2012 Şubat Anneleri

Kesinlikle babuş.Herkes haddini bilecek.Kan man tanımam.
Ben şimdi eşimin abisine tavırlıyım bu ve benzeri bişilerden.
Herkes sınırını bilmeli.

kesinlikle. yok öyle ben çok çektim o halde herkese çemkirebilirim hezeyanına kapılıp haddini aşmak.

daytttt koyarım tavrımı anlamam.

Ya ben de cicilerin fotolarını çekip koyaydım iyiydi ama çok üşeniyorum ya :26:

aynen. yavruma dolap dizdim hala aldıklarımı çekecem ya ((

Napim, almiyim o zaman.
Markafonı den 50 TL lık hedıye cekım var, onu kullanacaktım bırıne ama, baska seye kullanayım o zaman.

bence sakla daha önemli şeylere kullanırsın. markafonıde sık sık bebek mağazaları açılıyor bekle az.

Napim, almiyim o zaman.
Markafonı den 50 TL lık hedıye cekım var, onu kullanacaktım bırıne ama, baska seye kullanayım o zaman.

sen bilirsin canım ama hoşuna gittiyse al ama açil ihtiyaç degil bakarsın diye dedim

Parlak kırmızı gibiyse olur da, soluk pembemsiyse o zaman siyah derim ben....
Çok pembe de erkeğe olmaz bence.

ama 9 ay diyenler son adet tarihinden almıyo muhtemelen :26:

canım senin jane'nin modeli ne

Nar cıcegı dıyorsun ama, kırmızı olsa daha ıyı.
Hem bencede cok pahalı.
Ama tabıı butcen uygunsa al.

ama maclarenler pahalı ya
sen ne tavsiye ediyon peki

doktorda son ay belli olur dedide olmaz olmazda son dakikada bişey olur Allah korusun onuda düşünmek lazım akşam eşimle detaylı konuşalımda karar veririz

Allah korusun canım ya, aklına kötü şey getirme.Ben de aynı şekilde ikilemdeyim.
Doktorum başka hastaneye de gelirim dedi, normalde medical parkta yapıyor doğumu.
Eşimle bi detaylı bakalım ona göre bi karar vercez artık...

Yaaaa evet koyalım hep beraber artık, dolsun şu ciciş topiği...Hem sen hiç koymadın da...
Bayramda boş oluruz işte çekelim koyalım artık.

Ben bi beşikle arabayı koydum o da netten indirdimdi resimleri :)
Topiğin üşengeçlikte bayrak sallayanı benim evet :)))

Ama fermuarlıysa fark ondandır babuş :)

Yaaaa evet koyalım hep beraber artık, dolsun şu ciciş topiği...Hem sen hiç koymadın da...
Bayramda boş oluruz işte çekelim koyalım artık.

bende koymadım daha hiç ya. halbusi ne kadar tatlı şeylerı var yavrumun gorsenız. ehehehhe bı de doğsa da içinı doldursa...

kız yok bu da fermuarlıymış gördüm demin inceledim. yanında fermuarı var :))) bildiğin ıyı kazık yemişim. ama sevdi m bu siteyi baya uygun...

ben bebişime hiç netten bişey almadım görüp incelemem lazım mağazalardanda uygun buluyorsun ama vakitte bulup gezmek sorunu var tabisi

Dogru dıyosun.
Gecen venıce vardı.
Valla 6 TL ye elbıseler vardı.
Ama ıste kalıtelerı nasıl bılemedım, almadım.

sen bilirsin canım ama hoşuna gittiyse al ama açil ihtiyaç degil bakarsın diye dedim

Kuzum, fıkrınızı onun ıcın soruyorum.
Ben kararsız kalmıstım.
Sızden de aa cok guzel dıye yorumlar gelmedıgıne gore, almiycim

canım senin jane'nin modeli ne

ama maclarenler pahalı ya
sen ne tavsiye ediyon peki

Graco nun cok ıyı oldugunu duydum.
Hem guzel de.
Ama ben almadım, esım bayb 2 go aldı.
Ee daha ucuz geldı tabıı

Ya Gokce bu arada senın su sıtede cok guzel oyun halıları var, fıyatlarda cok ıyı.
Ben bakmıstım sevı bebe de, 150 den asagı yoktu.
Bi bakın sızlerde kızlar.

Yaaaa çekin koyunda içimiz şenlensin

doğru diyosun. de akşam olunca sana yemin tazmanya canavarı gibi döne döne iş yapıyorum. yemeği üstüne atıyorum, bulaşıklar, çamaşırlar yemek derken pestilim çıkıyo. aklımda hep ama bazen de şu ıvır zıvırını da alayım da hepsini koyayım dıyorum.

ben bebişime hiç netten bişey almadım görüp incelemem lazım mağazalardanda uygun buluyorsun ama vakitte bulup gezmek sorunu var tabisi

yavruş benım vaktım yok ki. bı de zonguldak'ta olmayan mağazaları buluyorum netten daha ne olsun. bulmuşken de alıyorum işte. :)))

bak misal bu takımın aynsını 79 tlye sorduk eşimle. ve alıyorduk az daha.
Bebetto Zbn Seti 8li (Marine) BBT-Z125L - ProjeShop Eticaret Sistemi

bak burda ne kadar? :)))

Son düzenleme:

Ben de teyzemle anında kestım ılıskımı,böyle bir dönemde hem hassas,hem de anlayısa ılgıye ıhtıyacı olan bızken kımsenın kaprısını cekıp de bebegımızı strese sokmaya hakkı yok kımsenın !!!

Hehehee demek kı genel olarak hamılelere kasıtlı davranıslar sergılenıyor.
Benımde ıkı arkadasım bana salakca davranıslarda bulundular.
Sımdı gorusmuyorum.
Hemıde taaaa cocukluk arkadaslarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…