- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.161
kızlar ben diyorum ki
mevlütte bebek şekeri yaptıracağım ya allah kısmet ederse
(tabi daha şekline karar vermedim de )
hastane ye gelenler içinde kurabiye mi yaptırsam
ben daha almadım
nasıl şeyler aldın canım kaç tane aldın bi de
Ooooo anam sen benden de hızlı çıktınben daha şeker işini halletmedim.
kızlar ben diyorum ki
kurabiyelerin içinde tarçın falan yoksa bana da uyar.
Bence uygundur :)
heran süpriz olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım canım,
benim inş. 7 ayda falan olmaz da
özel yaptırıyorsun ya isteğe bağlıdır herhalde :)
kızz gökçe yada hastaneye açık büfemi kursak maksat çeşit olsun hee ne dersinnn gülüm
benim sezeryan olucagı için 2 gun hastanede kalınıyor malum hastane için beyaz kutu aldım taşlı fyonk ve tüy ile süslicem içine çikolata ve bazem koymadı dusunuyorum adet olarak 60 adet, mevlut içinde ayıcık onunde sepeti var tutuyor kesesi içinde sabit acık lavanta aldım onunda içine lavanta koyup dagıtmayı dusunuyorum oda adet olarak 60 adet , toptancıdan kargoyla netten aldım bana 110 maal oldu hepsi,
öyle oldu galiba:)
kendi yapmak isteyenlere sitelerin isimlerini verebilirim çok çeşit var, burdan yasakta özelden yazabılırım
çok mantıklı. küçük kanepeler, sigara böreği, rus salatası tarzında şeyler yaparuk. ordövr tabağı hatta. evet evet. (ne pis boğaz milletiz arkadaş illa gittiğimiz yerde bişeyler yiyecez ya)
kızlar ben diyorum ki
çok mantıklı. küçük kanepeler, sigara böreği, rus salatası tarzında şeyler yaparuk. ordövr tabağı hatta. evet evet. (ne pis boğaz milletiz arkadaş illa gittiğimiz yerde bişeyler yiyecez ya)
kızlar ben diyorum ki
Kızlar siz beşiğin iç yatağını hangi markadan ve ne kadara aldınız???Yatak için ne gibi özelliklere dikkat etmek lazım?Yastığı nasıl olmalı bebeğin?Bilenler anlatabilir mi lütfennnnnnnn??????:26::26::26::26::26::26:
hastanede çikolata işi pek hijyenik olmuyo diyolar hastanede lavanta verip
mevlütte çikolatalı olandan verebilirsin
sitenin ismini özelden yazarsan sevinirim bende bakıyım
Ne kadan ayıpBenim gibi sağlıklı beslenin..
Ne kadan ayıpBenim gibi sağlıklı beslenin..
kendim içün istiyosam ne oluyum gelenleri düşündüğümden
senin hastane menünede salata zeytinyağlılar haşlama sebzelerden yaparız gördüğün gibi bizde çeşit çok datlum
azoooo ahahahahha :))
akşama gel kız mantı yapıcam gel... bu aralar ot yemekten bıktım bıraz şımarabilirm dıye düşündum ve mantı yapmaya karar verdim. mantı partime davetlisin bebişim.
ehehehheehhe ben anladım zaten.
Hastaneye o kadar kişi gelmeyebilir diye düşünüyorum, bide kış olunca. Ben hastanede güzel bir çikolata ikram ederim.
Eve gelenler içinde özel bebek çikolatası yaptırmak istiyorum.
benim sezeryan olucagı için 2 gun hastanede kalınıyor malum hastane için beyaz kutu aldım taşlı fyonk ve tüy ile süslicem içine çikolata ve bazem koymadı dusunuyorum adet olarak 60 adet, mevlut içinde ayıcık onunde sepeti var tutuyor kesesi içinde sabit acık lavanta aldım onunda içine lavanta koyup dagıtmayı dusunuyorum oda adet olarak 60 adet , toptancıdan kargoyla netten aldım bana 110 maal oldu hepsi,
öyle oldu galiba:)
kendi yapmak isteyenlere sitelerin isimlerini verebilirim çok çeşit var, burdan yasakta özelden yazabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?