- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.041
kızz azosss.. benim kayınvalide insalah bana benzersinn didiydi bana gecenn.. ne sancı cekmişş ne kesi varmıss ne yırtık olmus.. 5 kızıı öleee doguruvermişş. bende ona sesimi cıkarmadımm sonra arkadasa dedim kii 5 taneyi dikissiz ve agrısızz dogurmuss.. bide bana temenni ediyoo.. iyi bişi mi bu sencee.. demek kii cok acılmıss artıkın dedim.. simdi sen böle deyince o geldi aklıma gerci eskiden kesi mi varmıss.. amann zaten biz eskiden eskiden su içerdik testidenn diyerek igrenclesicem simdii haketten ne vardı acabaeskiden. eski mahallede bi kadın vardı 3 te kızı.. o da 3 kızı öle dogurmuss.. ama kadın kazulet kimindii.. ona da hangar kimin olmus dimek diyolardıı:26::26: etkilendim dimek:44::44::44::44::44:
Ayyy tarçın mı, sabahtan beri burnuma buram buram tarçın kokusu geliyor...
kızlar benim bugün 11 buçukta randevum vardı bebişimi görecektim hastaneye gittim doktorum acil ameliyata girmiş nasıl moralim bozuldu anlatamam geri eve geldim danışmadaki kıza öğlen sonrasına verin randevuyu dedim dolu veremem diyince eşim bir taraftan ben bir taraftan kızla tartıştık sonra siz 3 gibi gelin ben halledecem dedi çikolatamıda yemiştim kendimi hazırladım ama boşunaymış
bu renk kırmızıdan ziyade nar çiçeği gibi o yüzden emin olamadım
ama renge bayıldım o ayrı tabii
markası maclaren techno XT 850 tl.
takmamaya çalışıyorum ama negatif insanları etrafımda görmek istemiyorum artık
ofisten bi arkadaşta az önce gelmiş diyoki
fal baktırmış hamile bi tanıdığın var çok panikleyeceği bi şey yaşayacak bi skıntısı olacak demiş kadın
ya bunu dediyse bile bana niye söylüyorsun
cumaya dr randevum var kafadan kurmaya başladım hemen yoksa kötü bişeymi diycek dr diye
bu renk kırmızıdan ziyade nar çiçeği gibi o yüzden emin olamadım
ama renge bayıldım o ayrı tabii
markası maclaren techno XT 850 tl.
siyahı tek geçerim güzel duruyor kir pasta görünmez:))
evet hiç aklıma gelmez espri yapacağı manyağın
süper bi duygu yaa vakit geçse de bi an önce kendilerini yalasak
Kırmızı olsun, uc kurus fazla olsunEki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
kızlar hangi rengi daha güzel
bebiş irkek bu arada bilmeyenlere
Kızlar ben yemeğe gidiyorum
kızlar benim bugün 11 buçukta randevum vardı bebişimi görecektim hastaneye gittim doktorum acil ameliyata girmiş nasıl moralim bozuldu anlatamam geri eve geldim danışmadaki kıza öğlen sonrasına verin randevuyu dedim dolu veremem diyince eşim bir taraftan ben bir taraftan kızla tartıştık sonra siz 3 gibi gelin ben halledecem dedi çikolatamıda yemiştim kendimi hazırladım ama boşunaymış
En kıl kaptığım insan tipi. Benim de var böyle bi arkadaşım, felaket tellalı kendisi!
Hiç itibar etme.
Peygamberler gelecekten haber vermekten imtina etmiş, fal ne ya!
Geç olsun güç olmasın Laylam bea, biliyom çok sinir bozucu ama napacan.
herkese salamlar sosisler sucuklar (bu neydi böyle)ne yaptınız kim doğuruyor doğuma gidenmi var bende geleyimmi?
ya gelde anlat işte hergün ayrı birşey
şimdide yemeğe gidicez yemekte etli nohut var
bak baştan anlaşalım nohutunu sen yersin etlerini ben diyıo
hamile olan ben değilim zaten bebeğin proteine ihtiyacı yok
hep mi beni bulur ya
Bozma moralını kuzum.
Insallah 3 te gıttıgınde gorursun.
Bende cıkayım da, az calısayım barı.
Gercı ne calısılır ya boyle bır ortamda.
Karsımda tadılat var, matkap kafamı delıyor sankı.
Odama da bır tane derın dondurucu koymuslar, yılbasına kadar kalacakmıs.
Calısında kafam ugulduyor.
Hadın. optum hepınızı.
Gorusuruz fıstuklar.
bende öyle dedim azelyam kocam çok sinirlendi doktoruda hastaneyide değiştirelim dedi yeni doğan üniteside yokmuş ne yapcam bilmiyorum offf
canım hosgeldinnn..anaa bende seni merak ediyodum naptı acaba diye.napalım tatlım geç olsun güç olmasın.öğleden sonra mı gitcen yani? bende şimdik ireme cıkıcam gidip gelince haber ver oldumu...öperimm.
hep mi beni bulur ya
40 haftayı 4'e bölünce 10 ay çıkıyor ya, ben 40 hafta üzerinden değil 36 hafta üzerinden hesaplıcam artık geri kalan şafağımıYani 8 hafta var doğumuma..Doğru mudur? Bence doğrudur, bak ne güzel oldu 8 hafta ayyyyyyy
Ya kırmızı ya da siyah derim
Kırmızısı nar çiçeği gibiyse o zaman siyah derim ben.
siyahı tek geçerim güzel duruyor kir pasta görünmez:))
Bence de kesinlikle kırmızı.
Siyah sönük oluyo, lacivertler de güneşte soluk gibi oluyo bebek arabalarında genelde nedense.
kızmızıyı çok beğendim siyah toz gösterir bebek arabası sonuçta illa tozlanır.
Az kaldı bebusum.
Yakında mis kokularını soluyacaz.
Kırmızı olsun, uc kurus fazla olsun
40 haftayı 4'e bölünce 10 ay çıkıyor ya, ben 40 hafta üzerinden değil 36 hafta üzerinden hesaplıcam artık geri kalan şafağımıYani 8 hafta var doğumuma..Doğru mudur? Bence doğrudur, bak ne güzel oldu 8 hafta ayyyyyyy
hep mi beni bulur ya
Bok yesin!
Ay tersle şunu ya, senin etin sana yeter ben iki canlıyım bas git de ya..
Kız niye 36?
Bence 38 iyidir.
...
tam dayaklık insan modeli. tam bi gerzek. nerden bakarsan bak tam bı kıt... yahu karşında hemile bi kadın var ne dıye panık yaptırıyorsun adamı.
ha bana desen ınanmam çünkü faln bakanı da baktıranı da sevmem. günah. bakılan ortamda da rahatsız olurum. ama kusura bakma arkadaşın tam manyakmış...
Bok yesin!
Ay tersle şunu ya, senin etin sana yeter ben iki canlıyım bas git de ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?