2012 Şubat Anneleri

dedik ya kız :))) şahin olabülüüü. kartal slx keza. belki üstüne biraz fark koyup doğan... ama hacı murat derim ben. :)))

ay trençkotu mu dıyosun? krem olan hani* kemerli?

Ben hafta sonu baktım, kraft 2011 model bebek arabası peşin 370 YTL ye verecekti. İnanın bi rahat sürüşü var hafif, çift yönlü. Ben bu fiyata alcam.
Gökçe senin dediğin gibi ben para biriktirmeye çalışıyorum, haziranda bana araba alacağız. Bebişim daha rahat gezer:)))

adengokce

çok zarifsin
bende seni sevdim :)))
lakin pek normal biri değilim aslında ama şartlar beni ağırlaştırdı sanırım

hayat işte, keşke küçükken hayalini kurduğumuz bişeylere benzeseydi....

Ay ivit o Nasıl Yanındaki gri de güzel..Ama 6-9 olaydı alcaktım

süper.. süperr süper... ama bedeni yok

fikir soran da kabahat zaten

???

inşallah bebişim.

kızlar bir yere giderken bebeği sarmak için ve arabasında üzerini örtmek için
triko battaniyeler çok şık
limangoda 26 ya düşmüş çok ta uygun
ben tanesini 35 e aldım

bayanlar hastanede ve mevlutte dagıtmak için bebek şekerleri hazırlandımı?

ben hem hastanede hem mevlutte dagıtmak için ürünleri aldım bir tek yapmak kalıyor

keşke :)) keşke her minnak kızın hayali gibi pempe panjurlu evlerden öteye geçmeseydi hayat. ya da ilkokulda çizdiğimiz resimler gibi olaydı. olmadı işte olamadı:)

ama kısmet işte. hayat her daim şaka yapacak bi nokta buluyor.

Benim yakın arkadasım hamıleyken ıse bırlıkte gıderdık 4 ay butun bulantılşarını vs ben cektım hatta kocasına ''manevı babası benım bebegınızın ''derdım ..Bilmek gerekmıyor yasamadan da zor bır durum oldugu göruluyor,yeter kı ınsanın ıcı temız olsun ..nazar degdırıp kem gözle göreceklerıne hıc bakmasın gelmesınler boswer..

ya en güzeli yürümek de ne biliyim bana uzak bu aralar. bu arada hamile kalmadan her akşam bildiğin 1 saat koşan biriydim ben :))) şimdi koştuğumu düşünemıyorum. ahahahah.

Sorma sorma, totoyu kaldırmaktan aciz bişi oldum çıktım bende...
Ünievrsitedeyken okula gitmek için inmem gerekenden 3-5 durak önce inerdim sırf yürüyeyim diye o kadar severdim.
Şimdi tülevete gitmeye üşeniyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…