2012 Şubat Anneleri

öncelikle herkeze selam AZELYAM geçmiş olsun dikkat etsene kendine bea :94:

hiiiiiiiiiiiiii kıyaman kiiii... :26: gel öpüjem gel... dikkat et kendine beybican ya... bünye alışkın değil öyle hafif yemeye bak altüst oldun işte.

boşver ban ekmeğini sucuğa bannn... bu arada eşin ehhahahahah tereyağı yeme ne ya. terayağsız hayat mı olurmuş? ahretlik şu an o kadar açım ki, kızarmış ekmek, üstüne tereyağı ve bal düşündüm de birden içim bi hoş oldu.
61.800 gramım bu arada. ahahahahahahahaha 61.800... 62 yanisi.

allah iyilik versin sucuk yanında ekmeğe banmadan olar mı yaaa zuzu ondan hasta oldun sen ben biliyorum bende olsam düşer bayılırdım kuzey oğlanada kendinede muhayet ol güselim

Olmaz işte yaaa,sucuğa ayıp olarrr

öncelikle herkeze selam AZELYAM geçmiş olsun dikkat etsene kendine bea :94:

Hoşgeldin canım, sağolasın..Ediyorum gözüm korktu dünden sonra Bugün kepek ekmekli kahvaltımı yapıp geldim

aynen şekerim. ilk 3 ay yattım kalktığımda dana gibi olmuştum. aniden birden ansızın ama. şoka girdi bedenim şimdi barışmaya çalışıyoruz kendisiylen...

:)))))))benim 2tüp denemem var,ikisindede hormonlar 3er kilo bıraktı geride...
ilaçlar ile alınan kilolar,kolay gitmiyor,benden gitmedi
55den 58e,58den 61e..............
....doktorum bana öğlen yemeği yedikten sonra 1 saat sağıma,1saat soluma...akşam 5de falan yine böyle dinlenmemi önerdi...
sonuç şişitim iyice...şimdide doktordan papara yiyirum:)))))))))))))))

Sağol tatlım
Can boğazdan gelir diye diye 14 kilo aldım kız

bende felaket tartıya bir çıktım ki ne göreyim 73,5 la hamile kalmıştım 78 bir ayda 2,5 kg almışım hep dedin yüüznden iştahımı açtın fena halde:18: napcem ben şimdi fil yavrusu gibin oldum

evet tatlım 1 dış gebelik 2 düşük yaşamıştım. sonra genetik araştırmasında ortaya çıktı. senin nasıl anlaşıldı?

canım benim hikaye farklı. Boş gebelik geçirdim pıhtışama faktörüne bakıldı sorun yok..
Bide başarısız tüp bebek denememiz var. Bu bebiş tıp normal yollarla olmaz söylevine inatla kendi gelen mucizemiz.
Doktorum önlem amaçlı kullanalım dedi, tamam dedik..

azelyacım çok geçmiş olsun
aman dikkat et kendine kiloya dikkat edicem derken hasta olma

Öp beni, sev beni
Tereyağını yeme dedi diye moralim bozuldu zaten Halbusi ben onu çavdar ekmağına sürcektim Ben 63üm birdahaki ay bana fark atmanı bekliyorum ona göre

[

olsun kız yemedin de ne oldu
yatak döşek yattın :)

Sorma İlk gün diye oldu herhalde, bak bugün iyiyim :)) 3 simitsiz durabiliyorum

ya bende 7 kilo aldım
dikkat etmeye başlamam lazım
bblau listeyi bende istiyorum canım
sen kaç kilo aldın bu listeye uyarak

Ben 4 kilo aldım canım, belki 1 kiloo daha aldıysam son kontrolümden beri...5 de en fazla, tartılmadım.
Öyle %100 uyduğum da söylenemez, ama genel itibarıyle uyuyorum.
Gestasyonel diyabetim bi de ondan da alamıyorum gereksiz kilo.
Ama bende de hareket yok işte.

Geçmiş olsun azoşum, kız öyle adamı tepetaklak etcek bi liste değil ama bu nerdeyse 2000 kcal filan....
Ama sen araya datlı filan ekle düşmesin kan şekerin, o kadar katı etme madem...

Diyet listesi benim listem canım, istersen yollayayım, bi yerde kayıtlı değil forumda...

Benim kendi aile hekimliğimde kalmamış, benim hemşire de tatlı bi kızceğiz.
İş yerinin ordakine gittim ama, istemediler benim, hadi bölgene hadi dediler :)))

Hahhaha :))) Sağol tannselcim, hoşbeş ha :)))
Bünyem alışık değil ya az yemeye herhalde ondan sarsıldım, ama yılmak yok Alacam o aferimi ben...Senin nasıl gidiyor?

Sen 1-2 üç beş al azoşum, birden sıfırlama

Sağol tatlım
Can boğazdan gelir diye diye 14 kilo aldım kız

oehh 14 oldu mu kız toplamda :)))
sen baya baya 9 aya bölüştüreceğin kiloyu 6,5 aya sığrdıdın. bence bu da bi başarı azom. bunun için bile takdir görmen lazım.

ben tebrık edıyorum seni. arkandan tam gaz hızla da gelıyorum. 61.80um azo. 62 de sen ona. yani 62'den tavşan olabilecek kapasiteye geldim nihayet.

ehehehehhee. allahtan bizim özeller kapandı da doktorum hastanede tartmıyor beni. 52-53 arası başladım 61.800 (200 gramı almadan 62 demıcem hayır) oldum.

beni kurtaran bu iğne oldu doğrusu. evet karnın mosmor ama ne yapayım. geçenlerde karnımın resmini çekti eşim, baktım hemen sildim. mor mor resim olmaz dedim doktorum bana 36. haftaya kadar kullanıcaksın dedi. ve normal doğumu önermedi.

Ya bu ara benim de canım çok tereyağsı istiyo nedense
Valla ben bozdum yedim dün, simit de yedim. :18::18::18::18:

bende felaket tartıya bir çıktım ki ne göreyim 73,5 la hamile kalmıştım 78 bir ayda 2,5 kg almışım hep dedin yüüznden iştahımı açtın fena halde:18: napcem ben şimdi fil yavrusu gibin oldum

1 Ayda 2.5 kilo mu? Allah'ım ben bunu başarmaya çalışıyorum işte :)) 1 ayda 4 kilo aldım

azelyacım çok geçmiş olsun
aman dikkat et kendine kiloya dikkat edicem derken hasta olma

Sağol canım

Sağol babuşcan Listeye uyamadım ki sabah.. Kahvaltıyı ekmeksiz geçiştirdim, geceden kalma uykusuzluk, üstüne 3 bardak çay ondan oldu...
Hoşbeş yerine eti burçak aldım lifli

Hahhaha :))) Sağol tannselcim, hoşbeş ha :)))
Bünyem alışık değil ya az yemeye herhalde ondan sarsıldım, ama yılmak yok Alacam o aferimi ben...Senin nasıl gidiyor?

Sen tansiyonum düştü diyince sanki benimde tansiyonum düştü:)))) canım hafta sonu biraz dikkat ettim. Benim eşim doktor bu diyet işine çok bozulyor. Bebişin gelişim çok önemli diyor.
Biraz dikkat ediyorum, abartmayalım. Doğumdan sonra zayıflarız ya biz böyle tombiş kalmayız merak etme..
İş yerinde uzanacağın bi yer varsa gün içinde dinlenmeyi ihmal etme..

ee kızım çocuğun adı ne? mahmut eymen... isme bak. höytt höytt bi isim. ağır abi ismi bildiğin. o isme yakışır o kilo... böyle berkcan-tikisu falan olsa dıyecem sana tamam fazla almışsın diye ama adı mahmut eymenın olan bi yavrunun anasına da öyle kilolar yakışır...

ahahahha benım rahmetli babaannem de çavdar ekmeğine tereyağı sürüp yerdi... kız bana bak tam tahıllı ekmeklerden yesene. çavdar nedir. adamı boğar kız o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…