2012 Şubat Anneleri

kızlar bir önerim olacak gece burun tıkanıklığından şikayet edip nefes alıp vermekten zorlanan uyuyamayan arkadaşlar varmı?

aynen aynen. benim ilişkimi kestiğimin bi tanesi gerçekten zor günler geçirdi bebeği hastaydı bebeğini kaybetti falan. ama ben hep yanındaydım her koşulda maddı manevi. her gün gece gündüz. acısı acım oldu.

en son bana "naptın ki sen benim için" demeye falan başladı... bi iki lafı da durumunun arkasına sığanarak buna hakkı varmış gibi bı tavır takınarak soyledi anında dedim orda dur hadı eyvallah. kusura bakmasın kimse o kadar da değil.

Kuzu bu cok guzel ama cok da pahalı.
La ıyı kı markafonı de gordugume aldırmadınız.
Kesın pısman olurdum.

birçok özelliği var klasik müzik seçeneği bile var tecrübelerime dayanarak söylüyorum şimdi yemek zamanı bebek uyanık ve ağlıyor ne yapacaksın yatağına yatırıp bunu açacaksın anında susuyorlar dikkatleri dağılıyor sende bu arada yemeğini yiyorsun bu dönenceler bir süre benim oğlanı böyle idare etmişti

Hehehee demek kı genel olarak hamılelere kasıtlı davranıslar sergılenıyor.
Benımde ıkı arkadasım bana salakca davranıslarda bulundular.
Sımdı gorusmuyorum.
Hemıde taaaa cocukluk arkadaslarım.

Eğer anlayıssız ve kötu davranan daha önce hamılelık yasamadıysa tamamen art nıyet göruyor gıbıyım,ama yasamıs ve anlamıyorsa o da kötu ..

selam kızlar

kısmetse bir iki güne kadar haşim işcan geçidindeki bebek mağazalarına bakmaya gitcez
hazır elimde buna ayıracak param varken alışverişimi yapiim diyorum
hastaneden çıkarken (inşallah) taşımak için bi puset, malzeme çantası falan bakiim ufaktan.

eltim diyoki daha çok vakit var acele etme
etme de 7. aya gircem bende meraklısı değilim koşa koşa almanın ama bi yandanda korkuyorum
her kafadan bi ses çıkıyo millet bebek ve doğum uzmanı kesildi başıma

sonrada bi hafta eminönüne gidip bebek şekeri için malzeme bakmak istiyorum
bu arada ben uzun yıllar bebek odası süslemesi ve bebek şekeri yaptım bi firmada
amerikan hastanesinde alman hastanesinde florance nightingale de falan biçok oda süsledim :)))

annemide anlatiim kısaca
sabah bi kalktık ki annem bütün eşyaları taşımış yine
ortalık savaş alanı gibi
benim astım ilaçlarımı bulup açmış bi kutusunu
teker teker üşenmeden
sanırım evdeki ilaçları ve kesici aletleri falan kilitli tutmam gerkecek

bugünlük haberler bööle yani ...

valla bizim buralarda şahin marka arabalar bile o kadara satılıyor bacım. hayır en azından benim dediğim araba ile aile boyu seyehat edersiniz. bence sen o arabaya 800 tl verecegıne koy üstüne 1000-2000 daha al bi kartaldı, hacı murattı, şahindi gez gez dur.

Şu "daha erken" diyenlere kızıyorum ben ya...Olumlu düşün olumlu olsun, sen şimdi gücün kuvvetin yerindeyken alabildiğini almaya bak, o erken diyenleri de salla...

aynı geçen gün araba fiyatlarını gören kocam gibi konuştun

Yaaaa çekin koyunda içimiz şenlensin

Bu akşam unutmazsam bikaç parça çekerim belki, eşim Ankarada geç gelir.
Hazır o yokken sıkılmam da hem...
Du bakalım...

Bu arada ben bi merdivenleri 3-4 kere çıkayım kızlar olmazsa bizim şirketin.
Yürüyüş olmazsa böyle olsun bakalım hele.

Çık çık ihmal etme, ben dün akşam yürüyüşü yaptım, her gece 4-5 kez uyanan ben deliksiz uyumuşum...Hareket iyi geliyor.

bencede alışverişine başla sonra hem kış hem dahada ağırlasıyorsun çok zor olacak boşver sen onları herkes herşeyi çok biliyor canın nasıl istiyosa öyle yap annene acil şifalar Allah yardıncın olsun işin hiç kolay değil

yemeğimi yedim geldim
konu yine alışveriş olmuş
o zaman bende size sabah limangodan aldığım ciciyi göstereyim
oğlışum bunun içinde çok tatlı olacak

Eğer anlayıssız ve kötu davranan daha önce hamılelık yasamadıysa tamamen art nıyet göruyor gıbıyım,ama yasamıs ve anlamıyorsa o da kötu ..

Arkadaslarımdan bırı 2 kez 5. ayında dusuk yaptı.
3. gebelıgınde (Mart gıbı) bebegını kucagına aldı.
O vakıtler ben 'benım olmuyor' dıye uzulurken.
'Aman, sankı benım gıbı acılar cektın' dıyordu.
Alınıyordum ama gecıstırıyordum.
Yanı ben onunla dertlesemedım bu konuda.
Halbukı uzuluyordum, bebegım olmuyor mu dıye.
Dıgerı, evlendı-esınden ayrıldı.
Bebegı yok yanı.
Anlamaz belkı benı ama, soyledıgı tek bır laf canımı sıkmaya yettı.
Bır daha ne ben onları aradım, ne de onlar benı.
Umurumda da degıller acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…