2012 Şubat Anneleri

ya benim doktorumda hiç böyle şeylerden bahsetmedi bana:26:
bunlardan konuşmak için daha erken hele bi 32. haftaya gelelim dedi

biz oyle bişey bıle konuşmadık. rutin şeyler hep. testler, kilo alımı, bebeğin sağlığı... o kadar.

ama bi kere acilde nöbetçiydi tam ultrasonla bakarken doğumhanenin kapısı açıldı çataldaki kadını gördüm "bana sakın korkma " dedi. dedım ne korkacam beeeeeeeeee ne korkucam oğlum dedim... aynen bu ses tonuyla ama tanmıyo beni konuşuyo işte.
laf..

Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?

bilemedim hiç.

Bence de biz işimize bakalım babuş, kulak asmayalım testere hikayelerine :)

Oh olsun betüşe. Ne biçin arkadaşmış o da. Yüze gülen arkadan söven tipten!

Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?

Bana doktorum söyledi ama haftasını tutamadım aklımda yaaaaa….

ya ben biraz yusuf yusufum
saolsun işyerindeki gereksiz insanlarda yok doğum videosu izledinmi
aman doğum çok korkunç bişey
sanki bölünerek çoğalıyoruz kimse normal doğurmadı hep sezeryan oldu bilmem kaç 100 milyon yıldır

Sen cok cesursun, masallah
Ben gecen kontrolde odaya gırdıgımde sedyeyı gormeden once o koltugu gordum, 'buna mı oturacagım' dedım, esımın arkasına saklanarak.
Yardımcı kız, guldu; 'yok, soyle uzanacaksınız' dedı.

Ben yiyemiom sen yi bari dünür
yidimmmbu persembe seker yüklemem var umarımm bi yerimi tırmalamaz bu bayram çikolataları
aynen o dediğindenn.alttaki dikiş hemen iyileşiyor.eskisinden cicik olarak tüm bakımm,tamiratt yapılmıs oluyorr daha ne olsunn dimii kuzu :)) senin mükerrem bey bilir işii
Ohhh afiyet olsun benim için de ye

hepiniz için yedimmmm persembeden sonra tam gazzz devamm edicemmmm :)) canım kestane sekeri istiyo benimm.doktorcum sence yüklemeden önce mi sonramı yiyeyim.şimdi yüksek cıkarsa vicdan yapar yiyemem.ama eğer düşükse benim yiyecek olduğum kutularca kestane sekerii bişey yaparmı?acil cevap bekliyorum,çalısmalarınızda basarılarr diliyorum..öperim..

cumartesi günkü kontrolde yatağa uzandım doktor oturdu
eşim doktorun arkasından ekrana bakıyo
ben karşımdaki ekrana arada doktora
sonra doktor dedi ki
"kızdı dimi sizinki"
neeeeeeeeeeeeeeeeeee kız mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı? diye bi höykürdüm
eşim şok ben şok
sonra doktor dediki
şaka yaptım canım
ve benim doktor suratsızzzzzzz, nemruttttttt, kaknemmmmmm
zaten pipiyi de hazırlamış bak burda diye gösteriyo bi de
ama yaa öluyomuş öyle şeler kızken erkek erkekken kız diye
biz de olmaz öyle şey dedi
ama şoktan bebeğime bile doru dürüst bakamadım
gerçi renkli fotosunu aldım hergün yalıyoruz nerdeyse
öpme kısmını geçtik artık

Ya aslında şeker yüklemesinde içirilen 50 gram glukoz bir tepeleme tabak baklava yemiş miktarında.
Kan şekerinin normal bünyede bir saat sonra 140a düşmesi beklendiğine göre, demek ki insülin o kadar miktarı bir saatte kandan alıp hücrelere götürebiliyor.
Normal bünyede tabi.
Oturup bi kutuyu bi seferde yemezsen birkaç gün öncesinden bir şey olmaması lazım :)

Adamın espri yapacağı tutmuş

arkadaşım hoşçakal. beni de unutmamışsın teşekkür ederim. ama bizden kopamazsııııınn arada internet bulduğun yerlerden yazarsın bize tatlım. Allah'a emanet olun. kuzucuğuna iyi bak ve tabiki de kendine. herşey gönlünce olsun.

hiç laf işte. ben hergun izliyorum ne olmuş. yeminle kadınlarda en ufak bi bağırma yok ya. kimi su da kimi evde doğuruyor. eşleri yanlarında. hatta çoğu zaman arkalarında kadına sarılmış... dahe ne isterım ki rabbımden. hayır çıkacak yani bu. orda duracak değil. elbette limon kadar delıkten karpuz çıkarken acıyacak da değer bence.

takma sende kafana bebişim. geçecek bunlar hep.

:) vaz caydım sen bi tek nazlı değilsin sen pirpirik, evhamlı, canı tatlısın da. korkma bişi olmaz rabbime sığın...

ohhhhhh eskisinden de guzel de oluyorsa süpermiş o :)))

bu arada benim buzdolabında var kız kestane şekeri bende çok severim. gel akşam yıyek beraber.

Yalama kısmına bıttım
Esım de gecen dıyor kı, 'cd yı acsana bakalım bebıse'

Na'pim, kızımda korkarım benım gıbı olacak.
Babasına daha sımdıden nazlanıyor.
Adam ne zaman elını gobusume koysa, bır gıdım oynamıyor.
O cekıyor elını, baslıyor benı tepıklemeye.

teşekkür ederim bebişim olmuş çok sağol

Rıca ederım canım.

Dün akşam ve bu sabah kabuk tarçını kaynar suya batırıp demleyip içtim.
3-4 gündür boğazımda kuruma vardı, zaten şekerim de yüksekti.
Zaten kurumadan anlıyorum yükseldiğini.
Bugün yok. Hatta şekerim düştüğü zaman hissettiğim gibi bi his de var fiziksel olaraktan.
Şeker aletimi evde unutmuşum ama, ölçemiyorum da.
Sanırım bu tarçın işe yarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…