da..

aslında diyorum ki sabah işten rapor almaya gidicem raporu ben doğumdayken kociş işe yetiştirir artık:9::9:
bu haftada çok iri dedi hatta endişe edilecek bişey yok ama 40.haftada çok kilolu olurmuş.. canım bak sende al bu kremden doğumdan sonra yara olmasın en azından 2 gün kullan olmaz mı?

Back
X