• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Bende tuhaf tuhaf rüya görür oldum..
Dün gecede yüzü bir tuhaf bebiş gördüm :(
ama senin bblauyu görmen epey farklı olmuş..=)

Eleferacım..
Başına gelince insan mecbur yaşıyor..:)
Çünkü ne yaparsam yapayım bu hayatta payıma düşeni yaşayacağım..

Haklısın Limonum.
Hepımız payımıza dusenı yasayacagız.

Ben bu gece ne gordum bılmıyorum ama, esım sabah dedı kı 'gece boyu guldun, ne gordun oyle'
'Valla bılmıyorum, Elıf le oyun oynamısızdır belkıde' dedım (:

kızalr günaydın
bugünkü konu belli olmuş
çoğumuz doğumdan korkuyoruz galiba ve gitgide bu durum artacak sanki
bende size arkadaşımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız
arkadaşım 38.haftadayken çok afedersiniz ishal olmuş
hafiften bir karın ağrısı varmış
o günde arkadaşları yemeğe davet etmiş
bizimki pek gitmek istememiş ama ayıp olur diye gitmişler
yemekten sonra biraz uzanmış filan evsahibi olan arkadaşta en iyisi bi doktora uğrayıp evinize öyle geçin demiş
bunlarda tamam demişler hastaneye gidince bunu nstye bağlamışlar
bi bakmışlarki sancı başlamış açılma var doğuma alıyoruz demişler
bizimki hemen epidural yaparsınız o zaman ben çok korkuyorum deyince
hemşire buna ne epidurali açıklık 5cm i geçmiş demiş
arkadaşım doğurdu doğuracak farkında değilmiş
kocası hemen eve çantayı almaya gitimiş ama adam gelene kadar arkadaşım doğurmuş
inşallah bizde böyle anlamadan sancı çekmeden kolaycacık alıveririz kucağımıza bebişlerimizi:49:
Anammmm supermıs bu.
Ben her gun bu yorumu okuyayım ıyısı mı.
Ya benı korkutan bıraz da ablam oldu.
ılk dogumu gerceklestı (normal)
Bana dedıgı 'bır daha dogum yapmak mı aslaaaa'
Ama noldi, ıkıncıyı de yaptı :1:

20 gün rapordan sonra bugün işe gelmek çççoookkkk zor oldu :89: dün gece işe geleceğim diye uyku tutmadı benı yahuu dön dön yatağın içinde bebişimin boynuna kordonu dolacak diye korktum nedense stres yaptım :53:

Allahım korkulara gelin yaaaa :1:
Ben kendimi evhamlı sanıyodum ama siz çok yaratıcısınız valla :)

gelen giden derken epey işim vardı dedim şöyle bir okuyayım zor yetiştim hızınıza. herkese günaydın. size birşey diyeyim mi yaşadıklarımın etkisinden olsa gerek doğumdan korkmuyorum ben ya :19: dış gebelikten yoğun bakımda yatmıştım(4 gece 5 gündüz) sancıdan şoka giriyordum resmen ve o sancıyla günde 3 kez alttan demirlerle muayene. bu arada dış gebelikten tam 1 ayda kurtulmuştum. kürtajda oldum. berbat bir süreçti. serum merum iğneler saymıyorum bile. arkasından 2 düşük, 1 tanesini evde 4 gün ağrı sancı çekerek yaptım (doktor beta hcg değerin çok yüksek değil kürtaja gerek yok dedi ama o 4 gün delirdim ağrıdan) eee şimdi hergün karnımdan kan sulandırıcı iğne yapıyorum yani gördüm ki her acı geçici, ki onlar kayıptı , çektiğim acılara değecek bir mutluluk yaşamadım ama bu doğum ve oğluma kavuşucam. valla ben korkmuyorum ciddiyim. annesi kurban olsun ona, ne olucak ki, ha normal ha sezeryan umrumda değil yeter ki kucağım boş kalmasın

Geçmiş olsun canım…Allahın izniyle hepsini atlatmışsın. Ben de ilk gebeliğimi düşükle kaybettim. Bebek tutunamadı, kürtajsız düşürdüm. Ama dediğin gibi çok ağrım oldu, psikolojisi de cabası.
Ama bunun sonunda Allahımın izniyle güzellikler var, çekeceğiz, mükafatını da alacağız inşallah :)

kızalr günaydın
bugünkü konu belli olmuş
yemekten sonra biraz uzanmış filan evsahibi olan arkadaşta en iyisi bi doktora uğrayıp evinize öyle geçin demiş
kocası hemen eve çantayı almaya gitimiş ama adam gelene kadar arkadaşım doğurmuş
inşallah bizde böyle anlamadan sancı çekmeden kolaycacık alıveririz kucağımıza bebişlerimizi:49:

ayy ne güzell ishall yoluyla icerde bişi tutmadıgındann lavman da yapmamıslardırrr:27::27::27: oyhhh bana lavman yapmasınlarrr amaa

gelen giden derken epey işim vardı dedim şöyle bir okuyayım zor yetiştim hızınıza. herkese günaydın. size birşey diyeyim mi yaşadıklarımın etkisinden olsa gerek doğumdan korkmuyorum ben ya :19: dış gebelikten yoğun bakımda yatmıştım(4 gece 5 gündüz) sancıdan şoka giriyordum resmen ve o sancıyla günde 3 kez alttan demirlerle muayene. bu arada dış gebelikten tam 1 ayda kurtulmuştum. kürtajda oldum. berbat bir süreçti. serum merum iğneler saymıyorum bile. arkasından 2 düşük, 1 tanesini evde 4 gün ağrı sancı çekerek yaptım (doktor beta hcg değerin çok yüksek değil kürtaja gerek yok dedi ama o 4 gün delirdim ağrıdan) eee şimdi hergün karnımdan kan sulandırıcı iğne yapıyorum yani gördüm ki her acı geçici, ki onlar kayıptı , çektiğim acılara değecek bir mutluluk yaşamadım ama bu doğum ve oğluma kavuşucam. valla ben korkmuyorum ciddiyim. annesi kurban olsun ona, ne olucak ki, ha normal ha sezeryan umrumda değil yeter ki kucağım boş kalmasın
önceki tecrübeler için cok geçmiş olsun arkadasım.sağlıkla,bebeğinle (hepimize)evine dönmeyi nasip etsin allah..
Anladım Nazom.
Acaba cuma gunkı kontrolde bana soyler mı normal yada sezeryan, erken yada vaktınde dogum olacagını?

ben her görüşmemizde en basında da söyledim doktoruma.ben sağlık acısından herikimizde de bi problem olmadığı sürece normal doğum istiyorum diye.neticede özel doktora gidiyoruz.sonucta sezeryan onlar için daha kolay günü vakti saati belli olacak onlarında işi doğumu yaptırmaksa sezeyanı önermeleri normal diye düşünüyorum.benim birde genel anesteziye alerjim var ölümcül derecelerde.dişimi bile yaptırırken uyusturulmuyorum.kaldıki doğumda gözüm acık olsun istiyorum :))) bana kalırsa eğer ikiniz içinde bi tehlike olmadığı sürece normal olanı talep et doktorundan.zaten seni yönlendirecektir..

benim tickerse göre ben 9 ayı tamalayın 1 haftayı da geçmişim :1: yanlış ama doğrusunu yapamadım ben doğuma gidiyorum hey milletttttt :27::27::9:

Oooo Allah analı babalı buyutsun cılegım.
Gordunmu bak, goz acıp kapayıncaya kadar gectı zaman.
Daha dun gıbı hatırlıyorum, 6 aylık hamıleydın, nasıl gececek onca zaman dıyordun :1:

Allahım korkulara gelin yaaaa :1:
Ben kendimi evhamlı sanıyodum ama siz çok yaratıcısınız valla :)

Geçmiş olsun canım…Allahın izniyle hepsini atlatmışsın. Ben de ilk gebeliğimi düşükle kaybettim. Bebek tutunamadı, kürtajsız düşürdüm. Ama dediğin gibi çok ağrım oldu, psikolojisi de cabası.
Ama bunun sonunda Allahımın izniyle güzellikler var, çekeceğiz, mükafatını da alacağız inşallah :)

tebi kızımmmm :1: dolanıyormuş ben öle duymuştum :9::9::9: hehehhhhh

Oooo Allah analı babalı buyutsun cılegım.
Gordunmu bak, goz acıp kapayıncaya kadar gectı zaman.
Daha dun gıbı hatırlıyorum, 6 aylık hamıleydın, nasıl gececek onca zaman dıyordun :1:

bende anlamadım çok çabuk geçtı bizimki hormonlu galiba hemen büyüyüverdi :27:

bu akşam sizlerle son kez detaylı ve çok yazışabildim artık evimde vakit geçireceğim ve oğluma inş güzel tatlı bir sarıdan yelek öreceğim... ona takım olsun diye bide patik..evin temizliği falan derken zaten zaman geçer..yarın zaten yatağını sipariş vereceğizz:16:... 4 çekmeceli ister sabit ister sallanabilir gemici figürü taşıyan beyaz renkte bir mobilya yatağı olcak inş..ekleyip gösteremicem belki size ama:14: gönlüm hep sizinle olcak..belki müdürümünde dediği gibi beni muhasebeci uyuz kızın izin günlerinde işe çağırırsa ,günlük ara ara o zaman eklerim inş..:16:şimdiden özellikle ecrinn kardeşime:29: (allah kaynanandan dolayı sabır versin sana inş:34:),
muhasebe bilgisiylebana hızır gibi yetişen leader a , güneşışığımm a, doktorumuz bblau(şekerin inş seni yormaz bblau), espirileriyle bazen beni güldüren tombiş azelya55 hemşerim e :38:,sinamaksungur a ,vivalesta kardeşime ayrıca çok çok geçmiş olsun annen için:75:,
en son tartışmamızdan dolayı pek kaynaşamasakta adengökçe ye:26:,
ayşebahar a (çocuklarla herşey gönlünce olsun inş):22:, adese ye:44:(pek tanışamadık) ,
yelek örneğini vererek beni çok mutlu eden layla1955 e:54:,litthunsine(adını yanlış yazmış olabilirim affet):18:,bennebileyim e,(sulu gözlüm iyi kalpli olduğuna inandığım eleferaya) elif naza iyi bak:14:,dünyam 80 a ...şimdiden adı aklıma gelmediği için beni affetmesini istediğim tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum :71::71:... paylaşımlarınız verdiğiniz akıllar hep aklımda....inş görüşmek nasib olur:14:..eşim vın alırız diyor ama daha bişey belli değil kesin konuşamıyorum ama sizleri özlicem kesin:43:....keşke bu kadar erken ayrılan ben olmasaydım ama nalet olsun ki özel şirketler böyle...belki hakkımda hayırlısı budur..şimdiye kadar sizlerin içinden şayet üzdüğüm olduysa affola.:42:..dilerim hepimiz sağ sağlim evladlarımızı kucağımıza alırız:emir_bebek:......herşey gönlünüzce olsun inş:59:....kendinize çok iyi bakın..ve beni unutmayın oldumu?...:43:....hoşçakalınn...
:79::79::79::79::79:

Beni unutmadığın için sağol canım, inşallah sorunsuz kazasız belasız hayırlısı ile alırsın yavrunu kucağına :16:

sana bişi diyimmi laf aramızda kalsın kızlar duymasınlar
sezeryan daha iyi 2 hafta önce arkadaşım normal doğum yaptı
hala yürüyemiyo oturamıyor orası ağrıyormuş dikişleri varmış
karındaki dikiş çok daha iyi bence oranın dikişinden :26:

Ben duydum şimdi nolcak :D

bende bi sorun var sanırım. ben de senin yerinde olsam korkardım mesela. ben sezoşdan çok korkuyorum. eneaaammm inşallah normal doğururum.. :26:

Aminnnnnnn, inşallah ben de normal doğururum..

Bende hep normal olsun diyordum ama etrafımdakiler genelde hep normal doğum sancısı çekip dayanamayıp yada bebişin durumu elvermediği için sezeryan olanlarla dolu..:)) ve dediğin gibi bir arkadaşında dikişleri patlamış..:S Oturamıyordum diyor..:(( Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

Korkma kız kimbilir ne etti de patladı dikişleri, hem belli mi olur dikişsiz atlatırız belki, herkese dikiş atılmıyor, doktor iyiyse yırtılma problemi olmadığı müddetçe kesi atmıyor.

ben eşimle konuştum geçen. biraz panik bi tip o. suyum falan gelse beni anında hastaneye götürür.

dedim o na; sancımı evde çekicem ben. hatta sıcak suyun altında çekicem. sancılar 5 dakika arayla gelene kadar sakın kimseyi arama, telaşlandırma... gel banyoda belime masaj yap o yeter dedim.

"sen kafayı yemişsin" dedi bana. niye öyle dedi anlamadım:)

Çok konuşmasın o :D Sen en mantıklısını düşünmüşsün, doğrusu da senin dediğin.

azo nerde ya?

azooooooooooooooooooooooo...

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım :37:

Dün de iffeti izlicem dedi gitti, gidiş o gidiş :)

İffet çok helecanlıydı ya, çok mutteşem bölüm olmuş :52:

önceki tecrübeler için cok geçmiş olsun arkadasım.sağlıkla,bebeğinle (hepimize)evine dönmeyi nasip etsin allah..

ben her görüşmemizde en basında da söyledim doktoruma.ben sağlık acısından herikimizde de bi problem olmadığı sürece normal doğum istiyorum diye.neticede özel doktora gidiyoruz.sonucta sezeryan onlar için daha kolay günü vakti saati belli olacak onlarında işi doğumu yaptırmaksa sezeyanı önermeleri normal diye düşünüyorum.benim birde genel anesteziye alerjim var ölümcül derecelerde.dişimi bile yaptırırken uyusturulmuyorum.kaldıki doğumda gözüm acık olsun istiyorum :))) bana kalırsa eğer ikiniz içinde bi tehlike olmadığı sürece normal olanı talep et doktorundan.zaten seni yönlendirecektir..

Bende normal dogum ıstıyorum canım.
Hem bblanun dedıgı gıbı, ne kadar cekecegız kı o acıyı.
Belkı bır kac saat.
Ben dogum basladıgında yalnız olmayayım da, gerısı ınsallah kolay olur.

bende anlamadım çok çabuk geçtı bizimki hormonlu galiba hemen büyüyüverdi :27:

Cilegım, yalnız sımdı fark ettım.
Senın bebe dogmus, yası gelıyor neredeyse :1:

ohhhhh maşallah. bakın da utanın. kız neler çekti hala da çekerim ne olacak ki dıyor. neden? çünkü karşılığında dünyanın en mutlu insanı olacak. anne olacak. anne... teyyy teyy. maşallah bebişim.

İnşallah babuş ağzın bal yesin kız, inşallah kolay doğururum. Şekerdir, tiroittir çektiklerim doğumdan mahsup edilir bekimde :1:
Bak gördün mü rüyalarını süslüyorum topiğin genç kızlarının :)
Şanım aldı yürüdü vallahi :)

O zaman bunu son günler geliştirip tekerleme haline getirelim babuş :)

Dün de iffeti izlicem dedi gitti, gidiş o gidiş :)

ahah farkettim hacıt. bildiğin rüyalara girmeye başladın. bizim evde de senden bizim babuş dıye bahsedılıyor. kocam nemuş nemuş dıyo anlamıyo safım. dıyorum bizim topikten bi hatuun. biz kendisine daktır dıyoruz dıyorum. :)))

getirelim valla. ben geliştirim o nu dur sen. :))

o tip iffet fantazisi yapıyordur kesin. ahahahahaha.

kızalr günaydın
bugünkü konu belli olmuş

hey maşallah be... süpermiş...

Belkı bır kac saat.

hahahah 6 ay kınası yapacaz :27: kızlar allah rızası için biri benim tickerimi doğrultsun :52:

Belkı bır kac saat.

hahahah 6 ay kınası yapacaz :27: kızlar allah rızası için biri benim tickerimi doğrultsun :52:

Bi doğum hikayesi de ben attırıcam valla dur.
En yakın arkadaşlarımdan biri 10 haziranda doğum yaptı.
Perşembe akşamıydı, fatmagülü izliyorduk.
O eskişehirde ben evde izliyoruz, sms mesajıyla da yorumluyoruz dizi boyu :)
Baştan mesajlaştık, sonra ses çıkmaz oldu, uyudu sandım bende…Rahatsız etmiyim dedim.
Sonra içim durmadı yine bi mesaj yolladım.
“Sen fatmagülü izle ben doğurmaya gidiyom kız.” Yazmış!
Beni aldı bi telaş, aradım bu gayet sakin!
Kontrolleri varmış o gün, gitmişler doktor doğum başlamış hemen yat demiş.
Bizimki demiş ki karnım aç ben doğuramam aç açına eve gidip bi yiyim geliyim.
Gitmiş karnını doyurmuş, eşyalarını almış.
Doğuma gitmiş. Doğum olana kadar da bana canlı yayınla mesaj attı.
Sancım şu kadar, şöyle oldu böyle oldu.
Sonra bebek gelmedi, sezeryana alcaklar beni dedi.
Ben o ara uyumuşum, doğurdum ben diye de mesaj attı sonra :)

Bi doğum hikayesi de ben attırıcam valla dur.
En yakın arkadaşlarımdan biri 10 haziranda doğum yaptı.
Perşembe akşamıydı, fatmagülü izliyorduk.
O eskişehirde ben evde izliyoruz, sms mesajıyla da yorumluyoruz dizi boyu :)
Baştan mesajlaştık, sonra ses çıkmaz oldu, uyudu sandım bende…Rahatsız etmiyim dedim.
Sonra içim durmadı yine bi mesaj yolladım.
“Sen fatmagülü izle ben doğurmaya gidiyom kız.” Yazmış!
Beni aldı bi telaş, aradım bu gayet sakin!
Kontrolleri varmış o gün, gitmişler doktor doğum başlamış hemen yat demiş.
Bizimki demiş ki karnım aç ben doğuramam aç açına eve gidip bi yiyim geliyim.
Gitmiş karnını doyurmuş, eşyalarını almış.
Doğuma gitmiş. Doğum olana kadar da bana canlı yayınla mesaj attı.
Sancım şu kadar, şöyle oldu böyle oldu.
Sonra bebek gelmedi, sezeryana alcaklar beni dedi.
Ben o ara uyumuşum, doğurdum ben diye de mesaj attı sonra :)

Ben de böyle rahat olacam :nazar: Güle oynaya gidicem ( ne zaman pozitif düşünsem karşılığını alırım :23:)

dün aldığım bayram çikolatalarını yemeğe basladım..durduramıyorum kendimi hepsi cok değişik ve güzellerrr...sucuda ireme atıcamm:52:..durdurunn beniii:27:

aminnnnnnn, inşallah ben de normal doğururum..

Korkma kız kimbilir ne etti de patladı dikişleri, hem belli mi olur dikişsiz atlatırız belki, herkese dikiş atılmıyor, doktor iyiyse yırtılma problemi olmadığı müddetçe kesi atmıyor.

Çok konuşmasın o :D Sen en mantıklısını düşünmüşsün, doğrusu da senin dediğin.

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım :37:

İffet çok helecanlıydı ya, çok mutteşem bölüm olmuş :52:

inşallah bebişim normal doğururuz biz de. ayrıca bence de dikiş nasıl patlar ya durup dururken? eşime dediğin lafa da katılıyorum. pirpirik ya o na kalsa son ay hastanede yatabılırım.

son olarak iffeti de mi izlıyosun yaaa:)))

Back
X