- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.021
hiç laf işte. ben hergun izliyorum ne olmuş. yeminle kadınlarda en ufak bi bağırma yok ya. kimi su da kimi evde doğuruyor. eşleri yanlarında. hatta çoğu zaman arkalarında kadına sarılmış... dahe ne isterım ki rabbımden. hayır çıkacak yani bu. orda duracak değil. elbette limon kadar delıkten karpuz çıkarken acıyacak da değer bence.
takma sende kafana bebişim. geçecek bunlar hep.
Adamın espri yapacağı tutmuş
Yalama kısmına bıttım
Esım de gecen dıyor kı, 'cd yı acsana bakalım bebıse'
Dün akşam ve bu sabah kabuk tarçını kaynar suya batırıp demleyip içtim.
3-4 gündür boğazımda kuruma vardı, zaten şekerim de yüksekti.
Zaten kurumadan anlıyorum yükseldiğini.
Bugün yok. Hatta şekerim düştüğü zaman hissettiğim gibi bi his de var fiziksel olaraktan.
Şeker aletimi evde unutmuşum ama, ölçemiyorum da.
Sanırım bu tarçın işe yarıyo.
takmamaya çalışıyorum ama negatif insanları etrafımda görmek istemiyorum artık
ofisten bi arkadaşta az önce gelmiş diyoki
fal baktırmış hamile bi tanıdığın var çok panikleyeceği bi şey yaşayacak bi skıntısı olacak demiş kadın
ya bunu dediyse bile bana niye söylüyorsun
cumaya dr randevum var kafadan kurmaya başladım hemen yoksa kötü bişeymi diycek dr diye
herkese salamlar sosisler sucuklar (bu neydi böyle)ne yaptınız kim doğuruyor doğuma gidenmi var bende geleyimmi?
herkese salamlar sosisler sucuklar (bu neydi böyle)ne yaptınız kim doğuruyor doğuma gidenmi var bende geleyimmi?
süper bi duygu yaa vakit geçse de bi an önce kendilerini yalasak
Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?
süper bi duygu yaa vakit geçse de bi an önce kendilerini yalasak
Selam yavru hoşgeldin, topikcene gidiyoruz doğuma atla arkama
takmamaya çalışıyorum ama negatif insanları etrafımda görmek istemiyorum artık
ofisten bi arkadaşta az önce gelmiş diyoki
fal baktırmış hamile bi tanıdığın var çok panikleyeceği bi şey yaşayacak bi skıntısı olacak demiş kadın
ya bunu dediyse bile bana niye söylüyorsun
cumaya dr randevum var kafadan kurmaya başladım hemen yoksa kötü bişeymi diycek dr diye
Eki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
kızlar hangi rengi daha güzel
bebiş irkek bu arada bilmeyenlere
Eki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
Eki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
Kızlar ben yemeğe gidiyorum
kızz azosss.. benim kayınvalide insalah bana benzersinn didiydi bana gecenn.. ne sancı cekmişş ne kesi varmıss ne yırtık olmus.. 5 kızıı öleee doguruvermişş. bende ona sesimi cıkarmadımm sonra arkadasa dedim kii 5 taneyi dikissiz ve agrısızz dogurmuss.. bide bana temenni ediyoo.. iyi bişi mi bu sencee.. demek kii cok acılmıss artıkın dedim.. simdi sen böle deyince o geldi aklıma gerci eskiden kesi mi varmıss.. amann zaten biz eskiden eskiden su içerdik testidenn diyerek igrenclesicem simdii haketten ne vardı acabaeskiden. eski mahallede bi kadın vardı 3 te kızı.. o da 3 kızı öle dogurmuss.. ama kadın kazulet kimindii.. ona da hangar kimin olmus dimek diyolardıı:26::26: etkilendim dimek:44::44::44::44::44:
hoşbulduk yıvvrum az poponu kaydır sığamadım
benimde oğlum olacak arabasını kırmızı aldım
koyu renkler bebek için iç karartıcı gibi geldi bana
canım bence kırmızısı. bende hafta sonun oğluşuma kırmızı kraftın arabasını beğendim. Daha almadım. Bunun markası ne fiyatı ne..
Eki Görüntüle 282285
Eki Görüntüle 282286
Eki Görüntüle 282287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?