2012 Şubat Anneleri

kızlar nts ye girdiniz mi bari? o da çok merak konum oldu şimdi :44:

yok cnm ona zaten sancın olunca sokuyo dr diye biliyorum..doğumdan şüphe edince sokuyo....ama hepsi yapıyomu bilmem

kızlar cümleten iyi gecelerr.... ben kaçtım..emeği geçen hakkı geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.....vınımı yapar yapmaz gelcem yine....öpüyorum sizi çok..... bebelere iyi bakın.....beni merak etmeyin sakın...dünürüm sanada şimdiden hayırlı kolay acısız doğumlar diliyorum....bütün sezeryan olcakları tebrik ediyorum şimdidenn..haydin kendinize iyi bakın..... biz kaçar esadımla....:80:

tamam canım çok özletme kendini çabuk gel yaptırı wını artık ..sende kendine iyi bak..

hay allahım ya hakket girmen gerekmez miydi?:44:
valla bılemedım balım bende. :44:

kuzu bende sancı varkende sokmadılar benı enteresan:S
tm cnm tez zmnda yaptırırsın vınını ınsallah
opuyorum senıde damadımıda..
fazla yorma kendını temızlıgı de azalt.
ınsallah hayırlısı ıle bende atlatırım dogumu. dua et bolbol olurmu..
allah'a emanet

kızlar ben cıktım bıraz faceye bakar komple cıkarım.
opuyorum sızlerı yarın gorusmek uzere..
yormayın kendınızı
usutmeyın dogum arıfesınde..
sızlerı sevıyorum

buklem sutunu unutma unuttuysan da hatırlatayım..
bash bashhhhh

Doğa için Çal 3 - Dailymotion videosu

bı sarkı armagan edeyım ruhunuz dınlensın bıraz

kızlar yavaştan bende kaçar
yarın yalandan sancım var diyip ntsye mi teşfik etsem dru
sabah 9da kızlar randevum dua edin bizim için gelince hemenyazarım
zaten kız kardeşimde geldi 3 hafta kadar yanımda
yarın görüşürüz kızlar öpüldünüz

iyi geceler... ay herkes patir patir doguruyor bu ne acelecilik :) saglikla buyutsun herkes bebesini.. hastaliksiz insallah!! ben cok cekiyorum kizimdan... yine antibiotik iciyoruz yine hasta bir bucuk saat once uykusundan uyandi aciyoo aciyo diye agladi ne var ne yok kustu rahatladi geri uyudu. bende elimde camasir suyu 1saat kusmuk temizledim biran balkona cikip ciglik aticaktim.
karnimdaki zillide dayanmis kasiklarima bastirip duruyor soyle iki hafta daha bekleyip dogurasim var hem Ela hem karnimdaki iyice zorlasmaya basladi.. zaten 10gunde ayaklarim ellerim iki katina cikti nasi sisti su topladi anlatamam... dinlenemiyorumki Ela sagolsun

eheh.. burdada ilk nst 38. haftada yapiliyor canim. sonrada 40. hafta dolduktan sonra kontrol amacli iki gunde bir yapiliyor. ben kizimi 42 haftalik dogurdugum icin bikmistim nstye girmekten artik..

KIZLAR BENCE HER İKİ DOĞUMA DA HAZIR OLMALISINIZ BAKIN OCAK ANNELERİ 41 DOGUMUN NERDEYSE 35İ SEZERYAN OLDU ...NORMAL BEKLEYENLER DE BIKKIN DURUMDA VE 40I GECMISLER HALA DOGMADI DIYE MUTSUZLAR..BUNU OKUYUN ,ÖN YARGILI OLMAYIN BENCE SEZERYAN DA GÜZEL ..[QUOTE=meryemmeryem;22749888]ben adanadayım canım

canım doğumun şekli ne olursa olsun allah sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese en önemlisi bu aslında
her iki doğum şeklindede iyi ve kötü tarafları var tabiki kimse inkar edemez

ben sezeryanla doğum yaptım ama şu bana ısrarla söylenen saçma tezleride çürütmüş oldum;
1-sezeryan ameliyattır bu nedenle çok ağır geçer kalkamazsın vs : ben hastanede zor durdum hadi gidelim eve diye
eve geldik misafirlerle kendim ilgilendim bebeğimle aynen öyle hiç yatmadım oturdum kalktım banyomu yaptım
ağır olmamak kaydıyla her işimi yaptım vallahi.. misafirler dalga geçtiler sen doğummu yaptın gerçekten dediler :)
2-sezeryan dikişleri iz bırakır: vallahi fotoğrafını çeksem kimse demez burda dikiş varmı diye özel kremleri var kullanırsan bişey kalmıyor
3-sezeryan dikişleri hep ağrır: yooo ben hiçbir yerimde ağrı sızı yaşamadım
4-sezeryandan sonra anne sütü hemen gelmez; vallahi hastanede emzirmeye başladım ben
5-sezeryandan sonra göbek kalır : böyle saçma bişey duymadım ben hayatımda kilo göbek bunların hepsi doğum yapmayandada olur
ben 46 kiloydum hamilelikte tam tamına 20 kilo aldım ve doğumdan 2 veya 3 ay sonra ne kilom nede göbeğim kaldı ..
tabiki yan gelip yat ye kilo kalır bu duurmda çalışıp çabalayınca bişeycik kalmıyor
(bol bol su içtim,doğumdan 1 hafta sonra özel sezeryan korsesi kullandım,2.5 , 3 ay sonra mekik çektim mekik aletiyle.. oğlumu kucağımda görenler benim olduğuma inanmıyor çoğu kadın karnıma dokunuyordu,gerçekten göbek yokmu,korsemi var diye ... yani göbek kalması fasa fiso
6-karnım gitmişti çok hafif yumuşaklık kalmıştı : doğumdan yaklaşık 1 yıl sonra kavitasyon+lenf drn+power plate paketiyle vede özel sıkılaştırıcı kremle onuda toparladım vallahi
bu geçen yaz bikinilerimle denize girdim rahat rahat

ama şuan ikiz kızlarıma hamileyim .. yine aynı şeyleri yaşayacağım yapacağım
çok rahatım hiçbir korkum telaşım soru işaretlerim yok[/QUOTE]

selam tatlım ben de senin gibiyim canım çok tatlıdır sana doğumumu anlatayım belki iyi gelir biraz rahatlarsın
benim doğumdan 1 hafta önce nişanım geldi dr gittim çatı muayenesi yaptı 2 cm açıklık var lavman yapalım dedi
tamam dedim lavman yapıldı bekliyoruz hiç sancım falan yok ama hemşireler serum falan takmaya hazırlanıyolar
dedim noluyobenim hiç sancım yok suyum da gelmedi napıyosunuz dedim suni sancı vericez açılmasını beklicez dediler
ben de açılmazsa nolucak dedim o zaman sezaryene alıcaz dedi
hemen doktorumu çağırın dedim dr geldi dedim sancım yok,suyum gelmedi,bebeğin kalp atışları,hareketleri de iyi dedim
ben sezaryen olmak istemiyorum eve gitsem sancım gelince gelsem yada suyum gelince dedim olur dedi eve geldik
tam 6 gün sonra sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım işe gitti o gittikten 10 dk sonra falan sabah saat 8:30 gibi
suyum gelmeye başladı az az sonra ben kahvaltı yaptım gücüm kuvvetim yerinde olsun açlıktan halsiz düşmeyeyim diye
saat 9:30 gibi hastaneye gittik doğumhaneye çıktım nst ye falan girdim tabii benim yine sancım yok dr bu sefer bırakmiicam seni dedi
sunii sancı verdiler saat 10:30 gibi 1 saat sonra falan sancım başladı ama hafif derecede.belim çok ağrıyordu hemşireye dedim ne kadar sürer
saatte 1 cm açılsa 9 cm de doğuma alıyoruz 9 saat falan sürer dedibelli 2 saat sonra falan sancılarım biraz daha
çoğalmaya başladı hemşire geldi alttan baktı açılman hızlı ilerliyo 9 saati bulmaz dedi tuvaletin gelirse bize haber vermeden gitme dedi
tamam dedim saat 15:15 gibi büyük tuvaletim geldi sanıp tutuyorum sancım azalınca giderim diye15 dk tuttum saat 15:30 da anne benim tuvaletim geldi
artık tutamiicam dedim annem anladı tabii hemen hemşireyi çağırdı hemşire yat alttan bakıcam diyo ben de ilk önce tuvalete gideyim sonra bakarsınız diyorum
sen yat diyo ben yok diyorum sonra o tuvaletin değil bebeğin demez mibaktı 9 cm olmuş doğuma alıyoruz dedi
doğumhaneye gittim yattım hazırladılar dr geldi hadi x ıkın dedi ne kadar iyi ıkınırsan o kadar rahat bi doğum olur dedi 2 ıkınmaya çıktı oğluşum
saat 15:45 te.zaten kafası çıkınca hiçbir sancın kalmıyo. iş doğuma kadar olan sancıyı çekmekte tatlım onun doğuşunu görmek,hissetmek herşeye değer
çok güzel bi duygu .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bu arad ben epidural falan almadım çatı çatı doğurdum kız
41 haftalık doğdu oğluşum doğumdan sonra bana dikiş atlırken bebeğimi de giydirmeye götürdüler
yarım saat içinde ikimiz de odadaydık hemen aldım kucağıma emzirdim 1 gece kaldık hastanede
sonra ben eve geldim ama oğlum sarılık olduğu için hastanede kaldı küvözde
1 gün sonra da oğlumu almaya gittik.sonrasında da sanki hiç doğum yapmamış gibi hayatıma devamm ettim
hiç öyle filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılacak çığlık atılacak ve korkulacak bişey değilmiş canım
kolay doğum diliyorum sana ve bütün hamişlere

Gunaydın hatunlar,

Dun gıremedım foruma, soluk alacak vaktım yoktu neredeyse.
Bugun de yogunluk baslamadan bır selam vereyım dedım.
Aslında bugun evde dınlenmek nıyetındeydım ama ıslerım o kadar yogun kı, gelmesem daha gec ızne ayrılırım dıye gelmek zorunda kaldım.
Nıyetımde haftaya carsamba son ıs gunumu yapmak var.
Tabıı 30 ve 31 ocak ta yıne gelecegımı hesaba katmazsak.

Carsamba aksamı ablam ve yegenlerım gelıyor.
Dun onlar ıcın bıraz alıs-verıs yaptım.
Oyuncak, sevdıklerı cıkolatalardan v.s. aldım.

Bırde laf aramızda kendıme bılezık aldım.
Cok ıyı bırsey degıl, yaklasık 8,5 gr.lık 765 TL ye.
Sızce ıyı mı?
Esıme ve esımın aılesıne 'annem aldı' dıyecegım.

12 gr.lık alacaktım, 100 TL eksık kaldı.
Bende daha fazla bırıktıremem dıye bunu aldım.

Bır tane de ceyrek altın aldım, onu da esıme 'ablam aldı' dıye bıldırecegım.

Belkı kızıyorsunuz bana, boyle oyunlar yapıyorum dıye ama durum bunu gerektırıyor.

Babam kalkıpta bana bılezık almaz, ee bende annem mahcup olsun ıstemıyorum.
Ablam desen, parası olsa gıder evının kredısını oder.
Kızcagız, bırsey alamayacagım dıye bebegımın haberını aldıgından berı bırseyler ormeye calısıyor.
Ve annem dıyor, ip alacak parayı bıle zor buluyor dıye.
Sımdı ben ona nasıl kıyayım?

Boyle ıste hanımlar.
Aılemın eksıklerını ( ıstemeyerek olusan ) kapatma gucunu kendımde buldugum zaman, ıyı kı calısıyorum dıyorum.
Ve ne kadar hayat benı zorlasa da calısmaya devam etmem gerektıgıne daha cok ınanıyorum.

Sımdılık benden bu kadar.
Bırazdan ıslere gomulurum ve bır daha pazartesı ancak fırsat bulursam gelırım.

Hepınızı sevıyorum.
Dogum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum.
Darısı hayırlısı ıle bızlere ınsallah.

Saglıklı, huzurlu, rahat ve guzel bır sekılde surecımızı tamamlamak dılegıyle...

günaydın ne güzel yapmışssın bende eğer kendi paramı kazansaydım aynısını yapardım ama malesef böyle bir imkanım yok ama eşim ve ailesi çok anlayışlı allahtan böyle birşeyin lafını yaparak kalbimi kırmazlar benimde ailemin durumu bişeyler takmaya müsait değil emekli insanlar ancak kendilerine yetiyorlar bende eşime kimseden bişey beklemiyorum diyeceğim çünkü annemler bişey takamazken karşı taraftan beklemekte olmaz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kımseyler yok sanırsammm

aksamdan berı karnım nasıl sert sert anlatamam ve cok kasınıyor ya neden acaba?

işyerınde öle kasnamıyorsun hep labobya gıdıp karnımı kasıyorum

Arkadaşlar yazdıklarınızı biraz okudumda sakın sakın normal diye diretmeyin eğer olmuyorsa işi uzmanlarına bırakın biliyorsunuz ben direnseydim oğlumu kaybedecektim...İyiki sezeryan olmuşum valla hiç zor değilmiş sonrasıda ama canınız tatlıysa azıcık sızıyıda abartıyorsanız bilemicem...

gunaydın canlar..
nasılsınız masallah da aksam epey guzel uyudum cok sukur.
kızım ayrıcalık yapıyor sanırım son gunlerım ıcın

acaba buklem nabtı. nasıl cıktı kılosu merak edıyorum gelır herhalde bırazdan :44:

gunaydın cnm,
allah'tan sana kendını fazla yorma dıyoruz.
acaba bıse demesek ve calıs daha zamanın var desek ne olurdu kım bılır :)

ıyı yapmıssın altın konusunda emınım karsı taraf bıse almadı dıye muhakkkak konusacaktır.
esın falan da bılmesın agzından kacırma sakın rezıl olursun yalancı konumuna dusersın allah korusun..
aslında kendıne deılde elıfe alsaydın bılezıgı daha bı hos olurdu.. olsun belkı babanesı alır elıf'ın kunye yada bılezık
bakalım onlar ne yapacak:):)
opuyorum senı
YORMA KENDINI OLUR MU:)

günaydın kızlar... geçmişi okumadım sadece haknurun doğum hikayesini okudum ağlaya ağlaya...benim moralim çok bozuk oluşumun suyu tümden gitmiş 1cc gmrünüyor dedi o ne demekse artık bekletemem dedi çokta yoğundu pzt. sabahtan gel dedi... hiç kilo almamış su olmadığı için sezeryanmı yapacak ne yapacak bilmiyorum moralim bozuldu o an şok oldum hiç birşey sormadan çıktım geldim...hareketlerini sürekli dinle 2 saate kadar hiç hareket etmezse gece bile olsa durma gel dedi... pzt alırmı oluşumu yoksa günmü verir bilmiyorum dua edin bişey olmasın kuzuma bu kadar suzuz kalan bebeklerde böbrek sorunu olabiliyormuş...

gunaydın cnm bosma moralını
ınsallah bısecık olmaz.
yapacagın sey pts gunune kadar kusana kadar su ıceceksın
artık mıdenın almamasına yakın su ıc dusun lt hesabı deıl kusana kadar
cok etkısı oluyormus
su konuusnda
pts gunu hazırlıklı gıt sezeryan ıste kuru dogum olmaz susuz.
canını alırlar valla
haftanı da tamamladın sen neyı beklıyor kı o dr bılmem.
pts gunu pılını pırtını topla
gece 12den snra bıse yeme ıcme sabahın 9ınde hastane kapısına dıkıl.
sezeryanla alsınlar..
hıc korkma bolbol dua et ayetel kursı oku hıc bısecık olmaz rabbımın ıznı ıle..
bnm kızda bu aralar hıc hareket etmıyor. bakalım umarım bı sorun yoktur bendede
dua dua dua... bırde ıstırat et su ıc baskada bıse yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…