- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.001
19.05.2011 canım sat çok sağol var ol
Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?
ya benim doktorumda hiç böyle şeylerden bahsetmedi bana:26:
bunlardan konuşmak için daha erken hele bi 32. haftaya gelelim dedi
Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?
evet canım 32. haftada bakıcam dedi doktor bana
vay vay vayy... işte bu ya.... bunları örnek alın. ne dıye yok kıçıma kadar dikişim var, yok bı yırtıldım bı daha dikiş tutmaz oldum, yok bebek döndü, gelmedi bilmem ne dıyenlere kulak asıyorsunuz ki?
arkadaşına selam babuş... benim de arkadaşım bundan sonra kendisi.
Hoşbuldum kuzu...Cemil Betül ile evlendi ama hala İffet'i kıskanıyor, zengin adam İffet'e aşık olmaya başladı..İffet fena intikam alacak, bu arada dizinin sonunda İffet'in bubası Cemil'i bıçakladı, bunu gören Betül ağzını yayık ayranı gibin açıp bakakaldı
biz oyle bişey bıle konuşmadık. rutin şeyler hep. testler, kilo alımı, bebeğin sağlığı... o kadar.
ama bi kere acilde nöbetçiydi tam ultrasonla bakarken doğumhanenin kapısı açıldı çataldaki kadını gördüm "bana sakın korkma " dedi. dedım ne korkacam beeeeeeeeee ne korkucam oğlum dedim... aynen bu ses tonuyla amatanmıyo beni konuşuyo işte.
laf..
biz oyle bişey bıle konuşmadık. rutin şeyler hep. testler, kilo alımı, bebeğin sağlığı... o kadar.
ama bi kere acilde nöbetçiydi tam ultrasonla bakarken doğumhanenin kapısı açıldı çataldaki kadını gördüm "bana sakın korkma " dedi. dedım ne korkacam beeeeeeeeee ne korkucam oğlum dedim... aynen bu ses tonuyla amatanmıyo beni konuşuyo işte.
laf..
bilemedim hiç.
yidimmmBen yiyemiom sen yi bari dünür
aynen o dediğindenn.alttaki dikiş hemen iyileşiyor.eskisinden cicik olarakLa zati bi İffet bi Mutteşem Sülüman..Başka da dizim yok kız
Benim mükerrem doktur bana "dikişsiz halletcez inşallah" dedi, bakalım belli olmaz yine de ama ben korkmuyom kuku dikişinden..Çünkü o hemen kapanıyor, ama sezeryan dikişi olduğunda belli bir zaman ağır kaldıramıyorsun, arada sızlama yapıyor..4 doğum yaptım ya ordan biliyorum
Ohhh afiyet olsun benim için de ye
Tek ürktüğüm o çatı muayenesi :26: Parmaklıyor mu napıyor?
Tek ürktüğüm o çatı muayenesi :26: Parmaklıyor mu napıyor?
aynen o dediğindenn.alttaki dikiş hemen iyileşiyor.eskisinden cicik olaraktüm bakımm,tamiratt yapılmıs oluyorr daha ne olsunn dimii kuzu :)) senin mükerrem bey bilir işii
..
yidimmmbu persembe seker yüklemem var umarımm bi yerimi tırmalamaz bu bayram çikolataları
aynen o dediğindenn.alttaki dikiş hemen iyileşiyor.eskisinden cicik olaraktüm bakımm,tamiratt yapılmıs oluyorr daha ne olsunn dimii kuzu :)) senin mükerrem bey bilir işii
hepiniz için yedimmmmpersembeden sonra tam gazzz devamm edicemmmm :)) canım kestane sekeri istiyo benimm.doktorcum sence yüklemeden önce mi sonramı yiyeyim.şimdi yüksek cıkarsa vicdan yapar yiyemem.ama eğer düşükse benim yiyecek olduğum kutularca kestane sekerii bişey yaparmı? acil cevap bekliyorum,çalısmalarınızda basarılarr diliyorum..öperim..
cumartesi günkü kontrolde yatağa uzandım doktor oturdu
eşim doktorun arkasından ekrana bakıyo
ben karşımdaki ekrana arada doktora
sonra doktor dedi ki
"kızdı dimi sizinki"
neeeeeeeeeeeeeeeeeee kız mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı? diye bi höykürdüm
eşim şok ben şok
sonra doktor dediki
şaka yaptım canım
ve benim doktor suratsızzzzzzz, nemruttttttt, kaknemmmmmm
zaten pipiyi de hazırlamış bak burda diye gösteriyo bi de
ama yaa öluyomuş öyle şeler kızken erkek erkekken kız diye
biz de olmaz öyle şey dedi
ama şoktan bebeğime bile doru dürüst bakamadım
gerçi renkli fotosunu aldım hergün yalıyoruz nerdeyse
öpme kısmını geçtik artık
ya ben biraz yusuf yusufum
saolsun işyerindeki gereksiz insanlarda yok doğum videosu izledinmi
aman doğum çok korkunç bişey
sanki bölünerek çoğalıyoruz kimse normal doğurmadı hep sezeryan oldu bilmem kaç 100 milyon yıldır
Sen cok cesursun, masallah
Ben gecen kontrolde odaya gırdıgımde sedyeyı gormeden once o koltugu gordum, 'buna mı oturacagım' dedım, esımın arkasına saklanarak.
Yardımcı kız, guldu; 'yok, soyle uzanacaksınız' dedı.
hepiniz için yedimmmmpersembeden sonra tam gazzz devamm edicemmmm :)) canım kestane sekeri istiyo benimm.doktorcum sence yüklemeden önce mi sonramı yiyeyim.şimdi yüksek cıkarsa vicdan yapar yiyemem.ama eğer düşükse benim yiyecek olduğum kutularca kestane sekerii bişey yaparmı? acil cevap bekliyorum,çalısmalarınızda basarılarr diliyorum..öperim..
Canım, bı dene bakayım oldu mu?
Ve begenecek mısın?
http://lmtf.lilypie.com/BfTQp2.png
cumartesi günkü kontrolde yatağa uzandım doktor oturdu
eşim doktorun arkasından ekrana bakıyo
ben karşımdaki ekrana arada doktora
sonra doktor dedi ki
"kızdı dimi sizinki"
neeeeeeeeeeeeeeeeeee kız mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı? diye bi höykürdüm
eşim şok ben şok
sonra doktor dediki
şaka yaptım canım
ve benim doktor suratsızzzzzzz, nemruttttttt, kaknemmmmmm
zaten pipiyi de hazırlamış bak burda diye gösteriyo bi de
ama yaa öluyomuş öyle şeler kızken erkek erkekken kız diye
biz de olmaz öyle şey dedi
ama şoktan bebeğime bile doru dürüst bakamadım
gerçi renkli fotosunu aldım hergün yalıyoruz nerdeyse
öpme kısmını geçtik artık
hiç laf işte. ben hergun izliyorum ne olmuş. yeminle kadınlarda en ufak bi bağırma yok ya. kimi su da kimi evde doğuruyor. eşleri yanlarında. hatta çoğu zaman arkalarında kadına sarılmış... dahe ne isterım ki rabbımden. hayır çıkacak yani bu. orda duracak değil. elbette limon kadar delıkten karpuz çıkarken acıyacak da değer bence.
takma sende kafana bebişim. geçecek bunlar hep.
:) vaz caydım sen bi tek nazlı değilsin sen pirpirik, evhamlı, canı tatlısın da. korkma bişi olmaz rabbime sığın...
ohhhhhh eskisinden de guzel de oluyorsa süpermiş o :)))
bu arada benim buzdolabında var kız kestane şekeri bende çok severim. gel akşam yıyek beraber.
teşekkür ederim bebişim olmuş çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?