2012 Şubat Anneleri

hahahah 6 ay kınası yapacaz kızlar allah rızası için biri benim tickerimi doğrultsun

Canım, sat.ını soyle bana yapayım ben.
Yoksa bu gıdıs senın kız evlenme cagına gelecek, bızımkıler hala altlarına yapıyor olacak

Bırde benım_olan, sımdı gordum yorumunu.
Muhtemelen okuyamayacaksın yazdıklarımı.
Ama ınan, forumda kendıme en yakın hıssettıgım ısımlerden bırı sendın.
Hanı arada dalga gecıyordun ya benımle, 'yıne mı agladın' dıye, o zaman yuzumde tebessum olustuyordun.
Insallah Rabbım her zaman yanında olur.
ınsallah hamılelıgın en guzel bıcımde sonlanır.
Ve ınsallah bebegını en hayırlı bıcımde yetıstırırsın.

Cumleten.

Amın.

bende bu hamileliğimden beri öyle eskisi kadar üşümüyorum nedense!hormonlardan olsa gerek!hatta sıcak falan bile bastığı oluyor!menopozlu kadınlar gibi hissediyorum kaendimi bazen!.))

Ben de böyle rahat olacam Güle oynaya gidicem ( ne zaman pozitif düşünsem karşılığını alırım )

aynen öyle arkadaşım ne kadar pozitif gidersek o kadar iyi olur bence de. ben makyajımı yapıp , güzel güzel giyinip gitmeyi planlıyorum. evlerimiz tertemiz, herşeyimiz hazır, hatta evde kalacaklar için yemeklere kadar düşünülmüş bir ev, hastane çantam eksiksiz hazır, fotoğraf makinaları kameralar tamam ve gülerek gitmeliyiz doğuma. sonra eve geldiğimizde bebişler kucağımızda birbirimize yazarız. aslında sizlerle tanışmayı o kadar çok istiyorum ki ama şehirler farklı

Hoş geldin azoş, iffette nolmuş anlatsan ya.
Ben de izlicem ama içimi sıkıntı basıyo. O zengin adamla evlensin o cemili de şöfer olarak işe alsın, cemil kafasını dağlara daşlara vursun öyle başlıcam iffete.
Sonrası daha zevkli olur :)

19.05.2011 canım sat çok sağol var ol

La zati bi İffet bi Mutteşem Sülüman..Başka da dizim yok kız
Benim mükerrem doktur bana "dikişsiz halletcez inşallah" dedi, bakalım belli olmaz yine de ama ben korkmuyom kuku dikişinden..Çünkü o hemen kapanıyor, ama sezeryan dikişi olduğunda belli bir zaman ağır kaldıramıyorsun, arada sızlama yapıyor..4 doğum yaptım ya ordan biliyorum

vay vay vayy... işte bu ya.... bunları örnek alın. ne dıye yok kıçıma kadar dikişim var, yok bı yırtıldım bı daha dikiş tutmaz oldum, yok bebek döndü, gelmedi bilmem ne dıyenlere kulak asıyorsunuz ki?

arkadaşına selam babuş... benim de arkadaşım bundan sonra kendisi.

En guzel dogum hıkayesı buydu.
Bende boyle dogurmak ıstıyorummmmm.

dün aldığım bayram çikolatalarını yemeğe basladım..durduramıyorum kendimi hepsi cok değişik ve güzellerrr...sucuda ireme atıcamm..durdurunn beniii
Hehehe..
Ben dun gıttım bır kese kagıdı pasta aldım.
Yanına da gofret.
Dedım 'bır kac gun gıder bunlar bana'
Ama daha yarım saat dolmadan bıttı hepsı
Suclu kım?
Elbette Elıf Naz

bende bu hamileliğimden beri öyle eskisi kadar üşümüyorum nedense!hormonlardan olsa gerek!hatta sıcak falan bile bastığı oluyor!menopozlu kadınlar gibi hissediyorum kaendimi bazen!.))
Normalmıs canım ateslı hatunlar olmamız

allah bizede böyle güzel doğumlar nasip etsin
Amın, ınsallah.

inşallah bebişim inşaallah. mükerrem nerden bıldı dikişsiz atlatacağını? nerden baktı da bilebildi?

benim doktor nıye hiç demıyo bana boyle şeyler? daha nasıl doğum yapacam o nu bıle konuşmadık?

Çok güzel anlatmışsın vallaha Ama makyajı yapamam, akar kesin benim makyaj o kadar ıkınmaya Ay evlerimiz tertemiz dedin de nasıl hoşuma gitti, hemen Aralık gelse de evimde oturmaya başlasam

Hoşbuldum kuzu...Cemil Betül ile evlendi ama hala İffet'i kıskanıyor, zengin adam İffet'e aşık olmaya başladı..İffet fena intikam alacak, bu arada dizinin sonunda İffet'in bubası Cemil'i bıçakladı, bunu gören Betül ağzını yayık ayranı gibin açıp bakakaldı

benim olan

canım dün işyerindeki son günündü...((
veda mesajı yazıp gitmişsin( yeni gördüm mesajını..
benide unutmamışsın sağol..güneşışığı.))
arada fırsat buldukça gel,biz hep burdayız!
özletme kendini,bebişine ve kendine çok çok iyi bak..görüşmek üzere..

benim olan

canım dün işyerindeki son günündü...((
veda mesajı yazıp gitmişsin( yeni gördüm mesajını..
benide unutmamışsın sağol..güneşışığı.))
arada fırsat buldukça gel,biz hep burdayız!
özletme kendini,bebişine ve kendine çok çok iyi bak..görüşmek üzere..

kızlarrr mothecaree ne vakit indirime giriyo acbaaa????????

canım ayın 15 inde giriyo galiba

ya benim doktorumda hiç böyle şeylerden bahsetmedi bana:26:
bunlardan konuşmak için daha erken hele bi 32. haftaya gelelim dedi

Bilmedi kız, tercihini söledi, yani hani gerek olmadıkça kesi atmıcak...Bu arada çatı muayenesi 32. haftada mı yapılıyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…