2012 Şubat Anneleri

Haklısın Limonum.
Hepımız payımıza dusenı yasayacagız.

Ben bu gece ne gordum bılmıyorum ama, esım sabah dedı kı 'gece boyu guldun, ne gordun oyle'
'Valla bılmıyorum, Elıf le oyun oynamısızdır belkıde' dedım

Anammmm supermıs bu.
Ben her gun bu yorumu okuyayım ıyısı mı.
Ya benı korkutan bıraz da ablam oldu.
ılk dogumu gerceklestı (normal)
Bana dedıgı 'bır daha dogum yapmak mı aslaaaa'
Ama noldi, ıkıncıyı de yaptı

Allahım korkulara gelin yaaaa
Ben kendimi evhamlı sanıyodum ama siz çok yaratıcısınız valla :)

Geçmiş olsun canım…Allahın izniyle hepsini atlatmışsın. Ben de ilk gebeliğimi düşükle kaybettim. Bebek tutunamadı, kürtajsız düşürdüm. Ama dediğin gibi çok ağrım oldu, psikolojisi de cabası.
Ama bunun sonunda Allahımın izniyle güzellikler var, çekeceğiz, mükafatını da alacağız inşallah :)

ayy ne güzell ishall yoluyla icerde bişi tutmadıgındann lavman da yapmamıslardırrr oyhhh bana lavman yapmasınlarrr amaa

önceki tecrübeler için cok geçmiş olsun arkadasım.sağlıkla,bebeğinle (hepimize)evine dönmeyi nasip etsin allah..
Anladım Nazom.
Acaba cuma gunkı kontrolde bana soyler mı normal yada sezeryan, erken yada vaktınde dogum olacagını?

ben her görüşmemizde en basında da söyledim doktoruma.ben sağlık acısından herikimizde de bi problem olmadığı sürece normal doğum istiyorum diye.neticede özel doktora gidiyoruz.sonucta sezeryan onlar için daha kolay günü vakti saati belli olacak onlarında işi doğumu yaptırmaksa sezeyanı önermeleri normal diye düşünüyorum.benim birde genel anesteziye alerjim var ölümcül derecelerde.dişimi bile yaptırırken uyusturulmuyorum.kaldıki doğumda gözüm acık olsun istiyorum :))) bana kalırsa eğer ikiniz içinde bi tehlike olmadığı sürece normal olanı talep et doktorundan.zaten seni yönlendirecektir..

benim tickerse göre ben 9 ayı tamalayın 1 haftayı da geçmişim yanlış ama doğrusunu yapamadım ben doğuma gidiyorum hey milletttttt

Oooo Allah analı babalı buyutsun cılegım.
Gordunmu bak, goz acıp kapayıncaya kadar gectı zaman.
Daha dun gıbı hatırlıyorum, 6 aylık hamıleydın, nasıl gececek onca zaman dıyordun

tebi kızımmmm dolanıyormuş ben öle duymuştum hehehhhhh

Oooo Allah analı babalı buyutsun cılegım.
Gordunmu bak, goz acıp kapayıncaya kadar gectı zaman.
Daha dun gıbı hatırlıyorum, 6 aylık hamıleydın, nasıl gececek onca zaman dıyordun

bende anlamadım çok çabuk geçtı bizimki hormonlu galiba hemen büyüyüverdi

Beni unutmadığın için sağol canım, inşallah sorunsuz kazasız belasız hayırlısı ile alırsın yavrunu kucağına

Ben duydum şimdi nolcak

bende bi sorun var sanırım. ben de senin yerinde olsam korkardım mesela. ben sezoşdan çok korkuyorum. eneaaammm inşallah normal doğururum.. :26:

Aminnnnnnn, inşallah ben de normal doğururum..

Korkma kız kimbilir ne etti de patladı dikişleri, hem belli mi olur dikişsiz atlatırız belki, herkese dikiş atılmıyor, doktor iyiyse yırtılma problemi olmadığı müddetçe kesi atmıyor.

Çok konuşmasın o Sen en mantıklısını düşünmüşsün, doğrusu da senin dediğin.

azo nerde ya?

azooooooooooooooooooooooo...

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım

Dün de iffeti izlicem dedi gitti, gidiş o gidiş :)

İffet çok helecanlıydı ya, çok mutteşem bölüm olmuş

Bende normal dogum ıstıyorum canım.
Hem bblanun dedıgı gıbı, ne kadar cekecegız kı o acıyı.
Belkı bır kac saat.
Ben dogum basladıgında yalnız olmayayım da, gerısı ınsallah kolay olur.

bende anlamadım çok çabuk geçtı bizimki hormonlu galiba hemen büyüyüverdi

Cilegım, yalnız sımdı fark ettım.
Senın bebe dogmus, yası gelıyor neredeyse

işte bu ya... çatır çatır doğurmak diye ben buna derim. gel buraya öpücemmmmm... kaçma gelllll...

geldim geldimm gel öpüşekk
dünürümde gelmişş...hos geldin azoşşum..damadım nasıllar?varmıdır bi isteği arzusu kayınvalideciğinden

işte bu ya... çatır çatır doğurmak diye ben buna derim. gel buraya öpücemmmmm... kaçma gelllll...

geldim geldimm gel öpüşekk
dünürümde gelmişş...hos geldin azoşşum..damadım nasıllar?varmıdır bi isteği arzusu kayınvalideciğinden

ohhhhh maşallah. bakın da utanın. kız neler çekti hala da çekerim ne olacak ki dıyor. neden? çünkü karşılığında dünyanın en mutlu insanı olacak. anne olacak. anne... teyyy teyy. maşallah bebişim.

ahah farkettim hacıt. bildiğin rüyalara girmeye başladın. bizim evde de senden bizim babuş dıye bahsedılıyor. kocam nemuş nemuş dıyo anlamıyo safım. dıyorum bizim topikten bi hatuun. biz kendisine daktır dıyoruz dıyorum. :)))

getirelim valla. ben geliştirim o nu dur sen. :))

o tip iffet fantazisi yapıyordur kesin. ahahahahaha.

hey maşallah be... süpermiş...

hahahah 6 ay kınası yapacaz kızlar allah rızası için biri benim tickerimi doğrultsun

hahahah 6 ay kınası yapacaz kızlar allah rızası için biri benim tickerimi doğrultsun

Bi doğum hikayesi de ben attırıcam valla dur.
En yakın arkadaşlarımdan biri 10 haziranda doğum yaptı.
Perşembe akşamıydı, fatmagülü izliyorduk.
O eskişehirde ben evde izliyoruz, sms mesajıyla da yorumluyoruz dizi boyu :)
Baştan mesajlaştık, sonra ses çıkmaz oldu, uyudu sandım bende…Rahatsız etmiyim dedim.
Sonra içim durmadı yine bi mesaj yolladım.
“Sen fatmagülü izle ben doğurmaya gidiyom kız.” Yazmış!
Beni aldı bi telaş, aradım bu gayet sakin!
Kontrolleri varmış o gün, gitmişler doktor doğum başlamış hemen yat demiş.
Bizimki demiş ki karnım aç ben doğuramam aç açına eve gidip bi yiyim geliyim.
Gitmiş karnını doyurmuş, eşyalarını almış.
Doğuma gitmiş. Doğum olana kadar da bana canlı yayınla mesaj attı.
Sancım şu kadar, şöyle oldu böyle oldu.
Sonra bebek gelmedi, sezeryana alcaklar beni dedi.
Ben o ara uyumuşum, doğurdum ben diye de mesaj attı sonra :)

Ben de böyle rahat olacam Güle oynaya gidicem ( ne zaman pozitif düşünsem karşılığını alırım )

dün aldığım bayram çikolatalarını yemeğe basladım..durduramıyorum kendimi hepsi cok değişik ve güzellerrr...sucuda ireme atıcamm..durdurunn beniii

inşallah bebişim normal doğururuz biz de. ayrıca bence de dikiş nasıl patlar ya durup dururken? eşime dediğin lafa da katılıyorum. pirpirik ya o na kalsa son ay hastanede yatabılırım.

son olarak iffeti de mi izlıyosun yaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…