• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar ben diyorum ki
mevlütte bebek şekeri yaptıracağım ya allah kısmet ederse
(tabi daha şekline karar vermedim de )
hastane ye gelenler içinde kurabiye mi yaptırsam :23:

ben daha almadım :31:

heran süpriz olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım canım,

nasıl şeyler aldın canım kaç tane aldın bi de

benim sezeryan olucagı için 2 gun hastanede kalınıyor malum hastane için beyaz kutu aldım taşlı fyonk ve tüy ile süslicem içine çikolata ve bazem koymadı dusunuyorum adet olarak 60 adet, mevlut içinde ayıcık onunde sepeti var tutuyor kesesi içinde sabit acık lavanta aldım onunda içine lavanta koyup dagıtmayı dusunuyorum oda adet olarak 60 adet , toptancıdan kargoyla netten aldım bana 110 maal oldu hepsi,

Ooooo anam sen benden de hızlı çıktın :1: ben daha şeker işini halletmedim.

öyle oldu galiba:)

kendi yapmak isteyenlere sitelerin isimlerini verebilirim çok çeşit var, burdan yasakta özelden yazabılırım

Son düzenleme:
Kızlar siz beşiğin iç yatağını hangi markadan ve ne kadara aldınız???Yatak için ne gibi özelliklere dikkat etmek lazım?Yastığı nasıl olmalı bebeğin?Bilenler anlatabilir mi lütfennnnnnnn??????:26::26::26::26::26::26:

kızz gökçe yada hastaneye açık büfemi kursak maksat çeşit olsun hee ne dersinnn gülüm:52::52::52:

çok mantıklı. küçük kanepeler, sigara böreği, rus salatası tarzında şeyler yaparuk. ordövr tabağı hatta. evet evet. (ne pis boğaz milletiz arkadaş illa gittiğimiz yerde bişeyler yiyecez ya)

benim sezeryan olucagı için 2 gun hastanede kalınıyor malum hastane için beyaz kutu aldım taşlı fyonk ve tüy ile süslicem içine çikolata ve bazem koymadı dusunuyorum adet olarak 60 adet, mevlut içinde ayıcık onunde sepeti var tutuyor kesesi içinde sabit acık lavanta aldım onunda içine lavanta koyup dagıtmayı dusunuyorum oda adet olarak 60 adet , toptancıdan kargoyla netten aldım bana 110 maal oldu hepsi,

kendi yapmak isteyenlere sitelerin isimlerini verebilirim çok çeşit var, burdan yasakta özelden yazabılırım

hastanede çikolata işi pek hijyenik olmuyo diyolar hastanede lavanta verip
mevlütte çikolatalı olandan verebilirsin
sitenin ismini özelden yazarsan sevinirim bende bakıyım

kızlar ben diyorum ki

Hastaneye o kadar kişi gelmeyebilir diye düşünüyorum, bide kış olunca. Ben hastanede güzel bir çikolata ikram ederim.
Eve gelenler içinde özel bebek çikolatası yaptırmak istiyorum.

kızlar ben diyorum ki

İşte ben de bunun aynısını düşünmüştüm :46:

kurabiyelerin içinde tarçın falan yoksa bana da uyar. ;)

Şimdi kocaman bi kupanın içine iki tane kabuk tarçın koydum demledim içtim valla :56:

Kızlar siz beşiğin iç yatağını hangi markadan ve ne kadara aldınız???Yatak için ne gibi özelliklere dikkat etmek lazım?Yastığı nasıl olmalı bebeğin?Bilenler anlatabilir mi lütfennnnnnnn??????:26::26::26::26::26::26:

Ben 90 densite visko bi yatak aldım ama, sanırım 70 Tl idi.
Yoksa 90 mıydı, yazmıştım ilk aldığım zamanlar ama, şimdi bilemedim...
Biraz indirimli vermişti, bebe arabasını ve park yatağı da aynı yerden alınca...
Kendisi özel yaptırıyormuş adam....Ümraniyede bir bebe mağazasıydı.

kapalı kutu içinde dağıtılacağı için sorun olmaz, ayrıca genelde kapalı kutu yada yaldızlı oluyor neden hijyenik olmasın anlamadım,

Ne kadan ayıp :20: Benim gibi sağlıklı beslenin..

azoooo ahahahahha :))

akşama gel kız mantı yapıcam gel... bu aralar ot yemekten bıktım bıraz şımarabilirm dıye düşündum ve mantı yapmaya karar verdim. mantı partime davetlisin bebişim.

kendim içün istiyosam ne oluyum gelenleri düşündüğümden:56:

ehehehheehhe ben anladım zaten.

senin hastane menünede salata zeytinyağlılar haşlama sebzelerden yaparız gördüğün gibi bizde çeşit çok datlum:1:

Ben elimden gelse hastaneye gelene şekeri de vermicem, bana kalsın süs olarak dursun evde :27:

azoooo ahahahahha :))

akşama gel kız mantı yapıcam gel... bu aralar ot yemekten bıktım bıraz şımarabilirm dıye düşündum ve mantı yapmaya karar verdim. mantı partime davetlisin bebişim.

ehehehheehhe ben anladım zaten.

Ay hiç canım istemiyor, yağ yuvası, hamur :19: (aslında buraya kendini kandırmaya çalışan gebe smiley ı yakışırdı)

Yine baslamak uzere gibi bogaz muhabbetii :52: ben geldim corbami icip hali bakmaya gidicem,,az konusun nolurr yaa..azosum bana ozet gecermisin sonra...:43:

Back
X