2012 Şubat Anneleri

Çık çık ihmal etme, ben dün akşam yürüyüşü yaptım, her gece 4-5 kez uyanan ben deliksiz uyumuşum...Hareket iyi geliyor.

Ay yok iki indim çıktım kösüldüm.
Yarından kelli saat 12de yemeğe inicem, 10-15 dakikada yiyip bi yarım saat 45 dk, fabrikanın yan tarafında yürüyüş yapıcam...
Merdiven iner çıkarsam kalpten giderim valla.
Akşam ve zabahları da yürürüm evin orda...
Hatta bu akşam yürüyim ben iyisi mi.

bende öyle dedim azelyam kocam çok sinirlendi doktoruda hastaneyide değiştirelim dedi yeni doğan üniteside yokmuş ne yapcam bilmiyorum offf

kesinlikle yenidoğan yoğun bakım olmalı %99 bile değil %100

bana pahlı gibi geldi

Oyelken, markafonide ikiz arabaları var, almış mıydın sen?

http://www.markafoni.com/campaign/kraft-playgro-nuk-07/all/

almadım canım hemen bakıyorum

:)) seni de sevıyorum kız ben. böyle çok olgun bi ahlin var senin. böyle sanki 50 yaşına gelmiş çilekeş anne hali görüyorum sende. o ilaçları kaldır bence ortalıktan aman diyim.

aynı geçen gün araba fiyatlarını gören kocam gibi konuştun

eheheheheh. demek bi erkek kadar düz mantık olmayı başarbilmişim :))

Çık çık ihmal etme, ben dün akşam yürüyüşü yaptım, her gece 4-5 kez uyanan ben deliksiz uyumuşum...Hareket iyi geliyor.

ben de yürüyorum bebişim akşamları. mutfaktan oturma odasına ordan da yatak odasına. arada wc falan o kadar.

yemeğimi yedim geldim
konu yine alışveriş olmuş
o zaman bende size sabah limangodan aldığım ciciyi göstereyim
oğlışum bunun içinde çok tatlı olacakEki Görüntüle 282347

bende çok beğendim ama limangodan alışverış yapamıyorum ben. bı de bunların ufağı yoktu 9-12 aylıktı.. gercı aslında tam yaşlarına doğru giyerler zati bunları. süper ama gule gule kullansın.

boşver babuş. ben gibi evde yürü. geçen koşu bandını oturma odasına aldırttım eşime. 3 gün sonra tekrar boş odaya döndü... :)))

kızlar ben kaçıyorum bu hafta müthiş yoğunum malum geçici vergi dönemi bayram tatili bilem 2 gün bana

layla kesinlikle yenidoğan ünitesi olmalı %99 bile değil %100
bblau almadım hemen bakıyorum canım
leader görüşürüz canım kendine dikkat et
hayatım siyah güzel ama pahalı değil mi

Şekerim düşsün diye babuş, başka kaygım yok da.
Dün doktur yemeklerden sonra yürü dedi, o zaman düşermiş jeker.

ya en güzeli yürümek de ne biliyim bana uzak bu aralar. bu arada hamile kalmadan her akşam bildiğin 1 saat koşan biriydim ben :))) şimdi koştuğumu düşünemıyorum. ahahahah

niye yapamıyorsun canım
benim aldığım 6-9 ay olanından

en son kartla ilgili bişi soruyolar ya o yok benim. ya varda unuttum ben onu. bı de mesaj atıyorum atıyorum gelmıyo o yüzden ben de yapamıyorum.

6 ayı yaza gelıyo bunar da kışlık ya o bakımdan dedım 9-12 aylık olanları vardı dıye. keşke sende 9-12 aylık olanını alsaydın. d.günüsünde giydirirdin. enemmmmm kıçını yerim ki o zaman ben senin oğluşunun. fotosunu çekip yollarsın artık..

ee hiç düşünemedim ben onu :26: doğru diyosun valla

Evet, limangodan link verdim halbuki...Misspanda erkek bebek montu vardı 3-6 aylık süperdi :26:

tamam limangoyu açar bakarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…