- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.521
geçmiş olsun canım
ye gitsin kız rejim yapçaz diye ölcez gitçez
can boğazdan gelir :)))
Sağol canımŞimdi iyiyiz Allah'a şükür,.
Selam kızlar.
Dün garip bir gün geçirdim...Cumartesi gecesi zaten uykup bölünüp bölünüp durmuştu, bi sıkıntı, bi darlanma bir türlü uyuyamadım..
Pazar sabahı kahvaltımı içime sindiği gibi edemedim.(malum rejimdeyim sucuğa ekmek banamadım) Bu da bende azcık stres yaptı, eşim "tereyağ yeme" dedi diye ağladım o derece mallaştım yani..
Bi anda kulaklarımda birşey ötmeye başladı, çan çalınıyor sanki, gözüm karardı gittim gidicem...Beni hemen odama yatırdılar, üst kattaki komşumuz geldi tansiyonumu ölçtü 9-3 dedi, küçük çok düşük dedi..
Sonra doktorumu aradık "3 olması imkansız yanlış ölçülmüş, korkma tuzlu ayran iç, soda iç, bol bol sıvı tüket ve dinlen" dedi. Bende öyle yaptım, azcucuk eşime nazlanıp kendimi yıkattırdımSonra da yatıp dinlendim, şimdi çok şükür iyiyim.
Selam kızlar.
Dün garip bir gün geçirdim...Cumartesi gecesi zaten uykup bölünüp bölünüp durmuştu, bi sıkıntı, bi darlanma bir türlü uyuyamadım..
Pazar sabahı kahvaltımı içime sindiği gibi edemedim.(malum rejimdeyim sucuğa ekmek banamadım) Bu da bende azcık stres yaptı, eşim "tereyağ yeme" dedi diye ağladım o derece mallaştım yani..
Bi anda kulaklarımda birşey ötmeye başladı, çan çalınıyor sanki, gözüm karardı gittim gidicem...Beni hemen odama yatırdılar, üst kattaki komşumuz geldi tansiyonumu ölçtü 9-3 dedi, küçük çok düşük dedi..
Sonra doktorumu aradık "3 olması imkansız yanlış ölçülmüş, korkma tuzlu ayran iç, soda iç, bol bol sıvı tüket ve dinlen" dedi. Bende öyle yaptım, azcucuk eşime nazlanıp kendimi yıkattırdımSonra da yatıp dinlendim, şimdi çok şükür iyiyim.
sağol tatlım :d
can boğazdan gelir diye diye 14 kilo aldım kız
allah iyilik versin sucuk yanında ekmeğe banmadan olar mı yaaa zuzu ondan hasta oldun sen ben biliyorum bende olsam düşer bayılırdım kuzey oğlanada kendinede muhayet ol güselim
öncelikle herkeze selam AZELYAM geçmiş olsun dikkat etsene kendine bea :94:
aynen şekerim. ilk 3 ay yattım kalktığımda dana gibi olmuştum. aniden birden ansızın ama. şoka girdi bedenim şimdi barışmaya çalışıyoruz kendisiylen...
Sağol tatlım
Can boğazdan gelir diye diye 14 kilo aldım kız
evet tatlım 1 dış gebelik 2 düşük yaşamıştım. sonra genetik araştırmasında ortaya çıktı. senin nasıl anlaşıldı?
Selam kızlar.
hiiiiiiiiiiiiii kıyaman kiiii... :26: gel öpüjem gel...dikkat et kendine beybican ya... bünye alışkın değil öyle hafif yemeye bak altüst oldun işte.
boşver ban ekmeğini sucuğa bannn... bu arada eşin ehhahahahah tereyağı yeme ne ya. terayağsız hayat mı olurmuş? ahretlik şu an o kadar açım ki, kızarmış ekmek, üstüne tereyağı ve bal düşündüm de birden içim bi hoş oldu.
61.800 gramım bu arada. ahahahahahahahaha 61.800... 62 yanisi.
[
olsun kız yemedin de ne oldu
yatak döşek yattın :)
ya bende 7 kilo aldım
dikkat etmeye başlamam lazım
bblau listeyi bende istiyorum canım
sen kaç kilo aldın bu listeye uyarak
Selam kızlar.
aaa tamam kızlar dediğiniz gibidir mutlaka...
şu diyet listesini güncelleyebilir misiniz?
çok abartı bir yemem içmem olmadığı halde biraz sıkıntılı bir hamilelik geçirip bol bol dinlenmem gerekti ve bende 9 kilo aldım hareketsizlikten
hala da öyle devam ediyoruz,bakalım ne olcak?
ay benim şimdiki hemşirem de biraz tatlı sert. kendisi de hamiş.. cuma gittim "aaa aaa niye bu kadar geç geldin" dedi. dedim "merkezden 30 km uzakta çalışıyorum ancak gelebildim" dedim. tamam aç kolunu dedi. açtım iğneyi uzaktan koluma dart oynarmışcasına fırlattı. sonra bebişin kalbini dinledik "bak bak ya ben dinlemeye çalışıyorum seninki dönmeye çalışıyo "dedi. en son da "ben çok kilo alıyorum o kadar da dikkat ediyorum" dedim, karnını gösterip "iyi de normallllllllll hamileyiz bence ondan "dedi.:)))
ayar verdi bağa babuş:))
Hahhaha :))) Sağol tannselcim, hoşbeş ha :)))
Bünyem alışık değil ya az yemeye herhalde ondan sarsıldım, ama yılmak yokAlacam o aferimi ben...Senin nasıl gidiyor?
Sağol tatlım
Can boğazdan gelir diye diye 14 kilo aldım kız
:)))))))benim 2tüp denemem var,ikisindede hormonlar 3er kilo bıraktı geride...
ilaçlar ile alınan kilolar,kolay gitmiyor,benden gitmedi
55den 58e,58den 61e..............
....doktorum bana öğlen yemeği yedikten sonra 1 saat sağıma,1saat soluma...akşam 5de falan yine böyle dinlenmemi önerdi...
sonuç şişitim iyice...şimdide doktordan papara yiyirum:)))))))))))))))
canım benim hikaye farklı. Boş gebelik geçirdim pıhtışama faktörüne bakıldı sorun yok..
Bide başarısız tüp bebek denememiz var. Bu bebiş tıp normal yollarla olmaz söylevine inatla kendi gelen mucizemiz.
Doktorum önlem amaçlı kullanalım dedi, tamam dedik..
Öp beni, sev beni
Tereyağını yeme dedi diye moralim bozuldu zatenHalbusi ben onu çavdar ekmağına sürcektim Ben 63üm birdahaki ay bana fark atmanı bekliyorum ona göre
Sormaİlk gün diye oldu herhalde, bak bugün iyiyim :)) 3 simitsiz durabiliyorum
bende felaket tartıya bir çıktım ki ne göreyim 73,5 la hamile kalmıştım 78 bir ayda 2,5 kg almışımhep dedin yüüznden iştahımı açtın fena halde:18: napcem ben şimdi fil yavrusu gibin oldum
azelyacım çok geçmiş olsun
aman dikkat et kendine kiloya dikkat edicem derken hasta olma
Geçmiş olsun azoşum, kız öyle adamı tepetaklak etcek bi liste değil ama bu nerdeyse 2000 kcal filan....
Ama sen araya datlı filan ekle düşmesin kan şekerin, o kadar katı etme madem...
Sen 1-2 üç beş al azoşum, birden sıfırlama
Hahhaha :))) Sağol tannselcim, hoşbeş ha :)))
Bünyem alışık değil ya az yemeye herhalde ondan sarsıldım, ama yılmak yokAlacam o aferimi ben...Senin nasıl gidiyor?
bende felaket tartıya bir çıktım ki ne göreyim 73,5 la hamile kalmıştım 78 bir ayda 2,5 kg almışımhep dedin yüüznden iştahımı açtın fena halde:18: napcem ben şimdi fil yavrusu gibin oldum
Öp beni, sev beni
Tereyağını yeme dedi diye moralim bozuldu zatenHalbusi ben onu çavdar ekmağına sürcektim Ben 63üm birdahaki ay bana fark atmanı bekliyorum ona göre
Sormaİlk gün diye oldu herhalde, bak bugün iyiyim :)) 3 simitsiz durabiliyorum
Ya bu ara benim de canım çok tereyağsı istiyo nedense
Valla ben bozdum yedim dün, simit de yedim. :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?