2012 Şubat Anneleri

İşte ben de bunun aynısını düşünmüştüm

Şimdi kocaman bi kupanın içine iki tane kabuk tarçın koydum demledim içtim valla

yakıştıramadım... tikim var benim babuş. kokusuna tahammülüm yok.

aha ahah ehahah hayt hayttt... yağ yuvasıymış... haspam... sanki 5 paket hoşbeşi 1 dakikada yiyen benmişim gibi. kızım hemi de köy yapımı. bence gel.

kendim içün istiyosam ne oluyum gelenleri düşündüğümden

çok mantıklı. küçük kanepeler, sigara böreği, rus salatası tarzında şeyler yaparuk. ordövr tabağı hatta. evet evet. (ne pis boğaz milletiz arkadaş illa gittiğimiz yerde bişeyler yiyecez ya)

Valla doğumu yapınca şeker derdim de kalmayacağından kelli ne yerim var ya.
Sigara böreği, rus salatası, sonra böyle yuvarlak minik sandviçler içi süzme peynir ve maydonoz dolu....
Ayyyy süper fikir :)))

Kızlar;
Bu lavanta, dolap magnetleri felan bana çok saçma geliyor, tabiki bu bebim kendi fikrim yaptırana saygım sonsuz. Kimse manyetleri yada lavantaları saklamıyor yada ben hiç saklamam bana öyle geliyor..
Bendce kaliteli bir çikolata, yada şeker yada kurabiye çok güzel. İnsanlar yesin ağzı tatlansın..

Ayyy bana kızmayın çok mantıklı bir tipimdir... Ama alışın bu duruma çoğumuuzn bebeişi kova olcak:))) ben tipik bir kovayım..

Ben de mevlütte ayrı hastanede ayrı dağıtıcam.
Bu arada bebeğin ismine ezanla isim veriliyor ya, eve geldiği gün mü yapılıyor o?

İlk gün yapılacak diye bir şey yok bence..
Ne zaman kendinizi toparlarsanız (tabi çokta uzatmıcaksın )yani bir kaç gün içinde ismini kulağına okutturabilirsin..

Hastaneye o kadar kişi gelmeyebilir diye düşünüyorum, bide kış olunca. Ben hastanede güzel bir çikolata ikram ederim.
Eve gelenler içinde özel bebek çikolatası yaptırmak istiyorum.

ben eve gelen çok olmasın diye mevlüt okutçam zaten

İşte ben de bunun aynısını düşünmüştüm

ikimiz kafa kafaya verip model bakarız artıkın
gerçi vardır senin beğendiğin modeller

Ama ben saklarım, buzdolabım magnet dolu Saklayan saklasın saklamayan saklamasın o da benim düşüncem değil aslında..Ben vereyim süslü şekerimle havamı atayım da gerisi boş

Sigara böreği, rus salatası, sonra böyle yuvarlak minik sandviçler içi süzme peynir ve maydonoz dolu....

değilmi ne güzel olar gözümde canlandırdım biran süper ama sezaryan olunca 12 saatmi neydi su dahi içemiyosun ne yapayım açık büfeyi

böyle yuvarlak minik sandviçler içi süzme peynir ve maydonoz dolu...

anam anamm dıyorum şu an. çok severim bayılırım hattta.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Ama ben saklarım, buzdolabım magnet dolu Saklayan saklasın saklamayan saklamasın o da benim düşüncem değil aslında..Ben vereyim süslü şekerimle havamı atayım da gerisi boş

aynen benimde, şimdi dağıtılan şekerler ya biblo şeklinde yada magnet şeklinde böyle oluncada genelde herkes evinin bir köşesine yer buluyor atmıyolar

Son düzenleme:
aynen benimde, şimdi dağıtılan şekerler ya biblo şeklinde yada magnet şeklinde böyle oluncada genelde herkes evinin bir köşesine yer buluyor atmıyolar

Ya atsalarda sorun değil ki, çikolatayı da yiyorlar o da 2 dk. içinde kaybolup gidiyor, hemde gözünün önünde Sen o kadar para ver, elin oğlu gelsin indirsin mideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…