- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.081
Kesinlikle babuş.Herkes haddini bilecek.Kan man tanımam.
Ben şimdi eşimin abisine tavırlıyım bu ve benzeri bişilerden.
Herkes sınırını bilmeli.
Ya ben de cicilerin fotolarını çekip koyaydım iyiydi ama çok üşeniyorum ya :26:
Napim, almiyim o zaman.
Markafonı den 50 TL lık hedıye cekım var, onu kullanacaktım bırıne ama, baska seye kullanayım o zaman.
aaa aaa haklarını yedim sanırım. evett fermuarlı benimki... ama düzü daha guzelmiş... bence yine de kazıklandımmm.:)))
geldi mi sana? nasıl kalitesi iyi mi? ben bebettodan başka şeyler de aldım kalitesini de begendım o gelen tulumların. yumuşacıklardı.. bu nasıl acaba?
ben netten almadım mağazadan aldım cumartesi günü 22 tl ye indirim vardı evet yumuşacık bende beğendim hemde fermuarını çıtçıtlarını kapatıyosun içinde sıcacık yatarlar yavruşlar
sağol bebişimmm... oldu bi kere napalım :)
Napim, almiyim o zaman.
Markafonı den 50 TL lık hedıye cekım var, onu kullanacaktım bırıne ama, baska seye kullanayım o zaman.
Parlak kırmızı gibiyse olur da, soluk pembemsiyse o zaman siyah derim ben....
Çok pembe de erkeğe olmaz bence.
ama 9 ay diyenler son adet tarihinden almıyo muhtemelen :26:
yok yok var bende bi avanaklık.
bi insanın hevesi ancak bu kadar kursağında kalır.. geçen markafonide bebetto mağazası vardı. ordan yavruşuma beyaz kadife battiye aldım. şapkası eldıveni de var.
mesaj geldi dağıtıma çıkmış. muhtemelen anneme bıraktılar yani. du dedim fotosunu bulayım da kızlarla da paylaşayım. anam ilk gırdıgım sitede yarı fiyatına :)))
ben 39 mu 40 mı ne o fiyata aldım burda 23 tl. ehehehehhe. bi de güya indirimden aldım hee hava basıyorum eşime bak nasıl ekonomik bi anneyim diye. ehehehe
Bebetto Velsoft Battaniye 3l Set (Penguen) BBT-B176FY - ProjeShop Eticaret Sistemi
battaniye de bu.
Nar cıcegı dıyorsun ama, kırmızı olsa daha ıyı.
Hem bencede cok pahalı.
Ama tabıı butcen uygunsa al.
doktorda son ay belli olur dedide olmaz olmazda son dakikada bişey olur Allah korusun onuda düşünmek lazım akşam eşimle detaylı konuşalımda karar veririz
Yaaaa evet koyalım hep beraber artık, dolsun şu ciciş topiği...Hem sen hiç koymadın da...
Bayramda boş oluruz işte çekelim koyalım artık.
aaa aaa haklarını yedim sanırım. evett fermuarlı benimki... ama düzü daha guzelmiş... bence yine de kazıklandımmm.:)))
geldi mi sana? nasıl kalitesi iyi mi? ben bebettodan başka şeyler de aldım kalitesini de begendım o gelen tulumların. yumuşacıklardı.. bu nasıl acaba?
sağol bebişimmm... oldu bi kere napalım :)
Yaaaa evet koyalım hep beraber artık, dolsun şu ciciş topiği...Hem sen hiç koymadın da...
Bayramda boş oluruz işte çekelim koyalım artık.
canım senin jane'nin modeli ne
bende koymadım daha hiç ya. halbusi ne kadar tatlı şeylerı var yavrumun gorsenız. ehehehhe bı de doğsa da içinı doldursa...
gülme kız :)))
ama fermuarlıysa fark ondandır babuş :)
kız yok bu da fermuarlıymış gördüm demin inceledim. yanında fermuarı var :))) bildiğin ıyı kazık yemişim. ama sevdi m bu siteyi baya uygun...
kesinlikle. yok öyle ben çok çektim o halde herkese çemkirebilirim hezeyanına kapılıp haddini aşmak.
daytttt koyarım tavrımı anlamam.
aynen. yavruma dolap dizdim hala aldıklarımı çekecem ya((
bence sakla daha önemli şeylere kullanırsın. markafonıde sık sık bebek mağazaları açılıyor bekle az.
sen bilirsin canım ama hoşuna gittiyse al ama açil ihtiyaç degil bakarsın diye dedim
canım senin jane'nin modeli ne
ama maclarenler pahalı ya
sen ne tavsiye ediyon peki
Eki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
kızlar hangi rengi daha güzel
bebiş irkek bu arada bilmeyenlere
Yaaaa çekin koyunda içimiz şenlensin
ben bebişime hiç netten bişey almadım görüp incelemem lazım mağazalardanda uygun buluyorsun ama vakitte bulup gezmek sorunu var tabisi
iyi yapmışsın hacıt... ne o sen anlayamazsın, anne olmadığın içinler falan. valla yeni hamile kaldığım, kanamalı günlerime bir de mide bulantısının buna ek olarak tavan yaptığı dönemlerde 2-3 kuzenim (anne bunlar) bana haketmediğim bazı davranışlarda bulundular. anında kestim ilişkimi. anında. arada kan olsa da tanımam... herkes haddini bilsin. .
Ben de teyzemle anında kestım ılıskımı,böyle bir dönemde hem hassas,hem de anlayısa ılgıye ıhtıyacı olan bızken kımsenın kaprısını cekıp de bebegımızı strese sokmaya hakkı yok kımsenın !!!
Hımmmm güzel bi soru :)))
Bİ bakıp döniim ben sana
gülme kız :)))
demin gösterdiğin arabada 800 tl değil bi kerem...
Bence Siyahı Tek geçerim..
Markete alış verişe bebek arabalı gelenleri hep inceliyorum ve siyah hep kaliteli hoş duruyor..
Diğer renkler nedense bana kalitesiz gibi görünüyor..
tamam canım
kaç para
sağol fikrin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?